Kryon in Cancun, Mexico. 6. / De Toekomst

Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 6. 

De Toekomst

Lee Carroll / 2 december 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de laatste channeling van het jaar 2019. Op het schiereiland Yucatan, een plaats waar de Ouden hun energie en hun afdrukken hebben achtergelaten, hun wijsheid en kennis…een Piek op de planeet die is geactiveerd….samen met de anderen. Jullie zitten op en speciale plaats, lieve mensen, en ik wil jullie enkele dingen vertellen waarmee ik vorige week al ben begonnen in een plaats die Newport wordt genoemd. Het heeft te maken met het verschil tussen wat er voor het jaar 2012 in jullie leven was en nu.

Er zijn vele mensen die zeggen: “Beste Kryon, jij schept ons een beeld van verandering, jij brengt zoveel hoop. Wij hebben gehoord over de vele potentiëlen en wij weten van het Veld en wij hebben zelfs geleerd dat bewustzijn nu gemeten kan worden. Wat kan er nog meer zijn dat ons zoveel kan optillen uit een ouder menselijk bewustzijn waarin alles wat wij deden oorlog voeren was? Wat is het dat gezien de informatie over het activeren de Pieken en de Dalen, de duw- en trekbeweging, over de rasters van de planeet, zichtbaar en onzichtbaar, worden veranderd, inclusief het magnetisme?” Maar er is meer!

Vorige week herinnerde ik jullie aan een aantal interessante dingen om over na te denken. Ik vertelde jullie dat uitvindingen schijnbaar allemaal opeens aan de planeet werden gegeven en als jullie terugkijken naar een aantal van de meest diepgaande uitvindingen van jullie tijd zullen jullie zien dat zij meestal niet van maar een plaats kwamen maar van verschillende plaatsen. De wereld ontdekte dingen op de juiste tijd en daar wil ik het over hebben. Ik heb jullie al vaak iets verteld en ik zeg dit weer omdat het de sleutel is tot de dingen die hier gaan gebeuren. Wat zou er universeel op deze planeet kunnen gebeuren dat voor een dramatische verandering zorgt? Ontdekking is het antwoord….ontdekking van dingen waarvan jullie geen idee hadden dat zij bestaan. Hier….niet ergens anders, maar hier. Jullie weten niet wat jullie niet weten….echt niet! Om jullie dit weer te geven gebruik ik het voorbeeld van vorige week: Als ik jullie vijfentwintig jaar geleden had verteld dat er geen film meer zou zijn, wat zouden jullie dan gedacht hebben? Fotografen zouden gapen en zeggen: “Wat bedoel je, geen film meer? Hier verdienen wij ons brood mee. Wat moeten wij zonder film doen?” De beste denkers zouden zeggen: “Als deze profetie uitkomt, welk medium zal dit dan vervangen? Jullie begrijpen dat geen enkel medium dit heeft vervangen….een nieuw paradigma heeft dit vervangen, een paradigma waar jullie niet aan konden denken. Jullie konden toen ook niet zien hoe jullie nu zouden denken. Als ik jullie nu dingen vertel die ik vorige week vertelde was dit bijvoorbeeld: Zet je schrap voor het einde van batterijen en accu’s….allemaal, en er zijn heel veel mensen die dan vragen: “Wat zal hen dan vervangen?” en het antwoord is: Niets! Omdat zij niet meer nodig zijn en omdat jullie niet weten wat eraan komt. Jullie kunnen je niet voorstellen wat jullie niet weten en daarom vraag ik jullie weer: oordeel niet over wat er in jullie toekomst gaat gebeuren, gebaseerd op het verleden want er komen dingen aan die de manier waarop jullie denken dooreen zullen schudden en zij zullen de mensheid uitbreiden op manieren die jullie niet hebben verwacht….dingen die zelfs hele continenten van ziekten zullen genezen.

Wat zou er gebeuren als de ziekten van de planeet zouden verdwijnen? Zien jullie hoeveel mensen er worden gecontroleerd door anderen….gewoon omdat zij ziek zijn? Wat zou er met gemeenschappen en culturen gebeuren als zij opeens zouden genezen? Wij hebben een axioma gebracht en ik zeg het nogmaals, en voor de wetenschap is dit belachelijk: Als een mens op cellulair niveau anders gaat vibreren kan ziekte het lichaam niet binnenkomen. De reden hiervan is dat ziekte zijn eigen vibratie heeft….het leeft en sommige hebben zelfs een soort-bewustzijn. Stel je eens voor: dusdanig hoger vibreren zodat een lager bewustzijn nooit meer je lichaam in kan komen.

