Kryon in Columbus, Ohio. 1 – Recht op het Doel af

Live Kryon Channeling:
Kryon in Columbus, Ohio. 1

Recht op het Doel af

4 mei 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, jullie hebben zojuist een meditatie gehoord en de woorden daarvan vertelden dat meditatie woorden van voorbereiding zijn, van toestemming en het gaan naar een andere staat. Deze andere staat, lieve mensen, die door meditatie komt, is bijna als een barrière, een muur, die vaak niet eens wordt herkend.

Het is letterlijk maar een paar dagen geleden toen ik in een tempel in Egypte was en de toeschouwers de muren en de plafonds niet eens konden aanraken, maar zij stonden daar en luisterden naar een korte channeling na een meditatie. Een mediatie is altijd iets dat je voor jezelf doet. Als je aan iemand vraagt waarvoor hij mediteert is het antwoord vaak: “Ik heb geen idee! Ik bereid mij gewoon voor!” Dit is wat jullie doen want de hele reden voor meditatie, lieve mensen, is het rustig maken van je geest en naar een plaats van toestemming en voorbereiding te gaan om door een muur van geloof te gaan en uit een paradigma te stappen dat zo verraderlijk is. Er zijn mensen die vooral de mensen in het westen willen begeleiden bij het mediteren, maar zelfs dan is het alleen maar voorbereiding. De voorbereiding is een vrije keuze en die keuze is deze: Wat gaan jullie doen als jullie rustig zijn? Wat gaan jullie doen als jullie misschien wel uren hebben gezeten? De Yogi’s van de wereld hebben geleerd om hun hartslag te vertragen zodat elke cel van hun lichaam klaar zal zijn. En daar zitten zij dan….klaar. Sommigen van hen zullen inderdaad naar het volgende niveau gaan maar zij kunnen jullie niet met zich meenemen. Jullie zullen zien dat zij in het Nirwana zijn, jullie zien het op hun gezichten en weten waar zij zijn….maar zij kunnen jullie niet meenemen. Jullie kunnen dit alleen zelf doen.

Wij kunnen spreken over die muur van geloof waar wij het al over hebben gehad, maar nu wil ik daarmee doorgaan. Er is een proces. Toen ik de groep, jullie, later in Egypte vertelde over een channeling en jullie informatie gaf, en dit voelt ook niet goed voor vele mensen,….dat mijn partner geen mediteerder is. Hij zit in de stoel en channelt maar hij is geen mediteerder. Hij bereidt zich niet voor. Hij gaat er niet voor zitten en brengt zijn hartslag niet omlaag, hij heeft geen lekker plekje waar jullie zitten en zitten en zitten…..en dan nog wat langer zitten….op iets voorbereiden omdat de technicus die hij is recht op het doel af wilde. Toen hij in de stoel zat en ik bij hem kwam was daar de muur van geloof en ging hij daar doorheen. Hij ging er doorheen en daarmee, lieve mensen, is hij klaar als hij in de stoel zit. De voorbereiding is minimaal….ongeveer twee keer ademhalen en hij is er. En dit “er” is nu waarover ik wil spreken. Het systeem stelt mensen in staat om over de drempel van het geloof te stappen. Dit was een andere channeling in Egypte die “Erbij horen” heette, en daar gaan wij later over praten, later vandaag, over wat er gebeurt als jullie “erbij horen!” Het erbij horen waar wij over spreken is een drempel van geloof die jullie volledig laat begrijpen dat jullie een deel van de Creatieve Bron zijn. Dat zijn jullie echt! Een muur van geloof, en voor sommigen wat voor een muur, vanwege de dingen die jullie in je leven zijn verteld. Het is het herkennen dat jullie erbij horen voor God. Als jullie iets herkennen, in jullie taal, betekent dit dat dit een deel van jullie wordt en dat het niet langer meer een abstract geloof is dat jullie willen analyseren of diagnosticeren waarna jullie kunnen zeggen of het correct is of niet. Ik vraag jullie: Geloven jullie in zwaartekracht? Jullie kunnen lachen en vragen: “Wat valt daaraan te geloven? Als ik niet goed uitkijk val ik op mijn snufferd; dat is zwaartekracht!” Geloven jullie er dan niet in? “Natuurlijk geloven wij erin, gewoon omdat het IS!” WAT HET IS…..dat is het (h)erkennen van zwaartekracht. Kunnen jullie het feit (h)erkennen dat jullie bij de Schepper horen en het feit dat jullie (h)erkennen dat jullie gekend zijn en dat jullie zielen gekend zijn ongeacht wat welke dokter of wie dan ook jullie heeft verteld, lieve mensen. De Creatieve Bron van dit Universum schiep jullie in het beeld van liefde.

