Kryon in Indianapolis. 3. – Vreugde vinden te midden van Chaos. 3.

Live Kryon Channeling.

Kryon in Indianapolis. 3.  

Lee Carroll / 25  juli 2020
Geplaatst: 22 juli 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Vreugde vinden te midden van Chaos. 3.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit zal de derde boodschap van de vier zijn aangaande Vreugde en wij hebben de serie: Vreugde vinden te midden van Chaos” genoemd. In boodschap nummer een noemden wij de helende werking van vreugde en de helende dingen veranderen de chemie van het lichaam. Wij hadden het over de huidige tijden met Covid. Wij spraken over zorgen en angst die misschien zelfs meer ziekten veroorzaken dan het virus vanwege de onzekerheden. Vandaag is het niet anders dan gisteren.

In de tweede channeling besproken wij manieren om persoonlijke vreugde te hebben. Wij bespraken enkele attributen zodat jullie vrede kunnen vinden in tijden waarin er niet veel vrede lijkt te zijn. Het is heel belangrijk, lieve mensen, dat jullie van deze dingen genieten en hen zien als attributen van vrede want vrede werkt zo….het is niet gewoon maar een emotie maar een manier van zijn. Op een bepaalde manier is dit een esoterische wet. Wij gaven jullie eerder een aantal van de elementen want een paar weken geleden spraken wij hier vaak over. Deze derde boodschap gaat over jullie met anderen. Wij spraken al vaak over de schoonheid van waarom de oude ziel hier is. Ik zeg de schoonheid omdat jullie glimlachen als jullie eraan denken dat het “werk” van de oude ziel is: vrede verspreiden. Vreugde, voor vreugde en energie zorgen voor degenen om hen heen en laten zien wat meesterschap kan zijn. Deze speciale channeling gaat dus over attributen die jullie kunnen gebruiken als jullie je onder anderen bevinden of misschien zijn dit toevoegingen waarvan jullie weten dat zij moeilijk zijn. Alweer: dit heeft te maken met vreugde, met lachen, met een vredig gevoel. Wij nemen dus aan dat jullie nummer een hebben gehoord of gelezen en klaar zijn voor nummer drie. Als jullie niet weten waar een en twee zijn….zij zijn makkelijk te vinden op de website van mijn partner. Mijn partner heeft het vaak verteld: “Zij zijn allemaal bij elkaar.”

Laten wij het over nummer een hebben. Negatief zijn is een gewoonte. Dit wordt door velen verteld, de leraar Marilyn….door Adironnda, ook zij vertellen dit. Zij hebben boodschappen om ons te herinneren aan deze gewoonte. Hier is wat ik bedoel: cultureel gezien zijn jullie gewend aan bepaalde zinnen, bepaalde manieren om dingen te doen, bepaalde manieren waardoor jullie er cultureel gezien bij horen. Jullie zijn onbewust heel vaak negatief en weten het zelfs niet eens.

Als jullie anderen om je heen gaan helpen zal dit niet werken als jullie negatief zijn. Jullie zeggen misschien: “Ik ben niet negatief. Ik ben een positief mens.” En ik zeg: misschien ben jij een positief mens….met slechte gewoonten. Jullie zullen vragen: “Wat bedoel jij daarmee?” Het is niet zo dat jullie een negatief bewustzijn hebben als jullie automatisch negatieve dingen zeggen. Er gebeurt iets in je leven, een bepaalde situatie, en jullie zeggen: “Ik wist dat dit zou gaan gebeuren!”

Wat is er nu gebeurd? Stop alles! Wat er zojuist is gebeurd is dat jullie je lichaam hebben verteld, je lichaam, het Universum en wat er ook maar wil luisteren, dat jullie negativiteit hebben verwacht! Dit is een gewoonte! Of jullie het nu wisten of niet….het is een gewoonte en degenen om je heen horen dit als familie of kinderen hun ouders bestuderen. Jullie laten dingen uit je mond vallen die negatief kunnen zijn terwijl jullie dit niet menen. Het eerste attribuut is dus: Luister naar jezelf! Luister naar wat je zegt in bepaalde situaties en wees je ervan bewust dat veel daarvan cultureel is door de cultuur waarin jullie leven, lieve mensen, negatief is….als jullie dit al niet wisten.

Kijk naar jullie massamedia om te zien wat zij allemaal doen. Is het positief en verheffend en leuk? Het antwoord is NEE. Hoe meer horror zij jullie kunnen geven hoe meer mensen er kijken. Jullie zitten in een cultuur en jullie hebben de gewoonten van die cultuur. Dit was nummer een!

Nummer twee is een actief onderwerp. Dit betekent dat er werk bij betrokken is. Als jullie bij anderen zijn, vrienden, familie, collega’s, doe dan je best om negativiteit te negeren zonder confrontatie. Dit is van groot belang. Laat niemand denken dat zij het verkeerd hebben door wat jij zegt. Laat het hen bijvoorbeeld het verschil zien door de manier waarop jullie zijn en je gedragen. Jullie zeggen: “Het is een mooie dag vandaag” en jullie vrienden, collega’s en familie zeggen: “Voor mij niet!” Jullie zeggen: “Misschien verandert dit wel” en het antwoord is: “Nou, vandaag niet!”

Wat jullie gaan zien is negativiteit en jullie zullen niet geloven hoeveel er daarvan is. Degenen om je heen zullen maar weinig positiefs om zich heen horen, inclusief zijzelf. Jullie zeggen: “Je ziet er goed uit vandaag” en zij zeggen: “Ja, nu wel, maar je had mij gisteren moeten zien!” met andere woorden: er is helemaal geen overeenstemming, niet eens een beetje, met wat jullie ook zeggen….en toch wil ik jullie zeggen dat jullie een verschil maken. Zij die naar dit proces kijken zullen het zien. Jullie zullen bekend staan als positieve mensen….zonder dat er iets negatiefs uit je mond komt of dat jullie zeggen: “Waarom ben jij altijd zo negatief?” Doe dit nooit. Probeer daarentegen de dingen om je heen zeer positief te benaderen, zelfs voor degenen die dit niet leuk vinden of willen. Ik zal jullie zeggen waarom dit zo is: omdat tussen de twee bewustzijns, degene die het meest aantrekt, degene die het meest logisch is, degene waar mensen naar willen kijken…..jullie zijn!

Hoe zouden jullie het vinden om bij iemand te zijn die altijd negatief is? Het antwoord is dat dit niet prettig is. Het is voor jullie niet opwindend….het is werk! Langzamerhand gaan jullie zien dat jullie hen niet kunnen veranderen maar in elk geval positieve zaken voor hun neus hebben geplaatst zodat zij wel een keuzemogelijkheid hebben. Anderen om jullie heen kunnen zien wat er aan de hand is en feitelijk ook hun handelingen of denkwijze kunnen veranderen. “Wel hij of zij heeft gelijk. Dit is een goede tijd om onze gedachten eens positief te bekijken en wat dingen te veranderen want laten wij leuke en opwindende dingen samen doen!”

Dit gebeurt, en dit zou misschien niet zijn gebeurd als jullie niet positief waren geweest tegen die ene persoon. Zorg nooit voor een confrontatie maar laat hen in plaats daarvan zien wat goed is.

Nummer drie….de moeilijkste. Jullie hebben mij dit niet vaak horen zeggen. Er zijn mensen die letterlijk negatief zijn. Hun hele leven is dit alles wat zij zijn geweest of wat zij hebben gezien en wat er gebeurt is dat jullie vreugde hen irriteert. Jullie vreugde irriteert hen!!! Jullie positieve gedachten, jullie wens om dingen om te draaien is niet iets dat zij overwegen. Zij kijken naar jullie en zeggen: “Ga weg joh, ik heb last van jou!” Zij ZIJN negatief en zullen niet veranderen. Er zijn mensen, en jullie weten dat ik gelijk heb….wat doen jullie daarmee? Het antwoord is….wees niet bij hen. Jullie zouden kunnen zeggen: “Dat is moeilijk, zij zijn mijn familie!”

Ik heb het nu tegen een groep mensen, oude zielen, en jullie weten precies waarover ik het heb, want soms verwijderden jullie je van je familie….ik weet wie er luisteren. Het moeilijkste wat jullie kunnen doen is teruggaan voor de feestdagen en alle negativiteit zien die over de tafel gaat….en zij weten het niet eens. Jullie irriteren hen met wat jullie met wat jullie vertellen over hoop voor de planeet en als jullie teveel praten naar hun zin. Soms zijn jullie er nog niet helemaal uit en soms kan je mensen en dingen repareren, maar vaak is het enige antwoord om weg te gaan en mensen te vinden die op dezelfde manier denken als jullie en geloven dat er hoop is voor de planeet, voor henzelf, voor hun gezondheid en voor het leven.

Wij hebben gezegd dat vreugde besmettelijk kan zijn en jullie hoeven dus niet noodzakelijk met je familie bezig te zijn. Als zij open staan voor verandering kunnen jullie vertellen wie jullie denken te zijn. Zij zullen zichzelf motiveren door bij iemand te zijn die positief is en veel lacht. Hier gaan wij ook nog over spreken. Luister naar hetgeen zij zeggen zonder kritiek te leveren of negatieve gewoonten te hebben. Je hoeft niet hoe dan ook in een politieke discussie terecht te komen omdat dit nooit werkt. Als het niet anders kan, zeg dan niet teveel en wees zoveel mogelijk positief.

Dit is de persoon waar mensen bij willen zijn, lieve mensen. Ik heb het eerder gezegd: zoek je favoriete meester van deze planeet en denk na over zijn of haar leven en aan hetgeen zij deden. Hadden zij altijd kritiek? Het antwoord is: Nooit! Wat er uit hun bewustzijn kwam en wat zij vertelden was altijd verheffend. Zij spraken altijd over wat mogelijk was en brachten altijd hoop op een welwillende manier. Dat is meesterschap!

Vreugde is besmettelijk, lieve mensen, en hoe meer jullie dit laten zien en verspreiden, hoe meer jullie je groep zullen vinden.

Lieve mensen, dit is het antwoord op de vraag hoe jullie anderen kunnen beïnvloeden met wat jullie hebben en dat vreugdevol is.

Wij komen terug voor de volgende boodschap over vreugde.

En zo is het.

Kryon