Kryon in Cancun, Mexico. 4. / De Inheemsen

Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 4.

De Inheemsen

Lee Carroll / 12 december 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

De sterren staan goed, lieve mensen, voor een goede verbinding met het land, is een van de leukste dingen die ik doe spreken over de Inheemsen van de planeet want zij hadden allen iets gemeen. Zij spraken in metaforen, in cycli en op manieren die vandaag misschien een mysterie zijn en toch deden zij enorm hun best om de wijsheid achter te laten en te bewaren zodat die op een dag ontdekt kon gaan worden. Wij bevinden op een plaats die Ec Valah heet en degenen die hier waren hebben veel berichten achtergelaten. Deze berichten gingen niet alleen over hun kosmologie maar ook over de basiswaarheden van het Universum. Waarheid die gekend is bij alle inheemsen op de hele planeet die elkaar helemaal niet kenden en jullie moeten je afvragen hoe dit mogelijk is.

Het antwoord, lieve mensen, is dit: Er zijn dingen die voor jullie en de Inheemsen intuïtief zijn en de dingen die het meest intuïtief zijn komen rechtstreeks uit de baarmoeder en het eerste wat jullie doen is….naar de hemel kijken en jullie voelen de Aarde en dat wat om jullie heen is. Ik wil dat jullie jezelf even hier plaatsen op een plaats en een tijd die jullie niet hadden verwacht.

Wat als ik jullie dit vraag: Kunnen jullie je voor je geestesoog hier plaatsen….duizend jaar geleden? Kunnen jullie jezelf bij deze gemeenschap plaatsen, gewoon even maar? Zie je, op de plaats waar jullie nu zitten waren zij! Als jullie dit kunnen, wat voelen jullie dan? Laten wij zeggen dat jullie onzichtbaar zijn. Laten wij zeggen dat jullie op de grond zitten. Laten wij het nu even hebben over hetgeen zij geloven. Als zij in contact willen komen met hun voorouders keken zij niet naar de lucht, lieve mensen, zij keken naar de Aarde en jullie zitten daar nu op, misschien op hetzelfde stof dat daar toen ook was en ik vertel jullie dit: De wijsheid van de planeet omvat alles wat heeft bestaan, dat ooit werd geleerd en ooit werd onderwezen door elke inheemse, waar dan ook.

Ik ga iets voorstellen dat de Inheemsen onderwijzen: dat de Aarde multidimensionaal is, dat het stof van de Aarde de feitelijke kennis bevat van de kernwaarden van alle Inheemsen overal. Dit zou iets meer verklaren, nietwaar, waarom de Quero in Peru dezelfde dingen weten als de Navajo’s in Noord Amerika, of dezelfde soort waarheden die de Maya’s leerden, of de Tolteken of de Azteken. Weet je, zij gaven constant metaforen, een onderwereld waar jullie vandaan kwamen waaruit jullie promoveerden….dit is een metafoor voor lagen van bewustzijn die van laag naar hoog gaan. Zij begrepen dat jullie door een leer-pad gingen, misschien dat daar ceremonies bij betrokken waren, het dansen, het zingen die jullie leren alsof jullie naar een school gaan. Zelfs in de westerse wereld was er een school voor wijsheid. Dit alles zit in het stof.

Sommigen zeggen van de Inheemsen dat zij vele dingen deden, “hoe grappig”, zeggen zij! Wat als de Inheemsen van deze planeet, inclusief degenen hier, meer wisten dan vandaag wordt geweten? Wat als dit zo is? Jullie zouden kunnen zeggen: “Ja, maar wij hebben tegenwoordig telescopen!” Jullie hebben moderne dingen die in de lucht kunnen kijken maar jullie hebben vandaag de dag niet wat de Inheemsen hadden: de archieven van de geschiedenis! Wat de sterren deden; in welke positie zij toen stonden. Nu weten wij dit en dit vertelt ons meer over de cycli van de planeet en over degene die wij vandaag hebben. De planeet staat op het punt van ontwaken voor de waarheid en deze grote waarheid wordt klimaatverandering genoemd. Hij is precies op schema….niet door mensen veroorzaakt en zal resulteren in een ander klimaat voor bijna alle plaatsen op deze planeet. Wisten jullie dat de Inheemsen dit begrepen? Zij waren de weinige mensen die dit konden volgen en vandaag is het voor de moderne wetenschap een mysterie. Het wordt zelfs verkeerd weergegeven maar de Inheemsen wisten het. Zij hadden het gezien. Sommige Inheemsen in de koude gebieden zagen de gletsjers komen en gaan op regelmatige basis en vandaag ziet de wetenschap dit weer en noemt het een onverwachte gebeurtenis. Het is een cyclus, lieve mensen, en de Inheemsen wisten alles van de cycli, maar het belangrijkste was degene die er nu is en zegt: “Jullie zitten in een nieuwe cyclus….een cyclus van 26.000 jaren….een cyclus met beloften en vrije keuze, waar jullie voor ontwaken.

