Kryon in IJsland / Dag 9: De IJsgrot

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  

Dag 9: De IJsgrot

Lee Carroll/ Maart 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de negende boodschap vanaf het prachtige IJsland en deze groep bevindt zich op een unieke plaats op deze planeet. Wij zijn in een enorme gletsjer. Je zou kunnen zeggen: “Hoe kan dat nou?” De gletsjer werd doelmatig uitgehold – dit duurde een jaar – zodat deze groep vandaag deze ervaring kan hebben. Ik wil graag dat deze groep even samen iets met mij doet. Ik wil dat jullie totaal en compleet stil zijn en luisteren. Lieve mensen, dit is een van de weinige plaatsen op Aarde waar totaal geen geluid is. Voor sommigen is dit een prachtige vertroosting….zij hoeven niet te horen wat zij al zo vaak hebben gehoord op plaatsen waar zij dat niet wilden horen.

Maar er is meer en dat zal het onderwerp zijn van de boodschap van vandaag. In deze stilte was er nog steeds iets….en het antwoord is: JA!

Wij hebben eerder over onzichtbare dingen gesproken en dit wil ik vandaag weer doen omdat wij op een plaats zijn die ik jullie nu beter kan uitleggen dan eerder. Er zijn mensen die zeggen: “Ik geloof alleen wat ik zie!” Dit zijn de mensen die niet zouden luisteren naar een channeling of een meditatie. Tegen degenen die luisteren naar de energie van de planeet zouden zij zeggen: “Ik geloof alleen wat ik zie!” Hiermee beginnen wij met dezelfde discussie als waarmee wij vaker zijn begonnen over onzichtbare dingen, maar het leidt ons direct naar een andere studie en die is deze: Er zijn plaatsen op deze Aarde die uniek zijn vanwege hun energieën. Dit kan een land zijn, of een regio of plaatsen waarvan bekend is dat zij ongebruikelijke energieën hebben….soms zelfs midden in de oceaan. Wij hebben hier vaak over gesproken en nu zijn wij beland bij onzichtbare dingen. De wetenschap begrijpt dat er een grote hoeveelheid onzichtbare dingen is, maar degene die zegt dat hij alleen gelooft wat hij ziet moet dit begrijpen: Wat jullie als mens met je ogen zien is maar een klein spectrum van licht. Dit is jullie gehele realiteit omdat jullie alleen maar geloven wat jullie zien. En toch zijn er gebieden en spectrums van licht die er altijd al waren. Zijn die niet echt omdat jullie hen niet kunnen zien? Dit is hetzelfde bij heel veel elementen van de Aarde. Wat denken jullie van het magnetisch raster van de planeet? Kunnen jullie dit zien? Vreemd genoeg kunnen jullie dit in dit land wel! Het is in de lucht en het wisselt uit met een ander magnetisch raster, maar normaal gesproken kunnen jullie dit niet zien. Jullie kunnen het meten met een kompas…..dus is het er of is het er niet? Dit is een onzichtbaar iets.

Wij hebben het over een ander raster op de planeet gehad….vaak zelfs. Naast het magnetisch raster is er nog een kristallijnen raster.

Geloven jullie in zwaartekracht? En natuurlijk zegt gezond verstand: JA! Hoeveel dingen moet ik noemen die jullie niet kunnen zien en die echt zijn? Hoeveel meer voordat jullie begrijpen dat er meer is dan hetgeen jullie kunnen observeren met je ogen? Het kristallijnen raster is esoterisch, en toch is het makkelijk te bewijzen dat het bestaat. Als jullie door een slagveld van voorheen lopen, waar op de planeet ook, zelfs als jullie niet weten wat daar plaatsvond, zijn er mensen die voelen dat daar iets is gebeurd. Er stierven mensen, er was angst en op de een of andere manier komt dat vanuit de grond naar je toe. Hoe verklaren jullie dat iemand dit kan voelen? Wat kunnen zij voelen? Velen zullen zeggen dat zij de geschiedenis voelen van wat er daar gebeurde. Zij hebben gelijk, dat is zo! Dit wordt het kristallijnen raster genoemd. Het is een raster dat esoterisch is en zich dingen herinnert en het herinnert zich voornamelijk menselijke emoties en acties en het bewijs hiervan is dat bepaalde mensen op bepaalde plaatsen dingen kunnen voelen. Waar leidt dit toe? Ik zal het jullie vertellen. Deze rasters overlappen elkaar op zeer unieke manieren en op sommige plaatsen op de planeet zou je kunnen zeggen dat er gaten in deze rasters zijn omdat zij elkaar overlappen.

Hebben jullie ooit gehoord van de Bermuda Driehoek? Het is een plaats waar instrumenten die met magnetisme werken…niet werken. De reden hiervan is dat er onzichtbare dingen zijn die de realiteit beïnvloeden. Dit beïnvloedt ook het bewustzijn. Nu komen wij bij de kern van wat ik jullie wil vertellen. Er was een groep die wij meenamen naar het groene eiland….Ierland, en wij hebben jullie verteld dat net zoals de Bermuda Driehoek en andere plaatsen, daar een overlapping was die zorgde voor iets dat jullie normaal gesproken niet hebben, lieve mensen. Multidimensionaal zien, zou je dit kunnen noemen, waar jullie het Gaia-raster kunnen voelen. Sommigen noemen dit het bewustzijn van Moeder Natuur die jullie partner is, lieve mensen. En daardoor, als jullie in Ierland aankomen, kunnen jullie opeens onthutst zien dat iemand een deur voor Feeën in een boom heeft gemaakt. Dit is de kennis dat dit een land van de “kleine mensen” is. Er is in dit hele land een weten van de dingen die jullie niet kunnen zien en zij zijn niet alleen dingen die jullie niet kunnen zien, het zijn ook helpers, Elementalen en zelfs de Kabouters. Jullie zouden kunnen zeggen hoe eigenaardig dit wel is. Er zijn mensen die zouden zeggen: “Er zijn geen wetenschappers bij betrokken en jullie leven toch in een moderne tijd!”

Laat mij jullie een waarheid vertellen: Er zijn geesten in Ierland, wie zij ook zijn….geloof er maar in. Zelfs de regering begrijpt dit. De boeren van het land begrijpen het….er zijn gebieden die speciaal zijn en zij weten het. Er zijn gebieden waar zij bepaalde dingen niet op bepaalde manieren planten vanwege de feeën, er zijn feeënbomen in dit land die worden herkend door degenen die deze kracht hebben en dit heeft niets te maken met “hoe modern” zij denken te zijn.

De waarheid is deze: Er zijn onzichtbare dingen en deze onzichtbare dingen lijken zich te manifesteren aan mensen die “anders” zijn. Dit land heeft er een gevoel voor om deze dingen te voelen vanwege de afwijking van het raster. Van alle plaatsen op de planeet zitten jullie hier op nog zo’n plaats. Ik wil dat jullie Ierland met IJsland vergelijken….niet het groene gras, maar ik wil dat jullie het bewustzijn vergelijken. In Ierland zijn er de Feeën, kleine mensen. In IJsland zijn er de verborgen kleine mensen. In Ierland zijn er kabouters en in IJsland zijn er de Elfen. In IJsland is er nog iets meer omdat dit een land van vulkanen is en de vulkanen hebben – zoals elke IJslander jullie kan vertellen – namen en persoonlijkheden en die zullen soms weerklinken als de naam van “wie de vulkaan is!” Soms is hij goed en welwillend en soms is hij boos, zoals elke vulkaan, en dat geeft hen nog een andere elementaal die Trol wordt genoemd.

Lieve mensen, deze dingen zijn niet gewoon maar mythologie. Er zijn dingen die jullie niet kunnen zien maar er zijn energieën die jullie kunnen voelen. Zij zijn voor jullie zo diepgaand dat jullie hen namen geven….jullie geven hen persoonlijkheden en jullie leven en spreken met hen alsof zij bestaan en echt zijn. Zelfs de regering weet dit en doet eraan mee. Degenen van jullie die zeggen dat zij alleen geloven wat zij zien zal ik iets vertellen: Er is hier een wereld achter hetgeen jullie kunnen zien en dit brengt ons direct bij de zaal waarin wij ons bevinden want wat jullie niet kunnen zien is de meest diepgaande energie van alle energieën…..liefde, compassie, het gevoel van schoonheid! Deze dingen zijn zo krachtig….hoe kan een mens ooit zeggen dat hij alleen gelooft in dingen die hij kan zien….en liefde ervaren?

Hoe ziet liefde eruit, lieve mensen? Ik zal het jullie vertellen: het ziet er krachtig uit. Als jullie een instrument zouden hebben waarmee jullie liefde zouden kunnen zien zal ik jullie vertellen dat jullie het Universum zouden zien….jullie zouden de Schepper zien, deze planeet zien die met jullie samenwerkt. Jullie zouden de overvloed zien van dat wat esoterisch is. Jullie zouden in de Aarde een partner zien en misschien gaan jullie zelfs tegen de Elementalen spreken. Zij zijn echt! Deze plaats is er vol mee, en dit is de mogelijkheid waarvoor jullie zijn gekomen….zelfs diep binnenin deze gletsjer bestaan zij. Zij bestaan! Zij weten dat jullie hier zijn….ook al kunnen jullie hen niet zien.

In de laatste paar jaren is bewezen dat bewustzijn energie is. Nu wil ik jullie nog iets anders vertellen: Vergis je niet….bewustzijn behoort niet alleen de mensen toe!! De Elementalen hebben bewustzijn! Dat is energie! Op een dag zal de wetenschap het zien en bestuderen en zich afvragen hoe zij dit al die jaren hebben kunnen missen….dat de Aarde ook persoonlijkheid heeft….dat de Aarde iets te vertellen heeft!!! En nu wij het hierover hebben…..het is hier in deze stilte….nu!

Geeft dit jullie rillingen? Niet van de kou, maar geeft het jullie rillingen om Gaia hier tegen jullie te horen spreken in de diepte van deze gletsjer?

Dat zijn de Elementalen!

En zo is het.

Kryon