Kryon in Caracas Venezuela: over de Aarde veranderingen

Kryon in Caracas Venezuela:

Over de Aarde veranderingen

Via Lee Carroll / 2 november 2008.
Vertaald door Lianna

Gegroet dierbaren, IK BEN Kryon van Magnetische Service.

Er zullen mensen zijn die zeggen dat ik te snel [in channel] binnenkom. Ze zouden zeggen dat een mens zo’n snelle transitie niet aan kan. Ze hebben het proces al jaren gezien, en ze zeggen dat het langer duurt, de mens moet zich beter voorbereiden. In deze nieuwe energie staat de uitnodiging open om voor honderd procent met God te lopen.

Voor jou betekent dat dat als je in meditatie gaat je meteen in staat zal zijn om die kracht aan te roepen, want in deze nieuwe energie is er de mogelijkheid jezelf in balans te brengen, om het proces zo goed te begrijpen dat je letterlijk in meditatie kunt zijn voor je in meditatie bent. Is het echt logisch dat je je moet voorbereiden voor je kunt praten met jezelf? Waarom zou je je dan moeten voorbereiden voor God? Oh, je kunt aanbidden, en je kunt de ruimte maken, je kunt de tijd nemen, maak een altaar als je wilt. Maar het daadwerkelijke proces is onmiddellijk.

En dat is het verschil tussen de oude en de nieuwe energie. Daarmee komen de instrumenten die je nu hebt maar eerder niet gehad hebt. En zo is het dat ik altijd in mijn partner [Lee dus] aanwezig ben. Hoeveel van jullie hebben mij zien komen en gaan toen hij zijn lezing gaf? Want dat gebeurde. Ik ben nooit zonder hem. Het is alleen in de laatste vier jaar dat dit bereikt is. Dat hij zichzelf heeft verheven tot het punt waar hij me altijd binnen kan laten. Het is niets wat jullie aan en uit zouden zetten. Want de liefde van God gaat nooit uit. 

Het zijn jullie die gewend raken aan de nieuwe energie. Opnieuw zeg ik dit, herinner je je de Meesters? Wie was je favoriet? En zeiden hen rond die favoriet dat ze God steeds aan en uit zetten? Of liep hij met God? Je weet het antwoord daarop. De nieuwe energie is het onderwijzen van Meesterschap. Voel jij dat je het verdient? En dat is het grote probleem, is het niet? Verdien ik het? Ik zit voor een groep van Lichtwerkers. En ze verdienen het, ze weten dat ze het verdienen.

Ik ga vanavond iets doen wat ik eenmaal eerder gedaan heb. En dan, wanneer ik daarmee klaar ben, ga ik je informatie geven die nog niet eerder onthuld is. De reden is dat het pas net gebeurd is. Maar wat ik eerst wil doen is je door een mensenleven leiden. Ik heb dit eerder gedaan. Ik wil dat je het in je eigen taal hoort. Ik wil dit opnemen in jouw taal. Er zijn hen die nu naar deze audio luisteren. “Kryon, hoe weet je dat? Het is nog niet opgenomen.” Oh jawel, het is opgenomen. De potentiëlen van alles liggen allemaal voor me. Er bestaat geen tijdslijn voor mij. En dus spreek ik tot hen die luisteren, in jullie taal, en ik zeg dat ik wil dat jullie dit in je eigen taal horen. Het is zo belangrijk, misschien heb je wel een ander beeld van jezelf als je dit hoort.

Dit is het verhaal van een ongelooflijk iets: de geweldige mens. Dit is geen verhaal van een speciale mens. Het is geen verhaal van een mens met superkrachten.

Het maakt niet uit of ze rijk of arm zijn. Het maakt niet uit wat er op aarde gebeurt. Ik wil je het verhaal geven van de mens van MIJN perspectief. Wat er gebeurt wanneer je mijn kant van de sluier verlaat. Wat er gebeurt wanneer je terugkomt. Dit ben JIJ. Jullie allemaal. En luister, want dit kan ondergraven wat je in het verleden verteld is. Je zou kunnen stellen dat het eenvoudig gebeurt, geboorte. Dat is niet zo. Er zijn er die graag Kryon voor de gek zouden houden. Ethische vragen stellen die mensen elkaar stellen. En ze zijn allemaal lineair.

