Kryon in Egypte. 9 / Caïro. Het eerste afscheid  

 Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 9

Caïro. Het eerste afscheid  

4/22 april 2019/Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die deze boodschap zojuist hebben ontdekt: wij zijn nog steeds in Egypte. Dit is een van de vele channelings die wij hier zullen geven. Wij zitten hier met 140 mensen in een open ruimte, op het gras, aan tafels om van een diner te genieten, want dit is een van de drie afscheidsdiners. Jullie bevinden je nu op een derde van de Egyptereis van 2019. Sommigen van jullie kunnen op de achtergrond de geluiden van de stad horen….misschien zelfs de oproep tot gebed zoals dit hier in dit land gebeurt.

Ik wil jullie graag iets vertellen, lieve mensen. 140 van jullie waarvan er 90 verder gaan met de reis. Sommigen vertrekken en anderen blijven, maar jullie hebben allemaal iets gemeen. Er is een ongebruikelijk kameraadschap, een opbouwende samenhang tussen mensen, zelfs al in een paar dagen. Dit is moeilijk te beschrijven en dit is niet zomaar iets dat gebeurt bij deze groep, lieve mensen. Laat mij jullie iets vertellen dat ik heb gezien en opgemerkt. Ik ben steeds samen met mijn partner. Bij alles wat hij doet ben ik erbij! Het is gewoon om bij de bezoeken aan de verschillende landen in voertuigen te zijn, met name in bussen, als er grote afstanden afgelegd dienen te worden. In die tien jaren gebeurde er steeds iets en ik zal jullie daarover vertellen. Het is bijna altijd zo.

Als de reis begint en de deelnemers instappen en in de bus zitten is er altijd een gids die even naar mijn partner komt en zegt: “Ik heb heel veel religieuze groepen gehad, dit is er weer een. Wat is channeling?” Dat is het moment waarop mijn partner altijd hetzelfde zegt. Hij zegt: “Dat weet ik niet zeker!” En hier is de reden: Als hij zegt: “Ik ben in contact met een meester van de Grote Centrale Zon, genaamd Kryon, en miljarden zielen zijn daarbij betrokken” zou de man dit waarschijnlijk niet helemaal begrijpen. Dus houdt hij zich rustig. Ongetwijfeld zullen de bestuurder en de begeleiders ook gaan zitten en de channeling horen en soms hebben zij er twee of drie nodig om niet alleen te weten dat het veilig is, maar ook te weten dat dit geen religieuze groep is. Het is een groep die van elkaar houdt op een manier die verder gaat dan het gebruikelijke. Hoe kan het zijn dat vreemden elkaar in de ogen kijken en in een paar uur boezemvrienden kunnen worden? Wat is het dat jullie bijeen houdt op een manier die verder gaat dan het gebruikelijke?

Dit gebeurt zo vaak, van land tot land tot land dat degenen die jullie “de staf” noemen, de bus besturen, gidsen zijn, zeggen dat zij dit nooit eerder hebben gezien. “Dit is anders en ik heb er plezier in en ben ontspannen, ik ben veilig en het lijkt wel alsof jullie familie zijn!” Het maakt niet uit wat hun geloofssysteem is, lieve mensen, want liefde is liefde. De Creatieve Bron van dit Universum schreeuwt jullie haar liefde tegemoet….het maakt niet uit wat het geloofssysteem is want zij zijn in de grond allemaal gelijk en begrijpen liefde.

Jullie hebben, zoals ik al heb gezegd – geen systeem, maar een overeenstemming en het is een overeenstemming van compassie, van kracht, van geduld en liefde. Als jullie deze dingen combineren met welke groep dan ook, voelen jullie dit. Er zijn ook mensen die helemaal niets van geloven van wat Kryon zegt, en hier alleen maar komen voor de vergezichten enzovoorts. Maar zij nemen iets mee als zij weggaan, lieve mensen, en dat is dat dit een veilige plaats is om te zijn, tussen al degenen die liefhebben en compassie hebben, zelfs als zij vreemd zijn voor elkaar. Zij zien hierin iets dat praktisch is en geen doctrine, geen regels, geen procedures. Zij zien compassievol handelen, uur na uur, dag na dag, zorg voor elkaar, leren van elkaars bewustzijn. Voor degenen die deze groep nu gaan verlaten is dit geen vaarwel. Jullie zullen deze energie met je meedragen en je die de rest van je leven herinneren. Bij sommigen van jullie zal dit de zaden planten en kunnen jullie interesse krijgen om meer te weten over een “niet-systeem” dat wij hebben dat afhangt van intuïtie en compassie van mens tot mens. Er is niets dat hierop lijkt. Het gaat verder dan systemen. Jullie kunnen degenen zijn die naar Kryon luisteren zonder de systemen die tussenbeide komen geweld aan te doen, omdat mijn boodschap, lieve mensen, is dat God van jullie houdt….mateloos….en dat jullie niet op deze planeet zijn gekomen om te lijden! Deze planeet eert jullie pracht en vraagt jullie om die te vinden. Voor degenen die deze reis nu gaan verlaten zeggen wij dit voor de eerste van drie keer: Ga veranderd weg, maar herinner je niet alleen waar je bent geweest of wat je hebt gezien, maar het bewustzijn en het samenstromen van liefde om je heen – zoals jullie elkaar hielpen als jullie de berg beklommen of gewoon samen aan de maaltijd zaten.

Dit is wat wij jullie leren. Er is hier meer dan jullie weten. Ga veranderd weg.

En zo is het.

Kryon