Kryon in Bulgarije. 4 / Wat is Waarheid?

Live Kryon Channeling:
Kryon in Bulgarije. 4

Wat is Waarheid?

13 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de volgende boodschap in Bulgarije aan de voet van het Rila gebergte. Deze boodschap heeft iets voor iedereen. Hij kan tegen jullie spreken als jullie dit toelaten. Tegen iedereen die hier zit en allen die later luisteren of lezen. Er is een bewustzijn van wie er luistert. Er is een vol bewustzijn van alle problemen van allen die hier in de stoel zitten. Jullie kunnen daar geen twijfel over hebben. Wij geven deze speciale boodschap de naam: Wat is Waarheid? En ik zal een paar voorbeelden over waarheid geven voordat ik jullie andere dingen zal geven om te overdenken.

Geschiedenis is interessant en er zijn mensen die hem bestuderen en na een aantal generaties zal er een verhaal zijn over de manier waarop de dingen werkten. Archeologen en historici zullen informatie verzamelen en de puzzels zullen zich ontvouwen en vroeg of laat worden opgetekend in de geschiedenisboeken die dan als waarheid bezien zullen worden. Soms tientallen en tientallen jaren over de waarheid over wat er met het land is gebeurd en de historici doen hun best om naar dingen te kijken die dit veranderen, maar het verandert nooit omdat het de waarheid is. Dan, opeens, is er een ontdekking.

Misschien wordt er een boek gevonden, een boek waarvan zij niet eens wisten dat het bestond. Een boek dat werd ontdekt omdat er een nieuwe energie is, nieuwe ontdekkingen, nieuwe uitvindingen….misschien iets waarmee zij onder de grond kunnen kijken en daarmee een kamer ontdekten. Wat het boek vertelde veranderde alles! Zij hadden het helemaal mis en hadden dit nooit geweten. Hoe lang duurt het om een boek te herschrijven? Het antwoord is: Soms worden zij niet herschreven…..teveel problemen….en het was goed zoals het was. Dan de mensen….is het degene waarin zij geloofden of is dit het nieuwe boek? Dit is onlangs al gebeurd met betrekking tot de Grote Piramide in Gizeh, Egypte. Tientallen jaren lang heeft men gezegd dat alle kamers bekend waren. Vraag het aan de Egyptenaren. Zij hebben gezegd: “Wij hebben overal gekeken, wij hebben elke opening bekeken en wij kennen ook de manier waarop men toen wilde bouwen. Wij kennen de gebruiken van de Farao’s die toen leefden en daar werden begraven. Wij hebben alle kamers al ontdekt! Dit staat in de boeken en het staat daar al heel lang”….en toen in 2017 veranderde het. Er was een nieuwe energie en nieuwe technologie ontdekte nog een kamer. Het werd gepubliceerd en nu weet men dat men deze waarheid moet veranderen en dus moeten de tekstboeken ook worden veranderd. Er kwam een andere soort waarheid omtrent de piramide.

Lieve mensen, soms moet de waarheid hetzelfde blijven….zelfs na nieuwe ontdekkingen. Hij moet dan hetzelfde blijven omdat degenen die hem hebben geschapen zeggen dat hij hetzelfde moet blijven. Er is dan teveel geïnvesteerd in het verhaal dat is verteld. Wat er dus werd ontdekt…..blijf bij het verhaal! Misschien zijn er christenen in het publiek of bij de luisteraars. Ik wil hen een vraag stellen: Vonden jullie het niet verbazingwekkend dat toen men in Egypte meer dan vijftig teksten ontdekte van de geschriften van de apostel Thomas….hij liet nieuwe uitspraken zien van de meester Christus….vijftig teksten….ontdekt in 1945 en weggedrukt tot 1955. Is het niet verbazingwekkend om een update te hebben over wat jullie geloven? Bijna elke christen zal zeggen: “Welke tekst? Niemand heeft ons hierover verteld! Is dit echt zo?” Het antwoord is: Oh Ja! Maar het paste niet in het model van de “oude geschiedenis.” Zie je, Thomas werd gezien als de twijfelende Thomas, en nu weten wij waarom!! Zie, hij twijfelde erover waarom Christus kwam, deze apostel van Christus had citaten van de meester die jullie nooit hadden gelezen en het was zijn overtuiging dat Christus was gekomen om te laten zien wat een mens op de planeet kan doen. Hij twijfelde over het idee dat Christus om welke reden dan ook aan het kruis was gestorven maar in plaats daarvan vierde hij zijn leven als een voorbeeld dat jullie zouden moeten volgen. Geeft jullie een idee van de twijfelende Thomas, nietwaar? Eenenvijftig teksten die de kerk jullie niet zal laten zien.

