Kryon in Laguna Hills California: Het proces.

Kryon in Laguna Hills California:

Het proces.

Lee Carroll / 4 december 2011
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Wat brengt mensen ertoe om hier te komen zitten? Laat mij even denken…..zodat zij multi-dimensionaal genoeg zullen worden om woorden vanachter de sluier te kunnen horen? Inderdaad, er zullen ook mensen zij die zeggen dat jullie gek zijn om hier te zijn en ik zal jullie het antwoord geven, oude zielen: Het is geen doctrine, het is geen geloofssysteem; het is een absolute kennis van de liefde van god waar thuis is en wat waarheid is.

Het is de kennis die bij jullie van binnen zit en het is de vonk van de Schepper die niet kan worden ontkend. De experts zeggen dat 85 procent gelooft in een leven na de dood. Als zij gelijk hebben en dat zo is, moet het meer dan wensdromen zijn, nietwaar? Wat als het intuïtief zou zijn?

Wat gebeurt er als je doodgaat? Het antwoord, oude zielen, is hetzelfde als wat er elke keer gebeurde als jij doodging. De waarheid is verborgen zoals het ook moet zijn. De geheimen zijn niet echt beschikbaar, zoals het hoort te zijn want de test gaat erom uit te vinden wie jullie zijn. Zo is het altijd geweest en de ironie is dat oude zielen vaan degenen zijn die zoeken naar die waarheid, maar het zo onvindbaar vinden.

En dus wil ik vanavond een brug bouwen. Ik wil jullie wat meer vertellen over wat je tegenkomt en over enkele processen die zijn betrokken bij het aanraken van het gelaat van de Schepper binnenin jullie.

Voordat ik dat doe wil ik iets verklaren, wij komen op het snijpunt van 2012 alwaar deze bijeenkomst wordt gehouden en waarin ik spreek in jullie tijdraam. Het is niet het jaar van het midden van de opwaardering en de zonnewende is nog niet aangebroken. Dit zal een goed moment zijn om de oude zielen die dit horen en die lezen, te feliciteren.

Ik heb het eerder in deze zaal gezegd. Ik heb jullie zelfs gevraagd naar je Akasha toe te gaan. Wij nodigden jullie uit om de reden waarom jullie hier kwamen te voelen. Laat mij dit eenvoudig vertellen: Oude ziel, hoe vaak je hier ook bent geweest, zelfs in dit leven, moest jij door de oude energie heen ploeteren. Velen weten wat ik bedoel. Het is niet gemakkelijk geweest. Jullie hebben vrienden, familie en collega’s verloren vanwege hetgeen jullie geloven. Omdat jullie zeiden dat er een ‘god binnenin is.’ Jullie wilden niet meer onderschrijven wat een driedimensionale doctrine is die jullie beperkte en ook jullie verering, hetgeen jullie geloven en jullie liefde. Jullie wilden in plaats daarvan die doos uitbreiden waarin jullie werden geplaatst en zeggen: “Ik geloof dat ik God ben. Een deel van mij is tussen de sterren. Dat is wie ik ben.” Het bracht jullie in moeilijkheden en wij waren erbij.

In deze laatste jaren, zelfs in de laatste maanden is er een grote opwaardering geweest. Het is een opwaardering van het raster van deze planeet dat meer op een lijn kwam te staan en meer verbonden werd met jullie energie dan in welke tijd en welk van jullie levens dan ook. Het is wat jullie altijd gewenst hebben, het is waar jullie altijd op gehoopt hebben als lichtwerker.

Jullie wisten intuïtief dat er een sterk potentieel was dat er een tijd zou komen op deze planeet waarin de energie in jullie hoek zou beginnen te werken. Langzaamaan kunnen jullie het nu zien werken. Langzaamaan kunnen jullie merken dat de hoofden van regeringen anders gaan denken. Langzaamaan kunnen jullie mensen in andere land zien die dit eisen. Langzaamaan kunnen jullie zien dat men in de financiële wereld anders gaat denken. Langzaam neemt het toe. Felicitaties voor degenen van jullie die erop hebben gewacht. Dit zou een grootse energie worden die iets gaat manifesteren. Die is beter dan alle energieën die jullie ooit hebben gehad.

