Kryon in Brisbane, Australië. 2

Live Kryon Channeling:

Kryon in Brisbane, Australië. 2

17 november 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Soms komen channelings met feiten, verhalen, metaforen en soms is dit niet het geval. Soms komen zij met liefde, compassie en toelichting. Dit is een van deze channelings. Dit is een voortzetting, lieve mensen, van de channeling van vanmorgen, en als er mensen zijn die hier niet zijn en later deze channeling ontdekken en die van vanmorgen niet kunnen ontdekken, zoeken jullie op de verkeerde plek. Zij horen bij elkaar en wij gaan door met deze boodschap. Wij houden het kort, over bewustzijn en de bubbel. De bubbel zoals die vanmorgen is beschreven is voortgekomen uit de doos van geloof en voorzien van een tweede membraan waardoor naar twee kanten gecommuniceerd kan worden. Hier heb ik vanmorgen over gesproken.

Lieve mensen, deze dag is een onthulling geweest van logica waarvan zelfs de wetenschapper in de zaal tot op bepaalde hoogte moet toegeven dat hij aanwezig is en de vraag oproept wat bewustzijn werkelijk zou kunnen zijn. De wetenschap heeft aangetoond dat bewustzijn energie is. Het is energie op het fysieke vlak die feitelijk het magnetisch raster van de Aarde beïnvloedt en ook hetgeen wat willekeurig is. Dit zijn allemaal dingen die bewijsbaar zijn en toch weet men niet echt wat het is. Wat als bewustzijn van een plaats komt die feitelijk helemaal geen plaats is; het is een dimensie die zo ongebruikelijk is en die zoveel bij een mens hoort dat jullie die niet eens herkennen.

Hebben dieren bewustzijn? Het antwoord is ja, maar niet zoals dat van jullie. Hebben dieren liefde? Ja! Zij worden door jullie aangetrokken, weet je? Zij worden door jullie liefde aangetrokken. Zij zien jullie en zij zien de meester van liefde in jullie. Hebben jullie het gemerkt? Geen enkel dier heeft ooit besloten om de meester van liefde te zijn. Zij richten zich helemaal op jullie liefde want zij zien in jullie een bewustzijn dat van de sterren komt. Van de engelen, zou je kunnen zeggen. Dat is uniek voor de mens. Engelbewustzijn is een bewustzijn dat een multidimensionaal aspect heeft dat van ver weg komt en dat jullie niet kunnen analyseren, lieve mensen. Als jullie het willen definiëren zal het elke onderzoeksmethode trotseren omdat het in beweging blijft.

Hoe ver kan bewustzijn gaan in de evolutie? Jullie zijn pas begonnen met een bewustzijn dat informatie oppikt uit je Akasha van het verleden en je huidige leven, en het geeft jullie wijsheid. Generatie na generatie na generatie en jullie zullen een mensheid in vrede vinden en daarna zullen jullie een mensheid zien die zich in andere richtingen gaat ontwikkelen op manieren die nu niet logisch zijn omdat zij zelfs nog niet bestaan. Maar uiteindelijk zal het bewustzijn waar wij het met jullie over hadden in staat zijn om de dingen om jullie heen onder controle te hebben. Jullie bewustzijn zal een effect op de planeet hebben. Jullie bewustzijn zal een effect kunnen hebben op de natuurkunde zelf. Jullie bewustzijn zal jullie uiteindelijk een lichaam zonder cellen bezorgen!

Deze zaal is gevuld door degenen zonder cellen. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom de inheemsen zich zo vaak tot hun voorouders richten? Omdat zij hen kunnen zien! Zij kunnen hen ruiken omdat het energie is die zij eerder hebben gekend en die zij zelf waren en die zij in zich op kunnen nemen. Het is gevuld met energieën van het verleden. Bewustzijns van degenen waar jullie van hielden zijn hier!

Waarom zouden zij hier zijn? Wat zou de reden zijn dat zij naar een plaats als deze komen waar jullie klaar zitten voor een ontmoeting? Ik zal het jullie zeggen: Het heeft te maken met de bubbel. Lieve mensen, vanmorgen stopten wij de boodschap toen de bubbel verscheen, de bubbel die de plaats innam van de muur van het geloof. De bubbel wordt een toestaan. Het moet eigenlijk een bewustzijn hebben, deze bubbel….als jullie zouden kunnen vragen: “Lieve bubbel, wie ben jij en wat ben jij?” zou hij zeggen: “Ik ben een spons en ik ben in deze bubbel op zoek naar waarheid en ik wil mijn waarheid toestaan om zichzelf te veranderen zodat mijn geloof iets anders kan worden want door de bubbel komen er dingen die niet werden verwacht.” Wat voor dingen komen er nu door de bubbel? Wat komt er nu door jullie doos, door jullie muur of door jullie bubbel? Het is de energie van de voorouders, van het verleden, van de geboorte zelf die er doorheen probeert te komen en zegt: “Luister, luister. Er gebeurt iets op deze planeet en jullie zullen ons nodig hebben. Er gebeurt iets op deze planeet en jullie kunnen niet meer alleen zijn. Jullie zullen de wijsheid nodig hebben van vader, moeder, broers en zusters en al degenen in je bubbel! Jullie zullen het bewustzijn van Gaia, Patcha Mama, nodig hebben, die de Aarde is, dat in jullie bubbel komt op een manier die jullie EEN maakt met ALLES. EEN!! Terwijl jullie op de planeet rondwandelen kunnen jullie hen allen voelen. Dit is iets heel anders dan een muur van geloof, nietwaar? Maar het is een bubbel waar alles in zit, jullie voorouders, Gaia, jezelf en alle familieleden die nog bestaan en dit alles schept een mens die in balans is…..niet bang. Er is niets dat daarmee vergeleken kan worden, lieve mensen, er is geen enkele hoeveelheid duisternis die daar ooit doorheen kan breken.

