Kryon in Indianapolis, Indiana 2 / Nieuwe Attributen van Liefde

Live Kryon Channeling:
Kryon in Indianapolis, Indiana 2

Nieuwe Attributen van Liefde

18 augustus 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De boodschappen die worden gebracht zijn bijna helemaal voor degenen in de zaal. Maar de onderwerpen die hier worden behandeld zijn voor de oude zielen die hier zijn en de boodschappen variëren. Soms zijn het thema’s en soms parabels, soms wordt er academische informatie gegeven over dingen die zich ontvouwen en komt de vraag wat er verder gebeurt. Maar niet nu. Wij sluiten de dag af en aan het einde van de dag doen jullie wat jullie altijd doen en staan op en vertrekken. Maar op dit moment is hier een samenhang en ik wil er voordeel uit trekken dat jullie hier zijn en luisteren; ook voor degenen die luisteren en lezen en niet hier zijn. Dit is een boodschap die zal blijven en blijven en blijven; dit is een korte boodschap die zal blijven.

In het begin was er Liefde, en wij zijn een eerdere channeling ook hiermee begonnen. Ik wil jullie bijpraten. Meer dan tien jaar geleden presenteerde ik mijn partner de attributen van Liefde die hen opschreef en publiceerde in een boek. De vier attributen van Liefde werden door een engel gegeven aan de held van het verhaal en hij luisterde ernaar. Is Liefde sinds die tijd veranderd? Ik zeg: Nee, Liefde is altijd hetzelfde. Ik zal jullie wat informatie geven. Jullie kunnen het er niet mee eens zijn, maar Liefde is veranderd omdat jullie zijn veranderd. En nu kunnen deze attributen verder uitgelegd worden. Sommige van hen zijn hetzelfde gebleven maar zelfs daarin kunnen zij verder uitgelegd worden omdat jullie opeens in een energie zitten die het zal verbeteren en jullie niet alleen maar zal laten luisteren. Meer dan tweeduizend jaar geleden, lieve mensen, liet de meester van Liefde jullie dit zien, presenteerde het jullie. Hij deed zijn best om het naar deze planeet te brengen op een manier waarop jullie het allemaal konden gebruiken. Elke dag weer. Overal waar hij liep kun je zeggen dat de bloemen anders bloeiden, vanwege de Liefde. Pas veel later nadat hij was weggegaan veranderde de Aarde duidelijk omdat de boodschap die hij bracht zo puur was, zo goddelijk, zelfs vandaag herkennen jullie dit nog.

Liefde…. ik wil jullie de attributen geven, vandaag, weer, en een beetje anders dan daarvoor. De eerste is deze: Liefde is puur! Het is zo puur als jullie mogelijk kunnen geloven. Het bestaan ervan wordt met niets anders gemixt. Het is puur! Het is zo puur dat mensen deze puurheid zelfs niet begrijpen, zelfs niet daarbij in de buurt komen. Ik heb al eerder gezegd dat het te zien is in de ogen van een moeder als zij haar pasgeboren kind ziet. Voor het eerst wordt het kind opgetild en op je borst gelegd. Deze energie die jullie voor deze kleine hebben is voor de mens zo puur dat er opwinding is en viering, er zijn tranen, er is gelach, het kan niet puurder. Nu wil ik dat jullie dit met tien vermenigvuldigen….. dat is de puurheid van Liefde; de Liefde van God! En waar gaat deze Liefde naartoe…. het wordt direct naar JULLIE gestuurd.

Het is puur. Het komt zonder enige bagage en het komt bij jullie en jullie zeggen: “Ik houd zonder voorwaarden van jou, onder een voorwaarde!” Je moet hier naartoe, je moet daar naartoe, je moet dit doen, je moet dat doen, en…… voordat je het vergeet…. zet ook de vuilnisbak even buiten!” Dit is niet de Liefde van God, dit is menselijkheid die op de Liefde van God wordt geplakt door de mens. Als er God binnenin jullie is en dit het plan was zouden de meeste religies op jullie planeet moeten erkennen dat God binnenin jullie is, dat jullie Prachtig zijn! Hier geboren met Liefde die zo puur is. Zo zijn jullie begonnen. Zoveel als jullie konden zag Ma dit, zag Pa dit en als zij samen naar jullie keken, in deze eerste weken, waren zij zo opgewonden….dat was de puurheid die zij jullie konden geven en daardoor kenden jullie de Schepper terwijl jullie opgroeiden. Hij gaf jullie iets speciaals: de mogelijkheid om op dezelfde manier Liefde terug te geven…. de puurheid van Liefde….. mogelijk de meest verbazingwekkende energie op de planeet. Dit komt van de Schepper, lieve mensen en ongeacht wie jullie denken te zijn en wat er in je leven aan de hand is of wat jullie is verteld: jullie werden in die conditie geboren.

De vrije keuze van de mensheid bracht het bewustzijn waar het nu is en toen jullie hier kwamen was er alleen maar pure Liefde voor de onschuld van een kind.

Dit was nummer een.

Liefde is stil. Stil en geduldig. Wij hebben dit eerder gezegd. De puurheid van echte Liefde is rustig. De meester van Liefde ging niet een kamer binnen en zei: “Luister: Ik heb Liefde…. en jullie niet…. dus waarom komen jullie niet hier samen en luisteren naar mij!” Dit is niet wat er gebeurde en jullie weten dit …. jullie weten dit! Als de meester van Liefde nu door de achterdeur zou komen weten jullie zelf al: “Wees rustig!” Jullie zouden het weten! Dan lopen jullie achter hem aan en er zou rust zijn. En in die stilte zijn er de kerntroepen uit de Bron van de Schepper. Van de Liefde van God en hoe jullie natuurkunde kunnen manipuleren en over hoeveel er van jullie wordt gehouden. Iedereen zal Liefde in zijn meest pure vorm herkennen. Zo IS Liefde. Als Liefde zelf de kamer binnenkomt wat zou die dan doen…. niets! Jullie zouden zeggen; “Je bent er! Wat krijgen wij vandaag?” en Liefde zou zeggen: “Ik wil jullie iets laten zien, en in alle rust en schoonheid zal Liefde jullie mee naar buiten nemen en jullie een bloem laten zien. Liefde zou zeggen: “Kijk naar deze bloem, want die is JULLIE!! Alle schepping en de schoonheid van jullie en deze bloem zijn een en hetzelfde ding! Zij vertegenwoordigen: Liefde! De bloem en jullie hebben een ding gemeen: dezelfde Schepper, dezelfde complexiteit. Liefde zal jullie meenemen naar een boom en zeggen: “Realiseren jullie je dat jullie EEN zijn met die boom? En er is meer:  Omarm de boom!” En Liefde zou zeggen” Kunnen jullie voelen dat de boom dit terugdoet? Wisten jullie dat de boom weet dat jullie daar zijn? Chemisch gezien weet de boom dat jullie er zijn. De boom geniet ervan omdat hij jullie adem echt nodig heeft om te leven. (Kryon lacht) En de boom reageert daar weer op door jullie zuurstof te geven; als jullie er een mee zijn is de boom een met jullie.

Het voorbeeld en de metafoor is dit: Dat elk ding op de planeet, zelfs de dingen waarvan jullie denken dat zij niet leven, levend zijn en een zijn met jullie! In de stilte en rust kunnen jullie dit voelen. Jullie kunnen dit weten. Er zijn mensen die hebben ontdekt dat zij het Veld binnen kunnen gaan en nooit een woord zeggen en luisteren naar de stilte van de prachtigste muziek die er is. De Eenheid van alle dingen is legendarisch en het is een van de eerste dingen van de spirituele systemen die jullie zijn begonnen. DAT is Liefde! Liefde is de clue die alles samenstelt, het toont jullie de pracht en jullie hoeven geen woord te zeggen, alleen maar van je te laten houden.

Dit was nummer twee.

Nummer twee gaat over in nummer drie:

Liefde doet zich nooit groter voor dan het is. Liefde is nooit trots op zichzelf. Dit is geen deel van Liefde, het is geen deel van het bewustzijn van Liefde. Als jullie van plaats naar plaats gaan en liefhebben, zijn jullie stil, geduldig en jullie poetsen helemaal niets op, pochen niet en als jullie dit doen zijn jullie groter dan de Liefde die jullie dragen. Als jullie in deze zaal rondlopen en zien dat de Schepper binnenin eenieder is, ongeacht wat zij zeggen, of boos zijn of blij met je zijn, het maakt niet uit….. is de Schepper binnenin! Ook zij hebben de Schepper! Er zijn ook mensen die naar jullie kunnen schreeuwen….. dat is hun bewustzijn, dat is hun zaak…. maar de Liefde van God in hen is prachtig! Net zoals dit bij jullie het geval is. En dan gaan jullie begrijpen dat de evolutie van de menselijke geest het begin is van de verbinding met de Schepper de verbinding met alle mensen is. Als dit gaat gebeuren worden mensen voorzichtiger met wat zij tegen elkaar zeggen omdat zij iets gemeen hebben en dat is de schoonheid en de stilte van Liefde. Zij begrijpen de verbinding met hen en de Bron en zij gaan de verbinding begrijpen met alle anderen in het melkwegstelsel of zelfs in het Universum, van Liefde. Het Universum van Liefde is het leergebied waarin jullie op dit moment zitten. Het herinnert jullie aan hetgeen jullie oorspronkelijk is geleerd: Liefde is Alles.

Nummer vier is de grote…

Vol van de nieuwe energie op deze planeet – voor de eerste keer in deze nieuwe energie, is die besmettelijk. Dit betekent dat als jullie met puurheid van iemand houden, zij daar niets tegen kunnen doen, ook zij krijgen het te pakken. Of zij het nu wel of niet weten of wel of niet willen, zij worden doordrongen van hun potentieel.  Dit betekent dat zij met vrije keuze en een groter potentieel meer doordrongen kunnen worden door het Licht van Liefde dan ooit tevoren. Dan komen jullie direct bij de metafoor van Licht en ontwaken voor een grotere waarheid. Hij vertelt dat als jullie het Licht aansteken in het duister, deze duisternis verdwijnt! En andere mensen worden aangetrokken tot dit Licht omdat zij beter kunnen zien…. met vrije keuze, niet omdat de dokter druk op hen uitoefent, niet door hen een boek te geven, maar omdat zij beter kunnen zien. Zij zien beter en zij gaan het voelen en zij weten niet wat zij voelen, maar zij vinden het prettig. Zij zeggen tegen jullie: “Ik weet niet wat het is maar ik geniet meer van het leven. Ik voel mij geen slachtoffer meer. Ik weet niet wat er aan de hand is maar mijn leven voelt beter” zullen zij zeggen. “Ik voel dat er hoop is, licht aan het einde van de tunnel. Ik dacht dat mijn ziekte mij zou doden, maar nu weet ik beter omdat ik die kan controleren.…. door Liefde”

Dit is er op de planeet aan de hand. Als ik jullie iets zou vertellen dat jullie met de ogen zou laten rollen, houd dit dan voor jezelf. (Kryon lacht) Dit was een grap!

De Pleiadiers gingen hier doorheen…. alles waar jullie doorheen gaan…. alle systemen die jullie ontdekken en door de eeuwen en door de ontdekkingen en door de ontwikkeling van hun 23 paar DNA. Er waren niet zoveel duizenden jaren voor nodig voordat ziekte was verdwenen. En dan realiseerden zij zich iets: Ziekte heeft een vibratie en deze vibratie is laag en deze vibratie zal zich makkelijk hechten aan elke andere lage vibratie en dat als hun bewustzijn zich hoger zou gaan manifesteren, hun DNA beter zou gaan werken en de heiligheid van wie zij zijn zich aan hen ging vertonen als zij Vrede op hun Aarde zouden hebben en zij zich zouden bewegen naar de status waarin geen enkele ziekte zich meer aan hen kon hechten. Het was het begin van realisatie van een langer leven, een uitgebreid leven. Hun DNA is dat van jullie. Zij ontdekten dat zij met een hoger bewustzijn konden leven…. generatie na generatie na generatie…. zonder oud te worden!

Op dit moment nodigen wij jullie uit om daarmee te beginnen. Nu willen wij jullie vragen te gaan beginnen met het spreken tegen je innerlijk aangeborene en het te instrueren…. met Liefde… wat het wordt geacht te doen. Niet wat de media jullie vertelt, het wordt geacht te gebeuren in een bepaald jaar van het leven, waarin jullie gaan terugkijken en degenen om jullie heen niet alleen zien dat jullie Liefde hebben, verpakt en uitgedrukt in jullie compassie en door wat jullie doen en zeggen en doordat zij zien dat jullie niet veel ouder worden en zij wel. Alleen dit al trekt vele mensen aan die vragen wat jullie doen en dit ook willen hebben. En alweer kan je hen vragen te gaan zitten en hen in de ogen kijken en zeggen: “Weet dat jij prachtig bent geboren en dat je dit kunt uitbreiden als je dit wilt. Dan heb je hun aandacht en dan begin je hen te vertellen wat jij voelt en wat je hebt gedaan en hoe jij vele dingen in je leven onder controle hebt en geen slachtoffer op deze Aarde bent. Dat is Liefde. Dat is Liefde en jullie zijn ervoor nodig als katalysator voor de Liefde op de planeet, de lijm, om het op zoveel verschillende manieren te tonen. Duisternis zal nooit kunnen bestaan in puurheid en de lelijkste dingen zullen uit het duister tevoorschijn komen en jullie kunnen nauwelijks zien hoe lelijk zij zijn en jullie huilen door wat zij hebben gedaan en zij zullen sterven in het Licht. Zij zullen allemaal sterven en jullie realiseren je dat het komt door het Licht dat jullie laten zien. Zij gaan allemaal weg en hebben geen enkele kans. Door hun keuze zijn zij de verkeerde weg ingeslagen, door keuze zijn zij naar een duister bewustzijn gegaan en door keuze hebben zij jarenlang de ondenkbare dingen gedaan en jullie zullen het zien. En als jullie het zien wil ik dat jullie je deze channeling herinneren, aan het moment denken waarop deze mens in de stoel jullie deze informatie bracht.

Het is in het Veld en het komt eraan. De schoonmaak is begonnen. DE SCHOONMAAK IS BEGONNEN!!!

Laat deze dingen niet in jezelf verpieteren want er zal duisternis bestaan, die zal niet weggaan.

Dit is genoeg.

En zo is het.

Kryon