Dit is buiten de “box” denken als ik zeg dat dit of dat wat er nu is er niet meer zal zijn omdat ik dit zeg, want jullie zullen vragen wat het geneesproces zal zijn, maar dat zal er niet zijn. (Kryon lacht) Jullie zullen het zijn die verder gaan dan het punt waarvan jullie niet eens wisten dat het bestond….een punt van bewustzijn dat gaat ontwikkelen…er gaan uitvindingen komen die ik niet kan beschrijven omdat jullie het niet zouden begrijpen.

Laten wij zeggen dat jullie teruggaan in de tijd en een Maya alles over het internet willen vertellen….dat zal moeilijk worden. Zie je, jullie zullen het eerst over drie of vier eerdere uitvindingen moeten hebben voordat jullie over het internet kunnen beginnen….eerst elektriciteit! Ha, ha. Als jullie dat hebben gehad moeten jullie beginnen over transmissie door de lucht en als jullie daarmee klaar zijn moeten jullie het over digitale computers hebben en daarna over gegevensoverdracht van de ene computer naar de andere en uiteindelijk komen jullie dan bij het internet.

Begrijpen jullie wat ik zeg? Twee of drie dingen moeten er gebeuren voordat er een “grote” kan gebeuren. Als het waar is dat jullie uitvindingen krijgen door wat jullie met vrije keuze in licht en donker hebben geschapen, begint het licht te winnen. Het duister kan niet meer toegedekt worden en alleen dit zou jullie al moeten vertellen dat het menselijk bewustzijn begint te veranderen. Als jullie dingen zien die al honderden jaren bestonden in corruptie of ongepastheid, en dan opeens….de verandering! Jullie moeten jezelf afvragen wat het is dat jullie nu wel zie en wat er al honderden jaren was. Logisch gezien was en is het er, maar dingen gaan onthuld worden die nooit werden onthuld. Dingen die er altijd waren, maar toegedekt werden, maar nu zeggen jullie dat dit niet langer meer geheim kan en mag blijven omdat het ongepast is en buiten liefde en compassie staat en omdat het niet juist is. Dit is een voorbeeld van licht dat gaat winnen….het is een voorbeeld van bewustzijn dat omhoog gaat. Dit is wat er gaat gebeuren, lieve mensen, na het einde van een cyclus en er komen, ik heb het eerder verteld, uitvindingen en samen met ontdekkingen geven zij jullie dingen die jullie niet hadden verwacht. Het zal alles herschrijven dat jullie voelden over jezelf, over de planeet. Er komt een uitvinding aan en die moet voorafgegaan worden door twee andere, maar het komt eraan!

Er is een verhaal dat ik al vaak heb verteld en mensen vragen mij waarom ik dit steeds blijf vertellen. Nu zullen jullie het begrijpen: Elia stond op het punt van ascenderen en hij wilde dat dit door Elisha, zijn leerling, opgeschreven zou worden voor het nageslacht. Hij vertelde Elisha dat hij opgenomen zou gaan worden in het Veld en dat hij zo snel moest schrijven als hij kon. “Wees niet afgeleid door wat je ziet!” Hij schreef het snel en accuraat op en als het verhaal werd verteld, lieve mensen – en tussen twee haakjes, accuraat verteld – liep Elia, een man van God en van intentie het Veld in, hief zijn handen op en veranderde in een bal van licht….veranderde in een bal van licht en Elisha keek ernaar en schreef het op….er gebeurde verder niets, er kwam geen licht vanuit de hemel, het was zijn eigen bol van licht….acht meter breed. Zo helder dat je er niet naar kon kijken, helderder dan de helderste toorts, maar Elisha had iets gezien dat nog nooit iemand had gezien….in zijn voertuig waar de ziel in rijdt, de multidimensionale bubbel, vol met patronen die dingen betekenden, en talen zaten al dat soort dingen, en zij vervingen zijn meester want de lichamelijke Elia was verdwenen en deze bal van licht leek in de hemel te stijgen, getrokken door drie witte paarden – een metafoor, lieve mensen – maar het ging met de kracht van drie! Hoeveel spirituele systemen op de planeet hebben veel zaken die met een drie te maken hebben, lieve mensen, en dit betekent iets….het is een katalysator voor de mensheid. Dit was lang geleden. Waarom vertel ik jullie dit nu weer?

