Kryon in Indianapolis, Indiana 1 / De Comfortzone

Live Kryon Channeling:
Kryon in Indianapolis, Indiana 1

De Comfortzone

18 augustus 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De channeling die jullie hebben gehoord is al een half bewijs voor wat ik ga zeggen. “Kryon, hoe kan jij nu hetzelfde zeggen als een totaal andere entiteit?” Het antwoord is dat jullie niet voldoende weten over channeling.

Wat gebeurt er echt op dit moment? Er zitten twee mensen voor jullie, verschillende stemmen, verschillende houdingen en toch een identieke boodschap! Dit kan jullie een idee geven waar de informatie vandaan kan komen. Als die puur is zal de informatie liefhebbend zijn. Het zal uitbreiden en het komt van dezelfde identieke plaats, lieve mensen, als de informatie die van jullie eigen Hoger Zelf komt. Een deel van het channelen, de manier waarop jullie het horen, is de aanvaarding ervan. Of jullie nu academisch zijn of het opschrijven en op de koelkastdeur plakken…. het klinkt als waarheid, iets van binnenin jullie en jullie leggen je pen neer en zeggen: “Ah, daar heb ik nooit aan gedacht.” En dan zien jullie in dat channeling een cumulatief iets is waar door velen aan wordt deelgenomen. Dat jullie allemaal zijn betrokken bij een herinnering: jullie weten wat ik wil zeggen voordat ik het zeg, omdat wij spreken vanuit dezelfde Bron.

Vandaag wil ik het hebben over de comfortzone. Het is zeer waar dat de menselijke natuur zelf een comfortzone is want die is in millenniums nauwelijks veranderd en daarom lijkt deze comfortzone realiteit te zijn, de enige realiteit. De realiteit van het bestaan die jullie echt begrijpen, jullie weten hoe jullie je dienen te gedragen, waar je bepaalde dingen kunt krijgen en wat jullie moeten doen. Dit is wat een paradigma van realiteit werkelijk is: een aardse plaats, en alle zielen horen erin thuis. Er is een deel van jullie en jullie innerlijk aangeborene dat zegt: “Ik ben hier binnenin. En dit zal werken en dit zal werken en dat zal werken”….. en dat doet het ook! Ook op deze reis zijn jullie je er – alweer – onbewust van dat jullie in een kleine kamer zijn en dezelfde dingen doen die jullie altijd hebben gedaan, leven na leven, met een bewustzijn dat jullie begrijpen. Een bewustzijn van de planeet dat trekt en drukt en dat jullie hebben gezien. Jullie voelen je daar dus in thuis. En nu opeens staat jullie box wijd open en zijn er vele mensen die doen alsof dit niet zo is, zij zitten nog steeds in hun box. De box breekt, de muren vallen om en er zijn er zeer velen die hen in hun geest direct weer overeind zetten en zeggen: “Ik ga mij niet bewegen, ik ga mij niet bewegen!” Dit geldt ook voor sommige oude zielen die bang zijn, jullie klasgenoten die niet hadden verwacht dat zij het niet weten, maar degenen die hier het langst zijn zien de muren naar beneden komen, en dan zijn er een paar stappen die jullie zouden kunnen zetten, die zeggen: Ik ga het met dit avontuur nog een beetje verder en zien hoe het is…. dit zijn jullie!

Niemand heeft ooit gesuggereerd, lieve mensen, dat jullie je spikes moeten aantrekken en in de tuin moeten gaan rennen, alleen maar omdat de muren naar beneden komen. Wij zeggen alleen dat het paradigma waar jullie, in de box, in zitten, verandert, en stapje voor stapje nodigen wij jullie uit om er wat meer druk achter te zetten en uit te zoeken wat het voor jullie betekent. Het betekent: uit je comfortzone gaan. Jullie allemaal, lieve mensen, waren eens kinderen. Naar het bewustzijn van een kind kijken is prachtig en alle gevoelens die kinderen hebben met betrekking tot verandering, weg van huis, mamma, pappa, misschien naar een andere school gaan, misschien uit de auto gezet worden en achtergelaten, in een nieuwe omgeving geplaatst worden waar jullie nog nooit zijn geweest, klasgenoten die je zult ontmoeten, oudere kinderen die je misschien pesten, en jullie worden uit de auto geduwd en er wordt gezegd dat het je goed zal gaan. Wat voor moment was het?

