Kryon in Egypte. 5 / Saqqara. Zienswijzen.

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 5

Saqqara. Zienswijzen.

4/22 april 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die deze channeling pas hebben ontdekt, die niet op dit moment luisteren, maar in een toekomstige tijd: dit is de vijfde channeling in Egypte in 2019. Wij bevinden ons momenteel weer op een semi-publieke plaats, buiten in de zon in een koel briesje. Wij zijn in het gebied van Gizeh. Dit is een gebied van opgravingen; het is een plaats die de grote architect eert en wij kijken naar wat de stappenpiramide wordt genoemd. Toch, lieve mensen, is dit niet hetgeen waarover ik wil spreken.

Soms worden deze channelings in het hart gevoeld, soms zijn zij emotioneel, soms metaforisch, soms vol feiten waarover wij niet eerder hebben gesproken en, zoals deze, totaal anders. Ik wil het heel kort hebben over wat jullie gaan zien. Sommigen van jullie hebben hier misschien over gelezen, maar ik garandeer jullie dat hetgeen jullie hebben gelezen niet is wat ik jullie ga vertellen. Het is een van de grootste mysteries van de laatste vijftig jaar en het gaat verder dan de grote piramide van Gizeh. Het gaat verder dan bijna alle dingen in deze vallei. Het is een plek waarnaar jullie gaan afdalen en tegen alles in zullen jullie 24 sarcofagen zien, als jullie weten wat dit zijn. Wat een vreemd woord! Elk van hen weegt meer dan honderd ton en elk is gebouwd om een groot dier te bevatten wat zij wilden balsemen. Verbazingwekkend op vele manieren. Nummer een: Waarom? Is het mogelijk dat zij dit soort dingen bouwden met een enorme precisie die met moderne technologie nauwelijks zichtbaar is….kijk naar de hoeken….en dan het grootste: Degenen die besloten om elke sarcofaag te openen vonden…..niets! Zouden jullie niet op zijn minst verwachten om botten te vinden? Niets! Voordat ik jullie ga vertellen wat zovele mensen geloven dat daar gebeurde schets ik een beeld voor jullie: Toen de inheemsen van Zuid Amerika de eerste Spaanse galjoenen zagen die naar hun kusten kwamen, zagen zij hen niet als schepen. Zij zagen hen als zeemonsters met vleugels die vuur spuugden en zij waren bang. Dit is niet omdat zij dom waren maar omdat niets in hun bewustzijn ooit zoiets had gezien. Zij hadden voor hun hersenen geen model om dit te kunnen samenstellen.

Nogmaals zeggen wij jullie dat op de berg Sinaï de multidimensionale bol bij het braambos tegen Mozes sprak en hij zag….vuur…een brandend braambos. Hij zag niet wat daar feitelijk was omdat zijn bewustzijn hier geen model voor had. Er was niets in zijn cultuur dat kon bedenken dat er iets anders bestond dat licht kon geven. De reden waarom ik jullie dit vertel is dat het omgekeerd werkt, lieve mensen. Wat ik jullie nu ga vertellen is dat er vele esoterische denkers naar deze plaats zijn gekomen en het bewustzijn dat zij hadden was van hun cultuur en van hun tijd. Ik wil dat jullie begrijpen dat de inheemsen van Zuid Amerika de schepen niet konden zien omdat zij alleen maar konden zien waar hun bewustzijn aan gewend was. Mozes kon alleen maar zien waar zijn bewustzijn aan gewend was. Wat gebeurt er als jullie naar deze plaats komen waar precisievoorwerpen zijn van meer dan 100 ton en verschillen die alleen een micrometer kan meten? Er zullen er velen zijn in jullie cultuur, in jullie tijd, als jullie terugkijken en die volgende zeggen: “Het is duidelijk dat de Egyptenaren dit nooit hebben kunnen doen. Het is duidelijk dat zij werden geholpen door buitenaardsen en zij de piramiden bouwden en omdat er helemaal niets was hebben de buitenaardsen het van ergens anders vandaan getransporteerd!” en zij menen dit en in feite is dit een zeer grote belediging ten opzichte van een cultuur die niet alleen ongelooflijk wijs was maar zo intelligent met wiskunde en gereedschappen hadden om zoiets als dit te bouwen. Laten wij hier dus even naar kijken. Jullie denken dat dit gek is, nietwaar….honderd ton voor elke steen. Jullie denken dat zij dit nooit konden doen.

