Kryon in Laguna Hills. 4 Het Tapijt

 Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills. 4

Het Tapijt

  13 juli 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is wat men een mini-channeling noemt en die vormt het einde van deze bijeenkomst. In deze zaal zijn er vele oude zielen en veel van deze oude zielen zijn leraren en zij kwamen als leraren. Anderen zijn helers en zij kwamen als helers en als ik zeg dat zij hier zijn gekomen bedoel ik niet in deze zaal maar toen zij werden geboren. Er is al een idee dat jullie bij je geboorte dingen herinneren over geschenken die jullie meenemen. Sommigen van jullie hadden deze gaven al vroeg en werden zij langzaamaan minder, en zij hebben hen weer ontdekt. Dat is de cultuur van anders zijn. Maar jullie hebben hen vandaag en namen ze mee toen jullie hier kwamen en dit betekent dat vele oude zielen er klaar voor zijn om de volgende stap te doen – ik wil niet zeggen dat er een promotie is, maar er zijn niveaus van bewustzijn en energie op deze planeet. Voor jullie lijken zij lineair, maar als je over niet-lineaire dingen spreekt geldt dit ook voor bewustzijn. Bewustzijn heeft een multidimensionaal attribuut en wij hebben jullie dit verteld….jullie kennen het verschil tussen een bewustzijn dat zich bezighoudt met het duister en een dat zich bezighoudt met het licht. Je zou kunnen zeggen dat er verschillen zijn, niveaus. Er is een manier om hen te onderscheiden bij mensen die zich in een verschillend deel van hun ontwikkeling bevinden.

Hoe ziet dat eruit? Hoe ziet het eruit als een engelwezen bijvoorbeeld naar de planeet komt in jullie evolutionaire condities? Hebben jullie in je geschiedenis degenen gezien die helderziend waren? Jullie weten al dat er mensen zijn die kunnen vertellen of jullie in samenhang zijn. Als jullie dus gevoelige mensen hebben en helderzienden die energie kunnen voelen en bespeuren, weten zij het al. Dit talent, geschenk, kan zowel een vloek zijn als een geweldig iets.…afhankelijk van hoe het wordt geïnterpreteerd en hoe het wordt gebruikt en wij hebben het hier vandaag al over gehad. Soms groeit deze gevoeligheid mee met jullie ontwikkeling of blijft geheel weg….soms met verdriet en frustratie en soms gaat jullie hiermee omhoog en verhogen je begrip hierover.

Maar er is meer! Dit alles gebeurt op de hele planeet, niet alleen in deze zaal, maar met de tienduizenden oude zielen die nu ontwaken zijn er verschillen. Wij hebben iets verteld dat ik jullie wil geven. Het is anders vandaag en de enige reden dat ik dit vertel is dat jullie zullen zien dat er dingen zijn die jullie niet weten.

Wij hebben het over de Mercaboh gehad, wat jullie de Merkabah noemen. Er is een energieveld om jullie heen dat geen gewoon veld is….het is jullie Merkabah. Jullie zitten in een voertuig – zo noem ik het – waar jullie in rijden en dat is dit Merkabah, deze bubbel die acht meter breed is….acht meter! Ieder van jullie heeft dit en dit betekent dat iedereen in deze zaal in elkaars Merkabah zit en er is een reden waarom dit zo groot is, lieve mensen, en die is dat een grote groep individuen samenhang kan hebben. Denk daar eens over na. Als een van jullie een hoog niveau van bewustzijn en evolutie heeft en het licht in de anderen kan zien schijnen wil dit zeggen dat alle anderen vrede hebben tijdens de momenten waarin jullie in samenhang zijn, hetzelfde niveau bereiken als die ene persoon. Ik heb jullie dit eerder verteld, maar dit is de manier waarop dit werkt.

Maar er is meer. Wij hebben jullie ook verteld dat bewustzijn geen “waar” heeft. Het is dus geen energie die direct aan jullie is gekoppeld omdat die ook ergens anders geplaatst kan worden. Dit betekent dat ook een groepsbewustzijn ergens anders geplaatst kan worden. Dit betekent dat jullie kunnen samenkomen op een niveau dat jullie nu nog niet kennen.