Advies voordat wij gaan beginnen.

Ik ga jullie iets geven om over na te denken, zelfs voordat de boodschap begint: Wat is het wat jullie van binnen hebben verborgen? Wat is het dat jullie hebben geprobeerd en wat niet werkte? Wat was jullie passie maar wat jullie in je geest opzij hebben geschoven omdat jullie besloten dat het niet zou werken of dat het niet de juiste tijd was? Wel, het nu wel de juiste tijd!

Er is een bron van kennis diep in deze zaal en dat is de Akasha Kroniek van allen die mij horen en lezen. Het vertegenwoordigt de levens die zijn geleefd en de kennis die is vergaard. Het is de ondervinding van waar jullie allemaal doorheen zijn gegaan en het kan nu naar de oppervlakte komen en een deel worden van de huidige Akasha van deze planeet. (deel van de huidige realiteit van de planeet).

Alles kan nu worden toegeschreven aan wat wij het kristallijnen raster noemen. Dat is waarom jullie hier zijn, om dat wat je weet naar buiten en tot manifestatie te brengen. En ik zal je zeggen, oude ziel, daarom zeggen wij dat er minder dan een half procent van jullie lichtwerker dienen te zijn om de Aarde te veranderen. De zaden zijn vandaag geplant. Het is niet langer, “Zal ik het kunnen doen?” tegen het mensenras. Jullie hebben het gedaan. Jullie hebben het gedaan!

De puzzel oplossen.

Nu lossen jullie de puzzel op en bewegen door een opwaardering die wij voorspeld hadden en die nu hier is. Denk nu eens na. Als jullie in 2012 de andere kant bereiken hebben jullie nog 18 jaar te gaan in de Galactische uitlijning. Het is een 36-jarig raamwerk en jullie zijn er nog niet halfweg doorheen.

Dit is wat het betekent voor Spirit: Er is een energie in dit raamwerk geschapen die absoluut speciaal is en de komende 26.000 jaar niet meer zal voorkomen. Jullie hebben nog 18 jaar om de planeet te veranderen in deze specifieke energie van manifestatie, om de zaden te planten. Jullie doen dat al. Het gebeurt al. Voor het eind van deze 18 jaar geef ik jullie een voorspelling: Het begin van echte vrede op Aarde in het Midden Oosten.

Jullie gaan veel manieren zien om puzzels op te lossen zoals jullie nog nooit hebben gezien. In die tijdspanne zullen degenen die nu tieners zijn, leiders zijn. Zij zullen op hun weg omhoog zijn. Zij zullen denken over concepten waar jullie in een oudere energie aan konden denken. Zij zullen puzzels oplossen waarvan jullie zeiden dat zij onoplosbaar waren. Er zal technologie zijn die de planeet op manieren zal helpen nooit over hebben kunnen dromen. Dat is de profetie voor over 18 jaar want ik ken het bewustzijn van degenen die eraan komen en ik kan de sterkste potentiëlen voor de planeet zien voor die tijd en dat allemaal omdat oude zielen ontwaakten en hun werk deden. Hoe voelt dat voor jullie?

Wat kan jij doen?

Laten wij nu wat specifieker worden. “Wat kan ik doen? Wat word ik geacht te doen?” zou je kunnen vragen. Er zijn er hier die hun hele leven zoekende zijn geweest. Oh, het zijn leiders, presentatoren op seminars en sommigen zijn zelfs genezers maar zij bleven zoeken en vragen: “Hoe kom ik de brug over? Hoe kan ik bereiken wat binnenin zit, het is het kostbare en het is God. Ik weet dat het er is maar ik denk dat ik heb gefaald. Ik heb gefaald om de brug te vinden.” Laten wij er dus even over praten. Het is tijd.

Wij beginnen met een intellectuele discussie over ‘wat is de mens?’ Wij geven een simpele kijk. Wij spreken vaak over esoterische dingen en over onzichtbare dingen en ook over dingen waar jullie al vanaf weten, er zijn driedimensionale lagen die scheppen wat ik de mens in zijn geheel wil noemen. Zij zijn makkelijk te herkennen en zij zijn allen diepgaand. Elk ervan wordt meer diepgaand als zij naar binnen gaan. Er zijn er maar drie, echt. Als de lagen van het DNA kunnen zij gespecificeerd en beschreven worden maar zij werken als een.