“Dierbare Kryon, wanneer begint het leven? Is het in de verwekking van het ei dat opwinding en geboorte geeft? Is het daar of is het negen maanden later?”. En het antwoord is een truc. Want er is een hoop controverse, is het niet? En ze wachten op Kryon’s antwoord. Je gaat dit niet leuk vinden, niet als je in 3D zit.

Er is een systeem, en het is prachtig. Een systeem van geboorte en leven en dood. De potentiëlen van wie je zult ontmoeten op deze planeet zijn er al voor je hier komt. De karmische attributen die je zult genieten wanneer je landt op deze planeet worden begrepen, net als de synchroniciteit van wie je zult ontmoeten. Het is niet de toekomst voorzien. Het zijn geen voorspellingen. Het is predispositie (voorbestemming). Wat zijn de mogelijkheden? Ze zijn allemaal in kaart gebracht. Zo complex als het lijkt, voor je voet op de planeet zet weet je van alle synchroniciteiten die plaats kunnen vinden.

(Serh: allemaal waarschijnlijke werkelijkheden)

Daarin kies je je ouders, en ze kiezen jou. Waar begint het leven? Era voor je geboren wordt. Dat is de Liefde van God aan het werk, en dat zou je iets moeten zeggen. Het is niet per ongeluk dat je hier bent. “Oh Kryon, dat kan niet, ik ben een wees, ik heb mijn ouders niet gekend.” Nee, mens in 3D, je luistert niet. Want van de diepte van je eigen wijsheid koos je ouders die jou een wees zouden maken. Je zou kunnen zeggen, “Waarom zou ik dat doen?”. Omdat je de geest van God hebt als je je aan mijn kant van de sluier bevindt. Soms kies je uitdaging, zodat je er doorheen kunt komen, en dat helpt de Aarde. Luister naar me. Niemand komt hier om te lijden. Waar je voor kwam is om de puzzel van het leven te ontrafelen. En diegenen die in de stoelen zitten en luisteren openen de doos van de waarheid.

En hier is het: Ieder van jullie is een deel van de Maker. Een ieder van jullie begon aan mijn kant van de sluier. Mijn kant van de sluier is geen plaats. En dat kun je niet begrijpen. Want in drie dimensies moet er een fysieke plaats zijn waar je vandaan komt. God is niet in een plaats. God IS. Moeilijk voor je te begrijpen. Je bent een deel van de soep die God heet. “Hoe zie ik er uit wanneer ik bij God ben?”. Het antwoord is ja. Er zijn geen fysieke attributen. Je bent deel van de soep die God is. Je hebt geen vleugels, maar je hoort de muziek. Een deel van God zijn is niet uit te leggen in 3D. Ik zit hier voor je, ik ben niet enkelvoudig, ik ben een deel van de soep die God is. Mijn naam aan de andere kant van de sluier is niet Kryon, dat is de naam voor jullie. Ik beleef mijn partner in deze communicatie als een groep, en ik zie hen die leven en ik zie hen die luisteren naar dit bericht.

Kun je je dit ook maar voorstellen, dat je niet begon bij de geboorte? Je bent altijd geweest. Voor het universum was gemaakt was je er. Je behoort bij God. Je bent de familie van God, en je koos ervoor naar de Aarde te komen voor een doel, met een reden. We hebben al vele malen geprobeerd uit te leggen waarom je naar Aarde komt. En het is moeilijk, want het heeft niet veel met Aarde te maken.

Het heeft met het Universum te maken. Het heeft te maken met de energieën die je zult oprakelen in je test hier, en dat is geen taak. Je gelooft dit niet, maar je wilde komen. Toen je de potentiëlen zag van de ouders waar je opnieuw geboren zou worden zei je – Ja. Je zei “Ik kan amper wachten om terug te gaan”. “Laat me nu binnen komen”, zei je. Een ieder van jullie weet wat er gebeurd is in je levens. Nu ben je aan het denken, is het niet? Je denkt: “Kryon, als ik van deze potentiëlen had geweten was ik nooit gekomen!”

