Kryon in Egypte. 6 / Serapeum. De vier Pijlers van Waarheid.

 Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 6

Serapeum. De vier Pijlers van Waarheid.

4/22 april 2019/Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vinden jullie het niet interessant dat op de hele planeet zo ver in de geschiedenis als jullie terug kunnen gaan, mensen in de Creatieve Bron geloven. Wij hebben jullie verteld dat dit jullie intuïtie is. Niet alleen dat….door de hele geschiedenis heen heeft het grootste deel van de mensheid gevoeld dat er iets anders gebeurt als een mens overlijdt. Er was een gevoel van eeuwigheid en schoonheid en liefde in een toekomstig leven. Intuïtief, en niet alleen hier in Egypte. Waar jullie ook gaan, en in het heden is dit ook het geval. Ik breng dit naar voren omdat ik wil dat jullie dit samen met mij gaan onderzoeken op een manier die ik nooit eerder van jullie heb gevraagd.

Sinds 2012 is er een versnelling van het licht geweest en deze versnelling komt met een verhoging van de zienswijze op de waarheid. Als jullie gaan kijken naar wat waarheid is lijkt het erop dat iedereen daar een ander idee over heeft.

Dit is geen lange channeling. Ik ga enkele diepgaande vragen stellen. Degenen die hier naar mijn stem luisteren, op deze Gizeh-plaats, zullen hier ook later naar kunnen luisteren, en dit geldt natuurlijk ook voor de latere luisteraars en lezers. Wij zijn nog steeds in Egypte en dit is een goede plaats om je eigen spiritualiteit te onderzoeken. Jullie zitten op maar een paar meters afstand van een diepgang van de Waarheid. Degenen die de honderd ton wegende betonnen boxen bouwden om een ziel te bevatten en die zo sterk vast te houden volgens de manier waarop zij geloofden hadden hun waarheid, maar geloof mij, dit had te maken met het leven na de dood, het had te maken met het Nirwana waar zij in geloofden en dit gaat natuurlijk over de Creatieve Bron. En hier zijn jullie dan. Wat betekent tijd voor jullie?

Sommigen van jullie voelen op deze plaats misschien waar zij vandaan kwamen; jullie voelen misschien de intentie van de bouwers….en de intentie van de bouwers….zouden jullie zijn. Jullie hebben voor jezelf een bepaald soort vertrouwen opgebouwd, nietwaar? Jullie zijn op een reis waarbij jullie bereid zijn om naar deze dingen te luisteren en ergens op de lijn hebben jullie je eigen Pilaren van Geloof gebouwd. Ik zal jullie een vraag stellen. Sommigen van jullie zou je zelfs spirituele afvalligen kunnen noemen. Hoe testen jullie of jullie spirituele afvalligen zijn? Dat is makkelijk. Als jullie teruggaan naar huis, accepteren zij jullie dan? (gelach) Jullie weten wat ik bedoel. Jullie stapten uit een lineair systeem van regels en doctrines en misschien profeten, en zelfs beelden. Jullie stapten eruit en als jullie dit doen kijken degenen van deze lineaire systemen naar jullie en zeggen dat jullie gek zijn. Dit gaat als volgt: “Hoe kunnen jullie geloven in de Creatieve Bron, in God, die geen regels heeft? 

Hoe is het mogelijk dat jullie weg kunnen lopen van een Grote Profeet die miljarden mensen respecteren en liefhebben? Hoe kunnen jullie weglopen van geschriften die vertellen over de juiste manier van leven in liefde, en van de dingen van het verleden? Hoe kunnen jullie weglopen en van ons verwachten dat wij zeggen: “Ja, jullie hebben de waarheid!” Zij zullen jullie vertellen dat jullie niets hebben. Sommigen zullen jullie zelfs weglopers noemen omdat jullie geen profeet en regels hebben en geen geschreven woord, geen gebouwen, er is geen goede manier om te mediteren of te bidden….niets van dit alles! Hoe hebben jullie dit gebouwd? Waar zijn jullie pijlers? Hoe kunnen jullie een plafond steunen zonder pijlers daarvoor te hebben in plaats van te zeggen: “Ik geloof wat ik geloof, als ik het wil geloven?” (gelach) Hierdoor worden jullie niet goed ontvangen, lieve mensen. Laat mij jullie dus helpen. Jullie zijn geen afvalligen….jullie zijn revolutionairen! Er zal een dag komen, geliefden, waarop hetgeen jullie geloven bij andere mensen zal verschijnen als iets dat….nieuw is! Misschien is het dan zelfs geweldig omdat het dingen bevat die er voorheen niet waren. Gezond verstand met betrekking tot God. Dan is er het intuïtieve zelf. Wat voelt jullie intuïtie over Spirit, over God?

