Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2 – De Donkere Dagen van Licht

Live Kryon Channeling:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2

De Donkere Dagen van Licht

9 maart 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Al heel veel jaren, waar wij ook zijn, vertellen wij over de verhoging van het paradigma die zich nu voordoet. Als jullie dertig jaar geleden zouden vragen waarom Kryon hier is zou mijn partner het antwoord niet kennen. Er waren voor hem twee of drie jaar nodig om op gang te komen en deze dingen hardop uit te spreken, en zelfs dan….zou hij het niet hebben geweten. Zelfs na het eerste boek in 1993 of boek twee in 1994….Waarom is Kryon hier…werd dit nog niet volledig onthuld.

Er waren veel meer jaren voor nodig, het waren alleen maar voorboden zodat jullie eerlijke, echte channeling zouden zien en zouden wennen aan iemand die puur channelt en geen trucs gebruikt….het is geen marketing, maar liefde.

Dertig jaar Kryon, voortdurend, de boodschap van bekrachtiging en het feit dat mensen hier met een doel zijn en geen slachtoffers zijn van de planeet. Pas onlangs is het werkelijk onthuld waarom Kryon hier is: Om jullie te assisteren bij een geweldige opwaardering van het paradigma, de grootste opwaardering van het bewustzijn op de planeet….een opwaardering die werd verwacht en jullie realiseren je dat Kryon, letterlijk, niet eerder verscheen aan mijn partner of aan wie dan ook, voordat er iets opmerkelijks gebeurde – iets dat werd verwacht – en  jullie realiseren je ook dat er meer gebeurde: In de late 80er jaren viel de Sovjet Unie uiteen en werd er ontmanteld wat zeker weer een oorlog zou hebben veroorzaakt. Deze oorlog zou alles zijn geweest dat jullie over een oorlog denken en er zouden maar zeer weinig mensen overleefd hebben, lieve mensen. De Aarde zou in het duister verkeren en alles wat de Pleiadiers hebben gedaan om naar deze planeet te komen zou dan voor niets zijn geweest.

Dat is vrije keuze.

Waren de sterrenmoeders hierop voorbereid? Ja! “Hoe kan jij dit zeggen, Kryon?” Omdat zij dit eerder hebben gezien. Wisten jullie dat de Pleiadiers door hun Opwaardering zijn gegaan – ik heb dit eerder verteld – en zij dit met hun eigen vrije keuze hebben gedaan? Dit is een zich herhalende cyclus van victorie en falen….met vrije keuze waarbij de mensen een bewustzijn hadden dat op het laagste peil stond, en zichzelf uitroeiden en bijna niet meer herstelden. Sommigen van jullie waren hierbij en leefden in die tijden. Mijn partner spreekt hier vaak over…..50.000 kernwapens die allemaal op elkaar staan gericht en er klaar voor zijn om gelanceerd te worden. Hoe zouden jullie deze cyclus ooit kunnen doorbreken?

Er kwam een JOKER! Het bewustzijn ging omhoog en plaveide de weg waarop jullie vandaag zijn. Denken jullie dat dit over-dramatisch is? Laat mij jullie vragen….ga eens terug in de geschiedenis. Wie voorspelde de val van de Sovjet Unie op die manier en in die tijd? Een supermacht die bijna in een oogwenk verdween, zij hadden geld tekort. Ik zal jullie iets vertellen, lieve mensen, dit was helemaal niet voorspeld en dit was helemaal nog nooit gezien. Dit was een Joker. Als jullie alle puntjes van deze dingen verbinden zullen jullie het zien. Dit is geen toeval….al deze dingen komen samen met de precessie van de equinox  zoals de inheemsen het hebben voorspeld….en de Opwaardering begint! Kryon is hier om te zorgen dat de Opwaardering kan plaatsvinden.

