Kryon in Egypte. 1 / Het Avontuur begint

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 1

Het Avontuur begint

4/22 april 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De channeling waarnaar jullie gaan luisteren is er een die een gebeurtenis laat beginnen. Sommigen zouden dit een avontuur noemen. Lieve mensen, jullie zijn op een plaats waar grootse dingen zijn gebeurd. Sommigen hebben dit de bakermat van de beschaving genoemd en wij hebben al eerder beschreven dat dit ook zo is. Wij hebben ook verteld dat dit de vijfde beschaving is die jullie hadden en alweer willen wij jullie vertellen dat niet alles is wat het lijkt te zijn. Zelfs de dingen die jullie zien kunnen datums hebben die jullie verrassen en wij zullen het daar op het juiste moment over hebben want er was geschiedenis voor geschiedenis – zelfs geschiedenis voor de Indus-vallei. Deze reis gaat over het begin van jullie beschaving en die is diepgaand. De diepgang hiervan zit niet alleen in de structuren of de manier waarop er werd gebouwd of de mysteries; zij hadden te maken met de individuen en de Ouden….wat zij zeiden.

Wat zij deden en hoe zij dit deden. De laatste keer dat wij hier waren hebben wij jullie verteld dat jullie Akasha dingen kan herkennen als jullie de hiëroglyfen zien, als jullie de verhalen horen en sommigen van jullie kunnen rillingen krijgen omdat jullie dit wisten en op de een of andere manier hebben meegedaan met vroegere gebeurtenissen. Wij hebben jullie toen verteld om behoedzaam te zijn en niet te gaan om dingen te veranderen maar om te luisteren en te voelen.

Er is hier een nieuwe energie en mijn partner zal hierover weer met jullie spreken, gebaseerd op wat de Ouden en de Inheemsen van deze planeet hebben voorspeld over de precessie van de equinoxen in 2012. Dit verandert zelfs jullie zienswijzen als jullie naar de geschiedenis kijken. Jullie hebben de mogelijkheid om in balans te komen als jullie luisteren naar de verhalen en in de hiëroglyfen zien wat er wordt onthuld. Jullie hebben een kans om meer te doen dan alleen maar voelen. Er was wijsheid hier, met name in de zeer vroege dagen. De wijsheid kan overgedragen worden. Dit is de energie van de Aarde die wij het Kristallijnen Raster noemen waarin dingen gebeurden die ook bleven. Dit is de reden waarom jullie dingen kunnen voelen op een begraafplaats of op een slagveld omdat er energie is opgenomen in de grond op plaatsen waar opmerkelijke dingen op de planeet zijn gebeurd….en dit hier is opmerkelijk! Jullie hebben nu de mogelijkheid om de wijsheid te vergaren die van die energetische plaatsen komt op manieren die er nog nooit eerder waren. Jullie zijn hier om te luisteren naar en te leren van de Ouden.

Ik heb een metafoor voor jullie en dan zal ik sluiten. Ik wil dat jullie even doen alsof jullie in het oude Egypte waren en men daar met iets kwam dat onverklaarbaar was. Dit is een metafoor: Zij hadden opeens een televisie met 59 centimeter beeldscherm en die was afgestemd op CNN. Nummer een: Wat gaan zij daarmee doen? Wat is hun reactie? Zij zijn slimme mensen. Wat gaan zij hiermee doen? De eerste reactie zou angst zijn en zij zouden niet begrijpen dat zij ver weg konden zien met deze technologie, maar niet alleen de technologie maar ook het paradigma daar omheen. Zij hadden dit niet. Zij hadden geen enkel idee van transmissie….van wat dan ook! Zij begrepen het idee van bewegende beelden niet of zelfs van statische beelden niet. De enige weerspiegeling die zij ooit zagen waren in het water en dan opeens hadden zij de hoogste techniek voor zich die jullie hebben. Laten wij even stellen dat deze tv daar niet voor even was maar dat hij daar zou blijven. Zij haalden hun experts erbij en die keken ernaar. Zij waren echt bang om het ding aan te raken e zij gingen erover schrijven: wat doet het? Wat zou het kunnen betekenen? Waarom is het hier? Is het een god of is het geen god? Als het een god is wat is dan de boodschap van deze god? Waarom veranderen de beelden steeds? Wat betekenen deze beelden? Wat betekenen zij? Wie stopte hen erin en waarom deed hij dit?

Laten wij zeggen dat het toestel daar duizend jaar lang bleef staan. Er waren duizenden meningen over wat het was, wat het betekende en wat het kon…was het goddelijk of niet? Ik wil dat jullie dit beeld even vasthouden. Laten wij doen alsof hetgeen ik jullie vertellen ga ook mogelijk is. Ik wil nu graag dat jullie dit met al je wijsheid en voorzichtigheid compleet omdraaien. Jullie, uit deze beschaving van het begrijpen van deze paradigma’s, gaan nu vijfduizend jaar terug om naar hun paradigma’s te kijken en jullie gaan beslissingen nemen die zijn gebaseerd op jullie eigen paradigma’s, van jullie cultuur, met wat jullie hebben uitgezocht en geloven, en jullie gaan dit op hen plaatsen. Jullie gaan dezelfde vreemde vragen stellen over wat zij deden als zij jullie dingen vragen over de televisie die zij hebben gevonden. Jullie zijn bevooroordeeld door jullie eigen cultuur, in jullie eigen tijd, als jullie begrijpen wat ik wil zeggen. Begin zelfs niet te zeggen wat zij wel of niet zouden kunnen doen. Beledig hen niet als jullie kijken naar de structuren waar zij niets aan kunnen doen. Zet jezelf eens op een plaats van iemand uit de oudheid die helemaal niets begrijpt van wat jullie weten, en ga niet vertellen wat zij wel of niet hadden moeten doen, hoe zij het doen en welke redenen zij daarvoor hadden. Jullie hoeven dit ook niet te doen want het staat op de wanden geschreven. Het staat op de muren om het te zien en het zit in de aarde om het te voelen als je daarvoor gevoelig bent. Dit is het pleidooi wat ik wil houden als jullie naar plaatsen zoals deze gaan, of naar de berg die jullie gaan beklimmen.

Dit is alles voor nu.

Laat dit avontuur beginnen!

En zo is het.

Kryon