Kryon in Bulgarije. 5 / Het afpellen van de Ui van het Zelf.

Live Kryon Channeling:
Kryon in Bulgarije. 5

Het afpellen van de Ui van het Zelf.

  13 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik wil speciaal tegen de groep spreken die voor mij zit in deze volgende channeling in Bulgarije. Dit is een heilige plaats, maar er zitten hier mensen met hun armen over elkaar die zeggen: “Nou, niet voor mij!” Daar wil ik het even over hebben.

Wat zit er in de mens dat het verschil maakt tussen de herkenning van energieën. Iemand kan in een stoel zitten en geheeld worden van een ziekte en degene daarnaast kan niets voelen. Zij zijn bij dezelfde bijeenkomst en horen dezelfde woorden en dezelfde muziek die wordt gespeeld. De een zal opstaan en niet veranderd weggaan; misschien nog steeds twijfelend en in de problemen….en het andere leven kan voor altijd veranderd zijn. Ik vertel jullie, lieve mensen, dat dit vrije keuze is. Het is de keuze om te luisteren, te geloven….of niet, en over sommige van deze dingen hebben wij het eerder gehad. Jullie hebben toestemming om niet te geloven. Er gaat niets met jullie gebeuren als jullie hier vandaan gaan en nooit meer naar een channeling gaan. Jullie rollen met je ogen en de mensen zullen vragen waar jullie zijn geweest. Jullie kunnen zeggen: “Ik ben bij een bijeenkomst met zeer vreemde mensen geweest. Er was een vent in een stoel op het toneel die deed alsof hij boodschappen van gene zijde ontving!” En dan de andere persoon: “Waar ben jij vandaag geweest?” “Ik zat met engelen die op de een of andere manier in mij kwamen en de ziekte oplosten, mijn hand pakten en er is nog steeds een aanwezigheid in mij en die zal er altijd zijn!”

Wat is het verschil? Wij hebben het al eerder gehad over de Vonk. Dit is als de mens op een plaats van beslissing komt. Is God echt of niet? En als God echt is, wat is er dan nog meer dat ik mis? Wij hebben gesproken over de keuze die de mens maakt om JA te zeggen tegen de potentiëlen van het feit dat er meer kan zijn en wij hebben gesproken over wat er gebeurt met de Vonk. Ik wil deze channeling “Het afpellen van de Ui van het Zelf” noemen. Ieder van jullie is in de dualiteit geboren en jullie leren dingen van je ouders en degenen om je heen….hoe jullie moeten handelen, wat jullie moeten geloven, de manier waarop de dingen werken afhankelijk van degenen om je heen en jullie ouders, en uiteindelijk maken jullie keuzen. Sommigen zullen geloven dat zij in een wereld van overleven zijn, zij zijn slachtoffers van alles en nog wat en anderen zullen geloven dat dit niet zo is en dat dit de manier is waarop het gaat. De wereld van vandaag is gevuld met niveaus van geloof. Deze niveaus zijn sterk zoals jullie weten….niveaus van oorlog en niveaus van geloof. Zoals kinderen die op kistjes staan en verkondigen dat hun God beter is dan die van jullie. En tegen alle logica en gezond verstand in zullen zij zeggen: “Mijn God is mooier en liefhebbender dan die van jullie en als jullie mij niet geloven zal ik jullie vermoorden!” Zelfs vandaag de dag…nu! Dit is de manier waarop het gaat en het altijd zo geweest. Maar er is een ontwaken voor wijsheid op de planeet. Hoe zit dit persoonlijk? Al deze niveaus van geloof zijn ook persoonlijk. Wij noemen dit “De Ui” omdat jullie delen van de ui afpellen van alle dingen die jullie zijn verteld. Als jullie de vragen gaan stellen: Is er meer? Is God groter dan mij werd verteld? Is het mogelijk dat er een systeem is dat groter is dan mij is verteld? En als dit zo is, hoe beïnvloedt dit mij dan? Dan gaan jullie de vraag stellen….de GROTE vraag: “God, bent u daar? Is het waar dat u van mij houdt?”

