Kryon in IJsland  / Dag 11: Corona.2.  

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  

Dag 11: Corona.2. 

Lee Carroll / Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de negende boodschap vanaf het prachtige IJsland. De reis begon vele dagen geleden, de schoonheid was duidelijk, de Aarde sprak en wij hadden het over de bergen en de rotsen, al naar gelang waar de channeling over ging. Het is vreemd om te vertellen, maar dit land zal het begrijpen want ik heb jullie verteld dat dit land multidimensionale aspecten heeft die het in staat stellen om te spreken. En vaak uiten die aspecten zich als entiteiten zoals zij dit ook in vele andere landen doen….het enige dat logisch lijkt voor een mens als hij de persoonlijkheid voelt en weet dat dit ook met een bewustzijn te maken moet hebben. Degenen die hierom lachen zeg ik dat zij dit ook hebben gedaan in jullie spirituele mythen waarin een engel naar jullie kwam of dachten dat er een engel kwam. Jullie hadden geen concept over wat dit zou kunnen zijn – een multidimensionale essentie die door de muren kon gaan en jullie zelfs bang maakte. Wij hebben het eerder gezegd: elke engel die kwam en dingen te vertellen had begon altijd met: “Wees niet bang….wees niet bang!” Waarom zou een prachtig, absoluut stellair bewustzijn, iets zijn om bang van te worden? Het antwoord is: omdat het er anders uitziet en omdat het anders is. Jullie plakken een huid en vleugels op hen om hen acceptabel te maken. Dit is wat samenlevingen doen met elementalen die zij niet kunnen begrijpen omdat zij een vorm moeten hebben. In sommige plaatsen en landen is dit zo prachtig dat het zichzelf bevestigt….eeuw na eeuw na eeuw en dat is wat hier ook gebeurde. De mensen op deze reis hadden dus een kans om dit te zien en te voelen en als zij dit willen kunnen zij het begrijpen. Het is altijd een vrije keuze om het wel of niet te geloven. Dit is wat deze groep heeft gekregen….de Aarde heeft op vele manieren tegen hen gesproken. Onder de elementen vallen ook alle wateren, zelfs het ijs, en wij kunnen dus degenen die wakers en begeleiders van het land zijn, feliciteren. Het is geen toeval dat er geen IJslander hier is. Geen van hen!

Sommigen zouden zeggen: “In een land waar zo weinig mensen zijn….wat kunnen zij doen om de planeet te veranderen?” Het antwoord heb ik al vaak gegeven bij vele groepen…maar dit land is een eiland en ik zou willen zeggen: Houd het ongerept, in zijn oorspronkelijke staat en kijk heel zorgvuldig naar degenen die het van jullie af willen pakken. Behoud jullie tradities….ook degenen die nu met hun ogen rollen en zegen dat zij niet in deze dingen geloven en zeggen dat dit een moderne tijd is. Ik zal jullie vertellen dat de elementen van de Aarde zeer modern zijn….zij zijn hier altijd geweest en zij gaan pas weg als de Aarde weggaat. Zij zijn heel modern want zij zijn altijd in het NU en hebben altijd namen en als jullie luisteren zullen zij altijd tegen jullie spreken. Daarom zeg ik: Houd het ongerept….houd het ongerept!

Dit is de laatste channeling in dit grootse land en in deze zaal heb ik gesproken over het virus dat zich blijft verspreiden over de planeet. Jullie kunnen teruggaan en luisteren naar de eerste boodschap en alles weer terughalen. Maar nu het steeds groter wordt zijn er mensen die vragen: “Kryon, waarom is dit op deze planeet die geacht wordt om naar een gebied te gaan met een hoger bewustzijn? Hoe kan dit?” Dan zeg ik: Hebben jullie echt naar de channeling geluisterd? Hebben jullie echt de boodschappen gelezen? Twee stappen vooruit en een achteruit. Jullie zitten momenteel in de stap achteruit! Hoe denken jullie dat het eruit gaat zien? Denken jullie dat het heel eenvoudig zal zijn als een hele planeet het bewustzijn gaat veranderen? Het antwoord is dat jullie dit niet zien als een straf maar er zijn zoveel mensen die denken door hun opleiding en wat hen is verteld, dat God een straffende God is en dat jullie daarom wel iets vreselijks gedaan moeten hebben. Wat als dit een schoonmaak is….wat als dit een Joker is? Wat als de situatie is geklaard en de planeet een andere planeet is geworden? Het verandert de geopolitieke structuur….het verandert wat mensen denken omdat zij een grotere waarheid zullen kennen als dit voorbij is en die zij niet kenden voordat dit begon.

Dit was de hint die ik jullie eerder heb gegeven en ik zei ook: Ziekten zijn niet politiek….zij doen wat zij doen. Kijk ernaar….onderzoek….kijk weer terug naar waar dit het eerst was en dat zal jullie het verhaal vertellen. Er is een groter verhaal dat jullie later niet leuk zullen vinden. Maar voor nu zijn er velen die afscheid moeten nemen van hun ouders…..voor nu! Er zijn nu veel zorgen en wat al door vele channelaars is verteld: er is nu veel angst en de epidemie is geen ziekte….het is een angst! De angst verspreidt zich en kan jullie raken terwijl de grote meerderheid van de mensen compleet hiervan herstelt. Maar een klein aantal overlijdt hieraan maar het maakt jullie nog steeds bang en de vraag is dus niet waarom het hier is, wat jullie moeten doen om het kwijt te raken omdat het voorbij zal gaan. Het zal voorbij gaan. De vraag is wat jullie ermee doen, lichtwerkers? Wat is de taak van een lichtwerker? Er zijn vele dingen die ik nu tegen jullie kan zeggen waarvan sommige hout voor jullie snijden en andere niet.