De eerste gaan wij menselijk bewustzijn noemen. De tweede noemen wij aangeboren. De derde noemen wij het Hoger zelf. Drie stuks en het is de bedoeling dat jullie van de buitenste naar de binnenste gaan. Dit zorgt dat jullie een brug kunnen bouwen van hetgeen driedimensionaal is, waar jullie in leven naar wat wij lichaamsintelligentie zullen noemen, het aangeborene, dan naar de poort – de pijnappel die het Hoger zelf is. Hoe doe je dat? Laat mij jullie dit vertellen: In de oude energie deden jullie dat zeer zelden! Het vereiste diepe meditatie, visioenen, hulp van anderen om voor degenen te zitten die de andere kant makkelijk konden lezen. Dat alles is begonnen te verschuiven en omhoog te gaan. Maar wij vragen jullie om het te doen, jullie allemaal, alleen! De energie is begonnen te bewegen naar een plaats waar die bereikbaar is voor iedereen maar je moet boven de driedimensionale omgeving uitstijgen om het te bereiken.

Het proces.

“Kryon, in 20 jaar heb je ons geen lijst gegeven. Hoe doen wij dat? Er zijn anderen die lijsten geven. Er zijn zelfs andere Kryons die lijsten geven. Maar jij doet dat niet.”

Ik zal jullie laten zien waarom. Laten wij zeggen dat jullie hier zitten en wensen dat jullie meer van jezelf zouden houden. Wat als jullie dit verlangen hadden: “Ik wilde dat ik meer van Gaia kon houden. Ik wens dat ik mijn gezichtsuitdrukking kan veranderen en het aangezicht van God kan aanraken. Ik wil in contact zijn met mijn innerlijk kind. Ik weet niet wat ik verder moet doen.”

Dus jullie willen meer van jezelf houden. Laat mij jullie iets vragen: Wie gaan jullie betalen om dat mogelijk te maken? Het antwoord is dat jullie dat niet kunnen. Dat weten jullie, nietwaar? De meesten in ieder geval en zij zeggen: “Ja, wij weten dat wij niet iemand kunnen betalen om iets in onszelf te laten gebeuren wat alleen wij kunnen doen..” Maar dan zouden zij kunnen zeggen: “Wel, er zijn een hoop manieren waarop wij dit kunnen doen: ‘hoe meer van mijzelf te houden.’

Dat is wat ik zal doen. Het staat op het internet. Ik kan het allemaal bestuderen” En aan het einde ervan, geliefde, zal ik je vertellen dat je een hoop woorden voor je hebt. Je zult een hoop processen voor je hebben en een zeer goede kans dat jij niet meer van jezelf zult houden dan je nu doet.

Hoe komt dat? Omdat je in de derde dimensie altijd naar een ander wilt gaan, nietwaar? Je wilt een pil innemen en het beter maken, nietwaar? Er zijn processen waarbij dit zal werken bij andere attributen, maar niet bij liefde. Niet bij liefde. Die zul je zelf moeten aanpakken. Kijk in de spiegel en doe het. Zelfs dan zullen er zijn die zeggen: “…..en wat is de eerste stap?” Die gaf ik je net. Kijk in de spiegel en start het proces.

Dit komt goed aan bij de intellectuelen die willen gaan zitten en het uitpluizen maar ik zal jullie dit zeggen: Dit is inderdaad de puzzel. Ik ga jullie dus een metafoor geven; Ik ga jullie zeggen hoe je het moet doen en zelfs dan zullen er nog mensen zij die hier weglopen en zeggen: “Ik ben er niet zeker van dat ik het allemaal begrijp.” Het is niet makkelijk en het vereist dat jij zelf in de spiegel kijkt en niet naar iemand anders grijpt.

De eerste laag.

Het eerste ding wat je moet herkennen en voorbij moet is de eerste laag, het menselijk bewustzijn.