Er zijn zoveel mensen die zo vele oplossingen willen. Een menselijk paradigma zegt dat jullie hulp nodig hebben. Jullie proberen iets, komen er niet uit, en zoeken hulp want het paradigma zegt dat jullie onwaardig zijn en hulp moeten zoeken bij iemand die wel waardig is. Soms gaat het om spiritualiteit, soms is het medisch, soms gaat het om psychologie en ik zal jullie iets vertellen: soms werkt het ook nog en geen van hen is de Vonk! De Vonk is er als de mens alleen in een stoel zit en zowel fysiek als lichamelijk de hand opsteekt: “God, als u daar bent, laat het mij dan zien. Ik accepteer dat er meer kan zijn en ik ben er klaar voor om dit te weten!”

Hebben jullie enig idee wat dit doet? (Kryon lacht) Jullie hebben gewoon toestemming gegeven voor MEER! Zie je, dit is vrije keuze. Mensen hebben gezegd: “Weet je, als God bestaat zou hij dingen voor ons veranderd hebben. De wereld zou niet in de problemen zitten, mensen zouden niet verhongeren!” Dit zijn altijd JULLIE en jullie vrije keuze geweest om een planeet van duister of licht te scheppen. Het heeft niets te maken met wat God hier wil of doet! Een voor een en ziel voor ziel komen er vonken: “Lieve God, is er meer? Als dit zo is, laat het mij dan zien.” Dat is het moment waarop het begint. De eerste laag van deze ui gaat ervan af. Dit is de laag die ik de buitenlaag noem. Jullie zijn hiermee wel bekend. Jullie zijn altijd bang geweest om de vraag te stellen door degenen die jullie zeiden daar niet naartoe te gaan. Die channeling-bijeenkomst….niet doen! Het is daar bedrieglijk. Zij vertellen je dingen die niet waar zijn, laten je aan dingen meedoen en betalen voor het meedoen aan dingen.

“Lieve God, als er meer is laat het mij dan zien!” Jullie doen niet mee aan een cultus. Jullie kijken naar binnen naar intuïtie die zegt dat er iets beters moet zijn….en deze vonk schept iets, lieve mensen. Dit is wat ik jullie weer wil vertellen, tegen deze groep, de mooiste dingen die ik ooit zou kunnen zeggen. Ieder van jullie heeft een verbinding naar de andere zielen en de engelwezens die op jullie wachten en je hele leven al op jullie wachten. Zij wachten erop tot jullie in de stoel gaan zitten en toestemming geven voor liefde, voor compassie, voor opheldering, voor vrede in je leven, voor oplossingen van problemen….jullie hebben hulp.

“Kryon, mensen zeggen: Probeer dit en probeer dat. Ik heb geluisterd naar wat jij vertelde. Ik heb naar mijzelf geluisterd. Ik doe dit allemaal!” En ik zeg tegen jou: Wat dacht je van de Vonk? Dan zullen zij zeggen: “Daar ben ik nog niet klaar voor. Ik wil geen volledige verandering van mijn leven. Ik wil vandaag alleen worden genezen….daar ben ik voor gekomen!” Dan zeg ik: “Waar ben je bang voor? Ben je bang dat er teveel van je gehouden wordt? Heeft iemand in je leven verteld dat je niet waardig bent en er niet van jou gehouden kan worden? Ben jij verscheurd omdat iemand jou dit heeft verteld? Dit is wat er is gebeurd….heb jij je dit wel gerealiseerd? Je bent bang geweest. Veranderingen gebeuren in het leven als de Vonk verschijnt. “Kryon, zal ik familie en relaties kwijtraken als ik die richting op ga? Ik wil niet dat dit gaat veranderen. Ik wil de dingen hier en daar niet veranderen, maar ik wil hier wel een paar dingen veranderd zien.”

Alles zal veranderen. Je zal niet alleen een paar relaties kwijtraken, maar de deur gaat open en dan komen er nieuwe relaties binnen. Heb jij hier mensen ontmoet waarmee je niet bent gekomen? Heb je het geprobeerd? Heb je hier familie herkend die jouw taal niet spreekt? Zij zijn allemaal hier? Kijk, jij hebt hier een familie in deze zaal die verder gaat dan welke vriendschap jij ook mag hebben. Ja, er zullen dingen veranderen. Ben jij bang dat er teveel van je gehouden gaat worden? Als de Vonk zich voordoet komt er opeens informatie….en dan de grote: Synchroniciteit! Synchroniciteit wordt vaak gedefinieerd als: geluk. Je hebt zoveel geluk! Je wordt omgeven door de juiste mensen en hebt veel geluk! Sommigen van jullie hebben dit gehoord en zeiden: “Wacht even. Geluk heeft hier niets mee te maken….ik ontwerp mijn realiteit.” En zij zullen jullie aankijken en zeggen: “Ah, jij bent een van hen….jij was op die bijeenkomst, nietwaar?”

Denken jullie dat het mogelijk is om je realiteit te veranderen? Ik zal jullie vertellen hoe dit moet. Het wordt gedaan met de Vonk. “Lieve Spirit…leid mij zodat ik op de juiste tijd op de juiste plaats ben door mijn eigen intuïtie en door tekenen die ik zal herkennen in mijn leven en naar de plaats kan gaan waar de antwoorden zijn op alles wat ik vraag.”

Dit is niet wat jullie denken, lieve mensen. Denken jullie een engel te ontmoeten? Ik heb het over het ontmoeten van de juiste dokter; ik heb het over het ontmoeten van de juiste vrouw of man die een broer of een zus voor je zal zijn. Ik heb het over relaties die je zou kunnen hebben….ik heb het over….familie! Antwoorden, oplossingen….en de ui gaat uit elkaar vallen….al die lagen. Jullie gaan de ui van het zelf afpellen. Als je naar die lagen gaat kijken is een ervan wat je geloofde….wat jouw ouders je vertelden is weer een laag. Wat jouw spirituele begeleiders vertelden toen je klein was….weer een laag! Lieve mensen, het is heel moeilijk om de ui te pellen omdat jullie denken dat jullie je ouders of jullie spirituele begeleiders verraden, maar ieder van hen gaf jullie de beste informatie die zij voorhanden hadden. Elk van hen gaf jullie iets waarvan zij geloofden dat het goed en waar was. Als jullie die ui gaan afpellen realiseren jullie je dat de kern zich gaat tonen en merken dat jullie gaan veranderen en synchroniciteit verwachten, antwoorden verwachten omdat er nu een Groep om jullie heen is die jullie met vrije keuze hebben gevraagd om je te helpen.

Sommigen van jullie die hier in de stoelen voor mij zitten zijn op het laatste moment opgeroepen. Er was iets dat jullie vertelde dat jullie erbij moesten zijn en jullie weten precies waarover ik het heb. Nu jullie hier zijn weten jullie waarom: Om hier te zitten en van je gehouden te laten worden, om bij familie te zijn, om verjongd te worden en genezen te worden….GENEZEN….van een depressie misschien, van een oud paradigma misschien, voor helder denken misschien, situaties die op jullie drukten en waar jullie zelf niet uit kwamen. Maar nu hebben jullie helderheid…misschien hebben jullie geen oplossingen, maar wel helderheid. Helder genoeg om van je te laten houden, je te ontspannen en te zeggen: “Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, ik weet niet hoe ik dit moet benaderen….in welwillendheid, met compassie?” De volgende stap zal vredevol zijn. Ik spreek met mensen in deze groep, in dit publiek, die voor antwoorden kwamen die ik hen zojuist heb gegeven. Jullie rennen niet ergens naartoe voor hulp….jullie gaan zitten en gaan naar binnen omdat het stukje van God binnenin jullie alle antwoorden heeft, op alles in jullie leven, tot jullie laatste adem.

Dit is de manier waarop het werkt, lieve mensen. Er moet een beslissing genomen worden die echt is en die jullie vertrouwen….en laat de liefde maar komen! Waar zijn jullie bang voor? Er zijn mensen, zelfs in dit publiek, die zullen zeggen: “Misschien ben ik bang voor dat er van mij gehouden wordt!” Wat als jullie opeens zouden ontdekken dat jullie niet onwaardig zijn. Wat als jullie zouden uitvinden dat jullie geweldig zijn in de ogen van de Schepper? Ik heb jullie zojuist verteld dat er een Groep om jullie heen is die er vanaf je geboorte is geweest en erop wachtte om je hand vast te pakken als jullie de Vonk hebben. Dit is vrije keuze, lieve mensen.

Laat sommigen hier geheeld vandaan gaan van waarmee zij zijn gekomen, of misschien vervuld van andere vragen die zeggen dat er keuzen gemaakt moeten worden. Wat valt er te verliezen als God van je houdt?

En zo is het.

Kryon