Kryon in Egypte. 15 / De Tempel van Isis. De Verbinding. 2  

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 15

De Tempel van Isis. De Verbinding. 2  

4/22 april 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de vijftiende channeling in Egypte in het jaar 2019. Wij zitten op een vroege ochtend te kijken naar de zonsopgang boven de rivier de Nijl bij de Tempel van Isis; misschien wel een van de meeste diepgaande vergezichten die deze groep heeft gezien. Het is hier stil en dat is precies waarover wij willen spreken. Dit is een voortzetting, lieve mensen, van de vorige boodschap nummer veertien. Het heeft een goed onderwerp en het is interessant voor vele mensen want het heeft te maken met communicatie. Communicatie met dat wat jullie God noemen, of Spirit, de Creatieve Bron, wat jullie maar voelen….het deel van jullie Hoger Zelf dat groter dan jullie is. Het onderwerp is dit: Het is geen eenrichtingscommunicatie! De geschiedenis wijst dit uit op verschillende manieren met zoveel gebeden en zoveel smeekbeden naar de Glorie van de Schepper. Met de handen omhoog vragen, hopen, wensen…dit werd in de geschiedenis vaak de manier waarop een communicatie in een richting werd weergegeven en zoals wij in boodschap dertien hebben gezegd is het antwoord op een communicatie die twee kanten op gaat het omgaan met een energie die niet enkelvoudig is en dat is liefde. Wij gaan door met de samenvatting van wat er op de muren in Egypte staat, de hiërogliefen en dat door alle dynastieën heen de liefde van God op de muren staat. De liefde waar zij over spreken en die hen helpt om naar het volgende leven te gaan en hen begeleiding geeft en niet oordeelt. Er is daar zoveel te zien: een houding van frisheid, van jong zijn en van het leven aan de Nijl. Tweerichtingscommunicatie, lieve mensen, is DE manier en toch hebben zoveel mensen dit gemist. Mensen willen deze communicatie lineair maken als een schip in een kanaal terwijl jullie spreken met hetgeen jullie ziel heeft geschapen.

Jullie zitten nu samen met mij en zien de zon opkomen….is er een grotere herinnering aan de Creatieve Bron….de schoonheid en de frisheid van een nieuwe dag? Er zijn vele mensen die zeggen dat zij graag zouden willen spreken met hun ziel, hun Hoger Zelf, en toch schijnt er een barrière te zijn. De enige barrière die er is, lieve mensen is de zienswijze die lineair is. Zolang jullie de Schepper willen vermenselijken zullen jullie niet veel boodschappen ontvangen. Liefde is de Bron, het kanaal voor de communicatie. Wij zeggen het weer dat jullie dit in het dagelijks leven kunnen zien in de liefde van kinderen die wel de intentie hebben maar nog niet de woorden….bij de dieren die nooit jullie taal zullen hebben maar wel liefde. Er is zoveel communicatie tussen jullie. Dit zou jullie moeten laten zien dat de essentie van God liefde is….de liefde die jullie kunnen gebruiken om te communiceren. In de vorige boodschap vertelde ik jullie dat vele mensen dit op een buitengewone manier hebben ontdekt….dat als zij maar lang genoeg rustig en stil waren, zij konden voelen dat er misschien boodschappen waren….en die waren er…. Wees stil, lieve mensen, het is geen liefde die je kunt lokken.

Jullie komen dus in het hoger mediteren waarin jullie chanten en muziek gebruiken, dingen om jullie naar een plaats te krijgen waarvan jullie voelen dat die niet lineair is en waar jullie misschien wel in trance kunnen gaan of zelfs kunnen channelen….waar jullie kunnen zitten en wachten op de berichten van de Creatieve Bron. Dit is een goede eerste stap en wij hebben jullie gisteren verteld dat alles wat jullie hebben te doen is de telefoon te pakken en dat de Schepper antwoordt. Dat is het dan….maar jullie zitten en wachten en horen alleen maar een zware ademhaling! Dit is een metafoor voor dat er iets anders op de lijn is. Jullie weten dat jullie verbonden zijn, jullie voelen het; jullie zijn half op weg maar er komen geen boodschappen naar je toe. De volgende intuïtieve stap is dat er nog iets bij moet komen…een van de moeilijkst te bereiken dingen: intuïtie! Intuïtie is zeer moeilijk te definiëren en voor degenen van jullie die weten wat het is om intuïtief te zijn is het niet iets dat je kunt plannen en waarop je kunt rekenen. De meesten van jullie hebben intuïtieve flitsen die snel komen en gaan. Soms hebben jullie een intuïtie en weten jullie zelfs niet wat het was. “Wat was dit?’’ zeggen jullie dan. Ik wil hier even bij stilstaan. Het komt en gaat in een flits en jullie willen dat het langzamer gaat omdat jullie je herinneren dat in deze intuïtie een vonk is van communicatie is. Intuïtie is een multidimensionale faciliteit van jullie bewustzijn die communiceert met Spirit. Hoeveel van jullie hebben de intuïtie om naar een plaats of juist niet naar een plaats te willen gaan en uiteindelijk was het compleet nauwkeurig. Anderen zullen zeggen dat dit niet zo nauwkeurig was, maar lieve mensen, dit komt omdat jullie er nogmaals naar keken en het herschreven, en jullie weten precies wat ik bedoel. Jullie zijn gebouwd om lineair en logisch te zijn. Er komt een intuïtieve gedachte, die raast door jullie bewustzijn, en jullie zeggen: “Nou, misschien toch maar niet!” Of: “Ja, goed, maar ik verander het toch nog wel een beetje!” Jullie moeten om te beginnen vertrouwen hebben in intuïtief denken….hoe het er ook uitziet. Dat is nauwkeurig!