Laten wij even aannemen dat jullie van een andere planeet komen en de Aarde bezoeken en het eerste wat jullie zien is structuur na structuur en zij zijn prachtig. Er was zoveel geld aan gespendeerd en zij zijn zo oud dat jullie zeggen: “Dit moeten hun goden zijn!” Dan gaan jullie deze enorme structuren in, er zijn er tienduizenden op de planeet die kerken en synagogen worden genoemd, en tempels, en jullie vragen aan iemand die daar binnen is: “Zijn dit jullie begraafplaatsen?” en jullie zeggen: “Nee, wij eren hier onze goden!” Zij zouden zeggen: “Waar zijn de beenderen”, en jullie zouden zeggen: Julie begrijpen het niet. Onze God is overal!” Zij zouden naar die persoon kijken en zeggen: “Lijkt nogal leeg, voor ons!”  Misschien zijn jullie van een planeet gekomen waarop jullie je goden begraven en begrijpen niet waarom er tienduizenden lege gebouwen zijn die jullie iets heel anders laten zien dan jullie gewend zijn.

Ik zal jullie iets anders vertellen. Als jullie een bad willen nemen gaan jullie naar de badkamer, gaan het bad in en gaan er weer uit en de badkuip blijft achter en als iemand van een andere planeet zou komen zou hij vragen: “Wat is dit? Dit is altijd leeg.” Kook een maaltijd, eet die op en je laat de keuken achter en verlaat het huis. Er komt iemand binnen, misschien van een andere wereld, en zegt:” Wat zijn al deze lege ruimten die jullie de oven noemen?” Begrijpen jullie wat ik jullie wil zeggen? Er kan iets anders zijn gebeurd…geef hen het voordeel van de twijfel en geef hen de eer die hen toekomt. Wat jullie al dachten….elk van de tonnen wegende stenen bevat een bol omdat zij elk bepaalde goden vertegenwoordigen; zij begroeven hen met eer, met precisie omdat dit hun geloof was, dit was hun cultuur, dit was wat voor hen in hun tijd belangrijk was. Geen geld of tijd was hen daarvoor teveel. De lineaire aanname die jullie hebben is dat zij weggingen en nooit meer terug kwamen.

Wat als….wat als…een deel van het protocol van het helpen van deze goden bestaat uit het openen van de sarcofaag op een bepaald moment in de tijd, in een bepaald jaar, en hen uit de sarcofaag halen, deze schoonmaken, en zeggen: “Dit is hun manier naar het leven na de dood” of “Dit is onze manier om aan te geven dat wij geloven in een leven na de dood.” Dit is een proces van twee stappen! Wat als er een proces van acht stappen zou zijn geweest? Hoe lineair van jullie om te geloven dat er, omdat de sarcofagen leeg zijn, iets magisch moet zijn gebeurd. Wat als dit bewust is gebeurd en jullie dit gewoonweg (nog) niet begrijpen? Als je erop terugkijkt lijkt dit heel veel op de varende monsters die naar de kusten zeilden en een hoop lawaai maakten op het water. Heb niet de pretentie om het bewustzijn van spiritualiteit te kennen. Ik wil dat jullie dit zien en je verbazen over de precisie en de moeite die zij zich hebben getroost om te doen waarvan zij dachten dat dit in die tijd nodig was voor hun spiritualiteit. Ik wil dat jullie je realiseren dat er een cultuur was in dit verleden die misschien wel meer wist dan jullie nu weten over sommige basiszaken. En, tussen twee haakjes, heb ik jullie al verteld dat zij het twaalftallig stelsel gebruikten in plaats van het decimale stelsel dat jullie gebruiken? Dit betekent dat jullie kreupel lopen, lieve mensen. Jullie hebben dit nog niet ontdekt. Zij wel! Dit is het geheim van enkele van hun metingen die zij begrepen en jullie niet, en van hun geometrie. Het lijkt te groots, behalve als zij machines zouden hebben, zoals jullie.

Dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn.

Dit zijn de dingen die ik jullie wilde laten zien….het zijn eer en respect voor de Ouden en de dingen die hier zijn gebeurd, die misschien nog verder gaan dan de wonderlijke dingen die jullie vandaag hebben gezien.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon