Kryon in Mexico City: De Acht Verschuivingen Van Verlichting – deel  1

Kryon in Mexico City:

De Acht Verschuivingen Van Verlichting – deel  1

Gechanneld door Lee Carroll / 20 Oktober 2007
Vertaling Annelie v Eijk

Om de lezer te helpen, is deze boodschap opnieuw gechanneld [door Lee en Kryon] en aangepast voor een beter begrip. Vaak bevat datgene wat er live in de zaal gebeurt een energie, die een soort van communicatie in zich draagt, die de gelezen tekst niet bevat. Geniet daarom van deze boodschap die gegeven werd in Mexico City.

Gegroet geliefden, ik ben Kryon van de Magnetische Dienstverlening.

Waar denk je, komt de menselijke emotie vandaan? Waar denk je, komt liefde vandaan? Ik zeg je – het is een deel van God in jou! Hoe komt het dat je je zo voelt wanneer je zoveel van elkaar houdt? Je denkt dat het allemaal menselijk is, of niet? Nee. Dat is het Godsdeel in jou dat geactiveerd wordt van Mens tot Mens. Zelfs de Mensen die niet in God geloven kunnen niets doen aan het feit dat het toch zo is. Je gelooft misschien ook niet in een nier, maar toch heb je er een. Jullie zijn wezens met een vrije keuze en dus ben je vrij om te accepteren wat er op dit moment gaande is of niet. Jullie zijn geheel vrij en Spirit zal niet naar je toekomen en je aanraken om je dit te laten geloven. Dit is ons geschenk aan jou – vrije keuze.

Het gezelschap vult deze plek! Zie je, wanneer ik naar zo’n plek als deze kom dan voel ik de liefde voor de mensheid. Misschien geloof je de dingen niet die ik vertel? Waarheid is wat het is, ongeacht wat je ook kiest om in te geloven en de waarheid is dat er spirituele zijn die boven alles van jullie houden.

Ik was daar bij de wind der geboorte, de energie van je aankomst. Op een inter-dimensionale plek bestaat geen tijd en dus geeft het mij de mogelijkheid om bij ieders geboorte aanwezig te zijn en met jullie te communiceren. In jullie driedimensionale ruimte zeggen jullie, “Kryon praat op dit moment met ons.” Maar ik ben ook ergens anders aanwezig om anderen te begroeten die naar deze zijde van de sluier komen en waarvan jullie denken dat ze dood zijn. Ik begroet ze als ze naar deze kant komen en ik ben op plaatsen waar Mensen worden geboren. Een deel van wat ik doe is om bij die overgang aanwezig te zijn, die inter-dimensionale poort waar zulke dingen plaatsvinden.

Geen van deze dingen heeft iets te maken met de “regels van God.” Ze hebben niets te maken met ceremonie of protocol. Er is maar één ding waar het mee van doen heeft en dat is de ongelooflijke liefde van God. Je hebt familie aan de andere zijde van de sluier die ontzettend veel van je houdt. Wij willen je hand vasthouden tot aan het moment dat je het geboortekanaal ingaat. Wij willen de eersten zijn om je hand vast te pakken wanneer je terugkeert naar deze kant van de sluier. Dat is wat familie doet voor familie, en ik wil jullie graag vertellen, geliefden, dat dit de eerste woorden zijn die een Mensenwezen dan hoort: “Wees niet bang, geliefde, want je bent thuis.” Dat is de liefde van God aan het werk! Herinner je dat nog?

Wanneer we hier iets magisch zouden kunnen doen, dan zouden we je bezielen met wat ik voel, want ik ben Kryon. Ik vertegenwoordig een hele, hele grote groep. Ik vertegenwoordig de triljoenen delen van God die jou kennen. Ik ben op vele plaatsen tegelijk. Ik ben een veelvoudige entiteit, buiten jullie dimensionaliteit. Dat maakt het moeilijk te begrijpen, maar realiseer je ook dat wanneer je bij me bent, je net zo bent als ik.