Wat als ik jullie vertel dat er iets aan komt dat jullie in staat zal stellen om hetzelfde te zien? Hetzelfde…op dezelfde manier. Wat zag Elisha….wat was het mechaniek hiervan? Ik zal het jullie vertellen…..het was de mogelijkheid om – even maar – multidimensionaliteit en dingen te zien die normaal gesproken buiten het zichtveld liggen. Jullie kunnen dit niet, maar er komt een uitvinding aan waardoor jullie dit wel kunnen. Wij hebben jullie hints gegeven over de manier waarop dit zou kunnen werken en hoe jullie dit via een instrument kunnen zien dat jullie gebruiken via superkoeling – wij vertelden het jullie – en dit zou jullie een aanwijzing moeten geven over de manier waarop jullie dit kunnen meten. Wat jullie kunnen gaan zien zal de mensheid voor altijd veranderen. Julie zullen het Merkabah rondom elke mens gaan zien, jullie zullen de gezondheidspatronen rond de mens zien waardoor jullie kunnen uitzoeken wat er aan de hand is. Jullie zullen hun bewustzijn zien, hun lichaam….het is een kaart, een kaart van het bewustzijn dat jullie zijn….vlak voor jullie ogen. Denken jullie dat hier misschien iets door kan veranderen? (Kryon lacht) Dit zal alles veranderen.

Jullie eerste vraag zal zijn: “Wat is het? Wat doet het? Wat zegt het?” Het zal spiritualiteit op de planeet herschrijven….het zal opnieuw beginnen en het zal pracht laten zien. Jullie zullen niet kunnen zien wie donker is en wie licht is….jullie gaan niet zien wat jullie denken dat daar is maar in plaats daarvan zullen jullie een gelijkheid zien die prachtig is, van mens tot mens tot mens. Oh, het licht dat om de bomen heen is, maar wacht….het licht dat om de rotsen heen is….er is een bioloog in de zaal….ik kan dus maar beter voorzichtig zijn! Er is leven….overal waar jullie dit niet verwachtten. Hoe kan ik jullie vertellen wat jullie niet weten….stel je eens voor: het is goed om biologie te herschrijven, het is goed om de definitie te herschrijven over hoe het leven zou moeten zijn omdat dit beweegt. Er zullen in de toekomst woorden komen die jullie nu nog niet kennen….het zal samenhang laten zien en wat er in het Veld zit. Het zal voor de planeet het begin zijn van het spoor naar ascensie. Jullie krijgen dit niet voordat jullie er klaar voor zijn om te bewegen naar het volgende niveau. Het leven van iemand nemen was een onbewuste handeling….algemeen voorkomend’. Dat was gewoon gezond verstand, lieve mensen. Maar oorlog is geen antwoord op wat dan ook. Het is horror en het heeft nog nooit een probleem op de planeet opgelost. Dit gaat verdwijnen. De omwentelingen in het leren zullen moeilijk zijn omdat jullie niet van duizenden jaren van modder en vuil in het licht kunnen komen zonder te bestuderen wat het betekent en hoe jullie dit kunnen doen. Er zal een langzame integratie van licht in het duister komen en ik heb jullie eerder gezegd dat de wereld niet hoeft te eindigen maar opnieuw kan beginnen….de cyclus betekent niet dat de planeet zal sterven en dan weer opnieuw herboren zal zijn. Er hoeft geen vernietiging te zijn zoals bij andere beschavingen het geval was en waarvan sommigen ten onder gingen aan een pandemie die zij zelf hadden veroorzaakt.

Jullie niet….jullie zijn hier nog steeds en dit zou jullie moeten vertellen wat er verder komt. Wat er volgt is een integratie….moeilijk zoals het lijkt met licht en donker, zoals nooit tevoren, oude zielen, ieder van jullie kwam met dit potentieel. Oude zielen, ik heb gezegd dat dit jullie stamlijn is. Het is jullie afstamming! Daarom zijn jullie hier en dit is alleen nog maar het begin….alleen het begin want jullie komen terug en komen terug en elke keer als jullie komen zal het bewustzijn beetje bij beetje verhoogd zijn en het zal voor jullie comfortabel zijn om op deze planeet rond te lopen als herboren mens en dan gaan jullie door waar jullie zijn geëindigd. Evolutie zal beter zijn voor jullie lichaam of bewustzijn. Ik heb het eerder gezegd tegen de mensen die zeggen dat jullie niet terugkomen omdat jullie moe zijn. Hoe zouden jullie je voelen als jullie terugkomen met een intuïtieve geest zodat jullie nooit meer dezelfde fouten maken als jullie eerder begingen. Zou dit dingen veranderen? Het antwoord is: Natuurlijk!