Wat is dus de waarheid? Is het wat jullie is verteld? Is het wat jullie ouders je hebben verteld? Is het wat de kerkleiders hebben verteld? Wat de boeken jullie vertellen? Of is het iets anders? De planeet is in een nieuwe energie en je zou kunnen zeggen dat er nieuwe ontdekkingen zijn en de nieuwe ontdekkingen zijn bewustzijn over het vertellen van verhalen over vijf nieuwe waarheden. Dingen die jullie zijn verteld, dingen die zijn opgeschreven, dingen die jullie vaak geloven over jullie relatie met Spirit. Ik wil jullie laten zien hoe dit werkt. Let alsjeblieft op omdat de waarheden die ik jullie nu ga geven doordrenkt zijn van een Oude negativiteit. Velen van jullie hebben het geloofd en doen er nog steeds aan mee, zelfs als jullie dit niet weten.

Waarheid nummer een: Mensen zijn hier gekomen om te lijden! Als jullie daaraan twijfelen, kijk dan maar naar de leringen en soms gaan zij zelfs over dingen die helemaal niets met spiritualiteit te maken hebben. “Mijn mensen, in mijn land, hebben zoveel geleden dat ik het helemaal met hen eens ben en ik ook een lijdende ziel ben omdat ook mijn voorouders leden….zij gingen door oorlogen en lijden. Ik zou niet moeten glimlachen als ik hier met jullie over spreek want dan lijd ik niet voldoende”. Jullie denken misschien: “Dat gaat niet over mij!” Echt? Er zijn bepaalde culturen die verwachten dat jullie een beetje lijden. Er zijn ook mensen in spirituele systemen die dit bijna eisen! Weet je, jullie profeten leden en de apostelen leden en daarom: LIJDEN! En als jullie dit NIET doen….wel, dan worden jullie niet gezien door God. Dit is wat ik jullie wil vragen: Is dit spirituele logica? God is liefde…..de prachtigste liefde die jullie je kunnen voorstellen. Ik kan het niet eens beschrijven! Er is zoveel compassie voor jullie. Laat mij jullie iets vragen, moeders. Kijk in de ogen van je kind, misschien een pasgeborene, het kind waar je naar keek en zei: “Welkom op Aarde” Je zegt tegen dit kind: “Ik hou onmetelijk van jou, en wat ik jou wil vertellen is dat ik jou een beetje zal laten lijden!” (Kryon lacht) Is dit juist, moeder? Het antwoord is: Natuurlijk niet! “Ik zal mijn kind nooit laten lijden!”

En jullie denken dat God jullie heeft geschapen om te lijden? Wie heeft jullie dit verteld? Het antwoord is: Bijna iedereen, want zij hebben een waarheid aangenomen die niet de waarheid is. Maar nu is er een nieuwe energie die iets anders onthult. “Ik ben hier niet om mijn cultuur na te apen!” Jullie zouden hier eens over na kunnen denken. Waar staat jullie cultuur om bekend? Lijden? Klagen? Hoe zit dit? Zijn jullie dit omdat jullie cultuur dit doet? Wat denken jullie hiervan? Jullie zijn hier niet om mee te doen aan wat voor soort lijden dan ook. Dit was nummer een.

Nummer twee is nog persoonlijker en het is iets dat zoveel mensen geloofden. Jullie denken dat er een bepaald plan voor je leven is dat is meegekomen met je ziel dat jullie op een plaats brengt die voor altijd ongemakkelijk is. “God heeft mij hier met een reden geplaatst, ook al vind ik het niets! Ik wil mijn leven op de een of andere manier veranderen, maar dat zou tegen de wil van God ingaan” en dus conformeren jullie je aan die waarheid en gaan door met je ongemakkelijk te voelen met die situatie waarvan jullie denken dat jullie die niet kunnen veranderen omdat God jullie die heeft opgelegd. Heeft God een plan voor jullie? Hebben jullie een contract? Ik zal jullie iets vertellen: JA! Dat is er! God wil dat jullie vreugdevol en compassievol zijn, vrij van zorgen….vrij van zorgen!!! Vredig in elke situatie….niet ongemakkelijk! Dat is het plan! Wie heeft jullie verteld om vast te blijven zitten in iets dat niet werkt?

