Kryon in Bulgarije. 3 / Vijf veranderende basiswaarheden

Live Kryon Channeling:
Kryon in Bulgarije. 3

Vijf veranderende basiswaarheden

  13 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die zojuist voor deze opname bij ons zijn gekomen vertel ik jullie wat iedereen in het publiek al weet. Wij zijn in het land Bulgarije aan de voet van het Rila gebergte in het geheiligd gebied dat ik een “Piek” heb genoemd. Dit is de eerste van vier channelings van deze serie.

Lieve mensen, wij zijn in een grote zaal waarin het koor de laatste drie dagen aanwezig was. De naam van het koor was: “Pijnappelklier-koor.” Het is een groep oude zielen die de precessie van de equinoxen vieren en zij vieren de zaad-biologie van de Pleiadiers. Er zijn mensen die hierbij met hun ogen rollen, en toch zitten jullie hier met 23 chromosomen terwijl alles beneden jullie in de keten van de evolutie er 24 heeft. Er gebeurde iets, en dit iets was geheiligd en het was prachtig en het was ontworpen door de Schepper. Voor sommigen is dit het Scheppingsverhaal en voor anderen het verhaal van Adam en Eva, toen mensen het deel ontvingen dat jullie nu een stukje van God noemen. Jullie zijn de enige wezens op de planeet met een Merkabah. Jullie “rijden” in een bubbel van liefde. Dit is de esoterische mens en dit maakt jullie anders. Maar er zijn vele mensen die dit niet geloven. Zij geloven niet in het Merkabah-deel dat vertelt dat jullie anders zijn. Ik wil hier vanavond over spreken. Ik wil het hebben over de vijf basiswaarheden die aan het veranderen zijn. Maar nu doe ik nog even iets anders. Lieve mensen, ik houd channelings op vele plaatsen maar alleen af en toe ben ik op een Piek.

Laat mij iets uitleggen: De twaalf Pieken van deze planeet zijn heilige bergen waar de Pleiadiers nog steeds bestaan. Noem hen sterrenmoeders, als jullie willen, anderen voelen alleen de heiligheid. Bij sommige Pieken wordt het gevoeld alsof daar een stad is….onder de berg, een esoterische stad. Dit is hoe het voelt. Het maakt niet uit of die er is….het is geheiligd! Deze is heilig! Zover als jullie terug kunnen gaan leefden hier mensen en schreven zij dingen op over de heiligheid van de berg. Jullie zitten nu aan de voet hiervan op kleine afstand van het deel dat zo mooi en geheiligd is, er zijn hier mooie meren en de mensen voelen hier dingen en dit deden zij altijd al. Ik heb maar weinig gechanneld bij deze Pieken waar apart naartoe gereisd moet worden. Wat betekent dit voor jullie? Nummer een: er is een Groep op deze plek die jullie kunnen voelen. Jullie kunnen hen niet identificeren, dat kan niet omdat het er teveel zijn en zij zijn niet allemaal van de berg.

Luister….als jullie bewust en met een doel in deze stoel zitten weten jullie dat er dingen zijn die jullie niet weten….jullie kunnen hen voelen en weten dat niet alles is zoals het jullie is geleerd….dat God groter is dan jullie je voor kunnen stellen en dat er een systeem van liefde is dat naast jullie staat om jullie je hele leven lang te helpen….of jullie hen nu wel of niet kennen, of jullie hen nu wel of niet binnenlaten….zij zijn er altijd. Er zijn er hier in deze zaal, oude zielen, die jullie kwijt zijn geraakt en zij zijn een deel van de reden van wat jullie hier gaan doen omdat, zie je, jullie aan de voet van een Piek zijn. Er is hier op deze plaats een buitengewone mogelijkheid voor welwillendheid.….een buitengewone, diepgaande mogelijkheid door een Groep die deze mogelijkheid alleen maar bij een Piek heeft. Jullie hoeven niet op de top van de berg te zijn om dit te voelen. Er gebeuren hier dingen in het publiek en jullie weten dat ik gelijk heb. Ik wil jullie leiden als jullie dit willen, om enkele speciale dingen te doen. Deze planeet heeft hulp nodig om licht te zien, want heel veel mensen zijn nog steeds in de donkere kamer, lieve mensen, en dat is een bewuste keuze. Zovele mensen zitten vast in oude manieren en dit is niet iets dat hen zomaar overkomt. Dit is een keuze en niet iets wat jullie toevallig doen. De keuze om op een duistere plaats te blijven….er zijn mensen die hier nooit zullen komen omdat zij bang zijn voor hetgeen jullie doen. Zij vinden het vreemd en raar en sommigen noemen dit zelfs een cultus. Er is geen lidmaatschap, (Kryon lacht) en wij vragen jullie niet om iets te doen, maar ik ga jullie toch vragen om hier iets te doen.