Misschien ben je hier voor het eerst [of lees je dit voor het eerst]? Ik weet wie hier is. Misschien ben je met iemand anders meegekomen die je gevraagd heeft om deze woorden mee aan te horen? Ik wil alleen maar dat je luistert. Ik leg geen druk op je om te geloven dat dit inderdaad gebeurt of om de boodschap van vanavond te geloven. Wil je ons echter een plezier doen en je hart openen zodat je het misschien kunt voelen? Want de energie van bevestiging is aanwezig en ik wil dat je iets bemerkt. We geven je geen doctrines en geen regeltjes. We geven je geen plek om verslag aan uit te brengen en we vragen je ook niet om je ergens bij aan te sluiten. De reden? Je hebt dit alles al in je als een deel van God, in dualiteit wandelend op deze planeet.

Jij bent van de familie van Spirit en jullie allen hebben dit gemeen. Ieder van jullie, zelfs de ongelovige die hier aanwezig is….. ik weet wie je bent. Luister naar me ongelovige: wanneer je deze plek verlaat, dan zal er net zoveel van je gehouden worden als van ieder ander hier. Het houdt de engelen niet tegen om samen met je de deur uit te lopen, alleen maar omdat je niet gelooft. Zo werkt het. Ben je bang voor deze liefde? Hij is niet agressief. Het is passief en wacht er alleen op om door jou gevoeld te worden.

We gaan deze twee dagen iets doen wat we nog niet eerder gedaan hebben. In de afgelopen maanden hebben we boodschappen gecombineerd zodat veel informatie gegeven kon worden in korte tijd. Waar ik vandaag over zal spreken, kun je ook in stukjes en beetjes terugvinden in de Kryon channelings van de afgelopen 20 jaar. Nu voegen we het samen in deze channeling en de volgende hierna.

Dit is de structuur van de leringen van deze twee dagen: Ik ga jullie de acht verschuivingen geven die een Mensenwezen doormaakt vanaf het begin van de bewustwording tot aan volledige ascentie. Dat is nogal wat, of niet? Het vertelt over de volledige reis in twee avonden.

Luister, dit zijn geen regels. Dit zijn geen stappen. Dit zijn verschuivingen en ze gebeuren niet binnen een specifieke hoeveelheid tijd. Ieder van jullie is anders. Ieder van jullie zal op je eigen tijd tot een bepaalde staat van bewustwording komen. De Mens zal echter vragen, “Hoe lang zit er tussen die fase en de volgende fase of die verschuiving en de volgende verschuiving?” En daar is werkelijk geen antwoord op, want bewustwording is heel persoonlijk. Het gaat om je eigen relatie met de realiteit van de planeet die bepaalt hoe lang de dingen nodig hebben.

Vandaag geven we jullie vier van deze verschuivingen en de laatste vier zullen in de volgende channeling gegeven worden. Wat een groots verhaal is dit! Nog voordat ik begin zeg ik je, dat dit het verhaal is van wat er gebeurt wanneer een Mens uit zijn eigen dimensie stapt en de moed heeft om rond te kijken en zich af te vragen wie hij is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De eerste verschuiving die een Mensenwezen maakt is, die van nieuwsgierigheid over bewustwording. De vraag die gesteld wordt is, “Zou het waar zijn?” Daar begint het mee.

Ieder van jullie die een healer is of die op het pad bezig is, is hier doorheen gegaan. Dit weekend zal voor sommigen van jullie speciaal zijn, want het is de kans op meer bewustwording vanwege de synchroniciteit van je aanwezigheid hier.

Er is een verschuiving van ongeloof of neutraliteit in diegene die zich afvraagt, “Zou het werkelijk waar kunnen zijn?” Zo begint het, en dat houdt je bezig.