Soms is intuïtie metaforisch en dat wil zeggen dat jullie geen fysiek antwoord zullen krijgen maar een beeld dat jullie zal leiden naar een andere plaats of tijd waar iets anders zal gebeuren en jullie je realiseren: “Daarvoor ben ik hier!” Velen van jullie hebben dit en als jullie erop terugkijken realiseren jullie je het, maar niet direct. Dat is het onderwerp: voor directe intuïtie waar je op kunt rekenen, herkennen, en die regelmatig voorkomt….misschien zelfs een stroom van intuïtie….en als jullie dit hebben wordt het channeling genoemd. Want dit is wat jullie horen, lieve mensen!

Toen mijn partner voor het eerst ging zitten, heb ik jullie verteld, dat het enige dat hij ontving een golf liefde was die hem vervulde, deze technicus, een niets verwachtende mens, en het vulde hem met zo’n liefde dat hij wist dat die niet van hem kon komen. Het moest van een grotere bron komen toen hij in de stoel zat en huilde en niet wist waarom dit zo was. Het was alsof hij werd overstroomd door de liefde van Spirit. Nu, dit is kritiek, want van wat er verder met mijn partner gebeurde wil ik dat jullie het weten. Hij was geen mediteerder, dat was hij nooit. Hij was technicus. Toen Kryon dus kwam lag daar geen nadruk op. Er was niets dat zei: “Ik zal zitten en wachten op Spirit!” Hij zei: “Ik zal rustig zitten en afwachten of er iets gebeurt!” Want wat hij ontving was zo krachtig en zo onverwacht en zo overweldigend dat het hem week maakte. Dit was wat hij wilde. Dat was de communicatie. Hij wilde niet gewoon maar zitten voordat het begon! Dus zei hij tegen Spirit, steeds als hij ging zitten: “Zeg mij wat u wilt dat ik weet!” Hij wachtte niet op een antwoord via de telefoon. Hij sprak alsof hij zijn intuïtie commandeerde om naar voren te komen en door te gaan met het proces van liefde.

Ik zal jullie een instructie geven over intuïtie en dan ga ik iets speciaals doen. Intuïtie, lieve mensen, lijkt zoveel op wat jullie gewend zijn. Als jullie je in het verleden afstemden op een radiostation waarbij jullie misschien een wijzer hadden en de knop naar links of rechts draaiden tot die was afgestemd op een geluid waarvan jullie voelden, het konden horen en wisten dat dit goed was. Dit is het proces. Niet wachten…en niet alleen maar mediteren en je goed voelen. Maar als jullie er klaar voor zijn in het proces van mediteren gaan jullie met de knop draaien: “Lieve Spirit. Vertel mij wat ik moet weten.” Als jullie dan visualiseren stemmen jullie af op het mooiste kanaal dat bestaat. Als jullie je op je eigen manier concentreren stemmen jullie je af en krijgen een bepaald gevoel dat je weet dat je verbonden bent en dit is voor ieder mens weer anders. Hier rekende mijn partner op en hij doet dit nog steeds. In deze dertig jaar werd hij nooit teleurgesteld want als hij ervoor gaat zitten komt Kryon door. Ik ben er dan. Ik spreek door zijn Hoger Zelf en ik was nooit afwezig. Hoe hij zich ook voelde en hoe moe hij ook was….deze communicatie kwam aangezeild door zijn ziel, zijn schip, zijn bubbel en hij ontving tweerichtingscommunicatie!

Dit is de belofte van een ontwikkelde Spirit dat jullie allemaal – als jullie ervoor kiezen – tot op elke graad die jullie wensen dit soort ervaringen kunnen hebben. Gisteren vertelden wij jullie dat het vrouwelijk geslacht dit beter kan dan het mannelijk geslacht omdat zij degenen zijn die naar de kinderen moeten luisteren op een compassievolle en liefhebbende manier en omdat zij opvoeden zijn zij beter geschikt voor communicaties. Dit is wat jullie in het verleden zo vaak hebben verteld: In Oude tijden waren de vrouwen de betere sjamanen; zij waren veel betere spirituele gidsen en als jullie om je heen kijken zien jullie  dit ook op de muren van de tempels; jullie zien dit heel vaak….de moeder-koe, degene die zo zacht, mooi, vriendelijk en intuïtief is en goede begeleiding geeft.

Er is hier iets speciaals. Wij hebben de volgorde van de boodschap veranderd want naast mij zit de lerares Marilyn en zij channelt heel veel entiteiten die vrijuit in haar binnenstromen want haar voertuig is puur en zij communiceert duidelijk met degenen die voor deze communicatie bij haar komen en een van hen is Isis, en dit is ook nu weer het geval. Zij eert de energie van Isis en welke plaats is er beter voor geschikt dan deze?

En zo is het.

Kryon