Dat noem ik de Overlevingslaag. Zolang als jullie blijven overleven zullen jullie nooit een andere laag leren kennen. Dat komt omdat de Overlevingslaag erop vertrouwd dat jullie contact houden met de buitenwereld. Jullie kijken altijd om je heen, nietwaar? Jullie willen zeker zijn dat alles helder en goed is, nietwaar? Je moet netjes antwoorden als jou iets gevraagd wordt, nietwaar? Dat is overleven!

Hoe kun je pure overleving kwijtraken? Spirit weet het. Hoeveel van jullie zijn er op de knieën gedwongen door zorgen of gezondheid? Hoeveel van jullie? Ik weet wie hier zijn en ik praat tegen jullie. Jullie weten wat ik bedoel want opeens gaat overleving weg en zak de overlevingslaag voor jullie in elkaar. Dan is alles wat je ziet de liefde van God. Alles wat je ziet is dankbaarheid voor degenen om je heen en een vredigheid van het alleen maar in leven zijn. Dat, geliefden, is de positie waarin je moet zitten. Maar waarom wachten op een noodgeval? Waarom zou je het niet begrijpen en er voor jezelf aan werken?

Stap een: Ga uit de overleving! “Hoe doe je dat Kryon?” Overweeg dit eens: “Lieve Spirit, ik wil mijn bewustzijn verzachten. Als degenen die mij iets aan willen doen op mijn emotionele boosheidsknoppen willen drukken, wil ik niet meer dat die knoppen ook werken. Ik wil ze buiten werking stellen. Ik wil niet meer reageren. Ik wil in vrede blijven.” Dat is uit overleving gaan. Ik ben veilig in de armen van God – totaal veilig.

Ik wil de buitenste laag afpellen die de menselijke bewustzijnslaag is die direct en alleen reageert op 3D en mijn leven anders gaan leven. Dat zou de eerste stap zijn, dat is de eerste stap, geliefde. Kijk in de spiegel terwijl je het zegt.

Verdedig jij jezelf? Als iemand jou bekritiseert ben je dan snel om het recht te zetten? Hoeveel van jullie kunnen kritiek aanhoren, dan stoppen en denken: “Wow, misschien hebben zij wel gelijk?” Het is moeilijk voor een mens om dat te doen en je doet het niet gemakkelijk. Je moet je daarin oefenen. Weet je waarom? Omdat je bent ontworpen om te overleven. In de oude energie diende het jou goed maar nu niet meer.

Het basis menselijk bewustzijn is ontworpen voor overleving en jullie zijn verder dan dat. Het draagt een oude energie die haat en oorlog uitbroedt, teleurstelling en depressie. Het draagt twijfel aan het zelf in zich en maakt dat jij je altijd alleen voelt. Wil je daar echt niet meer in wentelen? Het is tijd om te veranderen van overleven naar een ‘vredig bestaan met wijsheid.’

Ik wil jullie meenemen naar het bewustzijn van de meesters van de planeet die allemaal hier zijn. Ik stond voor Christus en zei: “Wel, ik houd niet zo van wat u aanhebt.” Wat denk je wat de meester zou zeggen? Zou hij zich verdedigen? “Wel, dat vind ik goed, dat komt mij goed uit en ik kan daarmee leven.” Maar dat is niet wat hij zou zeggen! Jullie weten wel beter. Hij zou je in de ogen kijken en dwars door jou heen lijken. Hij zou kijken naar het stukje god wat hij kent en war hij zo innig van houdt en je zou voor hem smelten. Dat zou er gebeuren. Hij zou van je houden op een plaats waar je het aangezicht van God zou zien.

Mohammed liep een grot in en ontmoette een engel die hem vertelde dat hij de stammen van Arabië moest verenigen en gaf hen de god van Israel. Dat gebeurde er en hij deed dat. Hij kende de liefde van god. Hij liep zachtjes en wij was prachtig. Hij zou jou geen defensief antwoord geven en dat zou Boeddha ook niet doen. Dit zijn meesters die al lang geleden hun overlevingslaag opgaven en werkten met een energie van zachtheid van binnenuit.

Als jullie nu op de Aarde zouden rondlopen met Paramahansa Yogananda en hem in de ogen zouden kijken en zeggen: “Weet je, jouw jurk ruikt vreemd” wat voor antwoord denk je dat hij zou geven? In feite, wie zou er zoiets zeggen? Geloof mij, er zijn er die dat doen.