Laten wij zeggen dat degenen in een lineair systeem met vele woorden en regels en vele profeten en procedures naar jullie toekomen en zeggen: “Vertel mij eens, wat geloven jullie?” Wat zeggen jullie? Voor het eerst geef ik jullie de vier Pijlers van Waarheid en jullie gaan zeggen: “Aha, Kryon, jij gaat voor ons de waarheid definiëren, nietwaar?” Wacht maar! Dit is wat jullie zouden kunnen zeggen en jullie kunnen daarna afwachten totdat zij zullen geloven wat jullie zeggen en vertellen dat jullie in orde zijn. Of zij zullen zo ver verwijderd zijn van alles wat jullie denken dat zij nog steeds met hun hoofd schudden en weglopen. Laat mij jullie nu de vier pijlers geven. Ik wil dat jullie even diep ademhalen.

Dit is de eerste: De Schepper, die liefde is, heeft mij in liefde gemaakt en daarom is mijn eerste pijler: “Ik Ben Liefde!” Dit is een Pilaar van Waarheid, lieve mensen, en ga nu liefde eens voor mij definiëren. Elk van deze Pijlers is ondefinieerbaar en draagt de majesteit die hij ondersteunt, die jullie pracht is en de spiegel van de Schepper in jullie is. Pilaar nummer een is gemaakt in liefde!

Pilaar nummer 2: De meest compassievolle Bron in het Universum heeft mijn ziel in compassie geschapen. Ik Ben compassie! Definieer compassie eens voor mij. Jullie zullen het waarschijnlijk hebben over een emotie die jullie nooit kunnen definiëren. Het bewustzijn ervan is zo kostbaar als liefde en het bevat zoveel meer dan het woord alleen. Dit zijn er pas twee.

Nummer drie is een moeilijker concept. Jullie zouden iemand kunnen aankijken en zeggen: ”Mijn ziel is eeuwig en de Schepper heeft mijn ziel geschapen als een eeuwige ziel en daarom ben ik geduldig. Jullie kunnen geduld definiëren, lieve mensen, maar als jullie werkelijk het ware geduld in een persoon vinden gaat dit alle beschrijvingen te boven. Deze geduldige God gaat alle beschrijvingen te boven. Wij hebben nu drie definities die niet gedefinieerd kunnen worden die alle waarheid bevatten die ook niet gedefinieerd kan worden.

Nummer vier: “De God van het Universum is majesteitelijk en krachtig en Al Wat Is en daarom ben ik sterk, ben ik compassie, en geduldig. Dit definieert mijn waarheid, die God IS” en in deze vier zit alles wat jullie ooit nodig hebben. Julie kunnen binnenwaarts kijken met deze vier en dit gaat nog verder dan wat een pilaar draagt. Het steunt jullie en jullie leven. Het steunt hoe oud jullie zullen zijn op een bepaalde leeftijd, als jullie begrijpen wat ik bedoel….hoeveel energie jullie zullen hebben vanwege het bewustzijn van deze vier pijlers die tegen jullie cellulaire structuur spreken…die luistert! Stel je eens voor: een bewustzijn van deze vier pilaren dat spreekt tegen de cellen. Het is bijna zoals Mozes die luistert naar het brandend braambos omdat jullie cellulaire structuur is afgestemd op de “Baas” en dat zijn JULLIE! Jullie zijn degenen die de vier pilaren definiëren….jullie waarheid.

