Kryon in Laguna Hills, Cal. 2 Wat is er aan de hand met de Aarde?

Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills, Cal. 2

Wat is er aan de hand met de Aarde?

9 december 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de volgende channeling van de laatste sessie van het jaar. Hij wordt gehouden op een plaats die mijn partner de Thuiszaal noemt. Voor hem betekent dit de plaats waar hij begon. Het is moeilijk om te geloven dat het al dertig jaar geleden was. Moeilijk om te geloven dat hij hier dertig jaar geleden begon met channelen in deze eerste dagen toen hij voor het eerst in de stoel zat!

Er is hier een traditie en die staat symbolisch voor het einde en het begin. Het is vanavond dus geen uitzondering dat wij het over bepaalde dingen gaan hebben. Alle dingen waarover wij willen spreken, lieve mensen, zijn dierbaar! Als jullie geloven dat er zoiets bestaat als een stem die van de andere kant van de sluier komt, door een mens heen, naar jullie toekomt met liefde en dankbaarheid, omdat jullie die nodig hebben en omdat jullie die verdienen. Een stem die spreekt over de dingen die op deze planeet veranderen, over de verschillende zienswijzen die jullie kunnen hebben, en aldus spreken wij over actuele dingen. Ik wil het over bepaalde dingen hebben maar ik wil ook verder gaan dan dat en dit betekent dat ik ook enkele suggesties zal geven en nogmaals ook voor degenen die later luisteren en lezen en hier niet zijn….misschien kom ik met dingen waaraan jullie nog niet hebben gedacht en waaraan wel gedacht dient te worden, maar misschien zijn er mensen onder jullie er nog niet aan toe om dit te doen omdat jullie dit eerst moeten horen of lezen; concepten misschien die jullie dienen te kennen.

Ik zal beginnen met te zeggen dat alles dat ik ga vertellen ook op jullie nieuws is te zien en te horen. Op een bepaalde manier komt het op jullie nieuws en als jullie er op een bepaalde manier naar kijken lijkt het erop alsof alles ineen stort en uit elkaar valt.

“Kryon, wij zijn voorbij 2012 en het ziet er afschuwelijk uit” Dus zeg ik weer dat de dingen ten goede gaan verbeteren. Ik heb al vaker gezegd dat er geen toverfee met een toverstokje zal neerdalen en een einde zal maken aan de verschillende manieren van denken die jullie hebben….dit is niet de manier waarop het werkt! Ideeën bewegen zich op een specifieke manier door een cultuur en een samenleving. Ideeën moeten door een barrière van geloof heen breken, maar met name hetgeen wij de oude vooroordelen noemen van: nee, dit kan niet; dit is nu eenmaal zo; zo is het altijd geweest en daarom zal het ook zo zijn! Degenen die zeggen: “Kijk eens naar de afschuwelijke dingen” en het daarbij laten!

Laten wij dus eens kijken naar die afschuwelijke dingen, een voor een. De doemdenkers die zeggen: “Wij zijn verdoemd!” zijn degenen met een bepaalde perceptie en de verandering op hun eigen manier zien. Maar jullie kunnen hen allemaal zien, en het eerste onderwerp is: Amerikaanse Democratie.

Het valt uit elkaar en er zijn mensen die zeggen dat dit het einde is van de Verenigde Staten van Amerika. Omdat het er nu op lijkt dat rood en blauw elkaar zelfs haten en oorlog voeren in het Congres. Sommigen verwachten dat zij al snel op elkaar zullen gaan schieten. Het is niet genoeg dat zij elkaar uitschelden en er verhitte debatten zijn. Dit was helemaal niet wat de stichters – the founding fathers – hebben bedoeld….het valt uit elkaar. Er is niets goeds aan en er gebeurt helemaal niets.

Wij hebben jullie jaren geleden al verteld, lieve mensen, dat jullie systeem systematisch kapot is en dat dit misschien goed was voor 250 jaar geleden, maar nu niet meer omdat het bewustzijn verandert. “Het is kapot, het is kapot. Het lijkt er wel op dat wij officials hebben gekozen die dan in hun glazen huis zitten met hun sociale media en waar iedereen hen kan zien en daardoor ook het grote disfunctioneren van Amerika kan zien.” En zij lachen, miljoenen mensen zien het en lachen erom terwijl zij het allemaal zien afbrokkelen. Dit was nummer een.

Hoe vinden jullie het tot nu toe?

Nummer twee: “Kryon, wij hebben onze grote steden op de juiste plaatsen gebouwd, maar wij krijgen een tekort aan water. Er gebeurt iets met het water. Wij hebben een paar steden die wij bouwden door de aanwezigheid van water op bepaalde plaatsen. Ik zit hier in een daarvan: Zuid Californië wat nooit water had. Men haalde het water uit Noord Californië maar sinds kort is daar ook geen water. Sommige steden stoppen met hun bouwprocessen omdat zij niet voldoende water hebben. Wij kunnen de dingen niet bevloeien die hier altijd zo goed groeiden, en dit is maar een plek waar men water tekort komt.”

Wij hebben jullie jaren gelden verteld dat er weersveranderingen zouden komen, weten jullie nog? Wij hebben jullie over enkele dingen verteld, klimaatverandering is daar een van, en dat er plaatsen zouden zijn die zo enorm zouden veranderen. Waar altijd water was er een tekort zou komen en dat op plaatsen waar nooit water was, een overvloed daaraan zou gaan komen. Waar niets was is nu een overvloed! Sommigen die nu luisteren en lezen zeggen: “Wij hebben nu teveel water!”

Wat gaan jullie daaraan doen? Jullie zitten in een staat die in moeilijkheden is. Dit is nummer twee.

Nummer drie, laten wij actueel worden. “Kryon, jij weet van de plasticsoep. Wij hebben een afvalberg, een vuilnisophoping in de Stille Oceaan ter grootte van de staat Texas. Overal is plastic. Het schaadt de oceaan, het schaadt het leven in de oceaan. Wij kunnen er niets tegen doen maar het is er wel. Kan dit de teloorgang van het milieu zijn, nu wij zien wat wij hebben gedaan? Iedereen weet het!” Dit was nummer drie.

Nummer vier: “Kryon, wij hebben overal luchtvervuiling. Wij probeerden het jaren geleden, wij probeerden het via de Verenigde Naties – zij konden geen overeenstemming vinden – en de vervuiling gaat maar door en door en door. Het is overal in onze steden en soms kunnen wij vanuit het ene gebouw het andere gebouw niet zien. Mensen hoesten in de straten en het wordt er niet beter op. Niet zoals ik het zie en niet zoals ons wordt verteld.

Nummer vijf: “Kryon” er is geen enkele manier waarop wij voldoende energie zullen hebben. Wij blijven maar olie pompen, ook om elektriciteit te maken, maar het is niet voldoende. Alles wat maar branden wilde hebben wij verbrand en op allerlei manieren hebben wij elektriciteit opgewekt en het gaat maar door en het gaat maar door….het is net een monster dat elektriciteit verslindt. Wat kunnen wij doen?

Er zijn er nog een stuk of vijftien!!! (Kryon lacht!) Dit was nummer vijf.

Ik wil jullie door deze vijf heen leiden en ik wil jullie vragen om alsjeblieft compassievol te zijn. Denk buiten de doos van wat jullie is verteld en buiten de doos van wat het nieuws jullie steeds brengt: een plaats van afschuw, angst, handen wringen en zorgen, onbewust van bepaalde dingen waarvan wij jullie hebben verteld dat zij eraan komen.

