Kryon in Mexico City. 4 / Het Pad van Liefde. 4

Live Kryon Channeling:
Kryon in Mexico City. 4

Lee Carroll / 9 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het Pad van Liefde. 4

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de vierde boodschap van de serie die in Mexico City wordt gebracht over het onderwerp: Het Pad van Liefde. Ik zou het ook de naam: “Het winnen van de Veldslag” kunnen geven. Ik wil het even hebben over het scenario. Het is voor jullie moeilijk om je voor te stellen dat de mensheid met vrije wil een balans heeft geschapen tussen donker en licht. Deze balans is al eonen lang bij jullie geweest en hij is verantwoordelijk voor heel veel frustraties van de oude zielen. Stel je eens voor dat jullie de kennis van het licht zouden hebben en in een wereld zouden zijn waarin de balans niet goed is. De oude zielen weten dit….al degenen die voor mij zitten en dit lezen of beluisteren. Er luisteren en lezen er zo velen en zij zijn door hun leven gegaan naar deze situatie. Het is een veldslag, lieve mensen, en dat is het altijd geweest….over de manier waarop jullie je licht efficiënt kunnen dragen op een donkere Aarde. Sommigen van jullie zijn in staat geweest om het kort te laten schijnen en voelden dat jullie werden teruggeslagen door sommige van de houdingen van de metafoor voor duisternis van het bewustzijn. Ik weet dit!

Lieve mensen, er is hier een Groep waar wij al vaak over hebben gesproken. Het is moeilijk uit te leggen….zelfs moeilijk om te geloven! Er is overal multidimensionaliteit om jullie heen. De wetenschap zal het ermee eens zijn dat elk atoom Al Wat Is vormt. Er zijn dimensies die veel verder gaan dan drie of vier. Je zou je kunnen afvragen: “Wat is er in die andere dimensies?” Ik zal het jullie vertellen: Bijna Alles wat jullie niet kunnen zien! Maar er is heel veel dat jullie kunnen voelen….wij hebben hier eerder over gesproken. Dit is de mutidimensionaliteit die zich in deze energie begint te tonen, en in dat attribuut gaan jullie het duister anders bekijken. Herinner je wat ik jullie in de laatste channeling vertelde dat onze tijdcapsules die wij de Pieken noemen – 12 stuks – die waren gebouwd om in 2012 open te gaan, een profetie waren van de Ouden….de profetie van de adelaar en de condor, allemaal spraken van een hoger bewustzijn dat zou gaan komen ALS JULLIE NOG HIER ZOUDEN ZIJN! En jullie ZIJN er! Deze tijdcapsules openen zich en doordringen de rasters met licht, en wat denken jullie dat er gaat gebeuren met de balans tussen licht en donker die er altijd is geweest? Oude zielen, jullie zijn hier op de juiste tijd omdat alles omhoog gaat. Ik wil dat jullie je ervan bewust zijn dat jullie lichter zijn….dit is een lichamelijk gevoel.

Lichtheid….jullie gaan beginnen te begrijpen over de veldslag die jullie jarenlang hebben uitgevochten en dat de dingen in jullie voordeel gaan veranderen. Kleine dingen gaan zich voordoen en allereerst voelen jullie hen. Jullie zijn je ervan bewust dat er IETS anders is. Wij hebben jullie eerder verteld dat het geheim van vele dingen die er gaan gebeuren komt met jullie vermogen om stil te zijn en de zelfwaarde van pracht te voelen en van jezelf te gaan houden. Dit is nieuw en wij hebben jullie verteld dat dit komt door de balans van licht en donker die hier is. Er gaat zich zoveel voordoen dat verband houdt met deze opwaardering van licht en donker! Ik spreek in metaforen maar jullie weten wat ik bedoel. Jullie weten hoe moeilijk het is om je licht in het duister vast te houden en daarom zijn zo velen van jullie zo moe….moe van het vechten in je persoonlijk leven, in jullie stad en cultuur. Ik heb het nu tegen allen op de planeet: duisternis heeft altijd regeringen opgezocht en dit gaat omhoog en veranderen. Jullie zullen misschien denken dat dit een van de laatste dingen is die zullen veranderen, maar jullie zouden verrast kunnen worden. Er zijn zoveel lichtzaden geplant op de plaatsen die jullie politiek noemen en zij wachten gewoon hun tijd af om verschillen te gaan maken. Luister: daar zijn oude zielen…echt waar, maar er is nog wat geduld voor nodig. Maar laat mij terugkeren naar jullie want jullie zijn begonnen om de veldslag tussen licht en donker te winnen. Ik wil spreken tegen degenen die mijn stem horen of lezen: jullie hebben altijd slag geleverd met angst en duisternis, met negativisme en zorgen en met wie jullie zijn. Dit is zwaar geweest en het lijkt altijd weer terug te keren. Jullie gaan naar een ontmoeting als deze en vieren en mediteren, lachen en voelen je vredig….totdat jullie weggaan. Dan gaan jullie weer terug naar wat jullie als een donkerder energie zien. Alle dingen die daar zijn lijken weer terug te komen. Dit is de balans waaraan jullie gewend zijn, lieve mensen, maar dit hoeft NOOIT meer jullie realiteit te zijn. Jullie kunnen hier zitten en dit licht dat jullie doordringt in je opnemen en anders weggaan dan jullie hier kwamen. Jullie kunnen teruggaan naar dezelfde donkere energie maar jullie hoeven er niet aan deel te nemen. En hier komt het goede nieuws: het hoeft jullie niet meer te beïnvloeden zoals dit het in het verleden deed! Daar wil ik het even over hebben. In het verleden is er een industrie van esoterie geweest om duistere energie op te helderen. Dit is hier zelfs duizenden jaren lang gebeurd met degenen die hier leefden. De Ouden konden dit reinigen….zij begrepen donkere energie! Zij zagen het ook….het is niet nieuw. Ik zal jullie vertellen dat dit verandert.

