Kryon in Hamburg. 1 / Wie controleert de Toekomst?

Live Kryon Channeling:
Kryon in Hamburg. 1

Wie controleert de Toekomst?

7 september 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Op dit moment drijven wij op een boot in de haven in Duitsland. De boodschap is hoofdzakelijk voor de zielen die aan boord zijn. Lieve mensen, voordat ik iets anders zeg: Is het moeilijk te geloven dat jullie gekend zijn door God? Is dit zo moeilijk? Dat alles hier van God komt? Al jullie zaken zijn bekend bij God. Als jullie iets vieren weet God dit. Is het voor jullie moeilijk te geloven dat jullie namen gekend zijn? Dar de reden ervan zo duidelijk is? Want binnen in eider van jullie is er iets dat de ziel wordt genoemd, en deze ziel, deze moeilijk te bereiken energie, is wat wij het beste kennen; waar jullie tenminste iets van kennen. Deze ziel van jullie is oud. Die is ouder dan het Universum, lieve mensen. Deze ziel is eeuwig; meer dan eeuwig!

Als jullie iets kunnen visualiseren dat in een cirkel is als een spoorweg die met zichzelf is verbonden is dit de tijdlijn van jullie ziel. Er is geen begin en er is geen einde. Dit is degene die wij kennen, dit is degene binnenin jullie; dat wat jullie de Creatieve Bron van het Universum zouden noemen, die sommigen God noemen, of Spirit, die kent jullie! Jullie zijn geen vreemden en jullie zijn hier ook niet als vreemdelingen gekomen en ik heb een boodschap.

Nummer een: Mijn partner heeft al gezegd dat jullie hier niet bij toeval zijn. Misschien moesten jullie wel eerst de woorden horen dat jullie gekend zijn door God; dat er zorg en compassie zijn voor ieder van jullie en dat jullie hier niet als slachtoffers zijn, maar in plaats daarvan als leraren.

Deze ziel van jullie is groots. Jullie zijn geweldig geboren! Maar de belangrijkste boodschap die ik kom brengen heb ik al vaak gebracht, maar nog niet vertaald in het Duits (er zit een tolk naast Lee) Niet voor jullie zoals jullie hier in de stoelen zitten. Ik zal jullie over de toekomst vertellen. Ik wil het hebben over jullie houding ten opzichte van de toekomst. Lieve mensen, er is hier een nieuw paradigma en dit nodigt jullie uit om mee te doen. Hoe denken jullie over je toekomst? De meeste mensen op dit punt gebruiken de beste logica die zij hebben, zij zeggen: “Kryon, ik kijk naar de dingen die moeten komen op basis van de dingen die zijn gebeurd! Om mijn toekomst te kunnen plannen….de beste logica die ik heb, is om te kijken naar wat er in het verleden is gebeurd! Dan pas ik wat er is gebeurd op de toekomst toe, want dit is de cirkel van de menselijke natuur”.

Lieve mensen, wij houden van wie jullie zijn en wij zullen jullie wat informatie geven. Jullie zijn de brug overgegaan en hebben de logica feitelijk opzij geschoven. Luister eens…..wat heeft de logica jullie in het verleden gebracht? Als jullie op de toekomst plakken wat jullie in het verleden hebben gehad zullen jullie alleen maar herhalen wat er is geweest. Zullen wij dit nog een keer zeggen?

Deze toekomst die jullie verwachten, willen jullie daarvan echt dat die het verleden weerspiegelt? Jullie zouden kunnen zeggen: “Maar dit is alles wat wij hebben, Kryon!” Nee, dat is niet zo! Het was nog niet zo lang geleden dat mijn partner mij meenam naar Israël. Wij zaten daar voor een groot publiek in Tel Aviv op een plaats waar al eonen lang problemen waren. Mensen die al duizenden jaren vijanden waren, ook aan hen heb ik dezelfde boodschap gebracht. Het merendeel bestond uit jonge mensen, en ik zei dit: “Wat hebben jullie ouders je geleerd? Ik ken het antwoord, want elke jonge Israëli werd door de ouders bijgebracht wie de vijanden waren in een jarenlange geschiedenis. Wie deed wie wat aan? Voor wie zij angst moesten hebben en wie zij moesten haten. Wat ik hen vervolgens vertelde is wat ik jullie vertel.