Is jullie politiek lamgelegd…Ja, absoluut! Hebben wij jullie dit verteld? Ja, absoluut! Betekent dit dat het gedoemd is? Nee. Als jullie iets hebben dat niet werkt betekent dit niet dat het voor altijd niet werkt. Hebben jullie bij voorbaat al besloten dat alles dat afschuwelijk is ook altijd afschuwelijk zal zijn? Hoe vaak hebben wij jullie verteld wat eraan zit te komen?  Toch zijn er veel mensen die het nog niet zien en niet begrijpen dat dit een onderdeel is van een proces. Wij hebben jullie hier zelfs vooruit voor gewaarschuwd, lieve mensen. Het moet ineenstorten, dat moet! Wat denken jullie van een systeem waar letterlijk ideeën komen nadat mensen zijn gekozen en waar de winnaar voor vier jaar de dienst uitmaakt en alles pakt wat hij pakken kan en vier of acht jaar lang probeert om de anderen te grazen te nemen? Nu hebben jullie een winnaar die vier of acht jaar lang bezig is om de verliezer te pakken te nemen en in die vier of acht jaar wordt er voor Amerika maar heel weinig bereikt. Zie je, het systeem is kapot. Ik heb jullie verteld waar het naartoe gaat. Ik wil dat jullie letten op de dingen die eraan komen en ik ga het noemen…..jullie zullen erom lachen….: elegante politiek! (Kryon lacht) Het begin van wat ik compassievol campagne voeren wil noemen, geen gescheld meer, er gaat zich een overeenstemming voordoen, een samenstromen, in het Congres, in de staten waar jullie niet meer een congresman of een president willen kiezen die maar voor een partij bezig is, want die president zal doen wat de vorige presidenten ook deden. Nee, jullie gaan een andere president krijgen, een president die in het centrum staat en die bij onderhandelingen weet dat er compromissen gesloten moeten worden zodat alle partijen tevredengesteld worden. Een president die zegt: “Ik ben er voor beide partijen!” Hoeveel van jullie hebben hier interesse in? Jullie voelen het, nietwaar? Met zo veel anderen. Het is niet zo moeilijk. Is het echt helemaal kapot of is er alleen maar een compassievolle draai voor nodig? Zie je….dit heet nu evolutie. Ik zal jullie dit vertellen: Als jullie dit niet doen zullen andere landen het wel doen. Ook zij zien het aankomen. Jullie hebben een leider nodig die kan leiden en dit is geen veroordeling van de huidige leider; het is een veroordeling van het systeem waarbij de winnaar alles pakt. Dit zou dan de evolutie van de democratie zijn – op de hele planeet….en het wordt tijd ook! “Hoe snel komt dit, Kryon?” Het antwoord is: JA! Er zullen mensen onder jullie zijn die het niet snel genoeg kan zijn. Luister, er zullen mensen zijn die dit horen en het ermee eens zijn en er zullen mensen zijn die een “Aha-moment” hebben, misschien zelfs politici die zeggen: “Dit wilde ik graag horen, hier heb ik op gewacht! Ik ga het doen, ik ga het proberen” en misschien zullen zij verliezen….voor een tijdje, want deze dingen worden nu nog niet vertrouwd. “Wel, hier is iets dat is verstopt en ik geloof feitelijk niet wat zij zeggen over compassie. Ik wacht wel even af en ik zie het wel!”

Dit zijn allemaal oude vooroordelen omdat jullie het ergste verwachten. Hoe zit het nu met de oude zielen die hiernaar luisteren en die het beste beginnen te verwachten? Daar hangt het vanaf. Willen jullie weten hoe snel het van jullie afhangt? (“Kryon, het water raakt op!”) (Kryon lacht) Dit is jullie zienswijze nu. Laten wij doen alsof dit hier doenbaar is zo vlak bij de oceaan. Iedereen in deze zaal weet hoe het is om bij deze grote oceaan te staan en deze enorme hoeveelheid water te zien. Jullie staan er bij zonsondergang naar te kijken en zeggen: “Dit is een prachtige plaats!” Goed, laten wij verder gaan: wat als elke druppel water die jullie in deze oceaan zien opeens drinkbaar zou worden? Zou dat voor jullie iets veranderen? Het antwoord is: “Neem jij ons in de maling? Jij bedoelt dat wij de oceaan kunnen gebruiken?” Dit konden jullie altijd al, maar het was moeilijk omdat er voor het ontzilten van het water, warmte nodig was, en elektriciteit en er onkosten waren. Geen van deze dingen waren er en het zou ook te langzaam gaan. Ik zeg jullie dat er iets aankomt dat jullie hints kan geven over de manier waarop het werkt. Laten wij dit eens verder uitbreiden. Jullie wisten het al maar dienen het nogmaals te horen. Weet je, deze dingen zijn niet echt eenvoudig, maar het proces, het idee, is eenvoudig. Het kan een paar jaar duren voordat jullie het goed begrijpen, maar dat is de manier waarop het bij alle uitvindingen werkt omdat jullie tijd nodig hebben, maar hier is het ultieme idee: MAAK ZOUT MAGNETISCH! En haal het daarna met elektromagneten uit het water. Jullie kunnen zout magnetisch maken….op verschillende manieren, lieve mensen. Ik roep de uitvinders op: Maak zout magnetisch! Jullie zullen daarvoor een systeem hebben waarbij jullie directe ontzilting kunnen hebben zonder opslagtanks. Het gaat er zout in en het komt er fris en vers uit. Jullie doen dit twee of drie keer, maar uiteindelijk komt het er drinkbaar uit. Kennen jullie die grote tankers die miljoenen liters olie vervoeren? Ik wil dat jullie even denken aan miljoenen liters zout water die worden omgezet in vers drinkwater.

