Kryon in Edmunton: De grote kwantumenergie van het universum/

Kryon in Edmunton :

De grote kwantumenergie van het universum/

Lee Carroll / 14 november 2011,
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De grote kwantumenergie van het Universum.

Ik ga jullie informatie geven om over na te denken. De kwantumenergie die jullie in het zeer kleine zien bestaat ook in het zeer grote. Wij gaan zelfs zover om jullie te vertellen dat natuurkunde in feite verschillend is in verschillende delen van het universum, afhankelijk van wat er is in het centrum van elke galaxie.

Laten wij beginnen met het gegeven dat natuurkunde niet een standaardset van regels in het universum is. Het varieert afhankelijk van de kwantumafdruk van de schepperenergie van elk universum. Sommige lijken erg op elkaar maar zij zijn allemaal een beetje verschillend en als je de verschillen zou kennen zou jij je afvragen waarom, en dat heb ik je verteld – het gaat om wat er in het centrum is.

Omdat jullie natuurkunde hoofdzakelijk 3D is hebben jullie moeite met de manier waarop dingen werken en kwantumfysica is de enige aanwijzing naar een multiversum en de mogelijkheid dat sommige wetten van massa en zwaartekracht worden bepaald door wat er in het centrum van elke galaxie gebeurt. De schepperenergie zit in het midden. Deze twee-polige energie die duwt en trekt en die wij de ‘tweeling’ hebben genoemd zit in het midden van jullie galaxie. Je ziet het in 3D als enkelvoudig – wat tussen twee haakjes onmogelijk is – maar het is echt een dubbele gebeurtenis. De wetenschap weet dit nog niet. Daarom geven wij dit aan jullie zoadat als het wordt ontdekt, jullie kunnen zeggen dat je er hier al van gehoord hebt. Het zal mijn geloofwaardigheid verhogen bij het volgende wat ik ga zeggen. Tussen twee haakjes, hoe voelt het als ik zeg dat alles in jullie natuurkunde in paren komt, zelfs jullie huidige wetten van de fysica, dat jullie een enkelvoudigheid scheppen in het midden van de galaxie? Heeft iemand erover gedacht dat het nog een paar kan zijn?

Kryon