Kryon in Mexico City. 2 / Het Pad van Liefde. 2

Live Kryon Channeling:
Kryon in Mexico City. 2

Lee Carroll / 9 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het Pad van Liefde. 2

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn in het grootse land Mexico en vanmorgen ben ik begonnen met uitleggen wie God is. Hoe vaak ik jullie dit ook heb verteld, jullie kunnen dit niet echt begrijpen. Ik vraag jullie je dit voor te stellen….er is zoveel meer moois dan jullie weten….veel meer dan jullie je kunnen voorstellen! “Kryon, hoe kan ik mij iets voorstellen dat ik mij niet kan voorstellen?” Dit klopt helemaal! Wij hebben gezegd dat God zelfs geen bewustzijn is….niet echt! Hoe kan God naar een miljard mensen tegelijk luisteren? Jullie kunnen de werking hiervan echt niet begrijpen. Kunnen jullie de schoonheid hiervan zien? Kunnen jullie de verbazingwekkende energie hiervan zien? Hier is de vraag voor deze channeling: Wie zijn jullie? Dit zal jullie verbazen, en ik heb het niet over de mensen hier in de stoelen. Ik heb het ook niet over degenen die luisteren en lezen want dit gaat over het lichamelijke. Ik ga beginnen met de Schepping….de feitelijke Schepping van dit Universum en dat is zelfs niet het begin. Jullie moeten het immense van God begrijpen om het volgende dat ik jullie ga vertellen te kunnen begrijpen. God is als een soep van energie die eindeloos is en vol compassie, en een deel van deze energie is in deeltjes gesplitst om te scheppen wat jullie de ziel noemen. Hoe oud is de ziel? Jullie hebben geen idee want ik heb jullie zojuist iets verteld….de ziel is een deel van de Creatieve Bron….de ziel is niet gescheiden van God. Op een bepaald niveau weten jullie allemaal – zoveel jullie kunnen bevatten – dat jullie een ziel hebben.

“Kryon, heeft al het leven in het Universum een ziel?” Het antwoord is NEE.

Geselecteerde wezens wel! Over deze geselecteerde wezens wil ik het hebben. Er zijn niet maar een paar geselecteerde wezens. Er zijn triljoenen geselecteerde wezens. Hier is iets dat jullie niet kunnen uitzoeken, maar ik geef het jullie desondanks: Er is een Meesterplan dat heeft te maken met licht en donker….het heeft te maken met verlichting van het Melkwegstelsel zelf….het heeft te maken met de test van vrije keuze van planeet van planeet naar planeet. Hoe oud is jullie ziel? Omdat jullie lineair zijn denken jullie dat de ziel jullie werd gegeven toen jullie op de Aarde kwamen. Oh, lieve mensen, ik heb nieuws voor jullie: die ziel is zo oud als het Universum….en zelfs nog van daarvoor, want hij was een onderdeel van de compassiesoep en een deel van jullie heeft bestaan voor de tijd! Jullie zijn tijdloos!

Het is voor jullie moeilijk voor te stellen dat er geen Schepping was….GOD WAS ALTIJD!!! Denk aan een cirkel van liefde…waar begint die en waar eindigt hij? Hij is er altijd geweest. Je zou kunnen zeggen dat het Universum behoorlijk nieuw is en dat jullie er al zo lang zijn als het Universum hier is. Dit melkwegstelsel is ongeveer dertien miljard jaar oud en dit wordt afgemeten aan jullie zonnestelsel en jullie zon want dit is alles wat jullie hebben om tijd te meten. Jullie Aarde is rond vier miljard jaren oud. Ik wil jullie iets vragen: Als jullie tweehonderdduizend jaar oud zijn – en zoals ik jullie heb verteld zijn jullie dit ook – denken jullie dan dat het mogelijk is dat er op andere planeten miljoenen jaren lang intelligent leven aanwezig was….miljoenen jaren voordat jullie hier kwamen? Ik wil dat jullie daar even over nadenken. Ik heb jullie dit ook verteld: Mensen op deze planeet zijn de jongste zielen in het melkwegstelsel. Jullie zijn de nieuwe kinderen in de buurt en jullie zijn omringd door oeroude zielen die door deze test van donker en licht zijn gegaan. Zij hebben zelf geascendeerde planeten en sommigen daarvan hebben jullie bij je start geholpen. Hier is de vraag: Hoe oud zijn jullie? Wie zijn jullie echt? Is het mogelijk dat jullie deel uitmaakten van deze oeroude beschavingen? Jullie kwamen in licht. Is het mogelijk dat jullie deel uitmaken van jullie eigen zaad-biologie op andere planeten in deze oude tijden? Is het mogelijk dat dit gewoon een voortzetting is van miljoenen jaren? Als dit het geval is hebben jullie die herinnering in je….weten jullie dat? Er zijn hier oude zielen en als op een school zijn oude zielen door levens en levens vol ervaringen gegaan, maar….hoe oud waren deze ervaringen voordat jullie hier kwamen? Ik ga dit een Galactische Akasha noemen. Ik vertel jullie ook dat als menselijk bewustzijn zich gaat ontwikkelen….de Galactische Akasha zich gaat herinneren. Sommigen van jullie weten waarover ik het heb omdat zij zich dit al herinneren. Wat herinneren jullie je dan? Jullie zouden je herinneren hoe het is om een planeet in vrede te hebben, om een verlichte planeet te hebben, om een compassievolle planeet te hebben, om een ontwikkeld bewustzijn te hebben….ook al weten jullie niet wat dit is….jullie kunnen het je ziel vragen want dit is Wie Jullie Zijn! En in dat plan, als jullie hier komen, komen jullie hier SCHOON en GEWELDIG als een stukje van de Schepper!