Er kan in een tanker ook een ontziltingsplan opgezet worden. Maak zout gewoon magnetisch en haal het zout er later uit en jullie kunnen dit met elektromagneten doen en er beginnen al wat lichtjes op te gaan bij degenen die hier zitten. Realiseren jullie je dit….zonder tijdverlies en zonder hitte! Het zal gedaan worden. Deze tanker waar ik het over had kan voor jullie kust liggen en kan ook naar plaatsen gaan waar nu helemaal geen vers drinkwater is….en kan het daar gaan maken. Miljoenen liters per keer. Dit is wat eraan komt en de oceaan wordt dan de bron ervan….en ook geen bron die de oceaan schade toebrengt. Het kan jullie velden beregenen, het kan jullie voeden. Het kan water brengen in deze staat, als jullie dit willen en voor de juiste omstandigheden zorgen.

Waarom zou iemand hiertegen bezwaar hebben? Jullie zouden het de tegenstanders moeten vragen. (Kryon lacht) Zij zullen hun redenen hebben. Misschien zullen zij zeggen: “Het lijkt mooi, maar er zal heel veel elektriciteit voor nodig zijn!” Maar wacht even….ik ben nog niet klaar. “Kryon, wij hebben ons afval in de oceaan!” Wacht even….bedoelen jullie dat het gisteren nog schoon was en jullie vandaag opeens een afvalsoep van plastic hebben? Jullie zullen zeggen: “Nee, dat is niet zo. Daar was een tijdje voor nodig!” Hier is het antwoord: Sinds de uitvinding van plastic, 80, 90 jaar geleden, zo lang is dit opgespaard en toegenomen in de oceaan. Het was er niet opeens, lieve mensen, maar er was wel iets opeens….jullie hebben het zojuist ontdekt. Ook niet echt….jullie wisten het tien jaar geleden al, jullie ontdekten het vijftien jaar geleden al maar het kon jullie gewoon niets schelen. Nu wel!

Lieve mensen, welkom bij de evolutie van het bewustzijn, voor jezelf, voor de planeet en voor jullie bestaan. Het is een wereldwijde gebeurtenis en het was er al lang, maar nu is het nieuw, het was er al tientallen jaren en het werd steeds meer en meer, en nu hebben jullie het ontdekt. Niet echt….nu hebben vele mensen het ontdekt en hebben er mensen beslissingen genomen en gaan jullie er iets aan doen. Hebben jullie hiervoor nieuwe uitvindingen nodig? Niet echt, het is redelijk eenvoudig. Jullie hebben alleen geld nodig om ernaar toe te gaan en het te verzamelen. Jullie zeggen: “Het is veel te veel om het te verzamelen!” Als jullie dit langzaamaan doen, met grote hoeveelheden, zal er over een bepaalde hoeveelheid tijd zoveel weg zijn dat jullie je realiseren dat het tijd is om feest te vieren omdat de soep is verdwenen en dat jullie het hebben volbracht omdat iemand het betaalde, omdat iemand voor de oceaan zorgde….en die iemand is….de mens op deze planeet! DAT IS HET VERSCHIL!!! Jullie handelen alsof iets dat al tientallen jaren aan de gang is, gisteren opeens in jullie achtertuin lag. Het verschil is: bewustzijn, zorg. Bewustzijn!!!