“Kryon, jij spreekt op een cryptische manier” Nee dat is niet zo. Ik spreek in liefde en soms eist de multidimensionaliteit van deze dingen het beste van jullie logica….en dit betekent: overgave. Zoals ik al eerder zei zijn er dingen die jullie niet kunnen definiëren en liefde is daarvan de eerste. Ware compassie is de volgende. Ik heb dit eerder gezegd….als een mens die je aanbidt je in de ogen kijkt en zegt: “Ik hou van jou!” zouden jullie dan terugzeggen: “Wat bedoel je daarmee?” (gelach) Dat doen jullie nooit omdat dit verder gaat dan een definitie en dit geldt ook voor jullie waarheid die vertelt dat jullie een schepping van God zijn. Ik wil dat niemand van jullie hier met twijfel vandaan gaat want God kent jullie namen. Wat er ook met jullie in het verleden of onlangs is gebeurd, waarmee of waarvoor jullie ook zijn gekomen, er is een uitgestoken hand die liefde vertegenwoordigt, compassie, geduld en kracht. Deze uitgestoken hand is bijna als de rest van jullie, klaar om met uitgestoken hand samen te komen zodat jullie samen verder kunnen komen door vredevol te zijn, vergevingsgezind, niet snel oud worden en elke dag problemen kunnen oplossen zodat jullie ’s nachts heerlijk kunnen slapen en je geen zorgen maken over de dag van morgen, en waarlijk weten dat jullie ermee om kunnen gaan.

Dit zijn de vier pijlers die ik voor het eerst presenteer aan een versnellend, ontwikkelend bewustzijn van wie dit ook maar wil horen.

Dit is prachtig, nietwaar? Als de tijd verstrijkt en jullie daar klaar voor zijn zal ik ook andere dingen vertellen die ik nooit eerder heb verteld omdat jullie beginnen te weten wat jullie niet weten.

En zo is het.

Kryon

4/22 april 2019/Lee Carroll

Geplaatst: 7 juni 2019

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Serapeum. De vier Pijlers van Waarheid.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vinden jullie het niet interessant dat op de hele planeet zo ver in de geschiedenis als jullie terug kunnen gaan, mensen in de Creatieve Bron geloven. Wij hebben jullie verteld dat dit jullie intuïtie is. Niet alleen dat….door de hele geschiedenis heen heeft het grootste deel van de mensheid gevoeld dat er iets anders gebeurt als een mens overlijdt. Er was een gevoel van eeuwigheid en schoonheid en liefde in een toekomstig leven. Intuïtief, en niet alleen hier in Egypte. Waar jullie ook gaan, en in het heden is dit ook het geval. Ik breng dit naar voren omdat ik wil dat jullie dit samen met mij gaan onderzoeken op een manier die ik nooit eerder van jullie heb gevraagd.

Sinds 2012 is er een versnelling van het licht geweest en deze versnelling komt met een verhoging van de zienswijze op de waarheid. Als jullie gaan kijken naar wat waarheid is lijkt het erop dat iedereen daar een ander idee over heeft.

Dit is geen lange channeling. Ik ga enkele diepgaande vragen stellen. Degenen die hier naar mijn stem luisteren, op deze Gizeh-plaats, zullen hier ook later naar kunnen luisteren, en dit geldt natuurlijk ook voor de latere luisteraars en lezers. Wij zijn nog steeds in Egypte en dit is een goede plaats om je eigen spiritualiteit te onderzoeken. Jullie zitten op maar een paar meters afstand van een diepgang van de Waarheid. Degenen die de honderd ton wegende betonnen boxen bouwden om een ziel te bevatten en die zo sterk vast te houden volgens de manier waarop zij geloofden hadden hun waarheid, maar geloof mij, dit had te maken met het leven na de dood, het had te maken met het Nirwana waar zij in geloofden en dit gaat natuurlijk over de Creatieve Bron. En hier zijn jullie dan. Wat betekent tijd voor jullie?