Dit is de ongelooflijke mens. Ja, je wist het. Je wist van de potentiëlen en alles waar je doorheen gegaan bent. Het bestond als een potentieel en je liep er recht in en je leefde het. Je zult misschien zeggen, “Waarom is het dat God zoveel van de mensheid houdt?”. Dat is waarom. Je bent toch gekomen. Omdat je net zoveel van deze planeet houdt als ik. Omdat er iets groters aan de hand is, de betekenis van het leven. Er is iets groters aan de hand. Het draait allemaal om waar de vibratie van de planeet heen zal gaan. Omhoog? Omlaag? Want wat hier gebeurt creëert iets veel, veel groters, en voor deze test om integer te zijn moeten mensen geboren worden op deze planeet en zoeken naar de Maker in zichzelf. Luister hiernaar: Op dat afgesproken moment van geboorte, en nadat de embryo volledig ontwikkeld is, sta ik metaforisch gezien naast je, in een plaats die we de Wind der Geboorte genoemd hebben. Het is een portaal tussen lineariteit en inter-dimensionaliteit. Het is geen plaats. Het is een goddelijke energie. Ik kijk naar jouw energie en jij kijkt naar de mijne. Want ik representeer de groep die je goedendag zegt, en hallo tegen je zegt. Ik ben Kryon, liefhebber van de mensheid. En ik sprak tot je: “Ben je klaar? Weet je het zeker?”. Een ieder van jullie gaf me deze omhelzing van energie. Toen verdween je.

Geboren worden op de planeet is niet makkelijk. De ongelooflijke mens. Het eerste wat ze doen is opsplitsen. Ze zijn een deel van God, en niet alles daarvan wordt in het menselijk lichaam geplaatst. Een deel ervan blijft aan deze kant van de sluier, maar dat wist je al, toch? Want je besteedt zoveel tijd aan het zoeken naar de hogere zelf, willen verbinden met de hogere zelf. Op dit moment ben je enkelvoudig. Heb je ooit uitgevogeld wie dat is? Dat ben jij. Dat is waarom het zo goed voelt wanneer je eindelijk verbinding maakt. Het is een verbinding waar je om gevraagd hebt. Het is een herinnering wanneer die eindelijk gemaakt is, de samensmelting van jou met jou. Er is niets vergelijkbaars. Bij de geboorte splits je op. En dat is niet alles, want dit wordt moeilijk om uit te leggen. Stukken en onderdelen van jou blijven aan deze kant van de sluier, buiten het hogere zelf, en die worden je Gidsen. Ik heb je net een geheim geopenbaard. Je Gidsen ben jij zelf. Daarom voelt het zo goed wanneer ze bij je zijn. “Kryon, ik voel me zo vaak depressief en eenzaam”. Dat heb ik zo vaak gehoord. Er zijn er in deze kamer en die dit horen die dit tegen me zouden zeggen. Als je een inter-dimensionaal plaatje had net als ik zou je altijd een entourage om je heen zien. We hebben dit zo vaak gezegd: je bent niet alleen, je kunt niet alleen zijn. Maar in 3D lijkt dat wel zo, is het niet? Je hebt die deur nooit echt geopend, of wel? Om die hand te vinden die terug duwt naar je. Een ieder van jullie heeft het. Ik zie die ene die huilt in de hoek, zo eenzaam, zo alleen. In wanhoop. Ik zie de prachtige energie van de Gidsen die daar rondhangen, aan het niksen. Want die mens heeft hen nooit toestemming gegeven om ook maar iets te doen. Jullie allemaal, jullie hebben ze.

Binnen komt de mens, en in de DNA bevind zich goddelijkheid. Je hebt je goddelijkheid niet zo ver weg gesplitst. Je DNA is ermee vervuld, dat moet zo zijn. Want als jij gaat herenigen met het hogere zelf dan moet je goddelijkheid in je cellulaire structuur hebben, en die heb je. En dan begint de mens het leven te leven. De vorige avond [een ander deel van de seminar] hebben we verteld hoe dat werkt. Ligt het voor de hand, verwacht je het? Wat verwacht God? Hoe kom je tot God? Dat is allemaal aan jou. De energie van de planeet bepaalt hoe snel je intuïtie hebt of niet. En het is de energie van de planeet die verschoven is. Er zijn er die nu luisteren die dit beginnen te begrijpen. Dat is waarom je besloot te luisteren, is het niet?

Het eerste wat er gebeurt bij de geboorte gebeurt tegelijkertijd met het geboorteproces op een inter-dimensionale manier die tijdloos is. Het moment dat het kind geboren is wordt er een kristallijnen structuur [Crystalline Grid] geactiveerd in de Grot van de Schepping [Cave of Creation, die de Akashic Records herbergt]. De Aarde weet dat je terug bent, of de Aarde weet dat je net aangekomen bent. En laat me dit proces beschrijven voor een oude ziel zoals jij. Die kristallijnen structuur heeft gewacht op je, want het is de essentie van al je levens, wachtend op de volgende. Je realiseert je toch dat je hier andere levens gehad hebt? Heb je je dit proces reeds gerealiseerd? Het lijkt misschien vreemd voor je wat die levens waren. Ja, maar je had een vriend in elk van die levens. Dezelfde vriend in elk leven, die je het hogere zelf noemt. Het is hetzelfde hogere zelf. En dat betekent, dierbare mensen, dat die levens helemaal geen vreemde ervaring waren. Want je bent hier. Het geeft je toestemming om te kijken, te herinneren, zelfs sommige van de talenten die je eerder gehad hebt op te pakken. Dat zal de les zijn, de geavanceerde lessen waar ik mijn partner mee door wil laten gaan. Iets wat we het “Mining the Akash” noemen. Maar dat is voor een andere keer.

De kristallijne structuur is geactiveerd, het is net als ringen in een boomstam. Elke levensduur is vertegenwoordigd en zichtbaar. Nu is er iets wat je moet weten, want een ieder die Kryon gelezen heeft weet waar ik hiermee naar toe ga. Alles wat je spiritueel gedaan hebt op de planeet is doorgedrongen in dat kristal. Alles wat je op de moeilijke manier geleerd hebt is doorgedrongen in dat kristal. En het ligt daar in je DNA, overgebracht naar je DNA tijdens de geboorte in de twee inter-dimensionale lagen die we de “Akashic Record of DNA” (Akasha Opslag van DNA) genoemd hebben. Opdat je zou ontwaken en spirituele vragen zou gaan stellen, en alles wat je ooit geleerd hebt door de tijden heen zal terugkomen. Dit zou goed nieuws moeten zijn. Het betekent dat niets verloren gaat. Wanneer je terugkomt, dierbare mens, alles wat je ooit geleerd heb in dit leven is van jou. Je hoeft het niet opnieuw te leren. Je hoeft niets opnieuw te leren. Als je niet wilt … begrijp je wat ik je op dit moment vertel? Want diegenen die tegen die deur willen duwen, om de God in zichzelf te vinden, om uit te strekken naar de Maker, openen letterlijk de pot van spiritualiteit met alles wat je ooit geleerd hebt.

Langzaam stroomt het intuïtief over je heen. Er zijn zo velen van jullie die de vragen stellen: “Wat moet ik doen, hoe doe ik het, wat komt er nu? Wat zijn de processen, wat zijn de procedures? Hoe, hoe, hoe?”. En we hebben het al twintig jaar gezegd, wanneer je begint die deur te openen zal intuïtie je laten zien wat je al geleerd hebt. Je weet het al. Je weet het al. Er zijn nieuwe processen op de Aarde geplaatst die je helpen deze dingen te structureren op manieren dat je ze kunt begrijpen. Processen die nooit bestonden voor 1987. De teacher Peggy [Peggy Phoenix Dubro] is hier. Era geleden al wist ze de potentiëlen van wat ze hier misschien zou uitvoeren, ze is een gepassioneerde begeleider van de nieuwe energie. Een energie die haar langzaam is gegeven om je te helpen God te begrijpen.

En de mens leeft zijn leven. Het deel wat je niet goed begrijpt is het volgende: alles wat je doet op deze planeet wordt geregistreerd als energie, het blijft in de kristallijnen structuur. Geologen weten dat de meeste steen op deze planeet en in het bijzonder de korst kristallijn is. Kristallen doen iets wat de meesten van jullie begrijpen – ze houden energie vast. Ze hebben geheugen. Zelfs wetenschappers weten dit. Dus het moet niet zo moeilijk voor te stellen zijn voor jullie om te begrijpen dat alles wat je doet wordt opgeslagen in deze geheugenbank van kristallen. En dit is wat hoger vibreert naar de planeet. Het is wat jullie collectief hebben gedaan gedurende al jullie levens wat hier is gebleven en de planeet hoger laat vibreren. Deze energie is verbazend, want de ongelooflijke mens heeft zelfs de kristallijnen structuur veranderd in de laatste twee weken. En jij leeft je leven.

En sommigen van jullie vinden deze geheimen en sommigen van jullie niet. Zoals we de vorige avond zeiden, er is geen oordeel. Oh, in menselijke termen, in lineariteit, wil je dat God je oordeelt, is het niet? De gedachte dat je zult overlijden en een ieder van jullie gaat naar dezelfde glorieuze plaats begrijp je niet. “Kryon, hoe zit dat met die slechte persoon, ik was goed, hij was slecht, maar we gaan naar dezelfde plaats?”. Ja, je gaat beiden naar huis. Taak volbracht. We hebben jullie dit gegeven in een channeling in het Oude Testament. Heb je het gezien, heb je het begrepen? Met de verloren zoon, de vader vertegenwoordigt God, de twee zonen vertegenwoordigen de mens? Een doet alles juist, de ander doet alles fout, ze gaan beiden naar dezelfde plaats en krijgen dezelfde viering.

De dag dat een ieder van jullie je laatste adem uit zal blazen is geen treurige dag voor je. Het mag een treurige dag zijn voor hen die je achterlaat, maar niet voor jou, niet voor jou. Je zou het nu moeten vieren. “Kryon, vraag je mij mijn eigen dood te vieren?”. Heb je de moed dit te doen? Want laat me je vertellen wat er gebeurt … jullie zijn er allemaal al geweest. Diegenen die luisteren, diegenen in deze kamer, luister naar me. Je maakt een reis naar de Grot van de Schepping en je laat de essentie van alles wat je hebt gemaakt achter in het kristal. Alle gedachten die je gehad hebt die prachtig zijn, alle gedachten die je gehad hebt waarvan je hebt geleerd. Doorgedrongen tot de Aarde. En dat deel van jou wat geen mens is en nooit geweest is gaat weer weg van de Aarde. Het smelt weer samen met de hogere zelf en alle Gidsen om weer een deel van God te zijn. En je zou dit moeten vieren. Ik doe dat. Want ik ontmoet je aan de andere kant, ik doe dat zelfs nu. Ik zeg goedendag tegen hen die me verlaten, nu geboren worden, en ik zeg hallo naar diegenen die zijn overleden en terug naar huis komen.

“Kryon, hoe kun je op zoveel plaatsen tegelijkertijd zijn?”. Begrijp je het al? Ik ben niet enkelvoudig, ik ben een deel van de Maker. Net als jij. Hoe voelt het om te weten dat alles wat je ooit geweest bent op deze planeet is gebleven? Het gaat niet weg, het gaat niet weg. Dit kan verklaren waarom we zeggen dat wat je nu doet in doodnormale levens effect heeft op de vibratie van de planeet. Als je ooit ontdekt hebt hoe je vrede in je leven kunt maken en de drama kunt elimineren dan weet de Aarde dat, en het zal er altijd zijn. Het blijft hier. Er zijn diegenen die zeggen: “Ik ben zo gewoon, slechts een gewone mens die probeert zijn best te doen, ik ben geen genezer, ik ben geen channeler, ik ben echt totaal niet belangrijk”. Oh ja, dat ben je wel. Je bent mijn zuster, je bent mijn broeder. Ik zei goedendag tegen een prachtige glorieuze entiteit. Daar is niets gewoons aan, ongelooflijk mens.

