Kryon in Egypte 15 – De ontdekking van het Zelf. Deel 12 – Kalabsha


Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 15

22 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 5 januari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De ontdekking van het Zelf. Deel 12
Kalabsha

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij bevinden ons bij het Nasser meer aan de Boven Nijl en zijn weer samen op een schip en genieten van het weer, het uitzicht en de geschiedenis en van elkaar. Laten wij het hier vandaag over hebben in de les die aan Wo zal worden gegeven. Lieve mensen, als jullie een moment nemen en gewoon stoppen met je denken, wat je problemen zijn, je dingen afvragen….stop gewoon even en vraag jezelf af waarom jullie hier zijn.

Wat is de betekenis van jullie leven? Dit is een teken van ontwaken…van een hoger bewustzijn dat ogenblikkelijk plaatsvindt. “Ik ben hier op het juiste moment om een verschil te kunnen maken voor deze planeet en voor degenen om mij heen.” Dat is de reden waarom jullie hier zijn! Jullie dienen het mysterie van het leven te overdenken en ik gaf het jullie zojuist. Daarom zijn jullie hier. Als jullie je nu niet prettig voelen, zoals de meesten van jullie op dit schip, is dit een voorbereiding voor jullie om je te ontspannen en voorbereid te zijn om iets te doen dat zovele mensen niet kunnen. Dit zal – weer – de les van Wo zijn.

Wo komt weer bij Yushah en komt daar echt voor een les. Hij herkent ook dat hij daar in liefde is. Er waren vele lessen voor nodig om Wo de kernzaak van zelfontdekking te laten begrijpen. Het is een verandering van de manier van denken. Het is een verandering van zienswijze over wat er om je heen is….deze zelfontdekking! Het is een verandering van het idee over wie jij bent en wat je geacht wordt hier te doen. Maar in dit proces heeft Wo ontdekt dat het makkelijker is om te leven. Jullie dienen meer dingen te weten om te begrijpen wat dit betekent. Wo straalt dingen uit, en hij weet nu dat hij volledig de baas is over zijn eigen cellulaire structuur. Hij voelt dat hij weet dat er vreugde in zijn leven is. Er is voor het eerst een gevoel van weten waarom hij bestaat. Het ontdekken van het zelf is meer dan alleen maar kennis. Het heeft meer effect op hem dan hij dacht. Hij begrijpt nu veel meer dingen en heeft daardoor meer vreugde in zijn leven.

Wo komt bij Yushah en zegt: “Vertel mij nog wat meer. Vertel mij zoveel als je kan, want steeds als ik bij je ben weet ik dat mij waarheid wordt verteld. Die waarheid moest zich gaan vastzetten door overdenken en analyseren. Yushah, ik was zelfs boos over een aantal dingen die jij vertelde, maar daar kwam ik overheen omdat ik mij realiseerde dat mijn denken was gebaseerd op wat ik dacht te weten en wat ik dacht te weten was niet correct. Het maakte mij boos!”

Yushah keek Wo aan en zei: “Jij bent wijzer en sneller wijs dan ik had gedacht, Wo, want nu begin jij te zien hoe alles wat jou is verteld een barrière vormde voor.…soms een bewustzijnsbarrière waar jij je doorheen moet werken om bij een waarheid van meer licht te komen….een grootsere waarheid dan je had. En dus, Wo, ga ik jou een hogere training geven over iets waar wij bijna in de eerste les mee zijn begonnen. Wij gaan jou een gevorderde training geven over…het Veld. Dit is een concept voor een cultuur die luistert, zoals jij.