Dertig jaar geleden wisten jullie dit niet. De dingen die Kryon onderwees – en ik herinner mij heel goed de woorden van mijn partner – gingen over het bewegen van het magnetisch raster en niemand begreep hier ook maar iets van en niet dat het bewustzijn en het raster – dit werd later door experimenten bewezen – met elkaar zijn verbonden. Zij beïnvloeden elkaar….zegt de wetenschap….wetenschappelijk bewijs! Dit bewijs werd geleverd met satellieten (Kryon lacht). Mensen, jullie kijken naar een nieuw paradigma, een paradigma dat bewustzijn anders ziet dan ooit tevoren. De Opwaardering waar ik het nu over heb is echt….is net zo echt als de liefde die de menselijke natuur nu begint te doordringen. Wat is het verschil? Wat is de Opwaardering echt? Ik zeg jullie dat de ontwikkeling van het bewustzijn van de mensheid van een heel laag niveau komt. Van een instinct en overleven en angst zoals bij de dieren naar een hoger niveau van begrip, compassie, welwillendheid en liefde. Lieve mensen, jullie komen hier binnen met het idee dat de liefde van God binnenin jullie is om te manifesteren en dingen te veranderen. Dat is het verschil! Liefde! Liefde is over-benoemd, onder-benoemd, er is over gelachen….er zijn zovele soorten liefde op deze planeet, maar de liefde waarover wij spreken is de liefde van de Creatieve Bron die jullie naam kent….nu….zoals jullie hier in de stoelen zitten en die ervoor zorgt dat elke cel van jullie lichaam straalt over hoe prachtig het is en hoe verbonden jullie zijn en hoe deze planeet met een Opwaardering bezig is die op een dag wordt opgemerkt omdat jullie het systeem van datums weer zullen veranderen – voor en na de Opwaardering  en dat de mensheid stopt met oorlog voeren en elkaar  met massa’s tegelijk te vermoorden en begrijpt dat alle mensen in de basis allemaal hetzelfde willen.

“Hoe lang gaat dit duren Kryon? Als ik nu naar de Aarde kijk zie ik helemaal niets van deze dingen! Er zijn zelfs segmenten van mensen die zichzelf spiritueel noemen en die je zullen vermoorden als je het niet met hen eens bent. Hoe gaat dit nu allemaal gebeuren?” Het antwoord is: langzaam, lieve mensen, maar het zal gebeuren, dat moet wel want er is een punt in de tijd waarop het duister de minderheid heeft….de echte minderheid….in de hoek gedrukt met alleen liefde erom heen. Een liefde die de mensen uitnodigt om het te zien en veel mensen zullen het niet zien omdat het lang zal duren voordat zij zich tot het licht keren. Het gaat op deze manier gebeuren. De veldslag is nog niet voorbij maar het licht is aan de winnende hand. Het licht zal verder gaan. Wat zien jullie, lieve mensen, wat zien jullie dat vandaag zo anders is….iets dat jullie een tijdje geleden niet hadden? Het antwoord is: het toont ons nu alle ongepaste dingen die altijd al ongepast zijn geweest. Zij komen nu naar het oppervlak. Er zijn mensen die altijd al ongepaste dingen hebben gedaan zoals hun vaders en hun grootvaders….maar nu zijn er consequenties omdat het duister nu wordt gezien. Waar men zich voorheen altijd in het duister kon verstoppen, het was niet te pakken te krijgen en het licht kon er nooit vat op krijgen. Dit, lieve mensen, is aan het veranderen; het is al veranderd. Daarom zeiden wij vanmorgen in een andere channeling dat jullie in een onbekende donkere plaats binnen kunnen lopen en licht verwachten en zeggen: “Ik ben blij dat ik niet weet wat er gaat gebeuren want het gaat mij verrassen omdat dit nog beter zal zijn dan ik dacht.”

Ik zal jullie een verhaal vertellen. Een kleine, korte metafoor – een parabel als jullie willen. Deze speciale metafoor betreft geen mens en de parabel heeft dus niets te maken met Wo. Het is de eerste parabel die niets met Wo te maken heeft.

Ik wil jullie vertellen over een gemeenschap in een aquarium. Het is een echte gemeenschap….in een aquarium. De reden waarom ik gemeenschap zeg is dat als jullie vissen zouden zijn, lieve mensen, zouden jullie je werkelijk niet bewust zijn van wat er aan de andere kant van het glas is. De vissen zien de weerspiegeling van zichzelf en zijn zich niet echt bewust van de buitenkant behalve dat zij weten dat er af en toe eten komt van de bovenkant van het aquarium maar zij zijn zich niet bewust dat dit van een mens komt. Het is voor hen gewoon een deel van het leven net zoals bij jullie als het regent. Misschien denken jullie wel dat er een reus met een sproeier aan de gang is. De vissen weten het niet.

