Kryon in IJsland / Dag 3: De letter: C 

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland 

Dag 3: De letter: C 

Lee Carroll / Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de derde boodschap vanaf het prachtige IJsland. Ik weet niet hoeveel van jullie het hebben gevoeld maar het land groet jullie. Jullie zitten hier op een klif en kijken uit op het zwarte zandstrand en de triade van rotsen waarvan sommigen zeggen dat dit mythologische trollen zijn. Dit is een prachtig land waar Spirit een stem heeft en waar vele dingen op vele manieren tegen jullie spreken….als jullie dit toestaan. Ja, het is koud, maar dat maakt niet uit want de energie van deze plek stroomt in jullie.

Dit is pas de derde dag en over een tijdje komen jullie erachter wat hier werkelijk is als het tegen jullie gaat spreken en “Welkom” zegt. Wij gaan het hebben over de letter C van Iceland en wij hebben het al over de letter I gehad en de C staat, zoals jullie bijna allemaal weten, voor consiousness, bewustzijn, en ik heb hier al vaak over gesproken en ik zal dit weer doen. Bewustzijn is niet goed gedefinieerd en er is geen enkel woord dat werkelijk weergeeft wat het echt betekent. Hoe zouden jullie het willen definiëren? Sommigen zeggen dat het een bewust zijn is, maar dat is een letter die later gaat komen, lieve mensen. De C van bewustzijn is zoveel groter dat het kennen van jezelf….zoveel groter! Bijvoorbeeld: als jullie het bewustzijn van de planeet zouden hebben, hoe zou dit er dan uitzien? Sommigen zouden zeggen: “Kryon, er kan geen bewustzijn zijn in een ding….daarvoor moet het levend zijn.” Het land leeft en er is energie in bewustzijn zoals ik dit straks zal beschrijven. Als je een groep mensen hebt met laag bewustzijn kan het zijn dat zij denken op een manier die niet welwillend is. Dit is een niveau van laag bewustzijn maar in een groep mensen met hoog bewustzijn zien wij welwillendheid en compassie. Hierdoor kun je zien dat bewustzijn meer is dan je van jezelf bewust te zijn. Het heeft niveaus, het heeft verschillende betekenissen, maar dit is allemaal nog niet ontdekt, lieve mensen. Alle mensen die hier zijn bewegen zich al langere tijd in de esoterische wereld en jullie weten dat er vaak is geschreven over wat bewustzijn zou kunnen doen.

Velen rollen met de ogen en vragen: “Bedoel jij dat wij met ons bewustzijn dingen kunnen denken die daarna ergens verschijnen? De meeste mensen zullen zeggen: “Wat lichtgelovig en mal van jullie om dit te denken.” Als jullie dit niet hebben gehoord wil ik jullie in het kort vertellen dat de wetenschap in de laatste vijftien jaar heeft ontdekt wat bewustzijn kan doen. Toch is het nog steeds niet goed gedefinieerd, maar het kan heel veel doen….meer dan zij ooit hebben gedacht. In de negentiger jaren was er een globaal wetenschappelijk onderzoek van de universiteit van Kingston en er kwam uit dat als een groep mensen hetzelfde dacht of op een bepaald moment iets ervoer, dit de structuur van de realiteit op de planeet beïnvloedt. Dit werd gesterkt door 9/11 toen miljoenen mensen dezelfde gedachten hadden en dezelfde gevoelens hadden en zelfs de meetkunde aantoonde dat het bewustzijn even flink omhoog ging.

Lieve mensen, ik wil dat jullie hierover nadenken want door het bewustzijn van een grote groep mensen kan de realiteit waarin jullie zijn, veranderen. Er zijn nog steeds mensen die hier tegenin gaan en zeggen dat dit niet gebeurd kan zijn, en toch hebben zij dit vaker gezien. Zij zagen het bij de dood van Prinses Diana, zij zagen het bij de 33 mijnwerkers die in Zuid Amerika weer boven de grond werden gehaald. Het instituut toonde aan dat bewustzijn feitelijk het magnetisch raster van de planeet verandert. Ik vertel jullie deze dingen zodat jullie weten wat jullie al die tijd hebben gedacht en nu leren dat bewustzijn energie is en omdat het energie is zullen alle regels die voor energie gelden ook hierop van toepassing zijn. Kunnen jullie het dan meten? Wat zouden jullie daar nu mee gaan doen…nu jullie weten dat dit echt is en dat het natuurkunde kan wijzigen kunnen jullie dit gaan meten als mensen samenkomen. Er is een ander woord voor: samenhang! Nu kan men gaat meten wat er gebeurt als twee groepen mensen samen coherent worden met elkaar. Kunnen zij iets anders op de planeet veranderen als zij samengaan in een coherente staat? Het antwoord is JA!

Ik gaf jullie zojuist een van de grootste ontdekkingen van de eeuw, dat als jullie esoterisch voelen alle dingen die jullie over bewustzijn hebben gehoord, waar zijn, accuraat zijn, meetbaar zijn, wetenschappelijk is….en het ligt daar klaar voor jullie om het te gebruiken. Sommigen van jullie zullen het gebruiken om energie naar je organen in je lichaam en je cellulaire structuur te sturen. Anderen zullen het verzamelen en zeggen: “Als dit waar is kan dit de angst die er op dit moment op de planeet is, verzachten. Ik wil dat jullie iets zien dat nu nog niet is gebeurd. Het zit in het Veld. Ik wil dat jullie het einde van de angst over de pandemie van de Coronagriep zien die zich over de planeet verspreidt. Ik wil dat jullie mensen zien glimlachen. Ik wil dat jullie mensen zien die weer aan het werk gaan en scholen die weer geopend worden. Ik wil dat jullie zien dat de economie weer gaat draaien en dat er een zucht van verlichting komt omdat het voorbij is. Dit zit in het Veld, en, mensen die dit kunnen horen of lezen, als jullie dit kunnen doen kunnen jullie bereiken dat dit sneller gebeurt….maar het zal gebeuren! Hier zijn jullie dan, met een creatieve houding, krachtig, in de wetenschap wat bewustzijn werkelijk is….dit is de C in IJsland (Iceland) voor vandaag….misschien het krachtigste dat ooit in het esoterische is gebeurd! Dit zijn de gereedschappen, lieve mensen…zij zullen jullie levens verlengen en je lichamen helen. Jullie kunnen ervoor zorgen dat anderen dit ook gaan begrijpen. Jullie kunnen het gebruiken…..gebruiken!

En zo is het.

Kryon