Kryon in IJsland  / Dag 6: De letter: A 

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  

Dag 6: De letter: A 

Lee Carroll / Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is boodschap nummer zes vanaf het prachtige en glorieuze IJsland. Elke dag krijgen degenen die hier luisteren de dingen waarvoor zij hier zijn gekomen en dat is: bewustzijn….bewustzijn van Gaia, van de energie vanuit dit land stroomt, dingen die niet werden verwacht, misschien wel van de rotsen. Spreek met hen. Wij gaan het nu hebben over het woord van de dag met de letter A. Ik heb jullie tijdens deze reis steeds leringen gebracht over woorden die beginnen met de letters van de naam van deze natie: IJsland. Het is interessant dat toen wij met deze reis begonnen, mijn partner vertelde hoe koud hij het had en daarom zullen wij het nu ook kort houden. Sinds het begin van deze reis heeft hij het nog niet zo koud gehad. Er gebeurt hier iets…. of….hij is een zeer goede acteur! (publiek lacht) Er is een beetje klimaatwerk, maar er is meer want dit land heeft de energie want er is hier weinig angst voor de kou, maar Lee komt van een warm klimaat, daar heeft hij altijd in geleefd en hij is nooit lang in temperaturen rond of onder nul geweest. Nu hij dit steeds weer heeft ervaren zou je kunnen zeggen dat hij omhoog is gegaan in zijn zienswijze over wat dit is en wat het niet is. Er is dus een angstniveau dat is verlaagd en je zou ook kunnen zeggen dat zijn zienswijze is verhoogd naar een niveau dat hoger is dan voorheen.

De letter van vandaag is de letter A….ascensie. De lering van vandaag is niet zo heel spiritueel. Het woord ascensie wordt bijna geheel gebruikt bij spiritualiteit. Dit is niet helemaal waar want er zijn vele talen die het woord ascenderen in zich hebben en dit betekent dan gewoon: omhoog gaan. Jullie kennen de lift en in sommige talen betekent ascensie hetzelfde als jullie met een lift bedoelen….omhoog gaan! (In het Frans: Ascenseur. Henk) Ascensie betekent dus in de meeste talen die dit woord gebruiken: van lager naar hoger gaan!

Laten wij hier eens naar kijken, misschien op andere manieren dan er ooit naar is gekeken. Wisten jullie dat in sommige talen de schoenen die jullie gebruiken om bergen te beklimmen die naam in zich hebben: de schoenen van ascensie? Dat zijn de bergbeklimmingsschoenen….laten wij het daar even over hebben. Een bergbeklimmer gaat omhoog en dit woord wordt dus vaak gebruikt voor degenen die omhoog gaan naar de piek van de berg en zij kijken naar het uitzicht. Zij zijn geascendeerd naar het punt wat hun doel was. Zij kijken om zich heen en zien dingen die zij anders nooit hadden kunnen zien als zij niet omhoog waren gegaan. Jaren en jaren geleden deed ik een statement op een ander halfrond. Vraag een bergbeklimmer ernaar en jullie zullen merken dat zij allemaal in God geloven. Zij hebben hun eigen perceptie van God en misschien is dit voor hun wel de schoonheid van de Aarde, maar zij zijn geen atheïsten, want een bergbeklimmer die over deze grootse planeet kan uitzien weet dat er een andere kracht is en zij begrijpen dit absoluut als zij zijn geascendeerd van een plaats waar zij waren naar een plaats waar zij dit uitzicht hebben. Het is interessant dat in de kunst de vormen en de sculpturen en alles wat samenkomt in een samenstroom die de kunstenaar begrijpt op een geascendeerde manier. Als dit is wat zij willen – dit kunstwerk – zal dit de kijker naar een geascendeerde staat brengen. Soms zal dit bestaan uit een zienswijze of een gevoel….misschien waren jullie in een kunstgalerie en waren er mensen die op een bankje zaten die naar een schilderij keken.

Het is een interessant woord, nietwaar? Jullie kijken normaal gesproken naar een schilderij maar een kunstenaar schept vaak zoveel meer dan hetgeen jullie zien. Als jullie degenen die op het bankje zitten vragen: “Waar kijken jullie naar?” zullen zij zeggen: “Dit schilderij brengt mij naar een nieuw niveau” en zij zouden daar niet zijn als het schilderij hen naar beneden zou halen. Het brengt hen naar een geascendeerde gedachtenplek waar sommigen precies voelen wat de kunstenaar in het schilderij of het beeld wilde uitdrukken.

Lieve mensen, hebben jullie misschien een favoriet muziekstuk? Dit is een geascendeerde compositie. Er is een manier voor de sonoriteit van een melodie of structuren waarbij jullie een persoon kunnen optillen. Sommige klassieke stukken doen dit, sommige huidige stukken doen dit en iedereen is verschillend maar vaak is de muziek van dien aard dat het hen omhoog brengt naar een niveau waar zij nooit eerder zijn geweest en zij luisteren er steeds weer naar. Zij luisteren ernaar als zij verdrietig zijn of bang of gewoon omdat zij het genoegen willen smaken van het gaan naar een hoger niveau van ascensie. Zie je, er zijn heel veel manieren om het woord te gebruiken maar zij spreken allemaal over het zijn op een plaats en dan omhoog te gaan naar een ander niveau. Wat als er nog meer manieren zijn om dit te gebruiken en waar jullie niet aan hebben gedacht? Wat denken jullie van een ascensie van compassie? Een ascensie van rijpheid, van volwassenheid? Denk eens aan een planeet die in ascensie van compassie is….hoe zou dit eruit zien? Laat mij jullie voor vandaag een voorbeeld geven. Hier is een groep geascendeerde mensen die naar de supermarkt gaan waar de kruidenierswaren liggen, en in plaats van naar binnen te gaan voor hun achtmaands aandeel in toiletpapier (veel gelach) en in plaats daarvan stappen zij opzij en zeggen: “Wij komen hier doorheen. Wij houden van elkaar. Dit is een les voor ons. Blijf samen….wees EEN.” En dan gaan zij weg. Wat denken jullie daarvan? Hoe zouden jullie dit noemen? Ik zou zeggen dat dit een geascendeerde, compassievolle rijpheid is. Zij hadden begrepen dat er geen angst en paniek nodig waren en dat degenen die met anderen deelden in de supermarkten, met voedsel en het toiletpapier iets zouden hebben dat de anderen niet hadden…en dat is gezond verstand!

Dit is een geascendeerde manier van denken. Wat denken jullie van een geascendeerde politieke houding? Wat te denken van een geascendeerde manier waarop de kandidaten debatteren? Wat te denken van twee kandidaten die tegenover elkaar staan en beiden maar een beperkte spreektijd hebben en de ene kandidaat zijn tijd gebruikt om de ander te prijzen? Men zou zeggen: “Deze man of vrouw is een echte patriot. Dit is pas een goede leider! Deze man of vrouw is iemand die wij moeten koesteren want dit is wat wij in ons land nodig hebben!” Dit soort mensen denkt: “Ik ben goed, maar die ander is ook goed en uniek!”

Denken jullie dat jullie dit ooit zullen meemaken? Jullie zullen het meemaken en de reden hiervan is dat de mensen zich meer bewust zullen zijn van degenen die van het duister zijn en die dingen en anderen meenamen naar duistere plaatsen waar dit normaal gesproken werkte maar nu niet meer en dit zal overduidelijk zijn vanwege een geascendeerd idee over de manier waarop mensen met elkaar om dienen te gaan.

Vele dingen gaan ascenderen, lieve mensen….en dan de laatste….geascendeerde liefde! Is het mogelijk om meer dan ooit tevoren van iets of iemand te houden? Is er een limiet aan de hoeveelheid liefde die jullie in je hart kunnen hebben? Het antwoord is NEE! Er is een open einde aan, een totaal open einde. Nu hebben jullie een idee over de mate waarin de Schepper van jullie houdt….een open einde! Jullie zijn op een plaats waar Gaia jullie kan omringen en jullie kunnen intuïtief de open handen van Spirit voelen, van de Aarde, van de planeet…en het maakt niet uit hoe koud het is omdat jullie je in die liefde veilig voelen.

Deze Aarde kent jullie namen. Voordat jullie dit eiland verlaten, deze natie, is dit wat jullie zullen leren. Jullie zullen weggaan en als mensen vragen hoe het was hebben jullie de neiging om te zeggen: “Prachtig, spectaculair!” maar dat is niet alles wat jullie zullen zeggen. Jullie zullen zeggen: “Er is daar een persoonlijkheid. Ik heb daar iets geleerd….er is daar liefde en die laat zich ook zien!!!

Dit was de A van IJsland.

En zo is het.

Kryon