Nu zal ik je vertellen wat er gebeurd is in de laatste twee weken. Mijn partner [Kryon spreekt tegen Lee], ik wil dat je dit juist hebt, want dit is de eerste keer dat je dit hoort. Ik wil dat je langzaam gaat zodat je dit in een begrijpbare lineaire vorm kunt presenteren. Er was wat je zou noemen een potentiële voorspelling in oktober. Ik kan hier nu over spreken want oktober is voorbij. In jullie lineariteit was dat vorige maand. En we hebben jullie verteld over enkele potentiëlen die zouden hebben kunnen plaatsvinden. Sommigen daarvan klonken als een uitdaging. We waren niet de enigen, zelfs de wetenschap heeft jullie dat verteld. De wetenschap van voorspelling is actief op deze planeet.

Meer dan een decennium geleden alweer hebben mensen op een universiteit apparaten gemaakt die reageren op menselijk bewustzijn, en omdat menselijk bewustzijn inter-dimensionaal is reageren die apparaten voordat de gebeurtenis plaats vindt. Je zou kunnen zeggen dat ze in staat zijn de willekeurigheid van potentiëlen te signaleren. Dit is geen geheim, want zelfs mijn partner heeft dit gemeld in zijn lezingen.

Het is een interessante studie, en futuristen zijn dol op deze apparaten. Want de machine reageert voordat potentiële dingen misschien gebeuren. En ze hebben het gezien, ze hebben het gezien voor sommige gebeurtenissen zoals de tsunami, de dood van Prinses Diana. De indicatoren van de apparaten gingen aan. Ze begonnen aan te geven dat zich iets in het bewustzijn bevindt voordat het plaatsvindt. Het centreerde zich op het midden van oktober. Wat ze begonnen op te vangen was een verschuiving die plaats vond op 13 en 14 oktober. Een significante verschuiving vond plaats. De Aarde verplaatste zich op een trillingsniveau. Wist je dat? Je zult nee zeggen. En dat is wat ik je wil vertellen. Hoe beschrijf ik dit … mijn partner, ga langzaam. Mensen zijn geneigd om deze potentiëlen in hun eigen geloofssysteem te lineariseren.

Duizenden mensen waren overtuigd dat er een landing zou komen van een gigantische vliegende schotel op de 13e of 14e van oktober. Uit die schotel zouden entiteiten met wijsheid komen van buiten de planeet. Afhankelijk van met wie je spreekt met hun geloofssysteem zouden sommigen Arcturianen genoemd worden, en sommigen zouden Pleiadiërs genoemd worden. Men geloofde het. Laat me je vertellen wat dit was … dit was de beste manier die ze hadden om de verwachtte verschuiving van de Aarde lineair te maken. Ze maakten het zo totaal lineair dat er een schip zou landen. Ik vertel jullie nu, ik vertel hen nu, er is hier niets mis mee. Het is het beste wat ze konden doen. Maar hadden ze gelijk, landde er een schip? Niet dat we weten. Hadden ze gelijk? Ja. Hadden de wetenschappelijke instrumenten gelijk? Ja. Maar je hebt niets gezien, toch?