De Inheemsen hadden dingen waar jullie niet vanaf weten….het heet: Intelligentie. Mijn partner heeft mij over de hele wereld meegenomen, waar de westerse wetenschap naar de gebouwen heeft gekeken en zegt: “Zij moeten ergens hulp vandaan hebben gehad!” Wat zij voor hulp hadden was dat zij wisten hoe de dingen werkten. Zij konden op een hele slimme manier stenen verplaatsen en gebruikten daarbij zwaartekracht, modder, graven gaten, steunpunten, al dit soort dingen waar jullie vandaag niet eens aan denken omdat jullie machines hebben. Zij bouwden grootse dingen langzaamaan….zij hadden wiskunde die deelbaar was door vier, en wij hebben jullie dit eerder verteld. Als jullie het Universum zullen begrijpen zullen jullie bijna alles begrijpen dat wiskundig is en rekenkundig is, deelbaar is door vier.

Wij hebben het eerder gezegd en zeggen het nu weer: Als jullie in jullie moderne wereld de chip uit je camera halen en naar het getal kijken is dit deelbaar door vier. De reden hiervan is het dat dit zo op een natuurlijke manier valt binnen, zelfs in de digitale wereld en zelfs in jullie wiskundige wereld. De natuurlijke evolutie van wiskunde zal zijn met getallen die door vier deelbaar zijn….of het nu om het kompas gaat, of over muziek, jullie zullen de vieren overal tegenkomen en dit zou jullie iets moeten vertellen.

O, grootse mensen, die alles doen in vijven en tienen….de piramiden zijn zelfs gebouwd op basis van vier en hier hadden zij dit ook. De piramiden werden gebouwd op basis van vier-wiskunde. Dit zijn de dingen die de moderne wereld op een dag zal ontdekken en dit zal terugwijzen naar hier. Mijn partner nam mij mee naar het Paaseiland – National Geographic was er pas geleden – en men vroeg zich nog steeds af hoe men de stenen had verplaatst, maar de wetenschappers hebben zich nog nooit naar de Inheemsen gewend met de vraag: “Weten jullie hoe deze stenen zijn verplaatst?” Zie je, zij weten het….zij zijn allemaal afstammelingen van de Rapa Nui en tot op de dag van vandaag zegt de wetenschap dat er mysteries zijn op het Paaseiland en de Inheemsen lachen alleen maar. Zij weten precies hoe al deze dingen werden gedaan….op een natuurlijke manier, prachtig, slim. Zie je, er is een vooroordeel en dit zegt dat de Inheemsen te oud en te ver weg waren om te weten wat jullie denken dat zij weten. Er komt een onthulling aan en een deel hiervan komt juist hier vandaan. Jullie zitten op het stof van de Aarde dat alle kennis heeft van wat ermee is gebeurd. Ik zeg jullie nogmaals: Vertel mij eens welke hedendaagse religie het stof der Aarde eert? Die zijn er niet. Er komt een onthulling aan en die zal de kernwaarheid van deze planeet zijn en die bekend is bij de Inheemsen, ook hier! In zoveel metaforen en zoveel cycli en er zal een dag komen waarop er veel meer eerbetoon zal zijn voor de Ouden die op plaatsen zoals deze leefden. Uiteindelijk vragen wij nu: Is iemand van jullie zichzelf tegengekomen? Durven jullie met je hand op je hart daaraan te denken? Er is hier een land dat tegen jullie zegt: “Welkom thuis” Zegt het: “Welkom terug?’’ Denk na over deze dingen want oude zielen zijn hier met een reden.

Dit zijn de dingen die wij leren en die wij altijd zullen leren….dat de Inheemsen van deze Aarde veel meer wijsheid hadden dan alles wat jullie vandaag zien.

En zo is het.

Kryon