Kryon in Lima, Peru: De herijking van wijsheid.

 Kryon in Lima, Peru.

De herijking van wijsheid.

Lee Carroll / 27 november 2011
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het proces is begonnen en wij hebben het daar vaak over gehad. De informatie die ik ga geven is maar eenmaal eerder verstrekt. Het is echter nooit in jullie taal verstrekt. (Spaans) dus geven wij jullie een terugblik die niet lang zal duren. Het is belangrijk dat jullie en anderen het horen zodat ook zij zullen begrijpen wat dit allemaal betekent.

Deze informatie is niet compleet gegeven en dus kan het gemakkelijk verkeerd begrepen worden. Het is informatie die jullie omgeving eer aandoet (Peru) en het is esoterisch. Laten wij dus beginnen.

Terugblik – Grote opwaardering zoals voorspeld.

Er vindt een opwaardering plaats op de planeet en het is een langzame, diepgaande opwaardering van menselijk bewustzijn. 22 jaar geleden. Ik vertelde jullie daarover in het eerste boek. Een deel van de Kryonenergie is geschapen om jullie begrip, informatie en liefde te geven over dingen die nieuw zijn op de planeet. Dit is er een. Ondanks dat het nieuw is, is het niet onverwacht.

Jaren geleden begon ik te spreken over de beweging die over jullie komt. Wij hebben gezegd dat het kundalini van de planeet beweegt. Wij hebben het woord slang nooit gebruikt maar wij doen dat nu wel. Dat is de profetie van de ouden maar niet noodzakelijk degenen die hier zijn. Want degenen die dit horen zouden moeten weten dat ik vanuit Peru spreek.

Deze speciale profetieën zijn meestal gekomen van degenen van het noordelijk halfrond. Velen hebben verteld over deze tijd als de beweging van energie. Sommige profetieën kwamen van de Maya’s en anderen uit het hoge noorden. Zij zeiden dat er een tijd zou komen met een potentieel voor een prachtige verandering voor de planeet Aarde. Het zou een bewustzijnsverhoging vertegenwoordigen en zou de gevederde zuidelijke slang gaan beginnen te bewegen. Nu is het belangrijk dat jullie begrijpen waarom dit gebeurt en wat het echt vertegenwoordigt.

De drie rasters.

Er zijn drie rasters op de planeet en wij hebben onlangs over alle drie gesproken. Het magnetische raster is er een van. Ik kwam in 1989 en dat wat jullie mijn partners’ bewustzijn noemen en ik smolten samen om jullie een bericht te brengen: Wij vertelden jullie dat het magnetische raster van de planeet in de komende 10 jaar meer zou gaan bewegen dan in de laatste 110 jaar. Rond het jaar 2002 was dat net gebeurd. De wetenschap toont het aan en het is meetbaar met een eenvoudig kompas. Het magnetische raster verplaatste en wij hadden jullie gezegd dat het zou gaan gebeuren.

Dit was pas het begin want het had contact met twee andere rasters op de planeet die ook onzichtbaar zijn. Het tweede raster heet: het Kristallijnen raster. Het derde zullen wij Gaia noemen. Alle drie zijn samen en vervlochten maar het meest dynamische is het Kristallijnen raster. Het antwoordt op het menselijk bewustzijn en dat heet het kundalini van de planeet. Dat is de energie die beweegt en zichzelf ontrolt, maar alleen als het gevraagd wordt dit te doen door de multi-dimensionale energie die Menselijk Bewustzijn heet. Dit is wat er gebeurde en laat ons nu uitleggen waarom.

Het is misschien zeer vereenvoudigd maar wij hebben heel vaak verteld dat de planeet uit balans is. De balans waar wij over spreken is de balans tussen mannelijk en vrouwelijk bewustzijn. Jaren geleden gaven wij jullie deze informatie. Wij vertelden dat de planeet zwaar is van de mannelijke sekse. Zij is niet in balans. Deze balans beïnvloedt het raster en de planeet en Gaia, maar mensen hebben deze energie aan de planeet gegeven die zij hebben ontwikkeld door de geschiedenis heen. Dit verandert nu omdat de mensen veranderen. Als mensen veranderen doet Gaia dat ook.

