Kryon in Laguna Hills. 2 – De Akasha van de Oude Ziel

Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills. 2

De Akasha van de Oude Ziel

  13 juli 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is het einde van de dag en wij zijn hier voor een mini-channeling en wij doen dit vaker als jullie op het punt van vertrekken staan. Als ik jullie vertel dat elk luisterend oor bij God bekend is….gekend door God. Horen jullie je naam nu? Op een manier die jullie fluisteren noemen of anders, maar ik ken jullie. Op de een of andere manier zou elk mens op de knieën vallen en zich realiseren dat hij/zij is aangeraakt op zo’n manier dat er geen twijfel is…God kent jullie. Als dit het plan was zou het ook op deze manier gaan, maar dit is niet zo! Jullie moeten vragen: “Ben ik gekend?” Lieve mensen, het plan vereist deze vrije keuze. Met vrije keuze en intentie gaat dit het bewustzijn veranderen en in plaats van dat jullie iets wordt gegeven omdat dit gewoon de manier is moeten jullie dit zelf doen, al is het maar voor even, en vragen: “Is er meer? Kan het zo zijn? Wat als?” Dit heeft elk van jullie als oude zielen geleid naar de plaats waar jullie nu zijn door een bepaald niveau, een bepaalde plaats in een vorig leven, waar jullie erom vroegen….de beslissing hebben genomen. Het is een interessante set met persoonlijke dingen van oude zielen: nummer 1. Gebrek aan zelfwaarde. Nummer 2. Angst voor bijna alles….en jullie weten dit. Velen van jullie zijn hier doorheen gegaan waar jullie de angst voor dit of dat niet meer hadden. Jullie waren tevreden met jezelf omdat jullie een bepaalde grens passeerden en jullie hadden gelijk. Maar er zijn zo vele mensen die dit niet deden. Er zijn vele mensen die nu naar mijn woorden luisteren….jullie zijn uit zoveel zorgen gekomen….sommige in dit leven, maar grotendeels door ervaringen die jullie in vorige levens hadden op deze planeet. De horror van oorlog, het verlies van geliefden, kinderen die in jullie armen overleden. Er was een tijd waarin kinderen al in hun jeugd overleden….daar zijn jullie doorheen gegaan, en hier zitten jullie dan vandaag. Al deze dingen waar jullie doorheen gingen zijn opgeslagen in wat wij de Akasha noemen.

Wat doen jullie? Hier wordt het goed. Dit is een nieuwe energie en de nieuwe energie heeft hulpattributen in zich waarover ik steeds weer heb gesproken. Dingen zijn niet meer zoals zij waren en als jullie jezelf gaan herinneren, of voelen, of bang zijn, of twijfelen…het komt allemaal van die plaats van ervaringen waar jullie de redenen ervan zagen. Julie zitten vandaag in een energie die niet de energie van gisteren is. Dit is niet de wereld van je grootvaders maar die van jullie! Deze wereld en deze samenleving en alles wat er om jullie heen gebeurt, inclusief de gebieden van de ruimte waar jullie Aarde naartoe gaat, verhogen allemaal het potentieel van wat eraan komt en een deel hiervan is de mogelijkheid om met eisen van jullie alle ervaringen van het verleden, van vorige levens en zelfs van dit leven te kennen en het onderdrukken van de negatieve dingen die daar waren….alles waar jullie doorheen moesten gaan. Kunnen jullie je voorstellen wat voor afdrukken dit in een mens achterlaat? Leven na leven negatieve dingen. Het maakt dat mensen van het menszijn niet altijd genieten. En hier zijn jullie dan weer…..en al deze dingen zijn schijnbaar hier, maar het is niet zo. Lieve mensen, dit kan opgelost worden. Echt oplosbaar. Alles! De dingen van dit leven ook en zij omvatten ook die dingen die zo moeilijk zijn: hebzucht, verraad, alle soorten angst. Jullie zitten nu in een energie waarin Spirit aan jullie kant staat en jullie dingen toont waarvan jullie dachten dat je hen niet kon doen. Waar ligt de grens? Als er helers in de zaal zijn….wat is de limiet, hoeveel kunnen jullie genezen? Waar jullie om gevraagd hebben? Misschien een beetje meer en een beetje beter? Wat als het veel meer dan dat is? Wat als er een hulpsysteem is dat zo nieuw en spectaculair is en met het menselijk bewustzijn samenwerkt…herinneringen uit vorige levens uit de Akasha….het lijkt allemaal zo esoterisch….maar elke oude ziel heeft dit nodig.