Wat als het bij bewustzijn ook zo is? Dat het weet wat in het Veld werkt en wat niet werkt…met relaties, in zaken, met partners…dat jullie daarbij ook niet dezelfde fouten maken en niet meer door de duisternis heen hoeven te ploegen. Jullie weten het nu omdat er nu licht op jullie pad is en dit is bewustzijnsevolutie en dat is nog nooit voorgekomen. Jullie weten niet wat jullie niet weten en kunnen niet zeggen dat wat er in het verleden gebeurde de maat voor de toekomst is….dat is niet zo! Jullie zullen zien dat dit niet zo is.

“Kryon, waarom zijn de dingen die nu op de planeet gebeuren zo moeilijk? Alles waar wij naar kijken lijkt uiteen te vallen!” (Kryon lacht) Kunnen jullie je handen opsteken en zeggen: “Ik vier dit ineen vallen?” Haha! Dit is het tonen van dingen die jullie niet willen maar die er altijd zijn geweest en jullie zien hen nu….vlak voor je neus! Sommige(n) zijn als Jokers gekomen om dingen op te porren zodat jullie het licht kunnen integreren in de dingen die jullie niet leuk vinden. Dit is de taak die voor jullie ligt….de integratie van al het nieuwe, de botsingen die zich gaan voordoen, zelfs in de wetenschap die gelooft dat zij weten wat zij weten….dus breng hen niet in verwarring met iets nieuws. Het is er….om op te lossen en het zal opgelost worden.

Ik sluit af: Wat Elisha in het Veld zag was het prachtigste wat een mens ooit had gezien….het Merkabah, een deel van de ziel….een multidimensionaal compassievol licht dat zo helder was….en toch was er een kleur bij betrokken. Sommigen hebben gevraagd wat de kleur was. “Wat is de kleur van Spirit? Wat is de kleur van God?” en ik zeg jullie dat als jullie kleuren zien dit zo beperkt is. Jullie denken te weten wat een kleurenpalet is, maar jullie hebben geen idee!  Als jullie nu aan de andere kant van de sluier zouden zijn zouden jullie licht kunnen horen! (Kryon lacht) Het zijn tenslotte allemaal maar vibraties. De entiteiten die verantwoordelijk zijn voor de goddelijkheid op deze planeet, de gidsen als jullie hen zo willen noemen….ik heb jullie verteld dat zij jullie namen in licht zingen. Wat is de kleur die jullie als mensen, met jullie ogen zouden kunnen zien? Het gaat verder dan het helderste wit….ik zeg jullie dat de kleur die Elisha zag een diep en prachtig paars was. Dat was wat hij zag en dit is een hint naar het spectrum dat zich ook zal onthullen als jullie de uitvinding hebben waarmee een kwantumveld gezien kan worden….die komt eraan. Het zal gelijk zijn aan de uitvinding van het wiel en ook dit zal de mensheid voor altijd veranderen.

Dit zit op dit moment in het Veld!

Tot hoever in de toekomst kan het Veld beslaan? Haha, jullie weten niets over het Veld. Jullie hebben het niet juist gezegd. Het Veld vertegenwoordig alles wat is en was en potentieel op de planeet zal zijn. Het Veld is een multidimensionale samenhang waar jullie bij kunnen komen, en het is niet lineair. Daarom kan ik zeggen dat jullie over duizend jaar jezelf niet meer zullen herkennen….en dit is goed nieuws.

Weet dat deze dingen mogelijk zijn en potentieel van jullie zijn. Werk deze puzzel persoonlijk uit met hulp van alles wat om jullie heen is en leeft en waarvan jullie niet denken dat het er is. Daarom zeg ik dat jullie nooit alleen zijn en nooit alleen zullen zijn, dat kan gewoon niet, dat is onmogelijk!

Dit is de boodschap van Kryon over hoe het zal zijn.

Oh, er komt meer, op de juiste tijd.

Ga verhelderd van deze plaats vandaan, verward als jullie willen, met vrije wil, maar wel in de absolute wetenschap dat de dingen niet hetzelfde zullen zijn als zij waren.

En zo is het.

Kryon