Dit is een verhaal over een gemeenschap en de metafoor gaat over vissen in dit aquarium die in staat zijn om te spreken en de vis waar wij het over gaan hebben heeft een naam en het is een spirituele vis….het is dus een engelvis.(publiek lacht) De engel herinnert zich de tijd waarop het begon. Er gebeurde iets dat nog nooit eerder was gebeurd. Zij had in de bak alle ruimte om te zwemmen van de ene kant naar de andere….ruimte genoeg tussen alle andere vissen en om te leven. Na een paar jaar tussen alle andere vissen was er eenheid en zij vonden dit allemaal heel prettig. Je wilt dat de temperatuur steeds hetzelfde is, dat het ph-gehalte steeds hetzelfde is en ook het licht….al deze dingen die door een vis worden verwacht terwijl hij niet weet dat hij in een aquarium is. Misschien dachten zij wel dat zij in een oceaan zwommen….zij wisten gewoon niet beter.

Engel was een gelukkige vis met vrienden die ook blij waren om vis te zijn in het aquarium en blij waren met hun leven waar dingen op een bepaalde manier gebeurden en waar zij bepaalde verwachtingen hadden; het voedsel kwam er steeds en het licht was goed. Zij waren zich ook bewust van dag en nacht want de eigenaar zorgde steeds goed voor het licht en dus hadden zij hun slaapperiodes, net zoals in de oceaan.

En toen veranderde het….

Het eerste dat Engel opviel, dat hen allemaal opviel, was heel beangstigend. Het licht dat altijd aanging na de donkere periode ging niet aan. Maar dat niet alleen….het werd feitelijk steeds donkerder. Opeens was deze plaats waar zij steeds met haar vrienden was geweest in het donker, zij hadden elkaar altijd kunnen zien….maar er was al angst. Angel was altijd al degene die de anderen leidde en zij zei tegen de anderen dat deze dingen gewoon gebeurden en maar tijdelijk waren en zij weer terug zouden gaan naar het normale leven zodat zij zich geen zorgen hoefden te maken. Als er een leider van de vissen zou zijn, was zij het.

Dit was nog niet alles! Het geluid begon! Geluid is relatief. Als je geluid wilt definiëren is het de druk op de vibratie tegen een trommelvlies dat het geluid in het oor produceert. Vissen horen niet zoals jullie horen, maar zij voelen een vibratie, net als jullie en voor hen klinkt dit als geluid. De vibraties die zij voelden – op welke frequentie dan ook – voelden voor de vissen als geluid en dit geluid klonk voor hen anders….maar zij konden het horen. Het geluid was hevig en het klonk in de hele wereld waarin zij zich bevonden. Op de een of andere manier trilde het hele aquarium. Zij waren gestrest. Nu was het schemerig en donker en de vissen gingen met elkaar spreken: “Dit is niet goed. Er is iets afschuwelijks aan de hand. De intellectuelen in de groep zeiden dat dit niet zo door kon gaan en dat dit het einde was en dat zij dit op een dag al hadden verwacht en nu is het zover. Sommigen zeiden dat het tijd was om uit deze wereld te springen….zij wisten dat het kon en dat zij hun vrienden weer zouden zien. Engel zei dat de vissen daar niet naar moesten luisteren en dat het helemaal goed zou gaan komen als zij af zouden wachten. “Wees niet bang” zei zij. De vissen konden zingen en Engel dirigeerde hen, maar de vibratie van het geluid was zo sterk dat zij de steentjes onder in het aquarium zagen verplaatsen en oplossen in het water….het was zo vreemd omdat die er altijd waren geweest….het was een plek waar voedsel werd gegooid en waar je kon ravotten en al die andere dingen die vissen deden op de bodem van het aquarium. Het was voedsel voor het leven en opeens was de bodem zwart en duister en het ging zo tekeer dat alles dat verborgen was tussen de steentjes omhoog kwam. Enkele vissen hadden zelfs moeite met ademhalen en het water was helemaal vertroebeld door wat er normaal gesproken tussen de steentjes was verborgen. De zuurstof was deels verdwenen.

Toen werd het een beetje kouder. Dit beangstigde hen zozeer dat Engel bijna opgaf. Zij zei bijna: “Goed, zij hebben gelijk. Wij hebben geen licht, en wel dat harde geluide en al die trillingen die van beneden af komen en al dit vuil waarvan wij helemaal niet wisten dat het er was waardoor wij bijna niets meer zien. En nu wordt het nog koud ook!” Zij hield de boel bijeen en zij had gelijk want vlak na de kou begonnen de dingen weer normaal te worden, het geluid ging weg en het water werd op de een of andere manier weer schoon door het filtersysteem….een vis zou zeggen dat het door de oceaan kwam. Het duister dat zo lelijk was, ging weg en het licht waaraan zij gewend waren kwam weer terug. Alle vissen keken haar aan en vroegen: “Hoe wist jij dat? Hoe wist jij dat dit allemaal weer terug zou komen?” Zij zei ”Wij zijn terug want alles is nieuw” en zij keken om zich heen en zagen het voor het eerst. Alle dingen op de bodem van het aquarium, de kleine duiker met de bol om zijn hoofd, (Kryon lacht) het huisje met de zeemeermin….zij waren allemaal vervangen door nieuwe snuisterijen en zij hadden de komende paar maanden nodig om hen allemaal te onderzoeken. Zij brachten een beetje grond om hen heen en probeerden deze dingen “eigen” te maken.

Laat mij jullie vertellen wat er gebeurde. Laten wij even naar buiten het aquarium gaan. Er was een man die een appartement bezat en er kwam een opwaardering in zijn leven. Hij ging alles renoveren en vernieuwen. In dit proces realiseerde hij zich dat een aquarium niet verplaatst diende te worden dus het idee was om hen met rust te laten, te voeden en te zorgen dat het goed met hen ging. Dus zorgde hij ervoor dat er een constructie om het aquarium werd gemaakt voordat de stroom in huis uit veiligheidsoverwegingen werd afgesloten. De constructie werd dus gemaakt en het beven voor de vissen begon. Het schudde het aquarium dusdanig dat het glas bijna brak. De man wist het niet, maar door het schudden werd het water helemaal troebel en dat had hij niet verwacht, maar hij bracht alles tot een goed einde en daarmee was de renovatie ten einde. Het was voor hem ook moeilijk want een constructie bouwen is niet eenvoudig en hij moest ook nog een tijdje het huis uit. Dat was er aan de hand! Dit was opwaardering op grote schaal en hij, als man van het appartement, begreep dit. Maar wat wisten de vissen? Hun wereld was geïsoleerd en zij zagen het grotere plaatje niet over een renovatie die plaatsvond en dat de dingen die gingen komen gloednieuw waren. Maar de man wist ook niet alles van tevoren. Hij had een nieuwe temperatuurvoeler omdat de vorige tijdens het schudden van het aquarium kapot was gegaan. Hij kocht hem op tijd omdat hij merkte dat het water kouder was en warmde het op en hij verving het complete filtersysteem….als hij alle elektradraden en lampen verving, waarom dit dan ook niet? De vissen hadden het goed, zij voelden zich veel beter en Engel wist dat er iets anders was, en zij vierden elk moment.

Moet ik het plaatje voor jullie uitleggen? Op een bepaalde manier zijn jullie allemaal vissen en jullie hebben een realiteit waaraan jullie gewend zijn en begrijpen niet hoe Gaia werkt, hoe de Schepper werkt; hoe de Opwaardering werkt, hoe bewustzijn zou kunnen werken. Alles wat jullie zien zijn moeilijkheden Kryon lacht). Er zijn mensen die zeggen: “Kryon, het wordt lichter! Ik heb mijn nieuws gelezen….het is afschuwelijk en het is moeilijk om deze dingen te lezen door al deze lelijke duisternis!”