Maar er is meer. Wij hebben jullie ook dit verteld: er zal een dag komen waarop de wetenschap een manier van kijken zal ontdekken naar kwantumvelden. Dit is nog niet beschikbaar. Wij hebben jullie ook vaak verteld dat als jullie de wetenschap ergens echter niet begrijpen er op deze manier naar te kijken: niemand heeft zwaartekracht gezien….jullie kennen de ins en outs niet en hebben geen idee wat het is. Jullie hebben ook geen idee dat het een standaardproduct is van massa en dichtheid en het kan veranderd worden en jullie weten dit niet omdat jullie de patronen niet hebben gezien. Als jullie die wel kennen weten jullie het, dan is het duidelijk. Maar om de patronen te kunnen zien hebben jullie kwantuminzicht nodig. Als dit er uiteindelijk allemaal is zullen de helderzienden veel meer van jullie kunnen zien omdat de Merkabah patronen heeft. Elk mens zal zijn patronen onthullen en in deze patronen zit de nieuwe manier van helen want in plaats van een totaal allopathisch idee en alle chemische dingen die jullie hebben geleerd om te helen kunnen jullie opnieuw beginnen want in de Merkabah zal alle informatie over alle organen in jullie lichaam te vinden zijn. Het zal jullie vertellen over de attributen van wat er gaat gebeuren en wat er niet gaat gebeuren….het zal jullie veel vertellen over je (uiteindelijke) bestemming en zelfs over kleuren en balans en jullie plaats op de evolutionaire schaal. Ik heb jullie dit nooit verteld maar wat als de Merkabah kleuren en balans heeft en de kleuren die sommigen al hebben gezien als zij kijken naar channelaars of mediums en als zij die zien vangen zij een glimp op van de Merkabah. Deze kleuren zijn grotendeels wat jullie iriserend noemen omdat het mulitidimensionale aspecten zijn van wat jullie kleur noemen. Het kan jullie nu niet meer geven omdat jullie het gevoel daarvoor (nog) niet hebben. Er zijn ook heel veel soorten licht die jullie niet kunnen zien. Laten wij gewoon zeggen dat mensen geïdentificeerd kunnen worden door hun kleuren, maar wat blijft staan is dat hoe hoger het vibratieniveau is, hoe meer verlicht men zal zijn, hoe meer kennis, hoe meer vreugdevol men zal zijn want met de God binnenin….veranderen de kleuren.

Kom nu even met mij mee want wij gaan even reizen buiten de atmosfeer van jullie planeet totdat jullie de draaiende wereldbol voor je zien. Doe alsof iemand, een engelachtig wezen of niet, een lens kan nemen en naar de Aarde kijkt en met die lens alleen maar dingen kan zien die zijn afgestemd op deze lens. De dingen die hij ziet zijn de Merkabahs, de energievelden van de mensheid. Zet je maar schrap want zij zijn allemaal verbonden met de evolutionaire stappen van verlichting….er zijn mensen die hierin zullen uitblinken. Ik wil jullie introduceren bij het patroon. Er is een patroon! De leraren, de helers, met name de oude zielen, zullen dit allemaal aan het licht brengen. Het zal ogenblikkelijk gekend zijn door eenieder die deze bekwaamheid heeft.

Wie is de oude ziel die hier is gekomen? Hoeveel zijn er? Wat is hun houding? Wat is het overall bewustzijn op de planeet? Hoe ziet het patroon eruit? En als jullie vragen hoe het patroon eruit ziet vragen jullie eigenlijk naar het tapijt….degenen die het meest verlicht zijn….hoeveel zijn er? Hoe ziet het tapijt eruit? Laten wij zeggen dat aan de top van de kleuren, de niveaus, er een prachtige iriserende purperen kleur is. Laten wij dat gewoon zeggen. Hoe velen hebben dit. Hoe staat het met de planeet op dit punt? Heeft men al ontdekt hoe het purper samengevoegd kan worden? Het antwoord is nu dat er velen zijn die dit kunnen en anderen niet, maar dit zullen zij wel.

Sla de bladzijde nu even om….er kijkt geen engel naar jullie. In plaats daarvan is het iemand die van een andere plaats in de melkwegstelsel vandaan komt en die verlicht is omdat zij hier miljoenen jaren zijn geweest en nu terugkomt om te zien hoe het met jullie gaat en zij komen naar een plaats waar jullie hen misschien wel kunnen zien….jullie kunnen hen zien met je eigen instrumenten, met je eigen ogen….jullie kunnen hen noemen zoals jullie willen, zij zijn er maar voor even en zij zijn er om naar de patronen te kijken want zij hebben het de kwantuminzicht.