Deze meester zou jou aankijken met de liefde van God en samensmelten met jou zodat jij hem zonder oordeel zou zien, geen beschadigen, alleen liefde. Er is geen overlevingsagenda bij een meester. Er is geen overlevingsbewustzijn bij meesterschap. Kun jij zien wat ik zeg? Wat gebeurt er als jij dat kunt bereiken, als je het overleven kunt verzachten, is dat jij die in verbinding begint te komen met het aangeborene, het talent, de Wonderlaag. Dat is laag twee.

De tweede laag.

Dit is waar het echte proces van naar het binnenste van het doel van de mens gaan, begint. Wij hebben jullie eerder over aanleg verteld. Het heet ‘Lichaamsintelligentie.’ Het weet alles wat er in jouw lichaam gebeurt omdat dat het kwantumveld vertegenwoordigt dat om jullie DNA heen zit.

Het is het talent wat jullie gebruiken voor genezing. Het is het talent dat beantwoordt op de chemie die diepgaand is. Dit is nieuw omdat het een multi-dimensionaal proces is en talent ziet dat snel en weet het.

Weet je wat er nog meer multi-dimensionaal is? Menselijke bewustzijnsintentie. Als jij gedachtegroepen genereert die creatief zijn is dat een multi-dimensionaal proces. Het is wat schilderijen verft. Het is wat de meester achter mij gebruikt als hij zijn ogen sluit en melodieën hoort van de andere kant van de sluier.

Dat is een multi-dimensionaal proces en hij kan het omdraaien wanneer hij dat wil omdat hij in contact is met talent. En talent staat in contact met het Hoger Zelf. Begin je het te begrijpen? Wel, hoe doe je het nou? Hoe kom je nu in contact met talent?

Hoe het werkt.

Ik zal jullie nu gaan beschrijven hoe het wordt gedaan. De eerste stap was om uit overleven te gaan. De tweede stap is pure intentie. Pure intentie is intentie om een deel van jezelf aan te raken dat misschien nooit eerder is aangeraakt. Laten wij zeggen dat je er klaar voor bent om de brug over te gaan en deze nieuwe energie te hebben die rijp is op de planeet, jou te dienen en met je te werken met die intentie.

Het zal jou dichter brengen bij wat je altijd had – talent, Wonderlaag. Talent staat in verbinding met DNA. Talent heeft de stamcelblauwdrukken van de Akashakroniek. Talent is verantwoordelijk voor spontane vergeving, de ogenblikkelijke genezing van mensen die de wetenschap niet kan verklaren. Hoor je wat ik zeg? Het is daar allemaal!

De meesters wisten dat. Dit is hoe het werkte. Alle genezingen die zij deden en waar je over hebt gehoord – absoluut echt! Zij raakten het talent van elk mens waar zij bij waren. Hoe doe je dat? Met pure intentie en zal het nogmaals zeggen. Pure intentie is wat zo puur is die je niet meer terug kunt als je het hebt gegeven. Het is absoluut. Je gaat iets medescheppen met intentie omdat intentie alles van jou beweegt naar een gebied waar je nog nooit eerder bent geweest.

“Kom op, Kryon. Dit is informatie die wij echt niet kunnen gebruiken. Pure intentie voor wat? Hoe? Geef ons meer.”

Hier is een metafoor die jullie nooit zullen vergeten: Als een mens op de hoek van een meer staat en verlangt om erin te springen werken alle spieren in zijn lichaam samen met pure intentie. Zij geven toestemming om te springen en de attributen komen samen om in de lucht te springen. Zij zijn gebonden als zij springen en zij kunnen niet terug. Maar er is meer.

Precies op dat moment is er een proces dat mensen helemaal niet begrijpen maar zij vertrouwen erop en werken ermee en het heet zwaartekracht. De wetenschap begrijpt zwaartekracht niet. Oh, zij denken van wel. Zij denken dat het een functie van massa is. Wel, het is eraan gerelateerd maar massa is maar een van de attributen van zwaartekracht. Massa bepaalt niet de kracht van de zwaartekracht. Wat jullie zien in 3d is een verband dat jullie nog moeten gaan begrijpen. Overleven heeft jullie alles daarover geleerd. Er zal een dag komen waarop jullie zwaartekracht kunnen controleren als jullie massaloze objecten kunnen scheppen. Tesla deed het. De wetenschap is er klaar voor om het te herontdekken maar intussen begrijpen jullie het niet. Maar vreemd genoeg gebruiken jullie het allemaal.