Als jullie in Amerika wonen zien jullie iets dat diepgaand disfunctioneel is bij jullie regering. Opeens vliegt iedereen elkaar naar de keel, er wordt niets bereikt en het hele idee is om de ander een pak slaag te geven. Het maakt niet meer uit wat je gelooft, het gaat alleen nog maar om het uitdelen van een pak slaag. Dit is wat er elke dag gebeurt en als dat nog niet genoeg is stop je hen in de gevangenis! Dit is beangstigend, het is beangstigend omdat jullie tweehonderd jaar hadden om de democratie te laten werken en het werkte tot op de graad dat er dingen werden bereikt en dat wetten een combinatie waren van ideeën die sterk genoeg waren en er was overeenstemming omdat men had onderhandeld.
Wanneer hebben jullie dit voor het laatst gezien, Amerikanen? Het antwoord is: Dit is al een tijdje geleden! Dit is beangstigend. Jullie kijken naar de donkere dingen die zogezegd uit het kreupelhout komen. Al deze dingen die jullie nooit hebben gezien….niets daarvan! Wij zeggen het weer: Wacht tot jullie horen van de grote mate waarin kinderen als seksuele slaven werden gebruikt! Het is groter dan jullie denken en het is bijna overal! Dit is zo lang en zo goed toegedekt gebleven….maar het licht komt eraan, lieve mensen, en er zullen mensen gepakt worden. Dit zal jullie laten schrikken, het zal jullie shockeren hoe dit wordt betaald en wie erbij betrokken zijn. Dit komt eraan en er zullen weer mensen zijn die naar het nieuws kijken en zeggen: “Het ergste van het ergste….wij zijn verdoemd!” en zij begrijpen niet dat het aquarium in een constructie staat. Er zal een tijd komen waarin het licht er weer is en het water helder en de lucht puur is. Al de genoemde dingen zullen beter zijn omdat de mensheid en de planeet omhoog zullen gaan. Er zal een tijd komen waarin jullie het afval in de oceaan te lijf zullen gaan en zullen reinigen. Het zal tijd kosten maar er zullen duizenden mensen aan meedoen omdat zij het BEGRIJPEN en WETEN dat dit absoluut noodzakelijk is. Hebben jullie ooit gedacht dat jullie dit zouden zien? Het komt eraan! De menselijke natuur gaat zich ontwikkelen naar een paradigma dat er nooit eerder was en dat jullie niet hadden verwacht en dit is een van de redenen waarom jullie je vrij kunnen voelen om uit het oude te stappen en dingen te doen die jullie nooit eerder hebben gedaan omdat de geschiedenis zich NIET herhaalt. Oh, lieve mensen er zijn dingen die gaan gebeuren waar jullie met plezier naar zullen kijken. Wisten jullie dat als het licht naar buiten gaat komen, degenen die vastzitten in het duister ook naar buiten zullen komen en zichzelf op afschuwelijke manieren laten zien? Sommigen van hen zullen weggaan en vele mensen met zich meenemen. Dit is hun manier om te zeggen: “Neem dit maar, Licht, maar ik doe het toch!” omdat het licht gaat winnen! De mensen die disfunctioneel zijn zullen disfunctioneler worden en degenen die vastzitten in het duister zullen met hun kop tegen de muur lopen. Ik heb jullie dit eerder verteld. Kijk ernaar uit, kijk ernaar. Het betekent niet dat de dingen aan een eind komen, het betekent dat alles verjongd wordt. Het zal zelfs al snel in het nieuws te zien zijn. Mensen die op grote schaal al heel lang met verkeerde dingen bezig zijn geweest, mensen in regeringen die al heel lang foute dingen deden en er zullen mensen zijn die dit naar buiten brengen, maar deze keer zal het licht ervoor zorgen dat dit niet meer weggepoets kan worden. En er zal voor betaald moeten worden, er zullen straffen zijn, carrières geruïneerd worden zoals dit al op deze planeet is gebeurd bij degenen die denken dat zij in het duister kunnen gaan en ermee weg kunnen komen omdat “anderen” dit al eerder deden.

Laat het nu duidelijk zijn dat het aquarium waar jullie in leven zichzelf gaat verbeteren en dat de vibratie die jullie voelen de Opwaardering is en dat de dingen die uit de bodem vandaan kwamen daar altijd al waren geweest….buiten jullie gezichtsveld en nu vibreren op een plaats waar jullie hen kunnen zien. Zo lelijk kan het allemaal zijn, maar, lieve mensen, dit hoort allemaal tot het schoonmaakproces. Dat is verjonging, dat is opnieuw in model brengen….vraag het maar aan Engel!

Jullie hebben allemaal een engel binnenin je. Het is een engelvorm, dit Hoger Zelf, de ziel die is geschapen naar het beeld van God wat betekent dat hij is geschapen in de liefde, de compassie en de welwillendheid van de Schepper. Jullie hebben DNA dat dit weerklinkt, alle 23 chromosomen die uniek zijn voor jullie en degenen van de sterren.

Dit is wie jullie zijn. Dit is wat er aan de hand is, lieve mensen.

Welke kleur vis zullen jullie zijn? (Kryon lacht) PRACHTIG!

En zo is het.

Kryon