De vraag is: “Zullen wij al landen? Zullen wij hen al laten zien wie hier zijn? Zullen wij hen de verlichting van het melkwegstelsel laten zien? Zullen wij hen familie laten zien? Het antwoord is – collectief gezien – nee! Het is nog steeds gevaarlijk want het tapijt is nog niet purper van kleur. Dit is een metafoor en ik heb jullie zojuist parels van waarheid gegeven over het moment waarop jullie hen, degenen die van andere plaatsen komen zullen ontmoeten, degenen die verder zijn dan jullie….niet technisch, lieve mensen, maar in bewustzijn. Bewustzijn….want op dit moment zijn jullie nog te gevaarlijk om familie te ontmoeten. Zo zal deze viering er ongeveer uitzien met dit melkwegstelsel, met jullie, en waarom zij kijken. Zij kijken in de oven en zien dat de cake nog niet gaar is en jullie zijn ook nog niet klaar omdat jullie pas zijn aangekomen op de plaats waar jullie een begin hebben van het bewustzijn van de kernwaarheid…daarvoor is Kryon hier. Open de deur en dan begint de energie die jullie hebben, te veranderen, de manier waarop jullie denken, de vreugdefactor, al deze dingen gaan veranderen. Jullie gaan beginnen met werken aan de puzzel van verlichting. Wat betekent dit voor jullie persoonlijk? Hoe zit dit met de anderen om je heen? De gevoelige mensen voelen dat het licht zich gaat uitbreiden en zij hebben gelijk! Niet alleen fysiek maar ook hetgeen niet direct esoterisch is. Wat gaan jullie doen aan dit en dat en dat? Zien jullie…..het begint, nietwaar? Jullie gaan de schaduwen zien van de verschillende Merkabah’s op manieren waarop alleen een oude ziel dit kan.

Hier gaat het naartoe. Het komt van een oude energie waarin sommigen kleuren konden zien en waar anderen om lachten, waarin de wetenschap feitelijk  de verschillende kleuren zal kunnen zien waarom werd gelachen….want kwantumenergie is waar het op dit moment om gaat….multidimensionaliteit is hier altijd in bijna alles op deze planeet geweest en in alle leven. Het is nog nooit gezien, maar als jullie het zien, lieve mensen, zullen jullie een openbaring hebben en dan zullen jullie weten hoe jullie van bovenaf gezien worden door degenen die staan te wachten om jullie te ontmoeten. Zij noemen jullie familie. Als dit gebeurt zullen zij eruit zien als jullie. Ook dat zal een openbaring zijn. Dit staat in de steigers, lieve mensen, en het is niet iets dat wij alleen maar channelen om jullie je goed te laten voelen. Dit is de waarheid over wat er op dit moment in het Veld is. Dit is de reden waarom ik jaren geleden in de kleine kamer bij de Verenigde Naties vertelde dat – jullie kunnen het nalezen – dat dit land alles wat zij weten over buitenaardsen zouden moeten vertellen zodat jullie niet verrast zullen zijn als het zover is en zij komen, maar nu weten jullie waarom zij hier in groten getale aanwezig zijn, en als zij komen zullen zij familie zijn, het zal een reünie zijn op een hoog bewustzijn en er zal heel veel purper zijn.

Ik geef jullie deze dingen in liefde en niet met een tijdsbepaling omdat vrije keuze bepaalt hoe snel jullie vooruit gaan, zullen leren, en of de donkere energie die nog steeds op de planeet aanwezig is jullie weer naar beneden trekt omdat het dit wil….lage energie wil niet dat jullie purper worden….als jullie deze metafoor begrijpen…en hij is er nog steeds. Er zal dus een tijd van opschonen zijn, misschien generaties lang, voordat deze dingen zullen gebeuren en jullie zullen zeggen: “Ik zou willen dat het in mijn leven gebeurt.” Dat zal het ook. Het zal er anders uitzien, maar het zal gebeuren. Jullie zullen het zien….eraan meedoen. Wat een dag als jullie leren dat jullie niet alleen zijn! Wat een dag als jullie de familie ontdekken en jezelf in hen herkennen.

Ik zou jullie deze dingen niet geven als zij niet de absolute kernwaarheid zouden zijn waarvan een deel zelfs al in Lemurie werd geleerd. Dit zijn de dingen die wij jullie op regelmatige basis willen geven zodat jullie zullen begrijpen waar het naartoe gaat en de redenen kennen, maar intussen….als jullie wij zouden moeten bepalen waar jullie qua niveau staan is dit de speeltuin. Dit is waar jullie staan…jullie zijn aan het ontdekken, en dat is belangrijk, dat ontdekken alles is, want dan zullen jullie herkennen wat hier gebeurt en beseffen dat dit een mooie, prachtige kernwaarheid is die zich begint te verspreiden over de planeet; zelfs onder degenen die niet spiritueel zijn en dit ook nooit zullen worden. Het heeft te maken met compassie, liefde, transparantie en het is licht dat aan de winnende hand is. Het is het begin.

Zo is het in het begin….eerst kruipen en dan lopen….en lopen voordat jullie rennen. En rennen voor dat jullie vliegen….met purper!

En zo is het.

Kryon