Laat me doorgaan … ik heb je eerder in channel verteld, nog voor deze dagen, om de veranderingen in oktober niet te vrezen want zelfs de Kryon zag een uitdaging aankomen. Want Kryon ziet de potentiëlen van wat er is, en ik was niet de enige die het channelde, blijkbaar van vele bronnen en plaatsen. Je hebt het verhaal gehoord “pas op voor oktober”. Als je de eenvoudigste numerologie gedaan hebt op de 13e en 14e … de 13e wordt een 4. In eenvoudige nummerologische termen 4 is een Aardenummer, het is een Gaianummer, het grondt. De 14e wordt een 5 wat verandering betekent. Gaia, Aarde, Verandering. We verwachtten een aardbeving, een grote, wereldwijd. Vergelijkbaar met de tsunami, die zo groot was dat het de rotatie van de kern van de Aarde veranderde. De kern werd afgeremd. Zo groot was de tsunami. En hier is wat je moet weten.

Omdat er een oud energieparadigma bestaat dat Gaia koppelt met het bewustzijn moet elke verschuiving van bewustzijn op aarde gepaard gaan met fysieke effecten op de planeet: een aardbeving, een beweging van de korst van de planeet. Zo direct verbonden zijn jullie met Gaia. Wees nu voorzichtig mijn partner, want ik wil dat je dit juist hebt. Ga langzaam. Twee weken geleden verplaatste deze planeet zich op een inter-dimensionale manier maar zonder de verwachtte uitdaging. Alle bronnen inclusief die aan mijn kant van de sluier verwachtten iets groters dan plaats heeft gevonden. We hadden niet verwacht dat het menselijke bewustzijn zou zijn gestegen tot een plek waar niets zou gebeuren. De eerste keer dat dit gebeurd is; er had een belangrijke verschuiving plaats zonder de uitdaging van rampspoed en zonder de uitdaging van de dood. En alle voorspellingen waren er. Wat nu met die landende vliegende schotel? Wel, op een inter-dimensionale manier is deze planeet doordrongen met meer wijsheid van de ouden dan ooit voorheen, zonder enige uitdaging, zonder enige beweging van de aarde. Heeft de landing plaatsgevonden? Op een zekere manier wel, want deze planeet vibreert nu hoger dan ooit. Het is een verschuiving van bewustzijn die groter is dan ooit tevoren, het was slechts twee weken geleden, en je sliep er doorheen, is het niet? Gezegend is de mens die er doorheen sliep. Want dat is waar deze planeet naar toe gaat. Verandering zonder uitdaging. Dat is wat het doel altijd was. Het zal niet altijd zo zijn, maar het was zo deze keer. We vertellen je dit omdat zo velen de profetie hebben gezien, zelfs de machines.

Zelfs Kryon. En de ongelooflijke mens schokte ons allemaal. Het werkt. Slechts minder dan de helft van een procent van jullie hoeven te ontwaken om vrede op aarde te bewerkstelligen. “Oh Kryon, hoe snel?”. Dat is aan jullie. Maar de dingen gaan sneller dan jullie denken, en alles wat je hoeft te doen is naar binnen te kijken. Schijn dat licht dat je bij je draagt. Ontdekking van jezelf. Dat is wat ik jullie wil vertellen. Vind je het gek dat jullie zo geliefd zijn? Doodgewoon? Verre van dat.

En dat is het bericht voor vanavond. Ik wil dat dit bericht verspreid wordt, zodat anderen het zullen horen, anderen het zullen lezen. Het is typisch voor mensen dat zij er zijn die zeggen “Dat is interessant.”. En ik zit hier aan deze kant van de sluier en ik zeg: “Waarom blaas je niet een ballon op of maak je een standbeeld?”. Hoe velen hebben de moed om te vieren wat niet gebeurd is? Wat een concept. En als je dat doet, dan wordt je de inter-dimensionale mens. Ongelooflijk. Dat is ons bericht.

Het is wat je aan het doen bent. Vele channels zullen komen en gaan, en allemaal zullen ze doorgeven wat jullie aan het doen zijn. Het is moeilijk om afscheid te nemen. Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar met deze spaarzame momenten hebben jullie me in staat gesteld om de kracht van de mens te vieren. Vraag je je ooit af wie er komt om wie te zien? Laat het bekend zijn dat vandaag de waarheid is gesproken in deze ruimte en dat levens veranderd zijn. Het is moeilijk afscheid te nemen.

En zo is het.

Kryon