“Kryon, wij hebben teveel milieuvervuiling!” Ja, dat is zo. Nu wordt het een beetje onvoorspelbaar, want steeds als ik hierover begin zijn er mensen die bezwaren hebben. Er zijn zelfs mensen die de zaal willen verlaten omdat hetgeen ik jullie wil vertellen niet hetgeen is dat jullie is verteld. Wat ik jullie vertel is dit: Jullie hebben teveel luchtverontreiniging. Wacht even, want nu ga ik jullie vertellen hoe jullie daarvan af kunnen komen. Maar eerst ga ik het hebben over jullie luchtvervuiling en vele andere dingen die jullie nu opeens opmerken met jullie instrumenten en door jullie wetenschap. De vervuiling doodt jullie en het doodt de Aarde. Dit is controversieel. Jullie kunnen het zo laten. Er zijn meer beschavingen verdwenen en jullie gaan gewoon dood! Zo is het altijd geweest. De Aarde is weerbaar en kan zich herstellen van de mensheid. Hier is jullie instructie van vandaag: Stop met vervuilen!

Jullie Aarde bevindt zich in een cyclus en deze cyclus correspondeert met hetgeen jullie jezelf vertellen, en dus identificeren jullie jezelf met alle dingen die op en met de planeet gebeuren want jullie veroorzaken hen. Hier komt de controverse: Nee, dat doen jullie niet! Ik zeg het nogmaals: de klimaatverandering die jullie ervaren, ook de opwarming van de atmosfeer, is cyclisch! De Aarde heeft dit eerder gedaan. Jullie wetenschappers hebben hier niet over gerapporteerd omdat zij hier nog niet op de juiste manier naar hebben gekeken. Als zij naar de ijskorsten en de boomringen kijken zullen zij iets verbazingwekkends ontdekken: dat de Aarde dit geregeld meemaakt. Ga naar Alaska en praat met de inheemsen en zij zullen vertellen dat de Aarde dit steeds weer heeft meegemaakt. De cycli komen en gaan, en komen en gaan. Toen jullie werden geboren, was hij er al en nu gaat hij weer weg. Begrijpen jullie wat ik zeg? Als jullie willen vragen hoe vaak deze cycli gebeuren: er zijn verschillende cycli: 400-jarige en 1600-jarige, en zij gaan van warm naar koud en zij doen dit zodat de Aarde zichzelf kan verjongen. Ik heb het jullie vaker gezegd: als jullie een aquarium hebben kunnen jullie het water filteren, waterplanten erin, schoonmaken, maar er komt een moment waarop jullie het water moeten verversen. De Aarde kan het water niet vervangen, maar zij kan wel iets doen via temperaturen. Zij kan zichzelf hiermee verjongen, de vissen verjongen, de levens van alle zeewezens, en zij doet dit op reguliere basis.

“Kryon, ik ben hier al een tijdje, maar ik heb dit nog nooit gezien!” Jullie zijn nieuw! Kunnen jullie je – gewoon voor een moment – voorstellen dat de levensverwachting van de mens maar heel kort is? Dit betekent dat jullie nooit winter, herfst, zomer en lente zagen. Laten wij zeggen dat jullie in je tweemaandelijks leven met jullie ervaringen en meningen in de “zomer” leven en opeens wordt het najaar en vallen alle blaadjes opeens van de bomen en de bomen gaan “dood.” De Aarde gaat dood! Jullie hebben geen idee. Jullie voelen je rot, want alles verandert, de blaadjes zien er slecht uit en vallen van de bomen. De bomen zien er slecht uit en dan komt de winter alsof het allemaal nog niet slecht genoeg was. Het ging ook zo langzaam, jullie hebben het nooit eerder gezien. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Er zijn grotere cycli waar jullie nog niet doorheen zijn gegaan, en toch zal de Aarde jullie deze informatie geven: wij kunnen weer herstellen! Wat wij jullie vertellen is controversieel. Denk eens aan het gat in de ozonlaag dat er was door het “gebruik van vele auto’s” enzovoorts. Zien jullie dit gat nu dicht gaan…..gefeliciteerd….omdat jullie er niets van begrijpen! Wisten jullie dat de ozon die er al heel lang op Aarde was, dunner begint te worden? Laten wij nu even teruggaan naar de zestiger jaren toen men het gat in de ozonlaag ontdekte en ook ontdekte dat dit een relatie had met de Aarde….welkom bij de magnetische opwaardering!!! De ozonlaag zat gewoon in een dip die er zelfs zou zijn geweest als jullie niet zouden zijn geweest. Het maakt deel uit van wat er op reguliere basis op deze planeet gebeurt, van wat er gebeurt met de straling door de cycli van de zon, van de opwaardering van de planeet en van de manier waarop die zich aanpast en zij doet dit nu weer zodat de mensheid die hier nu is nog meer overvloed krijgt en het voedsel zal hebben wat zij nodig heeft. Hoe klinkt dit? Dit is controversieel! Klimaatverandering vindt plaats zoals dit altijd heeft plaatsgevonden! En jullie zien de blaadjes vallen en roepen om hulp! Jullie hebben dit niet veroorzaakt, lieve mensen! De vervuiling die jullie in de Aarde stoppen doet jullie geen goed. Reinig dit! Maak het schoon! Maar deze Aarde van jullie, Gaia, de elementalen, de multidimensionalen, zij zijn hier al die tijd geweest en gingen door de cycli heen, lang voordat jullie op het toneel verschenen en hierover klagen. Dit is controversieel!