Jullie zijn gekend!

Elk leven van jullie dat uniek is vanwege zijn uitdagingen, jullie doelen en jullie vrije keuzen draagt jullie wel of niet over de drempel. Er zijn mensen, veel mensen – die denken dat zij de drempel zijn overgegaan en waarbij dit niet het geval is….omdat het heel goed voelt om te zitten en te mediteren. Jullie kunnen zitten en mediteren en je goed voelen over je band met God….tranen komen uit je ogen! Jullie kunnen hier uren mee doorgaan en zeggen dat je je goed voelt en ermee doorgaat….gezegend bent….en….die muur van geloof is er nog steeds en smeekt jullie er doorheen te gaan. MEDITEREN IS VOORBEREIDEN!!! En wat is er goed aan om te zitten, je voor te bereiden….en dan niets doen? En weer voorbereiden en niets doen? Oh, het is mooi, oh het is heerlijk, oh je bent er helemaal klaar voor….maar in dit systeem moet er nog een stap gezet worden.

Gezegend is de mens die begrijpt dat hij zeer verbonden is met de andere kant van de sluier en de keuze maakt om die verbinding te vinden.

Het verhaal van mijn partner en Kryon is eenvoudig. Als technicus, sceptisch, plezier makend met alle energie om zich heen, extra vrijuit, extra moeilijk, had hij een probleem dat hij niet kon oplossen toen twee wetenschappers hem hetzelfde vertelden en mijn naam gebruikten. Hij kon het niet oplossen in 3D, alle regels daarvan konden hem niet helpen. Wat hij toen deed was Spirit uitdagen en hij zei: “Als dit werkelijkheid is laat mij het dan zien!” Al vrij snel was ik er. Hij zei niet: “Laat ik gaan mediteren om er klaar voor te zijn.” Hij zat in de stoel en kreeg de permissie. Hij had het (h)erkend en zei: “Het kan zo zijn….laat het mij zien!” En ik kwam….ik zal die tijd nooit vergeten, maar de scheidslijn tussen het bekende en het onbekende was het begin van zijn reis en hij deed dingen die niet logisch waren, niet 3D waren en vreemd waren….en mooi! Van zwart/wit naar kleur is de paradigmabeschrijving van deze zienswijze. Dit is de uitnodiging.

Lieve mensen, jullie moeten dit weten: als er van jullie wordt gehouden en over jullie wordt gewaakt zullen wij antwoorden; ieder van jullie, overduidelijk, onafhankelijk en anders!

Sommigen van jullie nemen energieën van vorige levens mee naar deze wereld en als anderen dit zagen wilden zij niet geloven waar jullie doorheen zijn gegaan. Sommigen van jullie gaan hier nu doorheen en ik ga jullie later op de dag vertellen wat er gebeurt als jullie deze barrière van geloof doorbreken en wat jullie kunnen verwachten. Dit is de boodschap van vandaag…..dat er meer is….er is altijd meer, en hoe meer tijd er verstrijkt hoe meer potentie de luisteraars, lezers en de bezoekers naar deze bijeenkomsten zullen hebben en zal er steeds meer informatie voor jullie beschikbaar worden op een intuïtieve manier. Jullie zullen misschien midden in de nacht “Aha’s” krijgen en zullen zeggen: “Nu heb ik het; nu begrijp ik het!” Dit komt omdat jullie open staan, open voor dingen die jullie niet verwachten of niet weten. Open voor de heldenreis….het bereiken van heldendom om de barrière te slechten en betrokken te worden bij iets dat jullie niet hadden verwacht. De bevrijding zelf zal antwoorden op jullie oproep.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon