Kryon in IJsland / Dag 7: De letter: N 

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  

Dag 7: De letter: N 

Lee Carroll / Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is boodschap nummer zeven vanaf het prachtige en glorieuze IJsland en jullie staan hier met mij, lieve mensen in de wintertijd en het is een glorieuze tijd. Jullie gaan hierop terugkijken en herinneren je de tijd waarin jullie in de sneeuw stonden, toen het min tien graden Celsius was en sommigen van jullie rilden. De zesde letter van Iceland is de N en de meesten van jullie zijn het ermee eens dat dit de N van Natuur is want er is hier een overweldigende schoonheid in de natuur die je niet overal op de planeet kunt zien. Ik wil het graag hebben over een afgeleide van natuur, namelijk: Natuurlijk. Bijna iedereen die hier of later luistert of leest heeft iets goeds te vertellen over het woord natuur. Jullie kijken naar natuurlijke dingen en steeds meer mensen stellen de vragen bij alles wat zij eten: “Is het natuurlijk?” en zij komen tot de conclusie dat zij geen dingen willen hebben die mensen hebben veranderd of dingen eraan hebben toegevoegd…..zij willen natuurlijk!

Ik wil jullie een stukje geschiedenis geven om in de komende momenten te overdenken over: natuurlijk. Toen jullie vanmorgen opstonden en dit prachtige uitzicht hadden met de zon, zover jullie konden zien….maagdelijke sneeuw….niemand had die aangeraakt….het was zo mooi! Jullie zeggen: “Dit is natuurlijk. Dit is de natuur op haar best. Hier houd ik van!” Kunnen jullie je in de ruimte voorstellen toen de Aarde werd gevormd? Ongerept en natuurlijk. De Aarde werd gevormd, inclusief dit eiland, zelfs de tektonische platen die over elkaar schoven en de vulkanen die uitbarstten om te zorgen voor wat jullie nu kunnen zien.

Er is iets prachtigs aan het feit dat dit natuurlijk is. Het ging uit zichzelf en de krachten waren immens….maar natuurlijk! Ik wil jullie meenemen op een reisje over wat mensen dachten en deden. In de absoluut eerste gemeenschappen – na wat jullie de Tuin van Eden noemen – na die tijd hadden de mensen wat jullie een ziel noemen, hadden zij een keuze om te beslissen wie de Schepper was en over hetgeen er op de planeet aan de hand was. Jullie kunnen het resultaat hiervan vandaag zien want er is overal muthologie….de bergen spreken…er zijn Elfen, de verborgen mensen, de Trollen. Dit land heeft vele metaforen voor natuurlijk voorkomend LEVEN op de planeet….natuurlijk! Waarvoor kozen de eerste Inheemsen op de planeet, als verhaal over de Schepper en het antwoord is dit: ALLES was natuurlijk! Niets was daaraan toegevoegd en de Inheemsen van deze planeet besloten dat er energie was in de bergen, het water en de watervallen en dit was de Schepper omdat het was verbonden met de Schepper. Het was natuurlijk.

Sommigen van jullie zouden vragen: “Hoe zit het dan met de spiritualiteit van vandaag? Hoe ga ik hiermee om? Hoe zit het met de meest natuurlijke dingen van de Inheemsen?” Als zij hun geliefden verloren, de wijzen, en er generaties voorbij gingen, herinnerden zij hen. Zij hadden woorden voor hen, zij verschenen in de wind en de voorouders van deze mensen waren ook de enigen die zij konden aanroepen…..zij riepen de wijsheid van zichzelf aan….met de natuur! Ik heb dit eerder gezegd en ik zeg het weer: er is een bepaalde kosmologie die zegt: neem wat stof van de Aarde en doe dit op je lippen want dan raak je elke voorouder die je ooit hebt gehad, aan, omdat zij er nog steeds zijn. Wijsheid van de Aarde is wijsheid van de voorouders. Hoe natuurlijk kan het zijn?

Toen kwamen er systemen en mensen zullen zeggen dat dit het einde van het natuurlijke was omdat de systemen toen door mensen werden gemaakt. Men ontwierp het allereerste systeem dat op deze Aarde bewaard is gebleven en dat was het systeem van de Hindoes. Luister naar hun systeem. Er is geen profeet. (Kryon lacht) Er is geen heilig boek. Zij zijn EEN met ALLES. Wat een systeem! Zij geloven dat zij weer terugkomen op de planeet! Wat een systeem! Dit was het eerste systeem dat ooit bestond. Dit was het meest natuurlijke ding en alles wat er daarna kwam werd eraan toegevoegd….zoals voedsel dat eraan werd toegevoegd, of voedsel dat werd ingevroren en weer ontdooid en weer ingevroren. Soms als je kijkt naar de systemen vragen jullie je dingen af. Wie had hierbij de leiding? Wat dachten zij? Ik geef jullie deze dingen om terug te keren naar het natuurlijkste ding dat vlak voor jullie ligt: Het meest prachtige ding dat jullie nog steeds hebben en dat nog steeds van jullie houdt. De heuvels kennen jullie namen….dat is natuurlijk! Gaia kent jullie namen. Jullie beiden….jullie en Gaia….hebben dezelfde Creatieve Bron…..jullie zijn FAMILIE!

Dat is natuurlijk!

Denk na over deze dingen!

De channeling is voorbij!

En zo is het.

Kryon