Ik zei tegen hen: “Als jullie hiermee door willen gaan, leer je kinderen dan hetzelfde! Dan zal jullie toekomst hetzelfde zijn als het verleden en zullen jullie doorgaan met de haat en de dingen die jullie van je vijanden verwachten zullen de dingen zijn die jullie eerder van hen konden verwachten. Toen vertelde ik hen dat in deze nieuwe energie oude zielen als de Israëliërs uitgekozen zijn om vrede op Aarde te brengen en het eerste wat zij konden doen was om deze informatie niet mee aan hun kinderen door te geven. Vertel de kinderen niet meer over het verleden en wie hun vijanden zijn en wie zij moeten wantrouwen”. Er waren en zijn natuurlijk tegenwerpingen: “Kryon, dit is toch alle wat wij hebben?” En dan zeiden zij: “Het verleden is het bewijs, Kryon, dat wij moeten oppassen!” Toen heb ik gezegd dat dit een ander pad betrof. Jullie zijn zeker moedige mensen die zich uitbreiden en denken: “De toekomst zal vol zijn van dingen die wij nog niet hebben gezien en ik moet voorzichtig zijn om de dingen te scheppen die wij wel hebben gezien. Ik moet mijn geest helder maken en ik moet verwachten wat ik nog niet ken. Wij hebben vrije denkers nodig die wij nu nog niet kennen en die in de toekomst voor ons staan en antwoorden hebben op de dingen die nu op jullie cultuur drukken. Die antwoorden hebben op dingen waar wij nog niet aan hebben gedacht…..dat wat jullie de Zone noemen. Dit heeft echt niets met leeftijd te maken maar met dingen die al lange tijd niet meer functioneren. Er moet een frisse manier van denken zijn, een nieuwe kallibratie, nieuw denken en dingen die niet worden gebouwd op fundamenten die al eeuwen oud zijn.

Gezond menselijk verstand, en dit is wat eraan komt. Degenen die de problemen zien zeggen: “Wel, het is tijd dat wij daarmee stoppen, omdat dit niet werkt!” Degenen die moedig zijn zullen zeggen dat er dingen zijn waar zij nog niet aan hebben gedacht. Zij zijn wijzer dan wat wij tot nu toe hebben gehad en er komt welwillendheid aan. “Ik zal het zien, ik zal het verwachten en ik schep het met mijn gedachten! Zelfs als ik de details niet helemaal ken.” Ik vertelde de Israëliërs: “Jullie weten niet wat jullie niet weten. Jullie weten niet dat er jong leiderschap komt dat alles kan veranderen. Er kan een generatie voor nodig zijn om te laten vallen wat in het verleden als een pest was. Dit is maar een korte tijd, lieve mensen, voor het verwijderen van de haat en van hel en verdoemenis die vele delen van de planeet nog steeds hebben.

De boodschap is eenvoudig en die is zo vaak verteld. In zo vele talen: Laat het verleden de toekomst niet bepalen!!! Dit is de boodschap van vandaag.

Ik zal hier stoppen met een voetnoot. Wat komen jullie in je huidige leven tegen? Wat verwachten jullie? LAAT HET VERLEDEN DE TOEKOMST NIET BEPALEN!  Oordeel niet over wat er gaat gebeuren. Neem niet alle negativiteit om die op jezelf en de toekomst te plakken. Er zijn dingen waar jullie niet van afweten. Er zijn welwillende dingen in jullie toekomst….als jullie dit toestaan. ALS JULLIE HEN TOESTAAN!!!

Dit is de boodschap van de liefde van de Schepper vandaag. De oude zielen die nu luisteren weten wat ik bedoel.

Hiermee wil ik nu sluiten.

Jullie zijn de handen van God!

Verlaat deze boot anders dan jullie kwamen.

En zo is het.

Kryon