Wat gebeurt er met een oude ziel die gaat begrijpen dat de interne balans tussen licht en donker verandert? Laat mij het beeld schetsen: Jullie staan op en gaan hiervandaan en in het verleden beschermden jullie je tegen de donkere bewustzijns die om jullie heen konden zijn. Vandaag – dit is geen metafoor – gaan jullie hiervandaan en waar jullie ook lopen trekt het duister zich van jullie terug door het licht dat jullie dragen. Herinner je dit: als jullie mijn boodschappen jaar na jaar hebben gevolgd kennen jullie de parabel van de donkere kamer en die geldt ook hier vandaag. Als er duisternis is in de zaal en iedereen zijn best doet maar waar angst is omdat men niet weet wat zich voor hen bevindt omdat men niets kan zien, men tegen elkaar aan botst en bang is….en dan opeens heeft iemand een lucifer en deze ene persoon met de lucifer verlicht zachtjes de zaal….genoeg om ervoor te zorgen dat iedereen beter kan zien en aan de andere kant van de zaal weet men niet wie de lucifer heeft aangestoken….zij weten alleen dat de duisternis is verdwenen. Jullie zijn de luciferdragers en deze lucifer is blijvend. Jullie gaan hiervandaan en de duisternis zal van jullie wegsnellen. Dat is het verschil tussen eonen met een lichtbalans die niet in jullie voordeel was. Maar nu is dit anders…echt waar. Oh, dit is grootser dan jullie denken…deze kans om problemen op te lossen zonder dat jullie er iets voor hoeven te doen.

De feestdagen komen eraan en dit is in deze cultuur iets groots. Het is in december en velen van jullie zullen familie bezoeken, maar de familie die jullie bezoeken heeft jullie gemeden om hetgeen jullie geloven. Sommigen lachen jullie uit om wat jullie geloven….het volgt de cultuur niet en het volgt ook niet wat jullie ouders je hebben geleerd, nietwaar? Jullie staan in het licht, en dat is moeilijk. Het is best moeilijk om naar huis te gaan. De feestdagen zijn vaak moeilijk. Laten wij het deze keer anders doen. Niets dat iemand van je familie zegt gaat jullie nog raken. Jullie gaan in een vriendelijk licht staan, wat voor duisternis daar ook zal zijn, wat voor onvriendelijke woorden er ook kunnen zijn….zij ketsen allemaal op jullie af. Jullie gaan licht uitsturen naar elke persoon die moeilijk doet. Ik garandeer jullie dat jullie hen zullen ontwapenen….omdat jullie de veldslag aan het winnen zijn! Dit zal een andere kerst voor jullie worden en jullie familieleden en vrienden zullen een nieuwe vrede in jullie zien. Hun mening over hetgeen jullie geloven zal niet veranderen, maar zij gaan iets opmerken….jullie zijn vredig….en zij niet! Hoe denken jullie dat dit zal werken? DIT IS DE VUURTOREN!  Jullie zullen nooit alle levens kennen die jullie zullen aanraken, zelfs niet van degenen die familie zijn. De nieuwe balans tussen licht en donker is zo diepgaand….die gaat ook met jullie gezondheid werken! Ik heb jullie dit eerder verteld. De dingen die jullie in je lichaam willen ophelderen gaan op een andere manier luisteren. Ik zal een voorspelling doen die ik eerder heb gedaan. Hier is iets dat jullie niet hadden verwacht te horen: Bepaalde ziekten, microben, virussen en enkele van de ergste kankers op de planeet zijn allemaal gemaakt van donkere energie! Zij leven en zij hebben hun eigen energie. Zij hebben zichzelf al tientallen jaren aan jullie gehecht omdat jullie van dezelfde energie waren.

Oh, wat gebeurt er als jullie je trillingsgetal gaan verhogen, lieve mensen? Ik doe een voorspelling: De wetenschap gaat iets ontdekken: er zijn bepaalde mensen die nooit de ziekten van het verleden krijgen….zij zijn daar vrij en schoon van omdat zij hoger vibreren waardoor lage energie geen kans heeft. JULLIE WINNEN DE VELDSLAG! Dit licht en donker gaat veel verder dan alleen maar de metafoor van licht en donker….het gaat het Pad van Liefde beloopbaar maken. Jullie verhelderen het Pad terwijl jullie het belopen. Jullie hoeven niet te denken aan moeilijke dingen die eraan komen als jullie het Pad verhelderen terwijl jullie het belopen. Begrijpen jullie dit? Sommige van de moeilijkste dingen die naar jullie toekomen….hoeven niet moeilijk te zijn omdat jullie de veldslag winnen!

“Kryon, ik zou dit graag willen geloven. Ik heb een groot deel van mijn leven hiertegen gevochten”, en dat, lieve mensen, wordt angst genoemd. Jullie moeten je geloof bevestigen en als jullie deze attributen van licht in je leven zien zal ik een zin gebruiken: “Dank je wel, Spirit….breng mij meer!” en dat gebeurt ook omdat jullie sterker worden terwijl jullie lopen en licht verwachten, oplossingen verwachten….dat is de sleutel! Als jullie met zorgen voorwaarts gaan is dit donker dat jullie voor jezelf plaatsen!

Ik wil hiermee sluiten: Duister is niet slim. Als het licht verschijnt verdwijnt het duister omdat de definitie van donker het ontbreken van licht is. Als licht komt heeft het duister dus geen kans. Vergis je niet….jullie zitten in een veldslag en als sommige donkere energieën op deze planeet zich realiseren dat zij verliezen zullen zij hun pogingen verdubbelen om jullie waar zij maar kunnen angst aan te jagen omdat zij weten dat angst het licht onmachtig maakt. Dit zal zo duidelijk zijn: donker is niet zo intelligent. Jullie kunnen het zo makkelijk in de gaten hebben als zij op een andere manier naar jullie toekomen. Glimlach gewoon en zeg: “Ga weg van mij….ik heb licht!” Dit is de sleutel voor de veldslag die komt. Duister, en alles wat het vertegenwoordigt, zal het niet makkelijk opgeven, maar het maakt geen enkele kans als jullie het licht uitstralen.

Begrijp dit: jullie kunnen metaforisch gezien naar een donker gebied gaan en het duister kan jullie niet raken omdat jullie licht zijn, oude zielen! De tijden veranderen en ik zeg het nogmaals: dit is niet jullie vaders wereld….dit is JULLIE wereld! Ieder die naar deze stem luistert of die dit leest zal dit doen omdat jullie geacht werden dit te horen. Het is geen toeval dat jullie hier zijn. Het Pad van Liefde is heel makkelijk te bewandelen….zolang jullie licht hebben.

Er zijn hier mensen die elkaar nooit meer zullen zien en toch zijn jullie allemaal nabije familie omdat jullie samen iets delen: ik noem dit ziel-delen! Laat deze herinnering in je hersenen voortleven, in jullie zielen, en herinner je deze tijd. Jullie kwamen bijeen in samenhang en het Veld werd door jullie verlicht. Dit zijn dingen die nooit weg zullen gaan….zij zijn voor altijd in het Veld geëtst! Zij gaan in het kristallijnen raster van de planeet en de Groep weet wat jullie in deze dagen hebben gedaan.

Onthoud: Spirit glimlacht en lacht….zij vieren deze dagen….met jullie!

En zo is het.

Kryon