Denk daar eens aan. Weten jullie wat het Merkabah is? Dit is een woord dat is bedacht voor het voertuig dat jullie berijden en dat een deel van jullie ziel is, en daarin is er zoveel multidimensionale informatie! Er komt een dag waarop het Merkabah gezien kan worden….soms door zieners en soms door jullie. Oh, dit is allemaal onderdeel van de evolutie, maar niet van jullie fysieke evolutie maar van de evolutie van jullie bewustzijn.

Hoe oud zijn jullie? Waar zijn jullie werkelijk doorheen gegaan, oude zielen? De Pracht van jullie gaat in deze nieuwe tijden alles doorschijnen in deze evolutie die er nu aankomt…alle dingen waarover wij hebben gesproken zijn onderdelen van deze Opwaardering. Jullie zijn hier met een doel….niet bij toeval…en degenen die hier al de hele dag zitten…jullie beginnen te ontwaken naar een hoger ontwikkeld bewustzijn. Jullie hebben een ongekende kennis want jullie maken deel uit van de Creatieve Bron. Laten wij het een naam geven: de God binnenin! Dat is geweldig! Het zal gaan laten zien: dit is het Pad van Liefde en het begon niet met de Aarde. Het begon zo lang geleden! Miljarden jaren. Jullie ziel heeft deel uitgemaakt van dit Pad van Liefde. Kunnen jullie dit voelen? Op een bepaald niveau kunnen jullie dit begrijpen.

Er komen nog twee boodschappen over het Pad van Liefde. De afgelopen twee waren zeer esoterisch, de volgende twee worden veel praktischer over wat jullie geacht worden te doen. Wat zijn de nieuwe gereedschappen? Wat zijn een paar dingen die jullie niet hadden verwacht? Wat is vandaag de dag een lichtwerker? Ik kan jullie deze informatie niet geven voordat jullie begrijpen hoe oud jullie zijn en de pracht begrijpen van waar jullie vandaan komen. Er zullen mensen zijn die deze channelings bestuderen en begrijpen dat zij logisch moeten zijn….laag voor laag. Jullie moeten deze dingen herkennen en hen helemaal begrijpen om verder te kunnen gaan. Mijn voorganger vandaag, Alcazar, gaf jullie de meest diepgaande instructies die er zijn. Als jullie jezelf wensen te openen voor het begrijpen hiervan moeten jullie rustig gaan zitten en leren van jezelf te houden.

Dus, lieve mensen, het Pad van Liefde gaat regelrecht naar jullie toe. Het is intern, binnenin jullie, en daar gaan wij de volgende keer mee verder….wat kunnen jullie vervolgens doen nu jullie hier zijn? Het is zo’n groots verhaal! Oh, het is geweldig! Er zitten twee mannen in stoelen voor jullie. Zij zijn beiden aangeraakt door Spirit en zijn er klaar voor om jullie informatie voor deze nieuwe tijd te brengen. De boodschap is dezelfde: Jullie leven niet in je vaders wereld! Dit is uniek en jullie zijn hier met een doel. Het is ook de reden waarom wij hier zijn en wij zullen ermee doorgaan om hier te zijn….een boodschap van liefde voor wie er ook wil luisteren.

Ga anders van deze plaats dan toen jullie kwamen.

En zo is het.

Kryon