Het is bijna als een herstart, jullie zijn het ijkpunt gepasseerd met een doel….jullie kwamen op deze planeet en zitten nu hier. Denken jullie niet dat er een paar plaatsen zijn die hulp nodig hebben? Die zijn er! Er zijn mensen die zeggen: “Oh, Kryon, ik vind het heerlijk om niet meer te lijden maar ik ben bang voor dingen!” Jullie hebben zojuist de eerste stap gedaan. De volgende stap is verklaren dat jullie niet bang zijn: “Ik lijd niet langer onder Akasha-herinneringen die minder dan geweldig zijn. Ik ben niet langer bang voor dingen waarvan mij is verteld dat ik er bang voor moet zijn. IK BEN LICHT! God kent mijn naam….mijn NAAM! Wisten jullie dat deze dingen van jullie zijn, oude zielen? Of denken jullie dat jullie je er doorheen moeten slaan zoals vroeger? Of dat jullie een veldslag moeten leveren tegen de oude energie…dat is voorbij! VOORBIJ!

Alle eeuwen zijn vertegenwoordigd in de groep die mij nu hoort of leest en jullie hebben allemaal een ding gemeen, oude zielen, jullie zijn hier niet toevallig. Geen van jullie! Ik wil dat jullie deze plaats verlaten met de kennis dat er zoveel meer in het Veld is dan jullie ooit konden denken….hoe jong jullie ook zijn….hoe oud jullie ook denken te zijn. Er zweven hier dingen die verder gaan dan jullie ooit hebben verlangd en inclusief het helen van angst, van verraad, van verdriet en het helen van zelfwaarde. Net als alle anderen zouden jullie zeggen: “Ik vind dit een goed idee….wat moet ik doen? “ Het antwoord is: Wees hier! Begrijp! Begin met de affirmaties die hierover gaan. “IK BEN niet langer een onderwerp van deze herinneringen uit dit en vorige levens die minder zijn dan geweldig!” Ik daag jullie uit om dit te zeggen voordat jullie gaan slapen, als jullie wakker worden, als jullie gaan slapen, enzovoorts. Tweemaal per dag op de meest ontspannen momenten van bewustzijn en er niets anders te doen is, geen rinkelende telefoons. Jullie lichaam zal in actie komen en de hulp aanvaarden die ik jullie heb gegeven….de informatie over wat er mogelijk is.

Het is nieuw; het zijn oplossingen die door Spirit zijn gegeven, esoterische oplossingen die jullie hebben gezocht voordat jullie naar de volgende stappen gaan. Jullie weten dat dit zo is want veel van deze dingen stellen mensen tot dingen in staat. Jullie zijn niet op deze planeet om te lijden. Spirit heeft jullie hier niet geplaatst in een model van lijden. Dit zijn allemaal dingen die jullie zelf hebben gedaan. Het is tijd om daarmee te stoppen….STOP! Er is hulp, en Spirit zal jullie deze dingen geven als jullie daarom vragen en jullie hoeven niet alle details te weten over hoe dit gedaan moet worden, lieve mensen. Als jullie geloven dat jullie goddelijke schepselen zijn, dat jullie God binnenin je hebben en dat er een reden is waarom jullie hier zijn. Jullie weten dat er esoterische dingen zijn die jullie niet begrijpen….jullie weten dit.

De engelen verzamelen zich om jullie heen, houden je hand vast waardoor jullie mensen naar plaatsen kunnen gaan ook al weten jullie niet waarom omdat jullie het heilige, de liefde en de compassie zien en de glimlachen van de energie om jullie heen.

DIT IS DE WAARHEID.

VANDAAG….DAT IS DE WAARHEID!

Oude zielen, wij hebben het nodig dat jullie daar naartoe gaan.

Verlaat deze plaats anders dan jullie kwamen; en sommigen zullen dit ook doen!

En zo is het.

Kryon