Kryon in Italië 2:  Ontmoet de Kampioenen. 

Live Kryon Channeling
Kryon in Italië 2 

Lee Carroll / 23 september 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Ontmoet de Kampioenen. 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik ben gekomen om jullie vandaag weer informatie te brengen, maar ik wil die van gisteren uitbreiden. Dit is meer dan een channeling, lieve mensen, dit zal een visualisatie worden. In deze laatste maanden heb ik jullie iets gegeven dat ik jullie nooit eerder heb gebracht. Ik ga jullie leiden naar multidimensionale gebieden waar jullie nu in kunnen gaan, hetgeen jullie eerder niet konden. De mens begint te veranderen. De spirituele evolutie die zo velen van jullie hebben verwacht komt eraan en dit geldt voor de hele Aarde. Je zou kunnen zeggen dat het een ontwaken is en een van deze “ontwakens” is de vaardigheid voor de mens om te denken met een hoger bewustzijn dan waar jullie ooit toe in staat waren om te denken.

Voor degenen van jullie die je niet bewust zijn van waarover ik spreek, laat mij jullie eraan herinneren dat de wetenschap jullie DNA anders begint te bezien. Biologie en natuurkunde gaan samen en toch gaan zij niet nauw samen en omdat jullie hen niet samen bestuderen missen jullie dingen. Elke wetenschap gaat samen met elke andere wetenschap. Jullie splitsen hen om hen apart te bestuderen alsof zij niet met elkaar samenwerken. Oh, dat doen zij zeker. Heel veel. De meetkunde die betrokken is bij natuurkunde is dezelfde die is betrokken bij biologie en hoe meer jullie de “kleinheid” van biologie bestuderen komen jullie terecht bij het DNA en gaan jullie de molecule bestuderen en wat jullie dan ontdekken…..is natuurkunde! Er zijn de fractals van de vier….er zijn vele dingen die nog ontdekt moeten worden maar het is een ding dat de wetenschap nu probeert te begrijpen. Is er een reden voor dat jullie je DNA gaan begrijpen als multidimensionaal? Vele, vele jaren geleden begonnen experimenten dit te tonen….en nu is er het begrip hierover dat veel van deze planeet multidimensionaal is. Zelfs eenvoudige dingen als licht en magnetisme en zwaartekracht hebben alle multidimensionale aspecten.

Wat is multidimensionaal? Dingen buiten jullie realiteit….dingen die jullie niet begrijpen omdat jullie hen nooit hebben gezien…..dingen die voor jullie niet begrijpelijk zijn omdat jullie in vier dimensies zijn. Alleen maar vier! De wetenschap heeft verteld dat er vele dimensies zijn…..wel zevenentwintig….tot nu toe! Maar de natuurkundigen ijken dit steeds. En hier zitten jullie dan in vier dimensies.

Vraag: als er zevenentwintig zijn en jullie alleen in vier zijn, klinkt het dan logisch dat er een paar kunnen zijn die jullie kunnen bezoeken in een multidimensionale staat? Het antwoord is JA….en nu vindt men uit dat jullie eigen lichaam je daartoe in staat stelt. Daar wil ik jullie mee naartoe nemen. Ik wil dat jullie hier lekker zitten en een visualisatie met mij doen. Wij gaan naar een zeer speciale plaats. De bijeenkomsten die ik onlangs heb gehad zijn net zoals deze: Ik zit alleen in een stoel in een zaaltje terwijl er duizenden kijken. Over de hele wereld vertel ik hen hetzelfde. Jullie zijn niet beperkt door de vierde dimensionele realiteit. Jullie zijn in staat om andere realiteiten te bezoeken, te ervaren. Dit is echt zo. Er zijn nog steeds mensen die hun hoofd schudden en zeggen: “Ik geloof alleen wat kan zien en aanraken!” Dit zijn de mensen die hebben besloten om niets anders te willen zien. “Ik kies ervoor om in vier te blijven hoewel de wetenschappers zeggen dat er meer zijn. Dan zijn er mensen die zeggen: “Ik geloof dit. Laat mij de andere dimensies zien. laat mij dit deel van mijzelf zien waarvan ik weet dat het er is.”

Is het mogelijk dat jullie je eigen bewustzijn kunnen bezoeken? Is het mogelijk dat jullie kunnen klimmen naar hetgeen tot nu toe voor de engelen bestemd was….in je eigen ziel? Is het mogelijk dat jullie uit 4D kunnen gaan en nog steeds jezelf zijn? Dingen die schijnbaar alleen waren gereserveerd voor de geascendeerde meesters zijn er nu voor jullie….als jullie daarvoor kiezen. Willen jullie even met mij meekomen, Italianen? Het is iets dat jullie nooit zullen vergeten….jullie zullen dit nooit vergeten. Er zullen mensen onder jullie zijn die dit gaan ervaren en anderen die zeggen dat zij dit niet willen omdat dit waar ik jullie mee naartoe wil nemen zo krachtig is. Kom met mij mee. Kom dichterbij, lieve mensen, en ga door de mist van een enkelvoudige dualiteit-soort, een mist die jullie regelrecht naar een multidimensionale plaats brengt die jullie verdienen. Een van de attributen van multidimensionaal zijn is dat jullie op meerdere plaatsen tegelijk kunnen zijn. Ik ben hier niet gekomen om jullie spiritueel wat op je verkeerde been te zetten! Licht kan op twee plaatsen tegelijk zijn….het is multidimensionaal. Tweelingen op Aarde hebben tegelijkertijd dezelfde gevoelens omdat zij multidimensionale delen hebben….hun interdimensionaal DNA is identiek en het spreekt tegen elkaar.

Dit is werkelijkheid! Kom met mij mee. Kom dichterbij. Ga met mij deze mist in en ik zal een beeld voor jullie schilderen. Net als bij de Cirkel van Twaalf-bijeenkomsten die jullie misschien hebben gezien, komen jullie in een enorm stadion….een stadion waarin jullie normaal gesproken je voetbalwedstrijden houden. Dit is de plaats waar tienduizenden Italianen samenkomen en vreugde en angst hebben en kijken naar het spel op het veld. Ik wil dat jullie je gaan bevinden in een van de tienduizenden – als het geen honderdduizenden – stoelen zijn, met landgenoten….Italianen! Dit zal een Italiaanse gebeurtenis zijn. Jullie zullen komen en er zullen anderen zijn vanuit heel Italië….uit de regio Italië…..zij die de cultuur van Italië hebben ervaren komen allemaal naar dit enorme stadion. Als jullie daar komen zien jullie dat de lichten op het veld staan gericht, maar dat er geen spelers op het veld zijn. Er zijn geen kleuren van beide teams op het veld…er is alleen maar de schoonheid van het gras en de vrede alom omdat jullie er allemaal zwijgzaam zijn. Het is vreemd om in een stil stadion te zijn, maar dit is wel wat jullie doen vanwege hetgeen er straks gaat gebeuren.

Lieve mensen, ik wil dat jullie dit zo werkelijk maken als jullie nooit in je leven hebben gedaan….esoterisch maar werkelijk! Het duurt een tijdje voordat het gewenste aantal mensen in dat stadion is…in jullie visioen, in deze realiteit die niet jullie realiteit is….het is geen 4D, lieve mensen, dit gaat verder dan dat….maar het gebeurt nu wel als jullie hiervoor kiezen. Jullie zijn stil, iedereen is stil….honderdduizenden mensen, misschien wel meer, komen er binnen en toch is het stil. Dan wordt het licht om jullie heen minder en intensiveert het licht op het veld….en dan kunnen jullie het niet geloven! Op het veld komen alle geliefde zielen die jullie de laatste tijd zijn verloren….allemaal. Zij lopen op het veld en jullie kunnen enkelen van hen herkennen en het eerste wat jullie opvalt is de manier waarop zij glimlachen. Zij glimlachen! Als het veld vol is met al de zielen die jullie zijn verloren en waarvan jullie er enkelen ook herkennen, draaien zij zich om en kijken naar jullie, ieder persoonlijk, en dan begint het. Jullie gaan je realiseren dat jullie langzaam gaan staan en gaan applaudisseren. Dan gaan jullie juichen en er is niets dat hiermee vergeleken kan worden.

Hebben jullie weleens tienduizenden mensen dit geluid horen maken tijdens een wedstrijd? Wel, dit klinkt luider….juichen en juichen…als viering en als bedanken voor wat zij hebben gedaan, voor waar zij naartoe gaan en hetgeen zij hebben bereikt. En zij applaudisseren terug: “Dank jullie wel voor jullie begrip. Dank je voor waar jullie doorheen zijn gegaan om de wedergeboorte van de Akasha plaats te laten vinden en dit over der wereld te verspreiden!”

Daar zijn jullie dan allemaal en juichen, roepen en klappen, en dit doen zij ook!

Dit is de Italiaanse manier! (Kryon lacht) Het is prachtig! Stop er niet mee! Laat het zo lang duren als jullie willen…stop niet!

Dit beeld zal nu een beetje verdwijnen omdat het zo moet zijn. Jullie hebben het begrepen. Jullie begrijpen wat ik bedoel. Alles!

En zo is het.

Kryon