Het Veld is niet iets waarover 25 jaar geleden werd verteld. Het Veld is zelfs geen spiritueel of bovennatuurlijk idee. Het Veld is actuele, energetische natuurkunde. Het Veld is niet zoiets als een raster. Het is niet werkelijk fysiek in 3D. Het is een multidimensionaal attribuut van het bewustzijn van de mensheid. Niet onder je of boven je, maar je loopt er dwars doorheen, en ik zal jou er meer over vertellen. Wij hebben jou verteld dat het Veld de status is van het bewustzijn op de planeet en dat iedereen op de planeet in staat is om af te stemmen op het Veld door middel van intuïtie, en hoe verder je bent met het intuïtieve, hoe beter jij je kunt afstemmen op het Veld. Maar laten wij het hebben over een van de opwindendste attributen van dit Veld. Het is een prachtig iets dat iedereen omringt.

Omdat het Veld niet lineair is en bewustzijn ook niet, is dit Veld overal tegelijkertijd. Als jij een gedachte hebt….een aha-moment, is dat een krachtig bewustzijn dat direct naar het Veld gaat. Het is direct beschikbaar voor iedereen. Dat is een aspect van multidimensionaliteit dat geen plaats kent, geen snelheid en geen lineariteit. Ik zal je hiervan een voorbeeld geven zodat je het kaan begrijpen en jouw geschiedenis dat kan bewijzen.

Vind jij het niet interessant dat uitvindingen op de planeet, als die zich voordoen, en natuurlijk volkomen nieuw zijn, en dat maakt een verschil op de planeet voor iedereen en iedereen met dezelfde intuïtieve geest op verschillende plekken, dezelfde uitvinding deden? Zij waren allemaal aangesloten op het Veld. Dit verklaart dus waarom vele uitvindingen op deze planeet tegelijkertijd werden gedaan. Vaak was het zo dat degenen die daarvoor de credits kregen, degenen waren die de eersten waren. Ik heb jullie eerder verteld over de gebroeders Wright die met twee fietsen het eerste vliegtuig maakten. Zij waren de eersten. Zij versloegen de Fransen maar met twee weken. Het was verschenen in het Veld. Bij de uitvinding van de radio ging dit op dezelfde manier en ook bij de uitvinding van de elektriciteit en hoe die gebruikt moest worden, gebeurde over de hele planeet. Soms gebeurde dit zo gelijktijdig dat men er nu nog steeds mee bezig is wie de eerste was.

Dit is het Veld op zijn best. Ik heb nu dus dingen in beweging gezet waarover jij kunt nadenken…en hier is het idee: Hier is de natuurkunde van het Veld. Krachtig bewustzijn dat is opgewekt door een menselijk wezen gebeurt simultaan over de hele planeet.

Weten jullie wat ik jullie nu ga vertellen, lieve mensen? Wo, wat ik jou nu wil vertellen is dit: De kracht van het bewustzijn kan worden gemeten en dat is ook al gebeurd….de verlichte graad van het bewustzijn kan gemeten worden en dit is ook al gedaan. Hoe hoger het denken, hoe hoger de meting. Hoe hoger het bewustzijn dat jullie in het Veld stoppen, hoe krachtiger dit is. Dit betekent dat steeds meer mensen op de planeet kunnen oppikken wat jij denkt of uitzendt, of wat jij in het Veld hebt gestopt en dit hoeven niet alleen maar uitvindingen te zijn.

Het kan LIEFDE zijn! Het kan VREDE zijn. Het kan VRIENDELIJKHEID zijn.

Ik heb jullie zojuist het geheim gegeven, lieve mensen, van de manier waarop een groep enkelingen die op hetzelfde spoor zitten hetzelfde ding kunnen sturen naar iemand anders terwijl zij die ander niet eens kennen. Dit kan ogenblikkelijk gebeuren.

Dit is de natuurkunde van het Veld. Beginnen jullie het te zien? Wo, kun je dit begrijpen dat terwijl jij daar zit en naar mij luistert en liefde wil sturen, Wo, zullen degenen die in het Veld zijn en daarvoor de intuïtie hebben, dit onmiddellijk ontvangen, ook al kun jij hen niet zien….onmiddellijk….niet later!