“Kryon, wat word ik geacht te doen?” Ik heb jullie dit al zo vaak verteld: Ik wil dat jullie stil zitten en God van je laten houden. Daar is zoveel dat elk probleem dat jullie ooit hebben gehad intuïtief zal zijn. Dit is de manier waarop het werkt. “Kryon, ik heb een paar vragen.” Lieve mensen, ik heb de antwoorden niet. Zij zijn bij jullie ingebouwd, maar als jullie gaan zitten en je er zorgen over maken zullen jullie in dezelfde situaties blijven verkeren. Adem diep en laat van je houden door de Schepper van alle dingen. Als jullie hier een sterrenmoeder naar zouden vragen zou zij naar jullie glimlachen en pakken jullie misschien haar hand en leggen die op je hart en zij zou zeggen: “Geliefden, jullie hebben geen idee hoeveel er van jullie wordt gehouden! Dit is het antwoord op bijna alle vragen die jullie hebben. Er is een ingebouwde intuïtie die jullie naar de juiste plaats zal brengen om elke vraag die jullie hebben te beantwoorden….als jullie dit toestaan. Het is verbonden met het Veld waarin alle potentiëlen bestaan voor elke beslissing die maar genomen kan worden.”

Zien jullie hoe waarheid kan veranderen door nieuwe informatie, door spirituele logica? Gods plan is er voor jullie om op een vreugdevolle manier te ascenderen….zonder zorgen.

Nummer drie: een van mijn favorieten waar ik constant over spreek. Dit kan vreemd klinken, maar er is een stelling die zegt dat God een menselijke geest heeft. Jullie kunnen zeggen: ‘Dat geloof ik niet.” Is dit echt zo? Waarom stellen jullie dan de vraag: “Hoe stel ik God tevreden?” Zie je, het deel dat tevreden wil stellen is de menselijke geest. Wat als zoiets niet bestaat….God tevreden stellen! God staat zover boven elk bewustzijn dat jullie je kunnen voorstellen….pure liefde! God heeft geen menselijke geest en heeft ook niet alle regels waarvan de spirituele systemen zeggen dat God die heeft. Jullie willen God plezieren want als jullie dit niet doen zal iets alternatiefs met jullie gebeuren, als een soort disfunctionele vader. Pas goed op je kinderen want God zal hen zelfs naar een bepaalde plaats brengen en hen voor eeuwig martelen! EEUWIG!!! Hoe klinkt dit, moeder? Jij kijkt in de ogen van het kind en ziet een kostbare, dierbare ziel waarvan je mateloos houdt….maar “als jij een misstap begaat zal ik jou voor eeuwig martelen!” Dat is grappig. Als jullie dit niet bij je kinderen doen….waarom is er dan zo’n sterk geloof dat God dit bij jullie wel zal doen? Ik wil dat jullie je een beeld gaan scheppen van de Schepper als een energie van liefde en compassie die naar elke cel van je lichaam gaat. Een persoonlijke vriend die er altijd is om jullie vrede te tonen….een nieuwe manier van leven die jullie de ogen geeft van iemand die compassievol kijkt naar iedereen.

Er zijn ook in deze zaal vragen. “Wat zal ik doen met dit, wat zal ik doen met dat?  Wat als ik jullie het antwoord geef? Door te gaan zitten en wie er ook voor je zit en welk probleem er ook is, ernaar te kijken met compassievolle ogen. God heeft geen menselijke reacties en emoties. De Schepper van het Universum gaat verder dan alles wat jullie je kunnen voorstellen. Er is zoveel liefde voor jullie en dit is wat de sterrenmoeder hier, op deze plek, heeft onderwezen. Herinner je dat zij geascendeerde wezens zijn. Dit zijn wezens die door de evolutie zijn gegaan waarover ik met jullie heb gesproken. Bewustzijn gaat zich ontwikkelen en het gaat versmelten met de Creatieve Bron en dit verandert alles….het verandert alles!

Laten wij van nummer vier een deel van nummer drie maken omdat dit zo diepgaand is. Wat jullie op deze planeet doen is zo diepgaand. God heeft jullie geen vrije keuze gegeven om die dan weg te nemen en jullie te straffen. Het is iets dat jullie hebben gekozen en dan is dit niet logisch, nietwaar? Toch is er een groots geloof van miljarden mensen dat er als jullie sterven een of andere afrekening is.

Lieve mensen, dit is menselijke natuur! Dit is wat jullie doen in een rechtssysteem. Dit is wat jullie willen doen met degenen die zich hebben misdragen als consequentie daarvan. Sommigen van jullie houden niet van dit onderwerp. Wat jullie ook doen op deze planeet is met vrije keuze. Jullie kunnen kiezen voor het licht of het duister en de consequenties, als jullie aan het einde van je leven komen, zijn dat jullie hetzelfde feest hebben als ieder ander. Het is het verhaal van de verloren zoon. Het is het verhaal van de ene zoon die alles goed doet en de andere die een andere weg gaat die fout is. Maar als zij beiden thuiskomen behandelt de vader hen hetzelfde. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Wacht even, dat is niet eerlijk!” Jullie zijn hier niet om te werken aan een puzzel van licht en donker om daarna beoordeeld of gestraft te worden want dat is wat mensen doen. De keuze die jullie hebben tussen licht en donker is de vrije keuze over waar deze planeet naartoe gaat.

Ik wil jullie graag vertellen dat het licht aan de winnende hand is en dat er steeds meer mensen zijn die een pad van welwillendheid kiezen. De vragen die hier vandaag voor mij zijn: “Wat moet ik doen met dit of dat?”….hebben jullie welwillendheid geprobeerd? Ik zeg tegen sommigen van jullie: Jullie klagen teveel. Let op wat er uit je mond komt want elke cel van je lichaam luistert ernaar. Het is bijna alsof jullie cellen zeggen: “Ik luister naar de baas….ik maak de cellulaire structuur van een mens met bewustzijn. Wat zegt deze mens vandaag?” Luister goed….hier komt het: “Ik weet het niet, ik ben er niet zeker van, ik ben niet zeker van jullie. ”(Kryon lacht)  En dit wordt dan waarheid en elke cel van je lichaam zal dit uitstralen. De menselijke cellulaire structuur luistert altijd naar jullie bewustzijn. Het is bijna alsof jullie in een restaurant iets bestellen. Wat er uit je mond komt is een bestelling voor jezelf! Als jullie denken dat jullie gestraft worden zal dit jullie je hele leven achtervolgen en elke cel van je lichaam zal op een bepaald moment straf verwachten.

Stop met wat jullie met je kinderen doen, lieve mensen. Waarom denken jullie dat God dit met jullie zal doen? Het antwoord op elke vraag in de zaal is om stil te zijn en van je gehouden te laten worden door de meester….en de oplossingen zullen komen door de pijnappelklier die de leiding heeft over intuïtie. DAT IS HET ANTWOORD!

Nummer vijf: de laatste!

Het is ongelooflijk dat miljarden mensen geloven dat hun ziel op de een of andere manier smerig en bevlekt op deze planeet komt. Bevlekt en smerig!!!! In zonde geboren!!! Met een Schepper die onmetelijk van jullie houdt die heeft besloten om jullie ziel vuil te maken en jullie op de planeet te zetten. Of, nog erger, dat ergens 100.000 jaar geleden een mens een verkeerde beslissing nam om daardoor alle zielen vanaf dat moment in zonde geboren te laten worden. Hoe vinden jullie het tot dusver? Lieve mensen, dit is de grootste onwaarheid van allemaal! JULLIE ZIJN GEWELDIG GEBOREN!!! JULLIE ZIJN HIER NIET OM TE LIJDEN. ER IS GEEN PLAN OM JULLIE OP EEN ONGEMAKKELIJKE PLEK TE ZETTEN EN JULLIE WORDEN NIET GESTRAFT EN JULLIE HEBBEN DE MOGELIJKHEID OM LICHT TE ZIEN. JULLIE ZIJN GROOTS IN DE OGEN VAN DE SCHEPPER EN JULLIE WORDEN UITGENODIGD VOOR ALLES.

Er is hier een nieuwe energie, een energie van licht die kostbaar is voor jullie. Hij nodigt jullie uit om het paradigma van oplossingen te veranderen. Als er in de oude situatie iets fout ging renden jullie naar een expert. Wat moet ik doen? Wat als de expert bij jullie binnenin zit? Ik zeg het weer: Door de pijnappelklier en de intuïtie die het Veld aanraakt komt de oplossing voor hetgeen jullie als een probleem zien.

Hoe krijgen jullie deze intuïtie? Wees stil…en laat van je gehouden worden en denk niet na over wat er verder gaat gebeuren.

DIT IS EEN NIEUWE WAARHEID VOOR JULLIE; DE GROOTSTE WAARHEID DIE IK JULLIE OOIT ZOU KUNNEN GEVEN.

Er wordt zoveel van jullie gehouden, van ieder van jullie, en God kent jullie namen en de situaties waarin jullie zitten, de moeilijkheden die jullie hebben, en wacht er gewoon op tot jullie gaan zitten om van je te laten houden zodat de pijnappelklier de antwoorden kan leveren. Er zijn velen in deze groep die precies dat hebben ervaren.

Jullie noemen dit synchroniciteit….wij noemen het liefde.

Dit is het einde van deze boodschap vanaf de voet van het Rila gebergte in het prachtige Bulgarije.

En zo is het.

Kryon