Kryon in Kansas City 3. / De Cirkel van Twaalf uitgelegd. 1

Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 3. 

Lee Carroll / 8 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Cirkel van Twaalf uitgelegd. 1

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner is zich ervan bewust dat de klok tikt naar iets toe dat De Cirkel van Twaalf wordt genoemd. Het is nieuw en toch ook niet nieuw. Dat is de discussie van deze channeling. Deze channeling zal over dezelfde informatie gaan als die van morgen want deze channeling is de voorloper voor de feitelijke Cirkel van Twaalf-energie die zich heel snel op deze planeet zal laten zien. Ik wil jullie er later meer over vertellen maar nu wil ik dit bij jullie introduceren. Ik zou het leuk vinden als jullie het voelen. Ik zou het fijn vinden! Hier is hetgeen waarvan ik wil dat jullie het weten.

Toen ik eenendertig jaar geleden naar deze planeet kwam moest mijn partner aan mij wennen. De technicus die hij was moest wennen aan pure compassie, liefde en een engelenergie die hem volgde en een deel van zijn leven werd om hem te openen voor dingen die hij niet had verwacht. In die tijd vertelde ik hem waarom wij hier zijn. Pas onlangs vertelde ik hem dat hij hier is voor de Opwaardering en dat ik bij hem ben voor de Opwaardering en dat de informatie die steeds weer zou worden gegeven er zou zijn voor de Opwaardering…..en de Opwaardering gebeurde!

De Opwaardering waarover ik hem vertelde en waarover hij sprak en schreef was nieuw. Evolutie van bewustzijn. Is het mogelijk dat de menselijke natuur zou kunnen veranderen? Dit is de belofte…een belangrijke, want er zijn zo velen geweest die zeiden dat de menselijke natuur is wat hij is en nooit omhoog zou gaan omdat het nu eenmaal de menselijke natuur is. Het idee is dat hij statisch is en nooit bewoog en nooit zal gaan bewegen en een deel is van een mens. Ik zal jullie vertellen, lieve mensen, dat dit de oude mens is. Er komt een nieuw normaal aan en er komt een nieuwe mens aan.

Hoe ziet een ontwikkeld mens er qua bewustzijn uit? Ik zal jullie dit vertellen: het eerste wat een psycholoog zal zien zal de studie van een groep zijn die nieuw is met de menselijke natuur die niet langer meer is zoals hij altijd was. De nieuwe menselijke natuur zal niet langer meer neigen naar het negatieve of zich aangetrokken voelen tot deze dingen die altijd negatief waren.

De menselijke natuur zoals die in het verleden bestond is waarop de media van vandaag rekenen zodat jullie naar hen kijken en toch zijn er zeer velen die dit niet doen en hen uitschakelen en zeggen: “Als dit alles is wat jullie hebben hoeven wij dit niet!” Een menselijke natuur die aantrekkelijk gaat worden voor welwillendheid, voor schoonheid, voor vriendelijkheid die in deze nieuwe energieën geschapen gaan worden, en deze nieuwe energieën zijn niet nieuw voor de planeet, lieve mensen, zij zijn nieuw voor de oude energie, dat is het nieuwe aan hen. Je zou dus kunnen zeggen dat de energie die jullie geïntroduceerd gaat worden, altijd al hier is geweest, en jullie zouden gelijk hebben. In feite hebben jullie die al zo vaak gezien….ohhhh…. zo vaak….en elke keer als jullie dit zien plakken jullie er een etiket op….een wonder!!! Steeds weer! Myrtle kent wonderen! Dit was het eerste dat haar op dit spoor zette van welwillendheid en vriendelijkheid. Dit was er altijd al….het verhaal van de meesters die zich op een dusdanige manier bewogen dat heling hen volgde, waarheen zij ook gingen, en zij kunnen naar een plaats gaan waar mensen kwamen die anders weggingen dan zij kwamen. Jullie zouden kunnen zeggen dat jullie geen wonder hoefden te zien van die meester, maar hij zou zeggen: “Nee, jullie zijn allemaal kinderen van God!” Jullie afstamming bevat ook deze energie. Het viel heel vaak zonder resultaat in de oude energie en het werd eigenlijk bijna niet gezien, zeker niet gezien vanuit een ander spectrum. Dat spectrum van licht, dit regenboogspectrum, gaat veel verder dan de golven die jullie nu zien en het is een model. Jullie gaan dit nu ervaren en deelnemen aan een geheel nieuwe lichtsoort. Die is daar altijd geweest. Er zijn enkele mensen die dit op een diepgaande manier hebben ervaren. Zij zijn letterlijk teruggekomen uit de dood. De ziekten die letterlijk in hun lichamen woekerden zouden hun harten hebben gestopt….en dan gebeurde er iets dat zo verbazingwekkend was dat er boeken over werden geschreven en seminars gehouden waarin zij vertelden: “Jullie hebben geen idee waartoe jullie in staat zijn. De ziekte kan gewoon verdwijnen uit jullie cellulaire structuur en zelfs niet meer opgespoord worden als jullie terugkomen uit het licht waarin jullie wilden blijven maar teruggestuurd werden zodat wij jullie kunnen vertellen dat er een energie is die van jullie is….van jullie!”

Het behoort niet tot de Creatieve Bron om in wonderen te zijn….het is van ons….het ligt daar verscholen in elk deeltje van het lichaam….en deze energie zal worden getoond bij de Cirkel van Twaalf. Klinkt het logisch dat als er een ontwikkelde mensheid is er geen ontwikkelde natuurkunde zal zijn? Een ontwikkeling die dingen produceert vanaf zielsniveau. Klinkt het logisch dat als jullie een ontwikkeld bewustzijn hebben, er daardoor energieën zijn die jullie nooit eerder hebben gezien? Jullie zijn nu op dat niveau. Deze jaren na de Opwaardering zijn er nu omdat jullie kunnen deelnemen aan iets….als jullie daarvoor kiezen.…waarin wij jullie graag iets willen tonen dat jullie wel of niet kunnen zien omdat niet iedereen dit zal zien. Maar degenen die er klaar voor zijn zullen dit wel zien en er zullen er meer volgen en ervaren.…en voelen. Als jullie hierover vertellen, kom dan dichter bij mij….kom dichter bij dat wat je eigen kern is die altijd deze energie in zich had….wonderen. Vraag Myrtle hoe het is om hier dichtbij te komen en wat alles voor haar veranderde.

De Cirkel van Twaalf is een naam. Hij vertegenwoordigt niet alleen een naam maar ook een energie, een nieuw paradigma, als je wilt. Nieuwe paradigma’s komen zo vaak met een bewustzijn van onbegrip omdat jullie hen willen stoppen in hetgeen jullie al weten in plaats van dit te doen in wat jullie niet weten! Sommigen zijn verward en vragen wat het is en willen het benoemen: “Welke kleur heeft het?” enzovoorts. Zo werkt het niet. Sommigen plakken er een etiket op van “nieuwe “New Age”-onzin.”

Stel je eens een energie voor die jullie niet kunnen zien die krachtig is en er altijd is geweest….ik wil jullie dan introduceren bij zwaartekracht, lieve mensen. Welke kleur heeft die? Het is iets dat krachtig is en jullie hebben er altijd mee geleefd. Begrijpen jullie dit? Het antwoord is NEE want jullie hebben geen idee! Dat is waar wij het over hebben. Energieën zoals zwaartekracht die multidimensionaal zijn en altijd al hier zijn geweest en die jullie nooit hebben gebruikt maar die jullie alleen maar hoeven te zien.

Stel het je voor. Kom dichterbij. Stel je voor dat je naar een plaats gaat die ik jullie nog niet kan beschrijven, maar jullie zijn uitgenodigd om hem te betredenen, een vermaning die tegen jullie zegt: “Treed hier niet binnen als je er niet helemaal klaar voor bent! Kom hier niet binnen als je het niet meent want er zijn hier dingen die je niet verwacht!” Ik vertelde mijn partner om dit op een manier te presenteren die voor iedereen open staat. Ik vertelde mijn partner dat er een proces is, een procedure, dat steeds op dezelfde manier zal plaatsvinden.

Kom dichterbij en je nadert de ingang naar deze Cirkel van Twaalf die een metafoor is voor iets anders. Kom dichterbij, en als je dit doet, doe dan je schoenen uit want dit is heilige grond. Lieve mensen, jullie gaan te maken krijgen met pure, pure heling! Als het lichaam door spontane genezing gaat wordt het doorstroomd door deze energie en is er geen andere keuze dan helen! Dit is een energie waar jullie werkelijk niet klaar voor zijn. Ik vertelde mijn partner om dit steeds weer te herhalen omdat deze energie zoveel dingen doet. Als jullie dit willen kleuren: Het is het puurste en mooiste groen dat jullie ooit hebben gezien…..ooit gezien!!! Groener dan het groene eiland Ierland. Groener dan elk licht rondom groen want dit is de kleur rondom heling van alles. Het beantwoordt aan hetgeen de mens op dat moment nodig heeft en het is niet alleen maar een ziekte-verjager. Hoe zouden jullie het vinden om op een Akasha-manier geheeld te worden? Hoe zouden jullie het vinden om je herinneringen veranderd te hebben zodat de dingen die jullie je nu herinneren weggewassen zullen zijn? Dit is een verandering, lieve mensen, die jullie niet zelf kunnen doen.

Er zijn mensen, zelfs in deze kamer en met name degenen die later luisteren of lezen, die zeggen dat zij iets in hun leven hebben dat zij niet kwijt kunnen raken. Laten wij het een naam geven: verraad! Verraad! “Mijn hart doet pijn en ik ken dit verraad niet!” Oh, echt waar? Wij zeggen jullie niet naar die plaats te gaan omdat jullie daar niet kunnen bestaan en weglopen met die herinnering. Wat er gebeurde is daar, maar de energie ervan zal onbelangrijk zijn en wat ervoor in de plaats komt is de glorie van wie je bent. Je ziet de ziel voor het eerst en die glanst. Geen angst meer als je dit toestaat. Iedereen kan komen wanneer hij/zij wil want er zijn zo vele lagen, zo veel nieuwe lagen! Sommigen zullen komen om er alleen maar te zitten in vrede en liefde en de wetenschap om EEN te zijn met de SCHEPPER!

Stel je voor dat jullie je kunnen afstemmen op de energie van spontane genezing en die innerlijk kunnen laten groeien op een plaats die jullie binnen kunnen gaan.

Dit is de Cirkel van Twaalf. Ik heb mijn partner verteld om ervoor te zorgen dat die een jaar lang elke week zal plaatsvinden, misschien langer. Ik heb hem verteld dat 25% ervan zonder kosten vrij te zien moet zijn voor de planeet en de rest als fondsen kan dienen voor hetgeen hij doet. Ik vertelde mijn partner dat dit niet oud zal worden….niet meer dan het nemen van een douche omdat het water dat je voelt zo prachtig is en de opschoning van de negatieve acties die om je heen zweven, als een waterval kunnen weggaan….jullie worden er nooit moe van. Het is een plaats van troost, een plaats van verfrissing, een plaats die jullie niet zullen vergeten en hij is nieuw!

Waar op deze planeet dingen als wonderen op deze planeet bestonden in een oude energie, gaan wij hen op een bepaalde plaats brengen en laten jullie daar dan binnen. Maar het is diepgaand en het is heilig!

“Kryon, wat heeft dit alles met 12 te maken?” Jullie zullen het zien….het is niet wat jullie denken. “Wel, dit moeten wel twaalf meesters zijn om te helpen!” Nee! Dat is niet zo. Het is niet wat jullie denken. Jullie weten niet wat daar is. Wel, ik zal een beeld schetsen….een beeld dat jullie nooit zullen vergeten. Het is groter dan jullie denken en op deze plaats zal mijn partner jullie elke week leiden als jullie ervoor kiezen om te komen en wees gewaarschuwd….kom niet zomaar, maar ga zitten en ga erin op, maar ga er niet in als jullie niet klaar zijn voor verandering!

Dit zal weldra gebeuren. Mijn partner is zich niet bewust van hoe het eruit zal zien. Mijn partner is zich niet bewust van de manier waarop hij zich hierbij zal voelen. Mijn partner is zich niet bewust van wat er met hem zal gaan gebeuren en waar hij in gaat, want ook hij is een mens.

Dit is wat ik met jullie wilde delen en het is iets dat hij niet heeft verwacht, maar, lieve mensen, oude zielen wel. Jullie zullen geen oude-energie-planeet hebben om je doorheen te worstelen als dit inderdaad een Nieuwe Tijd is. De oude energie op de planeet moet getransmuteerd worden, de rasters moeten veranderd worden en langzaamaan zal ook de menselijke natuur veranderen en in dit proces zullen hier nieuwe energieën zijn en dit is een van de velen. Dit is waarvoor ik hier kwam.

Dit is waarvoor ik hier kwam!

Hiervoor kwam ik!

En zo is het

Kryon