Kryon in Egypte. 2 / De Berg Sinaï. Voordat jullie gaan klimmen.

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 2

De Berg Sinaï. Voordat jullie gaan klimmen.

4/22 april 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die naar de opname hiervan luisteren….dit is de tweede channeling in Egypte. De groep zit onderaan een zeer heilige berg. Wij zijn in de Sinaï-woestijn en de groep gaat op verschillende manieren omhoog…te voet, per kameel…omhoog op de berg Sinaï. Er zijn twee dingen waar mijn partner niet gek op is: kou en klimmen. Wij gaan het allebei doen! Daaraan toegevoegd….wij doen dit om half twee in de nacht….daar beginnen wij mee. Het hele doel hiervan kan sommigen misschien ontgaan, tenzij jullie hier zijn in deze groep van meer dan honderd mensen. Laten wij het daar even over hebben. Jullie willen op een tijd boven aankomen als de zon opgaat want de zonsopgang staat metaforisch gezien altijd voor een nieuw begin. Het is fris en dit draagt een energie in zich die om verschillende redenen ontzagwekkend is. Deze berg is voor vele geloofssystemen op de planeet heilig. Waarom is hij zo heilig?

Honderdduizenden liepen deze weg omhoog….sommigen deden er uren over en anderen gingen per dier omhoog. De echte reden is verschillend en als je elk individu vraagt waarom, hebben zij verschillende redenen. Het gaat van: “Ik wil mooie dingen zien” tot: “Ik heb hier een openbaring vanwege hetgeen hier is gebeurd, vanwege mijn voorouders, vanwege mijn cultuur of omdat ik dit voel en dit al vele jaren bij mij is en het nu duidelijk wordt en ik dit kan uitzoeken!” De esoterische dingen die jullie hier kunnen vinden zijn groot en groots, maar zij zijn persoonlijk. De berg is beroemd door een man en wat hij deed wordt de exodus genoemd.

Lieve mensen, als wij op de top zijn zal ik jullie vertellen over deze man. Ik wil jullie wat informatie geven en ja, ook bepaalde dingen herschrijven zoals ik dit altijd doe. Ik wil nu het doel van deze groep een andere naam geven. Jullie kunnen denken dat de hele reden de exodus is en wat er hier gebeurde, de grootsheid, het begin van de semi-cultuur….al deze dingen zijn hier….en meer! Dit was de eerste plaats waar de Creatieve Bron zichzelf liet zien aan een mens in jullie beschaving. Dit is diepgaand en er zijn mensen die vragen: “Blijft de energie hiervan hier aanwezig?” Lieve mensen, het Kristallijnen  Raster heeft dit zeer duidelijk opgetekend en jullie voelen dit zo intens, maar dit gaat niet meer over de exodus, dat is geschiedenis. Ik wil dat jullie denken aan iets anders en dat zijn nieuwe beginnen. De planeet bevindt zich op dit moment in een exodus vanuit een oude energie, dwars door de precessie van de equinoxen die de Ouden hadden voorspeld, naar een nieuw bewustzijn. De exodus eindigde in 2012 en nu is dit het begin van een nieuw bewustzijn!

Er zijn vele redenen om deze berg te beklimmen. Laat een van hen het vernieuwen zijn van wat er ook in jullie is waarvan jullie voelen dat het incompleet is. Er zijn zo vele redenen om opnieuw te beginnen – te rebooten zoals men zegt – in een nieuwe energie die alle systemen doordringt en ook de oude emoties en herinneringen en oude zaken en problemen. Het beklimmen van de berg is dan overduidelijk….jullie zijn op een geheiligde plaats. Dit is een goede tijd om de oude dingen te laten vallen, lieve mensen. De exodus van het oude naar het begin van het nieuwe.

Laat deze berg spreken….laat deze bergtop een reis zijn naar hetgeen jullie al zo lang werd beloofd en waarvoor jullie hier zijn. Er zijn hier mensen die deze klim gebruiken om de zonsopgang straks te gebruiken om hun familie gedag te zeggen die zij hebben verloren….ik weet wie hier zijn. Er zijn mensen die deze berg metaforisch gaan beklimmen om zichzelf te gronden zodat zij een gebroken hart kunnen helen, er zijn diverse redenen. “Ik ga deze berg beklimmen om vergeving te kunnen geven aan mijn zelf en daar zal ik om vragen want dit is de plaats om dit te doen!”

Dit is de plaats en jullie zijn hier allemaal om verschillende redenen. Maar laat de hoofdzaak dit zijn: Wat er ook gaat gebeuren als wij samen de top bereiken laten wij dan kijken naar iets dat afgelopen is….een oud patroon….de exodus uit een oude energie naar iets dat zo nieuw voor jullie is. Ieder van jullie heeft deze keus….dat is de vrije keuze die aan alle mensen is gegeven door de Goddelijke Schepper en dit komt zelfs voordat jullie samen naar de piramiden gaan staren, of samen naar de sfinx gaan kijken of samen naar de tempels gaan….het is een goede manier om het avontuur te beginnen, wat vinden jullie?

Denk dus in de komende uren eens na over deze dingen en als de zon opkomt wil ik dat jullie denken aan de rest van je leven want dit kan zeker anders zijn omdat jullie hier zijn….vanwege hetgeen jullie doen, omdat de berg weet wie jullie zijn!

Laat de klim beginnen.

En zo is het.

Kryon