Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 1 Nieuw Paradigma voor Alles

Live Kryon Channeling:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 1

Nieuw Paradigma voor Alles

9 maart 2019/ Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alles wat wij jullie in alle channelings hebben  beschreven en waarin wij spreken over Opwaardering en Verandering heeft te maken met de twee woorden: Nieuw Paradigma. Als jullie het woord paradigma zouden moeten definiëren zoals wij dit doen, zal dit LEVEN zijn, de manier waarop dingen werken….alle dingen werken. Niet alleen maar in een sector of op een plaats. Niet alleen maar in spiritualiteit, maar overal!

Als dit het geval is, lieve mensen, zullen jullie het gaan zien op de planeet….en jullie zien het al! Maar als jullie het praktisch bekijken, nu, terwijl jullie hier in de stoel zitten: luister, en lees in bepaalde gevallen: Wat komt er voor jullie? Als jullie op een kruispunt staan in je leven en het erop lijkt dat dingen anders zijn, of misschien zijn er beslissingen die jullie willen nemen… het eerste dat jullie zouden kunnen vragen is: “Waarom voel ik mij zoals ik mij voel?” Bij sommigen is er een nieuwsgierigheid voor zelfs de eenvoudigste dingen omdat zij op een drempel staan die vreemd lijkt en anders aanvoelt. Dan zullen de antwoorden voor hen zijn: Ik ga naar a, b, c  en ga naar een plaats en doe daar bepaalde dingen omdat het a, b, en c zijn….met andere woorden: deze a, b, en c zijn bekend. Dit is wat er voor jullie door een logische geest als volgende wordt verwacht.

Wat ik jullie wil vertellen is dit en ik wil dat jullie even pauzeren.

Als er een paradigma-opwaardering is die hetgeen inhoudt dat jullie echt verwachten van de witheid van licht, als tegenovergestelde van het duister, gaat dit licht een ander paradigma scheppen. Jullie gaan van de ene kleur naar de andere, jullie gaan van het donker naar het licht en als jullie deze metafoor toevoegen aan bewustzijn, wat betekent dat jullie niet meer kunnen rekenen op dingen waar jullie voorheen wel op rekenden om je op een bepaalde manier te gedragen….is dit goed nieuws. Ik zeg jullie dat dingen die in het verleden op een bepaalde manier gebeurden niet allemaal zo geweldig waren. Jullie zitten dus op de drempel en willen erover heen en denken dat het niet gaat lukken omdat dit in het verleden ook zo ging. Als jullie al hebben besloten dat iets niet werkt, gebaseerd op wat anderen deden of zagen dat het niet werkte….

Misschien is dit de tijd van je leven voor jullie. Ieder van jullie is een deel van de klok die vooruit gaat en “beslissingstijd” produceert. Soms zijn jullie jong en is de beslissingstijd als de kinderen de deur uitgaan, of misschien als zij geslaagd zijn….misschien is de beslissingstijd als zij naar school gaan….maar er moeten beslissingen worden genomen die anders zijn. Wat ik bedoel met anders is dit: Als jullie het resultaat van gewone handelingen weg willen poetsen, het verwachte resultaat van gewone handelingen weg willen poetsen. Jullie kennen mensen die hebben meegemaakt wat jullie meemaken met betrekking tot het disfunctioneren waar jullie in zitten….of nog in zullen komen. Jullie willen hen interviewen en vragen: “Wat is de beste bron waar ik het volgende uit kan halen? Wat heeft er voor jou gewerkt?” Dit is gezond verstand, lieve mensen, en dit is wat jullie verwachten, maar ik zal jullie het verschil uitleggen: jullie gaan naar een plaats waar nog niemand is geweest, en jullie kunnen advies vragen voor wat jullie willen, maar, lieve mensen, als jullie naar binnen willen gaan staat jullie bewustzijn wijd open en vertelt jullie de dingen die ik jullie vertel: het is allemaal anders!

Dit is het beste nieuws dat ik jullie ooit zou kunnen geven omdat de verwachte dingen niet altijd zullen zijn wat jullie krijgen.

Is het tijd om iets toe te passen? Ik spreek nu tegen iemand hier. Wat zijn de angsten die jij meeneemt naar de volgende sectie; de volgende stap die jij wilt nemen? Wat is jou verteld? Hoe vaak heb ik verteld dat als jij naar de dokter gaat dit bijna voelt als een rechter, een oordeel en een straf, gebaseerd op het verleden? Goede geneeskunst gaat veranderen omdat het paradigma anders wordt voor wie jij bent! De dokter kan gelijk hebben over alle dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar niet voor jou! Wat ga jij daarmee doen? Jij luistert en begrijpt dat dit een oud paradigma was waar de dokter in gelooft, maar het is niet jouw paradigma! Er zijn zoveel mensen in dezelfde situatie als jij je nu bevindt. Je kunt nu actie ondernemen in deze tijd van je leven, misschien voor je gezondheid. Ik zal jou vertellen dat de lei van waar jij naartoe gaat, schoon is. Jij kunt zelf opschrijven wat er met jou gaat gebeuren en niet afwachten wat er gaat gebeuren. Dit is het moeilijkst te weten voor een mens.

Jaren en jaren geleden gaf ik jullie een parabel over de ontbrekende brug. Hij ging over een man die Wo heette, hoewel hij geen man en geen vrouw was. Hij ging over een weg en was bijna op het punt waarop hij, zoals altijd, de brug wilde oversteken toen hij zich realiseerde dat de brug was verdwenen en de verleiding was op dat moment groot om te gaan onderzoeken; wat zijn de alternatieve routes? Maar Wo deed dit niet want Wo was een nieuwe mens. Hij wist wat jullie weten….hij wist dat de lei schoon was en in plaats van te stoppen ging hij sneller rijden terwijl hij wist dat er vlak om de hoek iets zou zijn dat hem zou vertellen wat er zou gaan komen. Wat hij niet verwachtte was dat er om de hoek een gloednieuwe brug lag waar men minstens tien jaar voor nodig had gehad om die te bouwen maar die buiten zijn gezichtsveld lag als hij over de oude brug reed.

Er zijn dingen in de ethers lieve mensen, als jullie het zo willen noemen, die voor jullie “in de maak” zijn en als ik dit een paar jaar geleden tegen jullie had verteld hadden jullie gelachen en gezegd: “Ik geloof het niet….uit het niets vandaan kwam deze persoon en er gebeurde dit of dat!” Het enige verschil was dit:  jullie verwachtten dit!

Gezegend is de mens die begrijpt dat hij GEEN slachtoffer is van de omstandigheden van het paradigma dat de Aarde WAS en dat de mensen die jullie zijn als met instrumenten het licht scheppen dat gaat waar jullie gaan!

VERWACHT GOEDE EN WELWILLENDE VERANDERING IN JE LEVEN! NIET HET TEGENOVERGESTELDE!

Niet wat mensen jullie hebben verteld of wat er met anderen is gebeurd en wat jullie hebben gezien. Dit was in een andere tijd, lieve mensen.

Jullie staan nu rechtop, waardig, geweldig en God ziet jullie op die manier. Jullie zijn katalysatoren voor de rest van de planeet die ziet hoe jullie handelen – wat er ook gebeurt en wat voor vreemde dingen er ook gebeuren. Weet dat jullie boven deze dingen staan. Er zijn dingen die door jullie worden aangetrokken omdat jullie hen verwachten! Bijna als een magneet; bijna alsof jullie een bestelling doen in een restaurant….en daar komt het aan….en komt….en komt! Er zijn vele mensen die dit hebben ervaren en die ik nu op het podium zou kunnen zetten, en in tranen zullen zij jullie hun beste verhalen vertellen die jullie ooit hebben gehoord….over hoe zij nog in leven zijn omdat zij niet akkoord gingen met een oud paradigma of over hoe zij de controle hebben over dingen waarvan zij dachten dat zij er helemaal geen controle over hadden; over hoe zij meester werden van het onmogelijke omdat zij adem haalden en zeiden: “Ik Ben Geweldig! Deze dingen, en meer, en beter…..zullen met mij gebeuren.” In dit scenario is dit praktisch, de Aarde verandert en er is een opwaardering aan de gang. Wij hebben jullie al deze dingen eerder gegeven maar als jullie in de stoel zitten, met de dingen die jullie moeten doen, wil ik dat jullie weten dat het prachtig is. Ontspan je, haal adem, ga vooruit in liefde en verwacht welwillende dingen in je leven.

Dit is een nieuw paradigma waarin het licht aan de winnende hand is en het mag gek klinken, ongebruikelijk en ongelooflijk, maar laat het zo klinken en wees degene die dit allemaal bewijst. Bewijs dat de oude houdingen die anderen jullie hebben verteld verkeerd zijn en vertel de mensen om je heen dan van de prachtige dingen die eraan komen. Vertel hen over het nieuwe paradigma voor de planeet waarin liefde begint te winnen. Er is meer, er zal meer zijn….altijd….over wat er vandaag aan de hand is dat anders is dan gisteren en eergisteren.

Ga hier een klein beetje veranderd vandaan door wat jullie vandaag hebben gehoord.

Claim het alsof het van jou is!

En als jullie dit doen was er een reden waarom Kryon hier was!

En zo is het.

Kryon