Hebben jullie van het Merkabah gehoord? Het is iets dat acht meter breed is en het omringt jullie en het is het voertuig van spiritualiteit waarin jullie rondlopen. Het is niet jullie bubbel…..dat is jullie bewustzijn, maar jullie Merkabah is jullie spiritueel voertuig waarin het Hoger Zelf leeft, de patronen van jullie DNA, en ik zeg jullie dat het licht begint uit te stralen….licht dat jullie nooit eerder hebben gehad.

Er zijn mensen die zeggen: “Kryon, ik ben bang voor duistere dingen!” Dat is een oud vooroordeel! Hoe kun je bang zijn als je de toorts in handen hebt? Waar licht is kan geen duisternis zijn. Ieder van jullie heeft een Merkabah dat gaat gloeien van het licht dat de duisternis verjaagt. Het jaagt de duisternis weg! Waar jullie lopen zal de duisternis zich terugtrekken…..DAT is de nieuwe mens! Jullie hebben nu een bubbel die dingen kan ontvangen die jullie nooit hadden verwacht, het is niet zomaar iets, de bubbel heeft een membraan dat de dingen naar binnen laat, dingen vanuit een gebied die jullie nodig hebben, meer liefde, meer compassie, meer wijsheid, meer begrip….dat is wat de bubbel schept….mogelijkheden voor verandering!

Lieve mensen, ik zal jullie iets vertellen: De oude ziel is hier echt klaar voor. Sommigen van jullie zitten hier in de stoelen en realiseren je niet dat jullie hier klaar voor zijn…..misschien is dit de reden waarom jullie hier kwamen. Verrassende esoterie begint jullie mensheid omhoog te brengen en dit is de reden waarom jullie dit hier horen. Bij de lineaire mens is er een neiging om op te staan uit de stoel en weg te gaan en te zeggen: “Wel, het was een mooie bijeenkomst, en dat is het dan!” Waar zijn jullie bang voor. Zijn jullie bang dat er teveel van jullie gehouden wordt? Waar zijn jullie bang voor? Dat jullie niet kunnen accepteren wat ik jullie vertel over dat degenen die jullie zijn verloren, hier zijn? Zijn jullie daar bang voor? Dat er van het Universum zoveel liefde voor jullie is en dat het met vrije wil zijn hand uitsteekt en zegt: “Er  is meer, weet je? Elk probleem in elke stoel hier kan opgelost worden, elk probleem! Wat jullie ook is verteld, wat jullie ook denken. Lieve mensen er is hier zoveel voor jullie! Dat is de bubbel van acceptatie die zegt: “Kom maar op, want ik ben het zat om muren op te bouwen….ik wil een bubbel! Mijn geloof kan vervangen worden en het zal geen pijn doen! Het kan mijn vrienden ergeren, maar ik ontvang meer liefde. Ik hoef niet te evangeliseren want in BEN gewoon liefde. Ik loop van plaats naar plaats op een uitgebalanceerde manier en de kinderen zullen het zien en de dieren zullen het zien en alle anderen om mij heen….zelfs de planten zullen het weten!” Dit is een feit! Dit is de diepgang van hetgeen er voor je ligt. Daarom zijn jullie hier.

Dit is geen lange boodschap, maar het is er een waarvan ik wil dat jullie hem horen. Misschien horen of lezen jullie dit later, zijn er later op afgestemd omdat het jullie vertelt dat jullie geweldig zijn. Allemaal! Geboren met vrije keuze in plaats van in een schelp die gevuld is met duisternis – sommigen van jullie hebben die. Het is tijd om daaruit te breken….dit is een goede tijd want er is nu, in deze zaal – samenhang. Er is hulp, als jullie die toestaan….en jullie hoeven hen niet eens te ontmoeten. Jullie helpen elkaar door gewoon in elkaars Merkabah te zitten en door de samenhang op deze plaats die verder gaat dan jullie ooit zouden kunnen denken.

Dit is moeilijk te geloven, nietwaar, dat er anderen in dit melkwegstelsel zijn die weten wat jullie nu denken, die naar deze planeet kijken, naar de samenhang kijken en feest vieren omdat jullie uit de norm zijn gebroken en verder zijn gekomen dan 2012. Dit is de waarheid die op een dag bewezen zal worden. Jullie zullen erbij zijn, lieve mensen, allemaal, jullie zien er misschien een beetje anders uit, maar jullie zullen erbij zijn!

Prachtig is het bestaande systeem, prachtig! Het is gevuld met mogelijkheden, liefde en compassie, logica, redenen…..allemaal voor jullie!

Dit is de lering van Kryon en die zal altijd zo zijn! Maar het is de mens die dit hoort, herkent, begrijpt, en deze zaal anders verlaat dan toen hij binnenkwam.

En zo is het.

Kryon