Ik zou willen beginnen met het land en de voorouders te eren en ook het kristallijnen raster van het land dat vandaag Bulgarije wordt genoemd. Bulgaren in de zaal, kunnen jullie geloven dat een aantal mensen duizenden anderen kan veranderen met de kennis dat bewustzijn energie is en dat het hier hoger vibreert dan bijvoorbeeld in de stad. Ik ga deze groep vragen om bepaalde woorden te spreken als vervolg op een visualisatie. Bulgaren, wat willen jullie vandaag voor je land? Het kristallijnen raster is een herinneringsraster. Alles wat hier in de geschiedenis is gebeurd is hierin opgeslagen en dit gaat “schoongemaakt” worden. Sinds 2012 wordt het gereinigd zodat de dingen die in de geschiedenis misschien negatief waren niet meer herinnerd gaan worden….niet meer herinnerd worden op een manier waarop men aan angst of lijden denkt of aan wat dan ook. Jullie hebben hier een Piek in je land, wat zouden jullie voor je land willen? Ik zou graag willen dat jullie een zin opzeggen in jullie eigen taal en het doel voor vandaag is Bulgaars. De zin is deze: Ik zie hier welwillendheid. Zeg in jullie eigen taal, samen met mij: “Ik zie hier welwillendheid!”

Ik wil jullie graag vertellen wat dit betekent. Welwillendheid is een energie die alles verandert. Welwillendheid kan het land verzachten….kan het vriendelijk maken. Het kan licht laten ontwaken op een plaats die donker was. Dit is Bulgaars.

Mijn partner die in de stoel zit, is een Amerikaan. Ik wil dat deze groep, aan de voet van deze bergen….deze groep, even denkt aan de regering van de Verenigde Staten. Willen jullie samen met mij zeggen: “Ik zie daar welwillendheid. Ik zie daar welwillendheid. Voor een congres dat vriendelijk is, voor licht dat verschijnt en het duister verandert dat daar is.” Er zijn mensen onder jullie die uit Europa komen. Er zijn hier meer dan veertig landen vertegenwoordigd. Ik wil dat jullie op een welwillende manier aan jullie regering en jullie land denken en deze woorden zeggen: “Ik zie hier welwillendheid. Kan een kleine groep mensen met verschillende achtergronden hier een verschil maken? Wat denken jullie? Er zijn mensen die van andere continenten en andere plaatsen komen die wij hier niet noemen en elk van hen heeft dingen in hun land die donkerder zijn dan zij willen. Zou het niet heerlijk zijn als het licht op een wonderbaarlijke manier naar buiten zou komen? Voor hen, voor jezelf en alle anderen….laten wij samen zeggen: “Ik zie daar welwillendheid!” Jullie zitten aan de voet van heiligheid en duizenden jaren lang zijn de Pleiadiers hier geweest, en ik zal jullie iets vertellen: Zij hebben heel lang op deze bijeenkomst gewacht waar jullie geloven dat dit waar is; waar jullie geloven dat jullie dingen kunnen veranderen. Denk aan je land waar jullie liefde en compassie kunnen uitbreiden.

Ga hier verwachtingsvol vandaan en weet dat jullie vandaag een verschil hebben gemaakt. Dit is jullie stamlijn, lichtwerkers! Oude zielen, hiervoor zijn jullie gekomen. Als jullie zeggen: “Waarom ben ik hier?” weten jullie dit nu…jullie verspreiden je licht waar jullie ook gaan! Let op je woorden want er zijn vele gewoonten van het duister! Zeg positieve dingen. Neem je herinneringen uit het verleden die niet meer passen bij jullie pracht en stop ze in de grond! (Kryon lacht) Begraaf hen vandaag en loop vanaf deze plaats in het licht.

Dit is de reden waarom ik van de mensheid hou….door wat er hier kan gebeuren!

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon