Kryon in Kansas City 5.  / Het Grote Loslaten.

Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 5.    

Lee Carroll / 8 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het Grote Loslaten.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die het niet hebben gehoord of in de toekomst horen of lezen: Adironnda heeft gesproken over jullie geboorterecht. Wij hebben eerder met andere woorden gezegd dat dit jullie afstamming is, jullie stamlijn. Inderdaad is jullie geboorterecht, jullie afstamming, jullie vrije keuze om te kiezen en te herkennen en jullie schrapen bijeen en willen behouden wat jullie altijd hadden. Een volwassenheid van bewustzijn gaat jullie hieruit omhoog halen….uit de angst door de pijn en de zorgen. Dit is heel aanwezig op het moment waarop deze channeling wordt gegeven. Ik ben mij heel bewust van wie hier zijn en hoeveel zielen hier feitelijk bij zijn, lieve mensen, en jullie zijn allemaal gekend door God. Jullie namen zijn gekend, jullie vorige levens zijn gekend. Hoe voelt het om te weten dat jullie doel en dat van de Aarde, een samenwerking, gekend is, en dat die voor jullie klaar ligt om ja te zeggen? Stel je eens voor dat jullie hier iets groters te doen hebben? Voor sommigen is dit beangstigend omdat zij vinden dat zij al genoeg te doen hebben en niet verward willen worden met nog een andere opdracht.

Het virus….dit virus….zal niet alleen de geschiedenis veranderen maar ook jullie. Dit is niet alleen maar een hobbel op de weg, lieve mensen. Het virus zal een ijkpunt in de geschiedenis zijn waarvan iedereen zich later zal herinneren wat hij deed en wat er met hen gebeurde. Zelfs de jongste kinderen zullen van hun ouders leren wat er met jullie gebeurde tijdens het virus….wat het met jullie deed en hoe jullie tijdens het virus overleefden. Ik zal jullie vertellen dat er iets in het Veld is dat jullie een beetje grappig zullen vinden. Dit virus doet al veranderingen in de mode ontstaan….stel je voor dames, een jurk met een bijpassend mondkapje, en als het masker niet meer nodig is zal er een etuitje zijn waar een masker in zit….voor als jullie dit nodig hebben….zelfs als dit voorbij is! Een modeverschijnsel, een herinnering aan deze tijd.

Dit zit in het Veld….er wordt aan gewerkt en er zullen vele mensen zijn die dit voor de grap kopen en zich dan realiseren dat dit een modestatement is omdat jullie het hebben gehaald…..en omdat jullie het een mooie jurk vinden! Jullie zullen het masker nooit dragen en toch is het daar, hangt het daar, en daardoor herinneren de mensen zich de tijd van Covid.

Laten wij het hebben over de tijd van Covid. Wat jullie niet begrijpen is dat er ook vieringen zullen zijn omtrent Covid. Jullie kunnen zeggen: “Wel, Kryon, dat is niet iets dat wij kunnen voorzien!” Dit is een grote tijd van enorme Opwaarderingen en loslaten. De geschiedenis zal laten zien wat er is gebeurd en wij hebben het eerder gezegd: De geschiedenis zal vertellen wat er met zovelen van jullie is gebeurd….of het nu om media gaat of om jullie winkels, het weer of jullie reclameboodschappen…..er is een verandering door en in deze tijd….maar een persoonlijke verandering voor sommigen van jullie in de toekomst. Jullie zullen terugkijken en zeggen: “Wow, zonder Covid had ik dit en dat nooit los kunnen laten….dit bedrijf, deze baan, deze relatie, het denken op een bepaalde manier. Sommigen zullen zeggen dat zij van Spirit een loslaten hebben gehad….dat zij naar een plaats van rust werden gebracht….een plaats waar ikzelf nooit naartoe zou gaan en die jaren en jarenlang bekend is bij de Hindoes en de monniken en de Boeddhisten. Zij schiepen deze plaatsen zodat jullie er naartoe konden gaan en alleen zijn met jezelf. Het hoeven echt geen meditatiecentra in je leven te zijn of een bepaalde cultuur om je op die plaats te krijgen waar jullie gaan nadenken over jezelf, je geboorterecht, je vreugde!

JULLIE GEBOORTERECHT IS VREUGDE!!! Jullie geboorterecht is vrede hebben met je leven, zelfs in een drukke samenleving. Degenen die dit hebben ontvangen zullen opstaan en zeggen: “Ik heb nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om zo bezig te zijn en toch zo vredig te zijn over alles wat zich voordoet.” Het is een kennis die verder gaat dan logica. Een deel, zegt men, dat verder gaat dan begrip….een zin die jullie eerder hebben gehoord….een zin die betekent dat jullie niet eens een reden hebben om deze vrede in 3D te hebben. Maar oh, dat doen jullie wel. Het is een indicatie, een herkennen van wie jullie zijn en over de relatie die jullie hebben met de Schepper…..een kind van God! Dus wat jullie normaal gesproken ook hebben….frustraties, dagelijkse dingen, wat dan ook….jullie slapen ’s nachts nog steeds. Jullie worden ’s morgens wakker en zeggen: “Ik ga hier doorheen en het zal beter worden!” Jullie hebben gelijk! Als de tijd is verstreken kijken jullie terug en velen van jullie – zoals ik al zei – zullen zeggen: “Door Corona ontsnapte ik. Door Covid was er opluchting”….en dit gaat zo diep, lieve mensen, het is een loslaten van de modder en het teer waar jullie doorheen ploeterden en wat oude energie wordt genoemd….realisatie van dingen die jullie daarvoor niet hadden.

Het loslaten van ongepaste dingen in je leven, samenwerkingen, vriendschappen, partnerschappen, zou er niet moeten zijn vanwege jullie pracht! Omdat jullie hen nu voorbij zijn gegaan.

Laat mij jullie meenemen naar een tijd die in het Veld is….2102, over bijna honderd jaar, en hier een beetje meer over vertellen. 2102….er zal een viering zijn en misschien zelfs een vrije dag om degenen die stierven in deze bijzondere tijd te herdenken, maar voor jullie en jullie familie en misschien jullie erfgoed, kan het een viering zijn. Er zal speciaal voedsel klaargemaakt worden….lach niet….het zal waarschijnlijk het voedsel zijn dat jullie tijdens Covid aten…..er zullen dus veel vriesmaaltijden zijn….en jullie doen een mondkapje op…..voor even, en nemen foto’s en spreken over de dag waarop jullie hiervan bevrijd waren toen jullie vonden wat jullie vonden. Een feest….kunnen jullie je zoiets voorstellen? Ik wilde jullie vertellen dat dit in het Veld is omdat dit het is waar Covid over gaat!

Het is het loslaten van de manieren van de oude energie….iets dat zonder Covid nooit zou zijn gebeurd. Men noemt dit ook wel een reboot en dat is een technische term die betekent: tot nul teruggaan en weer opnieuw beginnen! Teruggaan tot nul en overnieuw beginnen betekent dat alle oude manieren, de trainingen, de gewoonten, de manier van zijn, de paradigma’s, weggaan, en jullie komen fris en helder uitgepuzzeld zonder onzekerheden over wat er was en jullie tegenhield om te veranderen. Dat is het loslaten! Dit is het belangrijkste dat Covid jullie heeft gegeven. “Kryon, ik kan daar naartoe gaan maar ik kan degenen die overleden niet negeren. Je kunt hun overgaan niet loslaten, het overgaan van de ouderen die zozeer gemist worden en het gemis dat er was.” Jij begrijpt het niet. Jij begrijpt het niet!! Oh, als ik hen allemaal samen zou kunnen brengen, in deze kamer, zouden zij schreeuwen en juichen en lachen en ballonnen opblazen en tegen jou zeggen: “Het is niet wat jij denkt….het is NIET wat jij denkt. De enige droefheid is er bij de achterblijvers voor het overgaan naar de armen van God waar jullie thuishoren….waar jullie de familie weer ontmoeten. Jij begrijpt het niet! Het is een opluchting!

De andere manier van denken is inderdaad een volwassen manier, een begrijpende manier met de wetenschap binnenin dat jullie- zonder twijfel – nooit alleen zijn.

Alle hier aanwezigen komen weer terug en gaan door met de stamlijnen van de oude ziel en het geboorterecht van vreugde.

En zo is het.

Kryon