Laten wij het hebben over energie. Jullie gaan de waarde van elektriciteit en de opslag hiervan, inzien. Meer dan ooit tevoren begint de industrie te (h)erkennen dat een van de sleutelelementen van wat jullie ooit hebben gedaan om elektriciteit op te wekken, te maken heeft met warmte. (Kryon lacht) Steeds als jullie stroom willen opwekken hebben jullie warmte nodig. Jullie hebben warmte nodig voor stoom, en stoom op zijn beurt, drijft turbines aan die dan elektriciteit voor jullie maken. Of jullie nu olie verbranden, of kolen verbranden, of wat dan ook verbranden, jullie hebben steeds warmte nodig. Jullie moeten iets verbranden! Jullie hebben enkele technologieën die dingen zonder rook verbranden, maar dit is niet het antwoord. Het antwoord is: verbrand niets! Het antwoord is: geen warmte! “Kryon, dit is niet mogelijk zonder warmte!” Wij hebben jullie verteld dat er vrije warmte is als jullie dit willen. Geen grondstoffen verbranden en geen rook in het milieu….wij hebben het jullie verteld. De warmte ligt onder jullie voeten, is daar altijd geweest. Het is geothermische warmte. Het gat dat jullie moeten boren is zo diep dat het veel te diep voor jullie is. “Er is wel vrije energie, maar voor ons is dit te moeilijk.” Laat mij uitleggen wat jullie hiermee zeggen: ”Wij willen daar geen geld aan spenderen, wij bouwen liever een kernreactor, dat kost minder.” Hebben jullie de fallout van de kernreactors de laatste jaren gezien, lieve mensen? Jullie hebben op jullie planeet tot nu toe maar twee kernrampen gehad met een op hol geslagen reactor, en ik vertel jullie dat deze twee rampen de Aarde momenteel nog steeds vergiftigen! Zij vergiftigen de mensen, zij vergiftigen het land en zij vergiftigen de oceaan. Hoe vinden jullie de “veilige” kerncentrales die jullie hebben gebouwd? Het is het meest gevaarlijke dat jullie ooit hebben gedaan voor jezelf, voor de mensheid, en het kost een fortuin. Als jullie dit geld hadden gebruikt om gaten in de Aarde te boren zouden jullie nu weten hoe je een gat moet boren om warmte te krijgen! Maar ik heb het niet over het graven van een gat. Gratis energie is heel lang wat altijd de Heilige Graal is geweest – als ik deze term mag gebruiken. Maar er bestaat niet zoiets als nieuwe energie; energie is gewoon, kan niet vernietigd worden. Het verandert gewoon van vorm. Vrije energie is dus geen vrije energie, het is energie die uit een onverwachte bron komt die vermenigvuldigd kan worden. Is dit mogelijk? O, het ligt vlak voor jullie! Het is altijd vlak voor jullie geweest en het heet…..magnetisme.

Ik zal jullie iets vertellen dat ik jullie al eerder heb verteld, maar deze keer zal ik specifieker zijn. Hebben jullie ooit gespeeld met tegengestelde polen van magneten? Het zijn gewone magneten die elkaar zeer krachtig aantrekken en ook zeer krachtig afstoten, afhankelijk van de manier waarop jullie hen met plus of min plaatsen. Sommige van hen zijn zo krachtig dat twee sterke mannen hen niet los kunnen trekken. Twee sterke mannen kunnen hen ook niet samendrukken. Stel je eens voor; twee volwassen mannen die proberen om een positief en een negatief samen te drukken van magneten die gewoonweg zo sterk zijn dat zij niet samengedrukt kunnen worden en de mannen blijven duwen en duwen. Vraag: hoe lang kan men blijven duwen voordat de magneten samenkomen? Wat denken jullie van: voor altijd? Welkom bij een krachtbron. Begrijpen jullie dit? Magnetisme is er altijd geweest. Het duwt en het trekt, dat doet het. Het duwt en het trekt….hebben jullie ooit een stoommachine gezien. Hebben jullie ooit iets gezien dat stroom opwekt? Het heeft duwen en trekken nodig.