Dat is de kracht van het Veld en die is niet bovennatuurlijk….het is fysiek. Het is een attribuut van het bewustzijn en het is al gemeten!
Wat ga jij daar nu mee doen. Wo?

En Wo zei: “Jij bedoelt dat ik hier kan zitten en vrede kan sturen naar mij familie die altijd in de problemen lijkt te zitten, altijd klaagt en altijd ongemakkelijk is?” “Dat is precies wat ik bedoel, Wo. Als het zand zich van jou terugtrekt is dat een boodschap van iemand die hoger kan denken en die zich door het negativisme van de wereld niet laat raken. Wat er ook met hen gebeurt zijn hun eerste gedachten die van kracht…kracht in hun ontwaken….kracht in hun licht in plaats van negatieve dingen en zich een slachtoffer voelen van de omstandigheden. Wat er ook met je gebeurt, je hebt contact met het Veld, voor jezelf.”

Wo nam dit alles in zich op en vroeg: “Hoe krachtig is dit allemaal, Yushah? Wat kan ik nog meer met liefde beïnvloeden? “ Toen zei Yushah iets dat ik jullie nooit eerder heb verteld. “Als jij een meester van bewustzijn zou zijn zou jij je af kunnen stemmen op het Veld….zo een verbazingwekkende kracht van liefde en vrede dat miljoenen dit zouden kunnen voelen. ALS jij een meester zou zijn. Is dit niet het hele idee….dat jij genoeg zou leren zodat je uiteindelijk meesterschap zou hebben? Meesterschap over jouw bewustzijn. Jouw hersenen lijken, samen met je lichaam, samen met je cellulaire structuur op een transmitter, een overbrenger. Laat mij jou vragen: Ben jij ooit een kamer in gegaan waar ruzie was? Je hoorde het niet maar voelde het toen je de kamer in ging. Bijna iedereen zal ja zeggen. De lucht was zwaar. Dit is alleen mogelijk als er een overdracht van energie is in die kamer….de energie die jij voelde.

Ik gaf jou nu bewijs dat jij een transmitter bent….dit zijn jullie allemaal. Voor de aanwezigen hier die weten wat een hoog bewustzijn kan doen….samen kunnen jullie zoveel geven aan zo vele mensen!

Ik spreek tegen degenen die nu luisteren en die niet op deze boot zijn. Hoe laat het ook is – en ik bedoel op de planeet, welk jaar het is, welke maand het is…er zijn altijd mensen die in de problemen zitten en met name in deze tijd. Denk er eens aan dat een kleine groep van verlichte mensen, ontworpen om licht over te brengen….wat jullie als multidimensionale overbrengers van Licht kunnen doen.

Bewustzijn… Ik gaf jullie de abc’s, de natuurkunde als jullie willen, van iets dat buitengewoon echt is. Gebruik het! Neem de tijd om het te gebruiken. Kom samen met het ene doel van vrede en stuur dit naar degenen die in moeilijkheden zijn. Het kalmeert hen….kalmeert hen zodat zij beter kunnen denken. Het kalmeert hen zodat zij oplossingen kunnen vinden waar die er voorheen niet leken te zijn in hun wanhoop.

Daarvoor zijn jullie hier. Dit is wat oude zielen doen. Daarom zijn jullie hier. Dit is geen mysterie van het leven….ik heb jullie zojuist verteld waarom jullie hier zijn. “Neem deze informatie in je op, Wo, en neem die mee hiervandaan zodat er licht zal zijn waar jij ook loopt en begin met het proces van meesterschap.

Wo verliet die plaats en zijn hoofd tolde van de ideeën over wat er nu zou gaan gebeuren en hij had werkelijk niet alleen zichzelf ontdekt, maar hij was verder gegaan dan het zelf. Superzelf, zou je kunnen zeggen.

Dit is de les voor jullie allemaal: meesterschap is het doel waarvoor jullie hier zijn.

En zo is het.

Kryon