Kryon in Kansas City 2. / Het verhaal van Myrtle.

Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 2. 

Lee Carroll / 8 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het verhaal van Myrtle.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik wil jullie een verhaal vertellen dat nog niet eerder echt is verteld. Het begon meer dan dertig jaar geleden toen mijn partner – emotioneel gezien – in de problemen zat. Dit gebeurt, weet je? Een mens gaat in zijn leven door de stappen waardoor jullie allemaal heen gaan. Er zijn handenwringende tijden, zelfonderzoek, verdriet en problemen. Op dat punt in de tijd werd mijn partner informatie gegeven over een groep die met hem ging bidden. Jullie moeten begrijpen dat mijn partner in het gebed geloofde. Hij was goed spiritueel opgevoed en in zijn kerkgemeenschap had hij gezien en hij wist dat het werkte. Maar hier was iets dat hij niet kon geloven, dat als je een telefoontje pleegde, of misschien een brief sturen, – hij belde liever – dat er dan iemand zou zijn….midden in de nacht en dat was ook het moment waarop hij dit deed….in de stilte zodat niemand het kon horen….in alle stilte. Hij belde….en daar was zij, een vrouw en zij was heel moederlijk en zij was er om te helpen. Zij vroeg niet om geld, had interesse in hem, maar meer dan dat. Zij vertelde hem: “Laat mij jouw vragen ook aan anderen geven en ik beloof jou, Lee, eerlijkheid. Ik beloof jou, Lee, dat ik het aan degenen om mij heen zal geven, en ik beloof jou dit voor een periode van dertig dagen…dag en nacht!” Jouw verzoek en jouw vragen zullen op de lippen liggen van degenen die om jou geven, hier, op deze plek!”

Hij zal dit nooit vergeten want deze plaats was waar hij nu zit. Het werd toen en nu een stille eenheid genoemd en heeft ook vandaag dezelfde attributen van compassie als toen. Vragen zouden dertig dagen lang beantwoord worden. In een cirkel is er altijd iemand die bidt voor degene die belde of mailde. Hij wist dit toen niet, lieve mensen, en dit is het nieuws dat ik jullie wil geven….dat hij in een pure Lemurische energie stapte. (Kryon lacht) “Goed, Myrtle, wij zullen hierover spreken!”

Neem een vrouw uit rond 1850…wat zal zij doen met Lemurische informatie die brullend in haar Akasha komt….Informatie die komt als de sleutel naar bewustzijn, compassie en vriendelijkheid – geen doctrine – wat doen jullie daarmee? Wat doen jullie met de informatie dat spiritualiteit op deze planeet steeds van de vrouwen vandaan kwam? Dit veranderde, en jullie kunnen de aanzet geven om dit weer zo te laten zijn. (Kryon lacht) Zie je, Myrtle had een ervaring die voor haar eigen geloofwaardigheid hoofdzakelijk door anderen gezien diende te worden. In die dagen was er maar weinig geloofwaardigheid voor een vrouw, met name bij de leiders die geen spirituele tegenwerking wilden hebben, maar hij was daar niet. Myrtle had een afschuwelijke ziekte over haar hele lichaam, maar zij maakte een statement en zij zei dit: “Ik Ben een kind van God….een kind van God en dit betekent dat ik geen ziekte erf!” (Kryon lacht) Dit is zo spiritueel logisch en zij had gelijk. In die herkenning….op dat moment….stapte zij in de Cirkel van Twaalf, die Lemurisch is….en de spontane genezing was compleet! Zij wist het niet, maar wat zij meedroeg in haar cellulaire structuur en haar DNA was wel erfelijk! Zij was helemaal schoon na dit moment van deze spontane genezing…..en die kreeg aandacht! Het kreeg aandacht! Zij zei: “Wat kan ik doen om een organisatie te beginnen, misschien een kerk, een groep, waarin die centrale sleutel helemaal over vriendelijkheid en compassie gaat, en hoe daarvoor betaald zal worden?” De enige manier om ervoor betaald te krijgen is er een kerk omheen te hebben. Zij zag het. Nu, dit is niet iets waarover jullie zullen lezen, lieve mensen, en zij wil dat ik dit vertel omdat het waar is.

Zij begon ermee en Charles dacht dat zij gek was. Jullie hebben het verhaal kunnen horen en sommigen zeggen dat zij gek was. Ha, ha. Hij deed ook mee, niet door de liefde voor zijn vrouw maar door de Liefde van God. Het is moeilijk om dit niet te hebben en het om je heen te zien dat zij gelijk had. Zij had gelijk!

Wat jullie hier zien was het resultaat van Lemurische energie omdat haar Akasha ontwaakte en zij was een van de eersten om een inplant te hebben over de manier waarop dingen zouden kunnen zijn en terug te gaan naar een tijd die logisch was. Het vertrouwen hierin was vriendelijkheid, compassie en vrouwelijke, Lemurische spirit. Vrouwelijk spiritueel leiderschap. Zij werd als eerste vrouw bij deze kerk gewijd en later zelfs meer vrouwen dan mannen, maar degenen die die als eersten rondbazuinden waren vrouwen. Zij was de eerste en toen begon het en als jullie vandaag naar de balans van de geslachten kijken van leiders van de Eenheidskerk over de hele wereld zijn het de vrouwen die overheersen.

Lieve mensen, dit is de Lemurische manier, en zij wist dit.

Dit is de informatie waarvan Myrtle wilde dat jullie die zouden horen en dat dit de agenda was door compassie en door vriendelijkheid. Door de liefde en de meest spirituele systemen die zij kon vinden begon zij een kerk en dit werkt tot op de dag van vandaag.

Lieve mensen, zij is niet geïncarneerd omdat zij hier in dit gebouw is gebleven. Zij is hier nu om ons te beschermen, te zegenen, en ons dat zijn alle hier aanwezigen, inclusief mijn partner. Ik ken Myrtle en zij bestaat helemaal uit aanvaarding en compassie terwijl zij doorgaat om voor deze plek te zorgen. Er komen moeilijkheden aan, Myrtle, want het kan heel goed zijn dat de Opwaardering verandert wat er hier gebeurt maar het kan het misschien ook op een goede manier veranderen. Er zijn veranderingen en jullie hoeven haar niet meer te mailen omdat er nu een app voor is. (Dit had je niet verwacht, Myrtle) (Kryon lacht) Er zijn nog meer dingen die jij niet verwacht en zij zijn heel Lemurisch en zij zullen hier gebeuren! Verwacht dat dit gebeurt vanaf een plaats van vriendelijkheid en compassie naar een plek waar het meer doet dan alleen de emoties helen van degenen die in moeilijkheden verkeren of hen fysiek te helpen. Verwacht misschien wel een helingtoren want dit is waar het naartoe gaat.

Er gaan nieuwe energieën verschijnen die hier eigenlijk niet kunnen zijn, Myrtle….tot de Opwaardering komt. Jij hebt dit voorzien: een kerk, een toren, een systeem van compassie dat meer dan honderd jaar zou bestaan en dat regelrecht naar de Opwaardering zeilt en dat ga jij doen….malle Myrtle van Lemurie! Zij had een sterrenmoeder, Melihah, gaste in een tijd waarin mensen niet naar haar luisterden en zij schiep een spiritueel systeem dat hoofdzakelijk door vrouwen werd geleid. Wat heeft zij veel bereikt!

Is het een wonder dat deze plek riekt naar compassie en vriendelijkheid, dankbaarheid, vertrouwen. Is het een wonder dat als jullie op deze campus stappen iets voelen dat jullie nergens anders kunnen voelen? Omdat zij nog steeds hier is! En Charles? Oh, hij ging verder. Vreemd genoeg met andere vrouwen op hetzelfde pad.

Mannen zijn daarbij nodig om deze vrouwen te steunen en te zien dat zij gelijk hebben.

Lieve mensen, dit wilde ik vandaag met jullie delen zodat jullie zouden weten waar jullie vandaag zitten en wie hier aanwezig is. Als jullie door deze hallen lopen kunnen jullie steeds haar aanwezigheid voelen….de malle Lemurische! (Kryon lacht)

Dit is het voor nu.

Spirit zegent deze plaats omdat die revolutionair is!

En zo is het.

Kryon