Ik zal jullie over een machientje vertellen. Een machientje met magnetisme en alle elektriciteit is afhankelijk van een bepaalde positie van wielen en waar geen elektriciteit voor nodig is. Waar twee wielen elkaar aantrekken en wegduwen op zo’n slimme manier dat de wielen vertellen te werken op een manier waardoor andere wielen gaan bewegen en de wielen gaan maar door en door en zij kunnen eeuwig doorgaan. Hebben jullie interesse? Dan zijn er mensen die zeggen: “Wat hebben wij aan een stel wielen die maar draaien en draaien?” Ik zal het jullie vertellen en de uitvinders weten dit. Ik zal jullie een geheim vertellen. Dit is belangrijk voor een uitvinder die het wel begrijpt maar geen begin kan maken aan het ontwerpen van een machientje. Hoe kan je ervoor zorgen dat deze dingen elkaar blijven aantrekken en afstoten? “Ik houd mij niet bezig met de mislukkingen, maar steeds met de plussen en de minnen!” Ik zal het je vertellen: Er zit een draaiing in, mijnheer de uitvinder!  Jullie wielen zullen Moebius-strips worden. Nu heb ik het verteld!!! (Een lint dat gedraaid aan elkaar vastzit en dus een oneindige cirkel wordt. Henk) Als jullie niet wisten wat het was, weten jullie het nu: het is een gedraaid lint. Er is een configuratie die Moebius-strips en discs en magnetisme gebruikt en ervoor zorgt dat magneten constant doorgaan met aantrekken en afstoten en maar doorgaan en maar doorgaan…en met 100% efficiëntie. Dan hebben jullie een wiel dat maar door draait, en het maakt niet uit hoe groot of klein dit is. Als een wiel eenmaal draait kunnen jullie daar elektriciteit mee opwekken. Kunnen jullie mij volgen? Dit beetje elektriciteit kan dan worden overgebracht naar een groter rad met magnetisme en dat kan een veel groter wiel zijn, elektromagneten hebben misschien tien keer zoveel kracht en hetzelfde systeem en dezelfde vorm als een Moebius-strip, alleen, deze magneten zijn echt krachtig en zij kunnen duwen en trekken op een echt enorme manier. Jullie hebben nog steeds niets dat echt enorm is. Jullie kunnen energiecentrales hebben die de grootte van maar een paar huizen hebben, lieve mensen. Het netwerk is niet langer nodig. Privé-stroom! Gratis! Het gebruik van magneten komt eraan, en het is alles wat jullie nodig hebben. Herinneren jullie je de plaatsen waar men water ontzilt? Daar kan men deze elektriciteit daarvoor gebruiken! Zij hoeven niets te verbranden! Kunnen jullie je warmte en elektra zonder rook voorstellen? Dit kan overal worden toegepast waar jullie krachtige energie nodig hebben. Er zijn hier nu mensen die zich afvragen of dit wel hetgeen is waar jullie om vragen. Is dit te onbegrijpelijk voor jullie, vraagt dit teveel van jullie? Lijkt dit teveel op science fiction voor velen van jullie, of is het iets dat zo enorm praktisch is dat jullie achterover gaan zitten en “Wow” zeggen? Dit is veelbelovend en de reden waarom mensen er tegenin gaan komt door de oude energie en de manier waarop jullie altijd hebben gewerkt omdat het altijd zo is geweest; de manier waarop het was en de manier waarop jullie het deden. Let op privé-industrie die dit zal gaan scheppen. Dit zal het andere geheim zijn. Waar jullie op je regeringen vertrouwden vanwege hun grootte en mogelijkheden kan dit beter worden gedaan door kleine industrieën die de drang hebben om het beter en goedkoper te doen dan de grote regeringsbedrijven om jullie te dienen en hun werk goed te doen; iets dat bij regeringen niet altijd aanwezig is. Privé-industrieën! Dit gaat gebeuren!

“Kryon, wanneer gaan deze dingen gebeuren?” Ja! Jullie zullen hen steunen en zien wat zij doen en soms lijkt het wel gekkenwerk, maar als zij succes hebben en dit wordt verteld in jullie nieuws zullen jullie zeggen: “Wow, dit hoorde ik al bij een Kryon-bijeenkomst!”

Ik heb jullie nu niets gegeven dat al niet eerder in bepaalde processen heeft gewerkt. Dit zou jullie hoop moeten geven.

Geduld, lieve mensen, er komt een welwillende uitkomst! Dit is het einde van de channeling.

Ik wil dat jullie hierover nadenken. Jullie gingen het ijkpunt van 2012 voorbij. Het was altijd al bekend dat als jullie het ijkpunt voorbij zouden gaan – de Ouden zeiden het al – er een nieuwe mens zou gaan komen, een nieuwe mensheid, een nieuw bewustzijn. Klinkt het logisch dat de Schepper jullie hier in al jullie pracht heeft geplaatst en zei: “Kijk, zij zijn het ijkpunt voorbij! Goed, laten wij hen nu maar om zeep brengen!” (Gelach in het publiek) Maar dit is jullie wel verteld! Spirituele organisaties vertellen jullie: Kijk, Armageddon komt eraan en een oorlog zoals jullie die tachtig jaar geleden hadden kan niet voorkomen worden, weet je? Jullie science fictionfilms zeggen dit allemaal! Er is een opwaardering geweest van het doemdenken en de laatste 20 jaar ging het over het einde door kernwapens, en nu begint dit oud te worden omdat het niet gebeurde en niet gebeurde. “Oh, wij gaan nu omhoog, maar nu hebben wij een Aarde die zo warm is…in feite zo heet dat buitenaardsen die van hitte houden hier kunnen komen en de boel overnemen!” (Publiek lacht) Dat is wat er aan de hand is. Wat vinden jullie van hetgeen de Schrift hierover zegt? Zij geven jullie rampen na rampen na verdoemenis en zien frisse lucht als science fiction terwijl de buitenaardsen proberen te helpen en buitenaardsen die willen dat jullie hen helpen en dat er misschien buitenaardsen van een andere planeet komen die zeggen: “Wat bedoelen jullie? Jullie weten het niet?” en jullie zeggen: “Wat weten wij niet?” en zij stralen als de zon en zeggen: “Jullie zijn Geweldig in de ogen van God, de Schepper. Ik ken deze Schepper. Het melkwegstelsel kent deze Schepper, het Universum kent deze Schepper en jullie kennen hem niet? Wat is er met jullie aan de hand? Jullie zijn Geweldig, jullie zijn een deel van de schepping, jullie zijn prachtig, en niet wat jullie is verteld.” Ja, ik heb het jullie verteld en ik heb het jullie al bijna dertig jaar verteld. De dingen hoeven hier niet slecht te gaan. Jullie zitten in een verandering die jullie smeekt en – letterlijk – zegt dat het mogelijk is. Wow!  Zijn jullie je  bewust van de kracht van veelvoudig bewustzijn? Jullie veranderen dingen, jullie veranderen het Veld, jullie veranderen de integriteit van gedachten en vele mensen denken op hetzelfde spoor. Jullie hebben een samenhang van gedachten die zeggen: “Ik zie het komen, ik zie de uitvindingen komen. Wij kennen hen nog niet maar wij voelen dat zij komen….er komt weer een Tesla aan….er komen er veel aan en misschien zijn zij maar twaalf jaar oud, maar dat maakt niet uit omdat zij een paar jaar later wel in staat zijn om dingen samen te voegen. Wij vieren dit al op voorhand!” Dat zijn oude zielen! Dat is volwassenheid! Nieuwe mensen die recht tegenover degenen staan die zeggen: “Wij zijn verdoemd!” Wij hebben 18 redenen gehoord waarom wij verdoemd zijn; wij hoorden hen allemaal op het nieuws.” (Publiek lacht)

Ik houd van mensen die hun pracht gaan zien en gaan begrijpen. Er is meer dan jullie denken….veel meer!

Veel meer! (Kryon lacht)

En zo is het.

Kryon