Kryon in Egypte. 14 / Olifanteneiland. De Verbinding. 1 

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 14

Olifanteneiland. De Verbinding. 1  

4/22 april 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de veertiende boodschap van een tiendaagse reis naar een opgraving, een geheime plaats die hier al heel lang is geweest. Wees voorzichtig zodat jullie de muren niet aanraken, want zij zijn geheiligd! Tegen de aanwezigen wil ik zeggen dat zij de diepgang van wat jullie doen niet moeten onderschatten.

Neem even een moment voor jezelf, gewoon even, om deze mooie dingen te overdenken. In een korte samenvatting van de laatste boodschap vertel ik jullie dat voor niemand van jullie het unieke verloren mag gaan van een Oude Beschaving die hun goden op de muur schilderden als welwillend, vreugdevol, hulpvaardig en liefdevol en dat de goden er niet waren om over hen te oordelen zodat zij niet naar het leven na de dood konden gaan, maar er juist waren om hen naar het leven na de dood te begeleiden. Wij hebben het ook gehad over het concept van de bubbel van het Hoger Zelf dat met elke burger, met elk mens meegaat. Dit is werkelijk een vooruitstrevend en ontwikkeld idee, lieve mensen, waarover wij ook vandaag vertellen. Een God van liefde die deze liefde doorgaf aan de Farao die het doorgaf aan de inwoners van Egypte. Wij gaan nu, kort, nog iets verder terug. Iets waar ik na deze channeling nog verder mee wil gaan.

Wij begonnen met jullie te vertellen dat de boodschap tussen de Schepper van Liefde en jullie – de Schepper die jullie je prachtige Merkabah gaf, deze ziel die jullie met je meedragen, dit communicatiekanaal….liefde is. Liefde is een multidimensionale energie, lieve mensen en het is geen emotie….het is communicatie! Als wij jullie de gereedschappen voor deze communicatie zouden geven om jullie deze tweerichting-communicatie met de Schepper te helpen begrijpen is het eerste wat wij jullie willen vertellen de meest basale en de moeilijkst te bereiken van de vele gereedschappen waar op Aarde zo vaak aan wordt gerefereerd: Intuïtie.  Als jullie denken aan wat intuïtie is hebben jullie niet veel om aan te denken. (Kryon lacht) Het is een vluchtig idee dat zo snel komt en gaat dat jullie er geen grip op kunnen krijgen, zoals men zegt! Jullie kunnen er zelfs niet zeker of onzeker over zijn omdat het zo snel komt en gaat. En dus, door de hele geschiedenis heen, waren er mensen die begonnen te begrijpen dat dit het communicatiekanaal was met de andere kant van de sluier.

Zij deden iets, zij realiseerden zich iets, dat als je rustig en stil  bent, de intuïtie zich op een veel betere manier kon laten zien. Als jullie druk zijn en van plaats naar plaats gaan hebben jullie nog steeds intuïtie maar zou die voorbij vliegen en zouden jullie nooit te pakken krijgen wat het wil vertellen. Dus zijn jullie rustig. Dit leidt ook nog tot enkele andere dingen, maar voordat ik die vertel zijn er mensen die zeggen: “Intuïtie, goed. Kryon ik heb gehoord over vrouwelijke intuïtie. Kryon, is het waar dat het ene geslacht een betere intuïtieve bron heeft of een betere ontvanger is dan het andere?” Het antwoord is: Ja! Vrouwen hebben een veel betere intuïtieve antenne omdat zij degenen zijn die het leven geven en degenen met compassie zijn en de kinderen opvoeden, lieve mensen. Zij moeten dit hebben en dit is de reden dat zij veel intuïtievere spirituele leiders en sjamanen zijn dan mannen. Moet ik dit vandaag de dag nog uitleggen? Hebben jullie het falen gezien van het mannelijke spirituele leiderschap op de planeet? Misschien gaan wij nu op de planeet een verandering hierin zien; een verandering die de realisatie brengt dat vrouwen dit beter doen.

Dan het volgende: jullie zitten dus rustig…. Wat moet je doen om te mediteren? Willen jullie mediteren om je intuïtie te horen? Er dient gewoon stilte te zijn om de intuïtieve gedachten uit te nodigen om te komen. Intuïtieve gedachten komen binnen. Zien jullie nu in dat de planeet vol mediteerders is? Dit is algemeen bekend op de hele planeet….zelfs hier op de muren!

Wees stil…en luister….en waar jullie naar luisteren is een multidimensionale communicatie van liefde van de Schepper en die komt door gedachten. Gedachtengroepen met intuïtieve flitsen, maar als je stil bent komen zij op een helderder manier. Maar er ontbreekt iets en ik ga hiermee sluiten.

Er ontbreekt iets en het is dit: Jullie kunnen zitten en luisteren en zitten en luisteren en uiteindelijk lijkt het erop dat jullie God kunnen bellen, en dus drukken jullie de toetsen in en alles wat jullie horen….is een zware ademhaling! (toehoorders lachen) De intuïtie moet iets bij zich dragen: instructies! Dit doet het ook! In de volgende boodschap gaan wij hiermee verder. De twee gereedschappen van communicatie die je nodig hebt om uit de lineariteit te gaan. Hoeveel mensen kennen jullie die mediteren, dagen en maanden mediteren en als hun leven voorbij is zegt men dat zij goede mediteerders waren….maar wat DEDEN zij? Het antwoord is: mediteren! Luister: zware ademhaling! (gelach) Hun hele leven lang!

Denk aan deze dingen. Er komt meer!

En zo is het.