Begrijp het niet verkeerd: Dit heeft niets van doen met mannen en vrouwen. Het heeft van doen met het bewustzijn van mannelijk en vrouwelijk. Tijdens de laatste informatie van Kryon, over de 12 lagen van het DNA, beschreven wij een van de diepgaande lagen die op zichzelf staat. Wij geven jullie niet het cijfer van de laag want wij willen dat jullie het zoeken en vinden en dan lachen over de synchroniciteit van de numerologie ervan. Het heet de Wijze Goddelijke Vrouwelijkheid. Het is niet gecombineerd met elke andere laag dan ook. Hij is zacht en zoet. Het is moederenergie – in feite veel meer dan dat.

Wat er vandaag bij deze bewustzijnsophoging gebeurt is dat zij de specifieke energieën zijn die beginnen te veranderen. En nogmaals, het mag zeer vereenvoudigd zijn maar het heeft iets te maken met magnetisme en ook met menselijk bewustzijn. Er is een systeem waar jullie weinig geloof aan hechten dat al deze aarde-energieën beïnvloedt als een katalysator voor elkaar. Zo ook gaat het ook met het menselijk bewustzijn naar de rasters van de Aarde en dat beïnvloedt – en de een beïnvloedt de ander.

Attributen van het Noordelijk en Zuidelijk Halfrond.

Het noordelijk halfrond van de planeet heeft het meest bevat van wat jullie de mannelijke energie zouden noemen. Het zuidelijk halfrond draagt een meer vrouwelijke energie. Dit is informatie die ik al eerder heb gegeven. Dit is de polariteit, zelfs de dualiteit van de planeet. Als de mens begint te veranderen doen de planeet en de energieën van de rasters dat ook. Daardoor is er een grote verandering in het proces met de rasters van de Aarde als antwoord op de mensheid.

Merk op dat de onbalans van de mensheid en de halfronden gezien kan worden in de geschiedenis. De meeste grote oorlogen van de wereld zijn begonnen en uitgevochten op het noordelijk halfrond. De meeste gevechten hebben daar plaatsgevonden. De verovering van naties heeft daar steeds weer plaatsgevonden. Dat is de balans van de planeet geweest en jullie kunnen de mannelijke oorlogsonbalans zien op het noordelijk halfrond.

De meeste van de oorlogen op het zuidelijk halfrond zijn veroorzaakt door degenen uit het noorden die kwamen voor slaven en om te veroveren. Snappen jullie wat wij zeggen? Hebben jullie ooit over die dingen nagedacht? Het noordelijk halfrond is zwaar mannelijk, maar niet lang meer.

Nu, als het waar is dat de planeet begint zich in balans te brengen in bewustzijn, wat denken jullie dat er dan gebeurt? Het antwoord is dat jullie beginnen te zien dat er een her-ballancering komt van de mannelijk en vrouwelijk. Het betekent dat de mannen van de planeet meer in balans komen. Het betekent dat de vrouwen van de planeet meer in balans komen. Het betekent dat de mensheid meer in balans komt.

Het begin van het einde van de oorlog.

Er is een gezegde dat: “Als vrouwen de wereld zouden leiden zij hun kinderen nooit naar een slagveld zouden sturen.” Dit wordt de definitie van de ‘moederenergie.’ Laat mij jullie een ander gezegde geven: “Als de wereld in balans is met mannelijk en vrouwelijk zouden mensen hun kinderen nooit naar een slagveld sturen!”

De her-balancering van mannelijke en vrouwelijke energie van de rasters betekent dat een bepaalde soort van aarde-energie zal bewegen. Het Kundalini moet bewegen. Het is zolang op die plaats geweest op het noordelijk halfrond – India en Tibet. Velen zeggen dat dit het centrum van spirituele wijsheid was. Inderdaad was er daar wijsheid en het hielp om de zware mannelijke energie in balans te brengen, maar toch werd het mannelijke energie. Hoeveel vrouwelijke leiders zien jullie in de rangen van de monniken en andere orden in die gebieden? Het antwoord is: bijna geen.

Het zuidelijk halfrond vertegenwoordigt de vrouwelijke energie van de planeet. Het Kundalini begint te bewegen als antwoord op de mensheid en het ontvouwt zich als de staart van de slang en zal eindigen op de bodem van Chili. Het centrum van de Gevederde Slang ligt in Peru. (reis van de Gevederde Slang)

Geen opwaardering van wijsheid.

In tegendeel met wat jullie misschien is verteld heeft dit niets van doen met de opwaardering van wijsheid voor het zuidelijk halfrond. Luister, wat zien wij hier? (in Peru) Als jullie de ouden hier zouden bestuderen zullen jullie wijsheid vinden, vrouwelijke wijsheid! Het is overal. Er is een plaats niet ver de bergen in die wij de hoofdstad van de wijsheid zouden kunnen noemen. (Machu Picchu) De Aarde heeft het genegeerd! Het lag daar onbekend, behalve bij de lokale boeren en zonder de energie van ontdekking. Het was onontdekt door de veroveraars (de Spanjaarden) die door het hele gebied heen trokken en het nooit vonden. De mensheid was er niet klaar voor en is dat nu wel.

Er zullen er zijn die deze boodschap horen en zeggen: “Wel, de wijsheid van Tibet gaat naar Peru.” Dat is niet zo. Integendeel, het hartchakra van de Aarde, dat is de Kundalini, begint nu een ander centrum van wijsheid te zoeken, een wat meer uitgebalanceerd is. Het gaat naar een plaats waar zachtere wijsheid de voorkeur had. Het zoekt naar de wijsheid van het goddelijke vrouwelijke.

De Aarde is er dus klaar voor om die wijsheid moeizaam te vergaren en te duwen op de poorten van dit gebied. In dat proces zal het bewustzijn van de planeet nog meer veranderen. Zij heeft hierop gewacht.

De echte energie van Machu Picchu.

Het gebied dat jullie Machu Picchu noemen (wat jullie naam is en niet die van degenen die het hebben gebouwd) is van een heerlijke energie. Het is een baarmoederachtige en veilige energie. Hij is prachtig en daarom beginnen zo velen hier naartoe te komen.

Zij worden aangetrokken door die nieuwe energie want zij wisten dat die zou komen. Oude zielen van over de hele planeet willen die voelen. Zij willen de rotsen beklimmen en het vieren. Dit is een nieuwe Aarde. Het is tijd dat de wijsheid die hier altijd is geweest wordt gebracht naar het Kristallijnen Raster van de planeet en met ons allemaal gedeeld gaat worden.

Ik heb zojuist de beweging van het Kundalini, de energie van de Gevederde Slang uitgelegd. Het eert het gebied. Het is er altijd klaar voor geweest. Jullie hadden een 100-jarige viering van Machu Picchu, dat was alles. Dat is maar een fractie van de geschiedenis van het noorden. Het was verborgen en pas onlangs ontdekt. Het was erop voorbereid, beschermd en is er nu klaar voor om te worden geopenbaard als de hoofdstad van de wijsheid, goddelijk vrouwelijk op de planeet.

Dit zijn de geheimen hier die misschien nooit worden geopenbaard. Er zijn er hier die de Zeven Zusters vertegenwoordigen die zichzelf nog niet hebben laten zien. Er is hier een ontwaken en sommigen van de sjamanenmensen zijn zich hiervan bewust.

Peruvianen, vier! Want dit is het waarop sommige van de oude zielen hebben gewacht. Dat is waarom er weerstand is. Er is weerstand omdat de oude energie dit niet wil accepteren. De oude energie is lang geleden gekomen vanaf het noordelijk halfrond en die is uit balans en jullie weten het. Het eert het land, de lucht en het water niet.

Er zal dus een opwaardering komen en verandering en weerstand. Oude, zie, wees hier klaar voor. Vier wat er gebeurt en bereid de volgende generatie voor op wat er gaat komen. Dit is de boodschap die wij brengen en die is completer dan hij ooit is geweest door jullie de reden van de beweging te vertellen. Wij verbinden dit ook met jullie DNA want het is een ‘herinnering’ die erop wacht om te gaan gebeuren.

Tot besluit zijn er mensen die deze boodschap niet zullen begrijpen. Tegen hen zeg ik dat het niet nodig is om het te begrijpen. Weet dit: De liefde van God is in jullie en die wil dat jullie hier anders vandaan gaan dan jullie zijn gekomen. Jullie hoeven niet al het esoterische bijeen te sprokkelen. Wij vragen jullie alleen hetgeen te voelen dat voor jullie waarheid is.

Jullie zijn gekend door God en wij wassen jullie de voeten. Het is jullie tijd.

En zo is het.

KRYON

The information below is free and available for you to print out, copy and distribute as you wish. The Copyright, however, prohibits sale in any form except by the publisher