Hier is dus een extreem gecompliceerd proces waar geen enkel begrip over bestaat, een multi-dimensionaal attribuut van het universum en jullie gebruiken het elke dag. Jullie denken er niet eens aan. Jullie begrijpen het niet maar jullie rekenen erop dat het er altijd is en altijd hetzelfde is. Nu zijn jullie van de oever afgesprongen en zwaartekracht brengt jullie in het meer.

Nu, hoeveel van jullie gaan drijfnat zitten en pakken een pen en papier om de manier waarop zwaartekracht dat deed te beschrijven?

Begrijpen jullie wat er hier aan de hand is? Luister: Er is een diepgaande, goddelijke regel en een axioma over pure intentie. Laat mij dat op een andere manier zeggen. Jullie Hoger Zelf is een deel van de schepper. Jullie zijn er allemaal mee geboren. Het is dezelfde ziel die je had voordat jouw eerste leven begon. Ben jij je daarvan bewust? Elk leven dezelfde ziel. Er is een vriend binnenin jou die elk leven met jou mee is gereisd, allen met talent. Sommigen van jullie zijn in staat geweest om die vriend te bereiken en dat is wanneer je het vredigst op de planeet bent. Kun je dat voelen? Herinner jij je dat? Hoe zou je het vinden om dat gevoel steeds te hebben?

Het is als het terughebben van al jouw ouders die allemaal samen in jou zitten en naar jou kijken. Je kunt ze aanraken en zij kunnen jou aanraken. Je kunt hun hand aanraken wanneer je dat maar wilt

In pure liefde, het zijn de ouders die jij altijd wilde hebben als je ze niet had van de andere kant van de sluier. Dat is hoe het is.

Oh, je voelt je zo goed. Dat is waar het innerlijke kind is. Je kunt het aanraken wanneer je maar wilt. Je kunt op een hoogtepunt van liefde zijn. Het proces is onbegrijpelijk en niet-intellectueel maar het axioma is dat het altijd zal werken, net als de zwaartekracht. Het wacht erop om door jou geactiveerd te worden. Je kunt erop rekenen dat het je regelrecht in het meer van bewustzijn brengt.

Geliefden vanaf dat zulle werden geboren heeft het Hoger Zelf, die ziel die altijd bij jou is geweest, altijd zijn hand uitgestoken erop wachtend dat jij die stap zou nemen.

Dit is de liefhebbende God die jou op een plaats brengt – synchronisch gezien, waar jij dit kunt horen en betere beslissingen kunt nemen. Het is dezelfde liefhebbende energie die jou zo vaak 11:11 op de klok laat zien dat het volkomen buiten het toeval ligt. Toch blijf je die cijfers zien. Nu weet je het. Dat is de schepper in jou . Hij tikt je op de schouder en zegt: “Kijk nou eens.”

Numerologisch gezien heeft 11:11 de energie van verlichting/verlichting. Het zijn twee meester-getallen naast elkaar. Kun je dat missen? Kun je dat missen, oude ziel? Het is een wenk. Dit is het leven waarop je hebt gewacht! Dat is de door god uitgereikte hand die zegt: Waarom kom jij niet wat dichterbij? Je kunt de planeet helpen als je dat doet. Waarom leef je niet wat langer? Je weet dat het in het DNA zit als je het wilt. Waarom schep jij niet een realiteit waarvan je alleen maar hebt kunnen dromen?” Jij weet dat het daar is als jij het wilt hebben. Waarom begin jij niet het ‘jij-ding?’ Je hebt het gevoeld! Het is echt!

Je moet uit overleven gaan en pure intentie hebben. Begin een proces te vertrouwen dat onbekend is, Je zult geen idee hebben hoe het werkt. Kun jij dat?

Hier is een belofte, lief mens: Als jij begint met pure intentie neemt dit proces het over en zal het werken. Het zal werken omdat het hetgeen is waar Spirit op heeft gewacht. Spring het meer in. Je kunt het niet stoppen. Er is geen deleteknop in het menselijk brein. Je kunt niet ‘onweten’ wat ik je net verteld heb. Oh, je kunt het proberen, maar het zal niet werken omdat ik spreek tegen wat nu van binnen in jou zit.

Sommigen van jullie beginnen het nu te voelen. Er zijn hier oude zielen wier Hoger zelf naar je schreeuwt: Luister, luister, luister, luister.” Dat komt omdat zij jou hele leven al bij je zijn en alles wat zij wilden was dat jij de uitgestrekte hand zou aanpakken – dat was alles wat zij wilden. Het start het proces.

De invitatie van vandaag is dus zonder stappen, zonder training en zonder kennis van wat je aan het doen bent. Leuk tot zover? Toch kun je het proces vertrouwen, net als bij de zwaartekracht. Kan dat moeilijk zijn? Het is daar! Het werkt, maar jij moet de sprong maken. En als je dat doet kan je niet meer terug. Het zal je mee het meer innemen.

Toen mijn partner voor het eerst channelde gaf ik hem eenvoudige informatie. Ik vertelde hem over het implantaat. Hij zei mij: “Kryon, dat is een slecht woord. Er zijn lichtwerkers buiten die proberen ze kwijt te raken en jij wil er een bij mij implanteren! Gebruik dat woord niet.” Maar dit is waarom wij het gebruikten en wat het betekent. Na al die jaren zeg ik jullie: Het is toestemming om pure intentie te implanteren. Dat is wat het is. De reden waarom mensen ervan terugschrikken is dat er iets wordt ingestopt wat zij er niet uit kunnen halen. Jij begrijpen niet dat het precies hetzelfde is als wat je doet als vanaf de hoek in het water springt. Je kunt niet terug en je zult nat worden.

Hoeveel van jullie zijn hier klaar voor, oude ziel? Het is tijd om nat te worden. Word nat met de puurheid van het water van Spirit. Ga naar een plaats die voor jou werd ontworpen. Ga naar een plaats waar je met open armen wordt ontvangen en begin een proces dat een tijdje kan duren maar een waarvoor wij jou hebben uitgenodigd om ermee te beginnen. Het is pure intentie voor implantatie van de toestemming om te veranderen. Je kunt niet terug.

De boodschap wordt diepgaander. Hij is meer diepgaand omdat het te maken heeft met de essentie van waarom jij hier bent. Het drukt op die knoppen van jou die zeggen: “Ik wil niet echt daar naartoe gaan en dat doen omdat ik bang ben dat dingen teveel zullen veranderen.” Wat dacht je ervan om de angst hiervoor kwijt te raken en erover te denken het te vervangen door iets dat beter is dan je nu hebt? Dat zou de verandering kunnen zijn. Hoe goed jij ook denkt dat het is, het zal beter worden met de liefde van God.

Het is tijd om de familie van binnen te bezoeken. Luister: Er zijn er waarvan jij hebt gehouden en die jij bent verloren die zeggen: “Klus goed geklaard.” Daarom brachten zij jou hier. Daarom bemoederden zij jou aan de andere kant van de sluier. Zij wisten het. Het maakt niet uit wat zij deden toen zij hier kwamen, zij wisten wat zij deden voordat zij hier kwamen. Daarom zit jij vandaag in de stoel of leest dit!

God zegene de mens in deze tijden! Wij zijn samen op deze ongelooflijke reis gegaan om alleen maar in staat te zijn om hier nu te zitten en de zaden van het afstuderen te starten. Het ligt voor jullie. Veranderen is moeilijk. Wees vrij van angst. Loop rechtop en weet dat jij het enige licht vertegenwoordigt dat er ooit op de planeet zal zijn. Niemand gaat dit voor jou doen.

Elk land waar mijn partner is geweest heeft dezelfde attributen. Degenen om de aarde heen, die oude zielen zijn, zijn net als jij. Jullie hebben andere culturen en talen maar zij zijn net zoals jullie…..broeders en zusters die allemaal aan hetzelfde ding werken als jullie. Zij werken en raken het gelaat aan van de God in hen.

Het is goed. Het is tijd.

KRYON