Kryon in Egypte. 14 – De ontdekking van het Zelf. Deel 11 – De Tempel van Isis

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 14

20 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 2 januari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De ontdekking van het Zelf. Deel 11
De Tempel van Isis

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De groep die voor mij zit is getuige van de zonsopkomst. Het begin van het licht….iets dat heel speciaal was voor de oude Egyptenaren want het licht kwam altijd in die cyclus en dit paste in een religie….niet perse een spirituele religie in hun leven….dat de zon altijd opkwam en de Schepping vertegenwoordigde. Het paste bij dat wat zij zo sterk geloofden: Het verschil tussen Oost en West was Leven en Dood.

En hier zitten jullie dan op de plaats waar zij dit zagen en waren die zij waren. Bij deze tempel van Isis waar wij zijn is de intentie dezelfde.

Hebben jullie de kracht van vrouwen in Egypte opgemerkt? Jullie kunnen dit op een afstand bekijken en denken dat dit een mannenwereld was en is, maar dat is niet altijd zo. Isis is daarvan een voorbeeld en zij had zo vele verschillende namen. Zij was de godin van de Maan, zij beschermde de kinderen….je zou zelfs kunnen zeggen dat zij de Godin van de gezondheid was.

Daar willen wij het nu over hebben. Het volgende onderwerp is kritiek en het wordt vaak verkeerd begrepen door vele mensen. Zelfs terwijl ik tegen jullie spreek wordt dit niet voldoende begrepen zodat jullie er chocola van kunnen maken en het kunnen gebruiken. Maar jullie kunnen wel de informatie ontvangen.

Voordat de boodschap over Wo begint wil ik zeggen dat de Egyptenaren van heling afwisten. Zij hadden heel veel methoden om te helen….soorten die wij vandaag alternatieve medicatie noemen. Dit waren voor hen de belangrijkste medicijnen. Dingen als aromatherapie, operaties, en geluid. Dit waren dingen die zij begrepen, duizenden jaren geleden en die jullie samenleving en cultuur pas beginnen te ontdekken. Het zorgt ervoor dat jullie je afvragen wat zij nog meer hadden en wat wij, jullie, al degenen die hier vandaag zijn, beginnen te ontdekken.

Wo komt weer een keer bij Yushah en Yushah zei tegen hem: “Wij gaan vandaag even terugkijken maar wij gaan ook iets heel speciaals brengen, Wo. Iets dat niet wordt begrepen, Wo. Ook nu ik tegen jou spreek Wo, wordt het in jouw cultuur niet begrepen. Het wordt niet begrepen en het wordt zelfs ook niet als waarheid geaccepteerd, maar ik zal jou er toch over vertellen. Ik wil even terughalen wat ik jou vertelde over je lichaam en je cellen….dat je lichaam een systeem is dat is gebouwd voor je leven. Het verjongt zichzelf steeds. Het is gebouwd om heel, heel lang mee te gaan, maar niet zonder management. Wij hebben jou het voorbeeld van de fabriek gegeven. Lang geleden was de fabriek in staat om L te produceren en die L staat voor leven, en alle afdelingen van de fabriek wisten wat zij moesten doen; zij kenden hun werk, maar er was management nodig, er was leiding nodig en zonder dat werd de fabriek disfunctioneel. Er kwamen problemen in de fabriek en er kwam ongemak tot de fabriek er op een dag mee stopte en het product niet langer geleverd kon worden omdat er niemand de leiding had.

Dit is de metafoor die wij naar voren halen en wij vertellen jou dat dit ongemak.(dis-ease -ziekte in het Engels) precies dat is: ziekte. Het lichaam is ontworpen voor het leven maar het is ook ontworpen voor management. Er is een energie die jullie in je geest hebben en die dagelijks gebruikt moet worden voor het lichaam. Jij bent de manager van jouw fabriek en het lichaam heeft dit nodig; het heeft opdrachten nodig. De reden dat dit voor vele mensen zo mysterieus is, is dat de mens zegt dat zij het lichaam niet begrijpen….wij zijn geen dokters. Hoe kunnen wij in godesnaam het lichaam vertellen wat het moet doen?

Er ligt een vrouw in het ziekenhuis…dit is een metafoor. Dit is een parabel binnen een parabel, als je wilt. Zij heeft een ziekte en de dokters zeggen dat die dodelijk is en dat zij niet veel tijd meer heeft en in het ziekenhuis heeft zij een Ontwaken en op de een of andere manier realiseert zij zich dat zij zich alleen maar hoeft te ontspannen, een juiste intentie te hebben en dat alles dan goed zal komen. Zij HERKENT dit….het is een STERK GELOOF, een HOOP, en niet iets dat zij gewoon maar zal proberen. Zelfs in die vonk van vrede die zij heeft, heeft zij niets tegen haar lichaam gezegd…zij ontspant zich alleen maar en voelt de God binnenin zich. Opeens is er iets dat wij spontane genezing noemen. Op de een of andere manier heeft het lichaam het ding weggenomen dat haar zou doden. Het heeft dit zelf gedaan. Het ging door haar intuïtie – niet volgens een bepaalde richting, niet volgens meditatie. Zelfs niet via woorden om te helen…het wordt helemaal op zichzelf gedaan. Zij liep het ziekenhuis uit zonder die ziekte en het is nooit meer teruggekomen.

Ik gaf jullie zojuist een voorbeeld van iets dat steeds en steeds weer gebeurt bij de mensheid en dit zou jullie iets moeten vertellen….waarheid geven….dat dit lichaam jullie veel meer kan geven dan jullie denken. Maar als jullie er geen richting en intentie aan geven dat die ziekte dient weg te gaan….

Wo dacht even na en zei: “Jij hebt het nu over heling?” en Yushah zei: “Meer dan dat! Wij beschrijven een manier van leven…verjonging van het bewustzijn…niet heling! Heling is iets dat gebeurt na een ziekte of nadat je een probleem had. Maar bewustzijn kan dat gezond houden zodat je het nooit hoeft te helen. Wat je moet doen is sturen! Wo, ik zal je een geheim vertellen. Jij en jouw bewustzijn….met dagelijkse sturing, kunnen je lichaam vrij houden van ziekte. Alle andere dingen die daarmee verbonden zijn, zelfs leeftijd, zal geen kans hebben en jij zal niet alleen langer leven, zoals ik eerder beschreef, maar je kunt gezond zijn.

Voor degenen die deze informatie niet hebben en een ziekte hebben, een slechte gezondheid, is deze informatie geen mirakel. Jullie hebben gezien dat je lichaam dit zelf deed. Wat denken jullie ervan als dit lichaam gestuurd wordt?

Wo, jij bent je eigen heler! Je bent je eigen dokter zonder ook maar iets te weten van medicijnen of chemie. Wo keek hem aan en zei: “Hoe moet ik daarmee beginnen…ik heb geen idee! Hoe moet ik sturen? Wat moet ik zeggen tegen mijn lichaam?” Yushah keek Wo aan en zei: “Heb jij het vergeten? Hou van God met heel je hart, met al je passie, want als je dat doet, hou je van jezelf. De God binnenin jou is de heler en die zal zorgen voor de chemie….voor alle dingen waarvan jij niet afweet. Hou van jezelf zoals je van God houdt en visualiseer een lichaam in pure gezondheid zodat ziekte dit niet kan aanraken, of als dit misschien wel is gebeurd zal de ziekte niet in staat zijn om te blijven. Deze dingen die ik jou geef zullen jou niet alleen een lang leven geven maar je zult het concept van zelfontdekking hebben dat zegt: Jij hebt de leiding over je eigen lichaam door liefde te gebruiken, compassie en sturing, vriendelijk zijn voor jezelf en een bewustzijn dat een lang leven verwacht….en heling!

Toen zei Yushah iets tegen Wo. Hij zei: “Dit is de waarheid. Ik zou jou deze dingen niet vertellen als zij niet zo waren.” Hij zei: “Ga hier vandaan en ontdek het zelf. Begin er vandaag mee en doe het elke dag door richting te geven aan je eigen lichaam en wees niet verrast als het luistert en jij je beter gaat voelen, meer energie hebt en weet dat het werkt!

Alweer ging Wo van die plek vandaan, van die richting, van die lessen, en hij was ervan ondersteboven….van alles dat niemand hem ooit had verteld. Hoe kon hij op deze moderne Aarde vertoeven, dacht hij, met al die medicijnen, die dokters en de technologie en niemand die hem ooit deze waarheid gaf.

Dit zal veranderen. Het gaat veranderen omdat er een verandering op alle gebieden is op de planeet. Ziekenhuizen zullen er op een dag heel anders uitzien dan nu. Als die tijd komt wil ik dat jij een “Aha-ervaring” hebt dat je op een plaats was waar de Ouden dit allemaal al wisten.

Wij ontdekken wat zij wisten!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon