Kryon in Indianapolis. 1. – Vreugde vinden te midden van Chaos. 1.

Live Kryon Channeling.

Kryon in Indianapolis. 1.

Lee Carroll / 25  juli 2020
Geplaatst: 15 juli 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Vreugde vinden te midden van Chaos. 1.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik wil graag een serie van vier channelings houden zoals ik dit vaker doe. Niet alle bijeenkomsten die mijn partner samenstelt zouden zich hiervoor lenen….een onderzoek van een onderwerp dat vele delen kan bevatten in plaats van een eenvoudige korte channeling. Die past heel goed bij de huidige situatie. Als mensen hier later op afstemmen en niet naar de datum kijken kan het zijn dat zij niet goed begrijpen wat wij doen. Jullie zitten nu middenin hetgeen jullie in je land (VS) de Tweede Golf noemen van wat jullie de lockdown noemen. Misschien niet zo gesloten als de vorige, maar toch… Een tijd waarin jullie dingen doen die jullie normaal niet doen. Een tijd waarin van jullie wordt gevraagd om dingen te dragen die jullie normaal gesproken niet dragen, niet naar buiten gaan en dingen vieren, misschien zelfs niet naar het werk gaan.

Dit zijn moeilijke tijden en zij eisen hun tol. Ik wil deze vier specifieke channelings “Vreugde vinden te midden van chaos” noemen. Vreugde vinden te midden van de chaos!!! Men mag de helende kracht van vreugde niet onderschatten.

Ik had onlangs een channeling en had het over de diepgang van sommige menselijke emoties en vreugde was daar een van. Nu wil ik daarmee doorgaan en ik wil jullie wat informatie geven die jullie misschien niet kennen. Als al dit gedoe over virussen straks geschiedenis is – en dat zal het ook zijn – worden er veel dingen bekend die dit nu nog niet zijn maar die wel worden verwacht. Ik zal jullie er een van noemen. Gezondheidswerkers, ziekenhuizen, mensen die met zieke mensen omgaan, zullen in hun grafieken en kaarten aantallen cijfers tonen en de opwaartse bijstelling van andere ziekten tijdens jullie virus. Met andere woorden….in de tijd waarin jullie jezelf beschermden voor het ene ding, schiepen jullie iets anders. Dit andere werd geschapen omdat jullie chemie daarop reageert. Jullie chemie in je lichaam dat op een zeer diepgaande manier is afgestemd op jullie bewustzijn, reageert op angst, stress, ongelukkig voelen….en jullie weten dat ik gelijk heb. Het is een uitnodiging voor andere ziekten om binnen te komen omdat jullie immuunsysteem de kluts kwijt is, om het maar zo te noemen. Jullie voelen je niet lekker als jullie bang en angstig zijn en je zorgen maken en dit maar doorgaat.

Je zou dus kunnen zeggen dat lachen een goed medicijn is, en dat is waar! Dit is waar, en doctoren die dit horen zullen het hiermee eens zijn, ja knikken en zeggen dat zij dit hebben meegemaakt. De mens heeft de mogelijkheid om zich alleen al met het bewustzijn in leven te houden, zelfs verder dan het punt waarop het niet meer zo zou moeten zijn. Ik bedoel hiermee: vraag het een chirurg….er zijn zovele voorbeelden dat een opa of oma wil meemaken en zien hoe een operatie op een kleinkind uitpakt en maanden kunnen wachten totdat dit duidelijk wordt….en dan overlijden….bijna de volgende dag. Vraag het aan psychologen hoe ditzelfde kan gebeuren, met name bij grootouders, die zich in leven houden tot hun kleinkinderen voor school zijn geslaagd….en dan overlijden zij.

Dit is de soort van controle die jullie hebben. Jullie lichaam is verbonden met je bewustzijn en als jullie dit willen kunnen jullie feitelijk je leven verlengen. Als jullie vragen of jullie dit misschien wel tien jaar kunnen verlengen is het antwoord JA! Alles wat jullie hoeven te doen is je lichaam informeren over wat jullie willen. Jullie hebben de leiding….dit is altijd zo geweest….dit is Kryon-informatie vanaf het begin, maar de grootste….zijn vreugde, geluk en vrede!

Dit is wat we al heel lang vertellen en het gaat terug naar deze stelling: Ieder mens heeft de mogelijkheid om een herinnering van vreugde te scheppen in zijn gelaatsuitdrukking door dingen die in het verleden gebeurden op te slaan in de synaps van de hersenen en dit op zichzelf te plakken en vreugdevol te zijn in een tijd van chaos. Dit is te doen, het is mogelijk. Dit moet komen van je eigen bewustzijn en verlangen en jullie moeten herkennen wat ik zeg. Herken het! Je MOET het geloven!

Ik heb dit eerder gezegd en wil daarnaar teruggaan. Zelfs als jullie een moeilijke jeugd hadden, lieve mensen, hadden jullie als kind toch vreugde als jullie speelden met vriendjes of speelgoed, met dieren….een tijd waarin jullie veel vrede hadden met jezelf en lachten. Zelfs als jullie een moeilijke jeugd hadden blijven de goede dingen vaak hangen….jullie weten waarover ik het heb. Als jullie een jeugd hadden waarin je ouders innig van je hielden en je overal bij hielpen weten jullie dat het innerlijk kind dat er toen was nog steeds bij jullie is. Kunnen jullie je dit herinneren? Zelfs als jullie nog niet volwassen zijn heeft dit innerlijk kind een vonk van herinnering die vastzit in je hersenen. Er zijn mensen die dit afwijzen. Er zijn mensen die zeggen dat zij als kind, kind waren en nu zij volwassen zijn niet meer als een kind denken en dus nooit meer wordt geacht als een kind te denken. Er zit waarheid in….het staat zelfs in de Schrift. (Zo gij niet wordt als kinderen…. Henk) Dat je nu niet als een kind moet denken en verantwoordelijker moet zijn. Maar dit betekent niet dat je niet als een kind mag lachen. Dit is de manier waarop jullie bewustzijn is ontworpen, lieve mensen, om de dingen die jullie blij en vredig maken vast te houden en dichtbij jullie zijn zodat jullie hen kunnen gebruiken in moeilijke tijden zodat jullie niet echt door de moeilijkste donkerte heen hoeven te gaan waar het moeilijk is om je te herstellen. Ik spreek nu tegen enkele mensen die nu in die situatie zitten…ik weet dit. In de nacht slecht slapen….als je wakker wordt komen alle problemen weer naar boven….hoe ga ik dit doen en hoe ga ik dat oplossen en wat gaat er nu weer gebeuren? Aan sommige dingen dachten jullie een jaar geleden niet eens, en nu zitten jullie er middenin. Ik weet het!

Er zijn gereedschappen, lieve mensen, die bij jullie zijn ingebouwd, die jullie vredig en zelfs vreugdevol kunnen houden in deze tijden. Stel je de mogelijkheid eens voor dat jullie gebruik kunnen maken van de herinnering die jullie als kind hadden aan de gelukkigste tijden….om daar doelbewust gebruik van te maken omdat dit opgeslagen is in je bewustzijn om door deze tijden heen te kunnen komen zonder daarvan ziekten te krijgen en zonder de angst die jullie nu misschien hebben.

Dan zijn er ook nog mensen die zeggen dat deze dingen niet gedaan zouden moeten worden en zij zeggen dat steeds als jullie als een kind zouden denken, dit een belediging is voor je geslacht, met name voor mannen die zeggen dat dit niet gepast is voor hun mannelijkheid. “Ik zal niet meer giechelen!”’

Nu, ik weet niet of jullie het in de gaten hebben, maar mijn partner giechelt vaak (Kryon lacht) omdat hij dingen ziet die grappig zijn, zelfs als hij het moeilijk heeft. Hij ontwerpt dit en weet waarheen hij moet gaan en hij weet hoe hij dit moet doen. Hij weet ook dat dit de redding voor zijn gezondheid is. Dit is waarover ik jullie wil vertellen en leren. Er zijn mensen die zoveel afstand nemen van hun innerlijk kind dat zij als je hen ernaar vraagt zeggen: “Oh ja, ik heb mijn innerlijk kind al lang geleden in de achtertuin begraven. Het komt niet meer terug….het is dood!” Voor hen is dit ook zo omdat zij het gedood hebben. Het is niet zo dat het nooit meer tot leven gewekt kan worden want in waarheid is het daar nog steeds, maar in hun bewustzijn, hun waarheid, hebben zij het gedood!

Hoe is dit bij jullie? Waar staan jullie bij alle dingen die ik heb besproken? Hoe voelen jullie je als jullie ’s morgens opstaan? Slaat jullie de angst om je hart zo gauw jullie wakker worden? Maken jullie je de hele dag zorgen? Als jullie dit doen zeg ik jullie dat jullie niet alleen zijn en daarom houd ik deze channeling, lieve mensen. Er is niets mis mee, maar het hoeft niet zo te zijn.

Horen jullie wat ik zeg? Er zijn zo velen van jullie die nu en in de toekomst luisteren op wie dit op de een of andere manier van toepassing is.

Ik wil deze vier channelings op een liefdevolle manier spreken en jullie enkele zeer praktische gereedschappen geven die te gemakkelijk of vreemd, of gek kunnen lijken en wij zullen dit in de volgende channeling gaan doen. Ik weet dat jullie dit programma  zullen lezen, horen of later zullen beluisteren, want jullie zullen alle vier channelings op dezelfde plaats kunnen vinden. Zoals mijn partner heeft gezegd: op zijn website waar hij hen verzamelt….grote aantallen om er zeker van te zijn dat niemand wordt buitengesloten.

Lieve mensen, ik zou zeggen dat dit de boodschap van de dag is. Ik ga het nu niet hebben over diepgaande dingen van de Aarde of de heling die er komt. Ik ga spreken over de heling die nu nodig is zodat jullie gezond blijven en gebruik kunnen maken van de vreugde die daar is en, zoals ik al zei, ingebakken is in jullie hersenen….zoals jullie dit hebben ervaren. Jullie kunnen het niet kwijtraken, ook al zeggen jullie van wel en willen het ook….jullie kunnen het niet. Het is er en als jullie het willen herstellen kunnen jullie dit.

VREUGDE IS DE GROTE HELER VAN DE MENS. LACHEN IS DE GROTE HELER VAN DE MENS. Jullie chemie verandert, jullie persoonlijkheid verandert, en zelfs je uitzicht op de toekomst zal veranderen omdat het jullie manier van denken verandert. Herinneren jullie je dat jullie kind waren en op de vloer zaten te spelen en je nergens druk over hoefden te maken? Het enige waarover jullie je druk maakten was hoe lang je kon spelen tot je moeder zei dat jullie je speelgoed moesten opruimen! Oh, dat was het ergste dat er kon gebeuren!!! (Kryon lacht)

Laten wij die tijd terughalen waarin er niets was om je zorgen over te maken!

Ik kom terug met wat gereedschappen en wat discussies.

En zo is het.

Kryon