Jullie omringden jezelf met ervaringen – steeds als jullie een nieuw pad bewandelden, de trap op gingen die er nooit eerder was, werd het de tweede en de derde keer steeds makkelijker…. nieuwe leraren, nieuwe klassen….. steeds moeilijk die eerste keer – kunnen jullie je dit herinneren….. voor de eerste keer in een klas zijn. Jullie voelden je ongemakkelijk en hoopten dat jullie het juiste deden, merken dat enkele klasgenootjes naar je kijken! Dat is wat er nu aan de hand is. In plaats van klasgenootjes is het nu het andere deel van de mensheid. Zij gaan jullie zien in een licht waarin jullie nooit eerder zijn geweest. Jullie gaan de stappen nemen en een daarvan is de begeleiding van het innerlijk aangeborene. Met andere woorden: jullie stappen in een donkere plaats die mysterieus en onbekend is en tegelijkertijd horen jullie de woorden: “Er is niemand beter dan jij – op deze planeet – om dit te doen!” Want alle dingen zijn tot op een bepaalde graad bekend, maar de grootste is deze: Jullie zijn nooit alleen!! En dan gaan jullie je herinneren wat wij steeds weer hebben gezegd: Er is hier een plan; en als ik jullie de abc’s van het plan nog niet heb gegeven, laat mij jullie dan nogmaals vertellen dat het plan van JULLIE was! En als jullie hier in deze opwaardering kwamen was dit het plan: jullie zouden gaan ontwaken en je herinneren en dat jullie gaan zien. Dat jullie de realiteit kunnen controleren die oncontroleerbaar was, dat jullie door synchroniciteit veel dingen gaan overkomen en anderen zullen zeggen: “Goh, heb jij even geluk!!” Jullie kijken hen aan en zeggen: “Morgen heb ik ook weer geluk! Kijk maar, morgen weer, kijk maar! En als het je interesseer zal ik je laten zien wat geluk is. Dan introduceren jullie bij hen het concept dat zij geweldig zijn. Jullie introduceren bij hen het concept van compassie – welke religie zij ook hebben – jullie kijken hen in de ogen en zij zien in jullie dat jullie weten wat jullie doen.

Jullie tonen de weg. Jullie stappen in een donkere plaats en de muren komen naar beneden en jullie zeggen: “Volg mij!” Misschien net zoals jullie ouders op je eerste schooldag zeiden. Al snel wordt dit een tweede natuur en doen jullie een paar volgende stappen en uiteindelijk….. hebben jullie vrede op Aarde.

Licht brengt leven voort. Licht brengt licht voort, en wat dit betekent en wat wij zeggen is dat een leven vol compassie dat een ander bewustzijn heeft, meer van hetzelfde produceert, en leven is bijna besmettelijk want het is bekend dat mensen graag bij een vriendelijke iemand vertoeven, bij iemand die veel lacht. Het is bijna een uitnodiging om met jullie mee te gaan. Ik wil met jou meegaan en tegen iemand die in de put zit zeggen: “Ga met hem mee, altijd lachen!” Dit is vreugde en vreugde is een deel van het leven: een persoon in balans die rondloopt op een plaats die voor anderen nieuw is. Zo gaan zij jullie volgen en tonen jullie hen de weg. Het maakt niet uit wie jullie zijn, welke leeftijd jullie hebben en ik heb het nu niet over degenen die boeken lezen of naar een channeling gaan. Ik heb het over degenen die straks teruggaan naar huis, naar hun kinderen of hun werk…..want zo is de mensheid! Jullie gaan alle paradigma’s zien van een duisternis die uiteen valt. Jullie kunnen nu gaan zitten en afwachten wat de volgende stap zal zijn, en ik zeg jullie dan: “Jullie kunnen een hamer pakken en wat breekwerk gaan doen aan de muren.”

Dit zal de manier zijn waarop mensen elkaar behandelen op de werkplek. Dat jullie gaan praten over dingen waar anderen over klagen en dat jullie naar hen luisteren op een welwillende manier die anders is dan die waarop anderen dit doen. Jullie houding van alleen maar luisteren kan compassie tonen, suggesties geven die compleet anders zijn dan de klager ooit had gedacht. Als zij klagen over de baas en verwachten dat jullie dit ook gaan doen zeggen jullie: “De baas zal het wel moeilijk hebben” en brengen licht, en dit verrast hen omdat het antwoord geen kritiek bevat. Het is compassie en een suggestie om elkaar te helpen. Dit is waartoe de oude ziel is uitgerust omdat jullie hier zijn geweest en dit en dat hebben gedaan. Daarom zitten jullie hier te luisteren of lezen dit. Jullie hebben je gereedschap om het gezicht van God aan te raken; jullie zijn toegerust om het Hoger Zelf te kennen, wie jullie Zijn, de pracht waarmee jullie hier zijn gekomen. Alleen maar door compassie te tonen en anders te zijn door je licht hoog te houden zullen anderen komen. Op een dag zullen jullie vragen: ”Waarom ben jij bij mij?” en als ik jullie de waarheid vertel is dit wat zij zullen zeggen: “Omdat ik zie dat jij het hebt uitgepuzzeld en ik wil weten wat jij weet.” Jullie omarmen elkaar en jullie zeggen: “Alles wat ik weet is Liefde, en die is besmettelijk!”

Het is zo eenvoudig en zo moeilijk. Jullie gaan uit de comfortzone van het oude en weten dat oude dingen op oude manieren werken, een comfort dat een oud comfort is en jullie zijn er klaar voor om in het licht te stappen en een nieuwe comfortzone te scheppen voor iedereen die kan zien wat er aan de hand is.

En zo is het.

Kryon