Sommigen van jullie voelen op deze plaats misschien waar zij vandaan kwamen; jullie voelen misschien de intentie van de bouwers….en de intentie van de bouwers….zouden jullie zijn. Jullie hebben voor jezelf een bepaald soort vertrouwen opgebouwd, nietwaar? Jullie zijn op een reis waarbij jullie bereid zijn om naar deze dingen te luisteren en ergens op de lijn hebben jullie je eigen Pilaren van Geloof gebouwd. Ik zal jullie een vraag stellen. Sommigen van jullie zou je zelfs spirituele afvalligen kunnen noemen. Hoe testen jullie of jullie spirituele afvalligen zijn? Dat is makkelijk. Als jullie teruggaan naar huis, accepteren zij jullie dan? (gelach) Jullie weten wat ik bedoel. Jullie stapten uit een lineair systeem van regels en doctrines en misschien profeten, en zelfs beelden. Jullie stapten eruit en als jullie dit doen kijken degenen van deze lineaire systemen naar jullie en zeggen dat jullie gek zijn. Dit gaat als volgt: “Hoe kunnen jullie geloven in de Creatieve Bron, in God, die geen regels heeft? 

Hoe is het mogelijk dat jullie weg kunnen lopen van een Grote Profeet die miljarden mensen respecteren en liefhebben? Hoe kunnen jullie weglopen van geschriften die vertellen over de juiste manier van leven in liefde, en van de dingen van het verleden? Hoe kunnen jullie weglopen en van ons verwachten dat wij zeggen: “Ja, jullie hebben de waarheid!” Zij zullen jullie vertellen dat jullie niets hebben. Sommigen zullen jullie zelfs weglopers noemen omdat jullie geen profeet en regels hebben en geen geschreven woord, geen gebouwen, er is geen goede manier om te mediteren of te bidden….niets van dit alles! Hoe hebben jullie dit gebouwd? Waar zijn jullie pijlers? Hoe kunnen jullie een plafond steunen zonder pijlers daarvoor te hebben in plaats van te zeggen: “Ik geloof wat ik geloof, als ik het wil geloven?” (gelach) Hierdoor worden jullie niet goed ontvangen, lieve mensen. Laat mij jullie dus helpen. Jullie zijn geen afvalligen….jullie zijn revolutionairen! Er zal een dag komen, geliefden, waarop hetgeen jullie geloven bij andere mensen zal verschijnen als iets dat….nieuw is! Misschien is het dan zelfs geweldig omdat het dingen bevat die er voorheen niet waren. Gezond verstand met betrekking tot God. Dan is er het intuïtieve zelf. Wat voelt jullie intuïtie over Spirit, over God?

Laten wij zeggen dat degenen in een lineair systeem met vele woorden en regels en vele profeten en procedures naar jullie toekomen en zeggen: “Vertel mij eens, wat geloven jullie?” Wat zeggen jullie? Voor het eerst geef ik jullie de vier Pijlers van Waarheid en jullie gaan zeggen: “Aha, Kryon, jij gaat voor ons de waarheid definiëren, nietwaar?” Wacht maar! Dit is wat jullie zouden kunnen zeggen en jullie kunnen daarna afwachten totdat zij zullen geloven wat jullie zeggen en vertellen dat jullie in orde zijn. Of zij zullen zo ver verwijderd zijn van alles wat jullie denken dat zij nog steeds met hun hoofd schudden en weglopen. Laat mij jullie nu de vier pijlers geven. Ik wil dat jullie even diep ademhalen.

Dit is de eerste: De Schepper, die liefde is, heeft mij in liefde gemaakt en daarom is mijn eerste pijler: “Ik Ben Liefde!” Dit is een Pilaar van Waarheid, lieve mensen, en ga nu liefde eens voor mij definiëren. Elk van deze Pijlers is ondefinieerbaar en draagt de majesteit die hij ondersteunt, die jullie pracht is en de spiegel van de Schepper in jullie is. Pilaar nummer een is gemaakt in liefde!

Pilaar nummer 2: De meest compassievolle Bron in het Universum heeft mijn ziel in compassie geschapen. Ik Ben compassie! Definieer compassie eens voor mij. Jullie zullen het waarschijnlijk hebben over een emotie die jullie nooit kunnen definiëren. Het bewustzijn ervan is zo kostbaar als liefde en het bevat zoveel meer dan het woord alleen. Dit zijn er pas twee.

Nummer drie is een moeilijker concept. Jullie zouden iemand kunnen aankijken en zeggen: ”Mijn ziel is eeuwig en de Schepper heeft mijn ziel geschapen als een eeuwige ziel en daarom ben ik geduldig. Jullie kunnen geduld definiëren, lieve mensen, maar als jullie werkelijk het ware geduld in een persoon vinden gaat dit alle beschrijvingen te boven. Deze geduldige God gaat alle beschrijvingen te boven. Wij hebben nu drie definities die niet gedefinieerd kunnen worden die alle waarheid bevatten die ook niet gedefinieerd kan worden.

Nummer vier: “De God van het Universum is majesteitelijk en krachtig en Al Wat Is en daarom ben ik sterk, ben ik compassie, en geduldig. Dit definieert mijn waarheid, die God IS” en in deze vier zit alles wat jullie ooit nodig hebben. Julie kunnen binnenwaarts kijken met deze vier en dit gaat nog verder dan wat een pilaar draagt. Het steunt jullie en jullie leven. Het steunt hoe oud jullie zullen zijn op een bepaalde leeftijd, als jullie begrijpen wat ik bedoel….hoeveel energie jullie zullen hebben vanwege het bewustzijn van deze vier pijlers die tegen jullie cellulaire structuur spreken…die luistert! Stel je eens voor: een bewustzijn van deze vier pilaren dat spreekt tegen de cellen. Het is bijna zoals Mozes die luistert naar het brandend braambos omdat jullie cellulaire structuur is afgestemd op de “Baas” en dat zijn JULLIE! Jullie zijn degenen die de vier pilaren definiëren….jullie waarheid.

“Kryon, jij spreekt op een cryptische manier” Nee dat is niet zo. Ik spreek in liefde en soms eist de multidimensionaliteit van deze dingen het beste van jullie logica….en dit betekent: overgave. Zoals ik al eerder zei zijn er dingen die jullie niet kunnen definiëren en liefde is daarvan de eerste. Ware compassie is de volgende. Ik heb dit eerder gezegd….als een mens die je aanbidt je in de ogen kijkt en zegt: “Ik hou van jou!” zouden jullie dan terugzeggen: “Wat bedoel je daarmee?” (gelach) Dat doen jullie nooit omdat dit verder gaat dan een definitie en dit geldt ook voor jullie waarheid die vertelt dat jullie een schepping van God zijn. Ik wil dat niemand van jullie hier met twijfel vandaan gaat want God kent jullie namen. Wat er ook met jullie in het verleden of onlangs is gebeurd, waarmee of waarvoor jullie ook zijn gekomen, er is een uitgestoken hand die liefde vertegenwoordigt, compassie, geduld en kracht. Deze uitgestoken hand is bijna als de rest van jullie, klaar om met uitgestoken hand samen te komen zodat jullie samen verder kunnen komen door vredevol te zijn, vergevingsgezind, niet snel oud worden en elke dag problemen kunnen oplossen zodat jullie ’s nachts heerlijk kunnen slapen en je geen zorgen maken over de dag van morgen, en waarlijk weten dat jullie ermee om kunnen gaan.

Dit zijn de vier pijlers die ik voor het eerst presenteer aan een versnellend, ontwikkelend bewustzijn van wie dit ook maar wil horen.

Dit is prachtig, nietwaar? Als de tijd verstrijkt en jullie daar klaar voor zijn zal ik ook andere dingen vertellen die ik nooit eerder heb verteld omdat jullie beginnen te weten wat jullie niet weten.

En zo is het.

Kryon