“Kryon, jij hebt ons niet verteld dat dit eraan zou komen!” Lieve mensen, wat hier gebeurt is vrije keuze….het is in het Veld….het was geen 100% zekerheid en jullie moesten beslissen of het wel of niet zou komen….en jullie zullen dit later inzien. Jullie zullen het feitelijk tot staan brengen en ook dit zullen jullie later zien….en nu is het hier. Als ik jullie het potentieel ervan had verteld, wat zou het dan bereikt hebben? Het antwoord is: meer angst. De dingen die ik jullie voorspel hebben te maken met een maatschappij met compassie, een betere planeet, twee stappen vooruit en een achteruit. Wat worden jullie geacht te doen, lichtwerkers? Ik zal het jullie vertellen….luister! Dit is waarom jullie hier zijn. Als belangrijkste: Blijf veilig. Blijf veilig, want als jullie ziek zijn zullen jullie niet veel kunnen bereiken, het is niet zo moeilijk….blijf veilig! En pas op voor degenen om je heen die handenwringend hun levensspanne bekorten door de angst die zij hebben en die niet weten wat zij moeten doen en als een stuiterballetje heen en weer gaan omdat zij niet weten wat zij moeten doen en wat er met hen gebeurt, met hun familie en hun land.

Dan komen jullie in beeld en spreken hen aan en geven hen compassie, troosten hen, zijn bij hen, spreken met hen en laten zien dat jullie niet bang zijn om te zeggen wat jullie willen. Als jullie met alles je gezond verstand gebruiken en weten dat dit voorbij gaat en niet voor altijd is en dat hetgeen er vandaag gebeurt, morgen voorbij is, is dit hetgeen wat lichtwerkers doen…..dit is de vuurtoren op de rots en ik heb het eerder gezegd: niemand kent de naam van de vuurtoren die zovele levens van zeelui redt. Zij zien het licht en weten dat waar licht is, veiligheid is. Jullie zijn vuurtorens en jullie hebben de antwoorden en dit blijven de antwoorden. Wat de vragen ook zijn….inclusief de “Waarom Ik?’’ Jullie hebben de antwoorden want die heb ik jullie zojuist gegeven zodat jullie het bij hen kunnen veranderen, temperen, en levens kunnen redden door hen op hun gemak te stellen omdat er zoveel angst heerst.

Ik zal jullie vertellen wat deze planeet nu aan het leren is. Men leert heel veel over de media en dit is moeilijk. Zij leren hoe de media dingen overdrijven, zij leren hoe de media levens kunnen nemen door mensen angst aan te jagen tot in de dood. Dit is wat men leert. Jullie gaan naar een betere plaats en journalisten zullen terugkijken naar wat er is gebeurd en gaan nadenken over hun beroep dat informerend behoort te zijn en zich afvragen wat zij hebben gedaan en of het goed voor de planeet was. Als dit in de toekomst weer gebeurt….2 maanden, drie maanden….misschien een jaar…wat zouden jullie dan anders doen? Jullie gaan het redden! Jullie zullen naar een planeet met meer compassie gaan. Er zijn plaatsen waar men de plaatsen waar voedsel is met een cordon zullen verdedigen tegen mensen die naar voedsel zoeken om te hamsteren. Ik zal jullie het tegenovergestelde vertellen over een planeet die meer compassie heeft en waar buren elkaar helpen en mensen elkaar met een meter tussenruimte groeten….nooit voorgekomen in de geschiedenis van de planeet, en men zal zeggen: “Wij gaan het redden. Wij houden van jou! Als je hulp nodig hebt, laat het maar weten en wij zullen ons best doen onder de omstandigheden!” Het is heel makkelijk om te zeggen: “Wat heb ik gedaan?” Maar niet vandaag want als de geschiedkundigen terugkijken zullen zij boeken vullen met wat zij niet hadden verwacht en wat er echt op deze planeet is gebeurd.

Dit is een boodschap met compassie! Dit is een boodschap die zegt: “Lichtwerkers, jullie zijn hiervoor getraind en nu is het er!” Jullie gaan hier doorheen en gaan verder op een andere planeet met een ander bewustzijn. Mensen gaan nu in zichzelf kijken en zeggen: “Kan het zijn dat er iets groters is….dat het bewustzijn gaat veranderen en misschien is dit alles een onderdeel hiervan.”

Lieve mensen, jullie zullen hier doorheen komen….jullie zitten nu op de piek hiervan maar jullie komen er doorheen. Wees voorzichtig, ga niet de deur uit als het niet nodig is en als jullie er wel weer uit mogen gaan jullie anderen helpen. Als jullie iemand in de supermarkt tegenkomen en het erop lijkt dat zij in de problemen komen kunnen jullie met hen spreken….jullie hoeven hen nog niet aan te raken! Jullie kunnen vragen: “Gaat het goed met je? Zeg het eens, waar maak jij je zorgen over?

Denk hierover na, lieve mensen, want jullie dragen een licht van geruststelling. Dit is jullie stamlijn, daarom zijn jullie hier en hebben interesse genoeg om hier in deze zaal of later te luisteren of te lezen. Dit is de waarheid van de dag. Ik heb later meer te vertellen.

Lieve mensen, dit gaat een meer compassievolle planeet worden en dit begint vandaag. Weet deze dingen en ga hier anders weg dan jullie kwamen met perspectieven die heel anders kunnen zijn dan jullie ooit hadden verwacht. Er zal geen “normaal” meer zijn op deze planeet….zoals ik jullie heb verteld!

En zo is het.

Kryon