Kryon in IJsland / Dag 5: De letter: L 

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  

Dag 5: De letter: L 

Lee Carroll / Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is boodschap nummer vijf vanaf het prachtige IJsland. Wij zijn hier en bespreken de vierde letter van het woord IJsland. Het is goed dat wij dit vandaag doen want op een andere dag zou dit anders zijn, een andere betekenis hebben. Wij verbinden concepten met elke letter van het woord Iceland en wij zijn aangeland bij de letter L. De meesten van jullie weten wat de basis van het Kryon-werk is en wat de boodschappen zijn….nu over de L in IJsland en dit moet vandaag wel Liefde zijn en natuurlijk hebben jullie gelijk. Toch gaan wij deze letter L samenvoegen met een ander woord en de reden hiervan is dat het voor de lering van vandaag is.

Ik kan het hier hebben over wat liefde is en over de vele keren en de vele manieren ervan en het is duidelijk als twee mensen elkaar aankijken. Als een dier naar jullie kijkt, een dier dat jullie onvoorwaardelijke en totaal vertrouwt, houden jullie ervan. Is het de liefde voor een kind….de liefde die voor altijd is….tussen jullie en de Aarde….of is het meer? Is het mogelijk dat er een vergrote geascendeerde liefde is tussen jullie en wat jullie de Schepper van alle dingen noemen, deze liefde die zelfs wat jullie de ziel noemen, kan bereiken. Er zijn talen op de planeet die liefde scheiden omdat zij vele woorden hebben voor liefde maar vandaag willen wij jullie vertellen over een proces van liefde. Het andere L-woord waarover wij het willen hebben is Lee. De reden dat deze praktische werktuigkundige hier voor jullie zit is vanwege een bepaalde soort liefde!

Doctrines over de hele planeet spreken van de liefde van God. Vele mensen zitten in structuren, luisteren naar geschriften en horen over deze liefde maar dit wordt nooit echt persoonlijk. Het is iets dat bestaat en dat jullie geacht worden te begrijpen. Toen mijn partner de keuze had om het esoterische te onderzoeken – als werktuigkundige – wilde hij niet echt het antwoord hebben dat hij kreeg. Hij daagde het hele idee van het bestaan van esoterische dingen uit, maar hij had een puzzel en de enige manier om die op te lossen was de uitdaging aan te gaan en hij zei: “Kryon, als jij echt bent laat het mij dan zien!” Het idee was dat hij in een stoel zou gaan zitten en als hij iets voelde of woorden hoorde, hij een wonder zou ontvangen….en dan zou Kryon echt zijn. Hij kwam na een paar jaar op een punt van verwarring over de dingen die hij ging zien en voelen die niet lineair waren en helemaal niet leken op wat zijn beroep was en die hij moest weten. Hij nam aan dat het allemaal een valkuil was, dat er niets zou gebeuren en dat hij vrij was om die uitdaging wel of niet aan te gaan en te zeggen: “Als jij echt bent laat het mij dan zien” en te zitten en hij in de stoel kon zitten in de wetenschap dat er niets zou gaan gebeuren. Dit zou hem dan ontslaan van iets dat groter was en waar hij niet echt interesse in had want het esoterische sloeg voor hem nergens op en was onlogisch.

Mijn partner zat in de stoel en wat er toen gebeurde, lieve mensen, is het proces van liefde voor Lee. Wat er toen gebeurde zat vast in een reusachtige cirkel met gebeurtenissen die allemaal samen kwamen in een man in een stoel. Spirit wist wie hij was. Spirit kende zijn manier van denken en hoe hij van uur tot uur dacht en waar hij bang voor was en waar hij van hield. Wat er toen gebeurde was maatwerk voor hem, het was geen algemene liefde van een schepper uit een of ander melkwegstelsel. Het was zo persoonlijk voor zijn ziel, voor zijn tijd, voor zijn naam, voor zijn leeftijd op dat moment. Toen hij ging zitten was het alsof de tijd samenkwam voor hem, en wat hij voelde kan hij zelfs vandaag nog niet beschrijven. In de stoel hoorde hij geen woorden, ontving hij niets, er was geen sterrenwonder, er was niets om hem heen…geen engelen, geen koor….maar hij huilde want wat er aan de hand was in elke cel van zijn lichaam was alsof hij voor een tweede keer werd geboren. Zijn hele lichaam vertelde hem: “Hiervoor ben jij hier!” en hij vond het niet leuk. Hij begreep het niet en hij sprong uit de stoel en was boos op de stoel….hij begreep het niet. Lieve mensen, hij was een technicus, en als je een oorzaak en gevolg samenvoegt moet je dit opnieuw proberen want als je vele oorzaken en gevolgen hebt en steeds dezelfde reactie krijgt betekent dit dat er een wezen moet zijn….en dus zat hij weer in de stoel en gebeurde er hetzelfde. De rest is de geschiedenis van Kryon maar de les is deze: Spirit kent elke persoon hier en bij welke uitdagingen jullie ook noemen tegen de Schepper….geven jullie permissie om hen vervuld te hebben. Als zij worden gedaan met pure intentie: “Lieve Spirit, ik weet niet wat er gaande is, maar laat mij mijzelf er goed mee voelen. Ik begrijp niet wat er nu om mij heen is, of de gevoelens die ik heb. Laat mij goed voelen met deze dingen. Ik daag u uit om mij vrede te geven!” Dan zullen jullie het ontvangen want, weet je, Spirit kent jullie persoonlijkheden, waar jullie bang voor zijn, wat jullie gerust stelt, wat jullie willen dat de problemen in je leven zal oplossen. Ieder mens is totaal uniek en dat, lieve mensen, is onvoorwaardelijke liefde. Daar gaat het over! Het is geen generieke liefde, het is individuele liefde op naam. De Schepper kent jullie….de elementalen kennen jullie.

Er is op dit moment zo veel aan de hand op deze planeet, dingen die ronddraaien, licht dat naar voren komt en alle problemen die jullie hebben met het virus dat zal weggaan. Uiteindelijk zal de les zijn geleerd en jullie er vele dingen bekend zijn. Maar voor nu zouden jullie kunnen zeggen dat dit een test voor vrede is….hoe vredig kun je zijn als anderen om je heen hun haren uit hun hoofd trekken van de zorgen? Degenen die hiernaar luisteren zullen in de komende weken precies weten wat ik bedoel. Kunnen jullie bij jezelf blijven als anderen om jullie heen dit niet zo goed kunnen? Zij zullen naar jullie kijken en zich tot jullie richten voor oplossingen, voor vrede en zelfs op een vredige manier met hen spreken zal moeilijk zijn. De ouders onder jullie zullen kinderen hebben die in tranen bij jullie komen omdat zij de wereld misschien niet kunnen begrijpen….misschien zijn zij pas drie of vier jaar oud. Jullie kunnen hun hand pakken en vriendelijk tegen hen praten, even glimlachen en hun hele wereld zit weer goed in elkaar. Alles wat jullie voor hen hoeven te doen is er te zijn.

Lieve mensen….ik wil dat jullie er ook zijn voor degenen om je heen in de komende weken en maanden want daar gaat liefde waarlijk om….individueel en op maat gemaakt.

Ga van deze plaats vandaan, van deze prachtige plek, lieve mensen die met ons op deze reis zijn. Ga van deze plaats een beetje anders vandaan dan jullie kwamen.

Voelen jullie de zon? Dit is een zegening. Voelen jullie de elementalen? Dit is een zegening. Voelen jullie de waarheid? Dit is een zegening.

En zo is het.

Kryon