Dit weekend kan speciaal zijn voor jou. Misschien heb je jezelf nooit eerder toegestaan om op zo’n plek te zijn waar zo van je gehouden wordt? Begrijp je met wie je hier bent? Begrijp je dat er zich honderden van hen om je heen zijn die je nooit zullen veroordelen, ongeacht wie je bent of wat je hebt gedaan? Dit is werkelijk zo en het is aan jou om dat uit te maken (de werkelijkheid ervan). Op het podium worden nu al kleuren zichtbaar. Dit wordt gedaan voor diegene die de kennis bezitten van de betekenis, en voor de bevestiging van die kennis dat het inderdaad werkelijkheid is.

Deze boodschap is niet ongepast. Het vraagt je niet iets te doen. Het vraagt alleen om je hart voor een moment te openen. Weet je nog, de eerste verschuiving die je doormaakte? Weet je het gevoel van bewustwording nog? Herinner je dat nog? Kan dit waarheid zijn? En dan, als dit zo is, wat volgt er dan? Deze verschuiving van ’t bewustzijn is waar je verliefd wordt op God.

“Zou het echt zo zijn dat alles, wat de channeler zei, waar is? Wat nu als er echt een groter geheel bestaat? Wat nu als er werkelijk een grootser doel is in het leven?” Dit is een belangrijke verschuiving en meer dan 90% van de mensheid zal het níet doen. Minder dan de helft van één procent van de mensheid zal deze bewustzijnsverschuiving doormaken. ( 3,5 miljoen H)

Dat zal echter genoeg zijn. Reken maar eens uit. Toe maar. De helft van één procent van zeven biljoen – dat zijn een hoop Mensen! Dat is eveneens een hoop licht!

Wat gebeurt er nu na die verschuiving van bewustzijn wanneer je de liefde van God in je hart begint te voelen? Je vraagt je af of het waar is, of niet? Sommigen sluiten het buiten omdat ze het gewoon niet kunnen geloven. Maar het is echt.

Weet je wat er gaande is gedurende deze verschuiving? Je neemt de beslissing om wel of niet de hand van de engel te pakken die je leven lang al bij je is, en die engel heeft een naam. Het is je Hoger-Zelf.

Dat is de eerste verschuiving die er plaats vindt en het is een flinke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De tweede verschuiving is wanneer je besloten hebt dat het echt is en je er iets aan gaat doen.

Deze acht verschuivingen zijn de belangrijkste op het spirituele pad van de Mens……de meest algemene, maar hier is iets wat je moet weten – velen komen niet verder dan nummer één. Ze komen en gaan naar samenkomsten zoals hier, alleen om de energie te voelen. Ze geloven met heel hun hart, en ze voelen de liefde van God door hen heen stromen. Maar vaak willen ze niet meer. Het is alles wat ze nodig hebben. Velen willen echter meer en vragen zich af, “Wat kan ik doen om dichter bij de engel te komen die ik in mezelf ontdekt heb? Is er iets dat ik zou moeten doen op deze planeet? Is er een communicatiemethode met Spirit? En als dit zo is, waar is het dan en wat moet ik er mee doen?”

Deze verschuiving is de intentie van de Mens om tegen de deur naar de andere kant van de sluier te duwen. De meeste Mensenwezens die hier in hun stoel voor mij zitten, hebben tegen deze deur geduwd. Oh, en daar wordt het een beetje eng, of niet? Want nu ga je iets doen wat tegen de realiteit is die je je hele leven al hebt meegemaakt! Je vrienden zullen misschien niet je vrienden blijven, want deze verschuiving plaatst je in een lancering naar kennis.

Gezegend is het Mensenwezen dat door deze verschuiving gaat want hier is de belofte: Je bevind je niet in de duisternis en je bent nooit alleen. Want er bevindt zich een legioen van engelenwezens aan de andere kant van de deur die jouw naam dragen, en wanneer je tegen de deur duwt, zullen ze je leven instromen. Het eerste wat je zult voelen is vrede met wat je hebt gedaan. Laat als resultaat het gevoel van liefde in je leven het bewijs zijn, dat dit gepast is.

“Oké Kryon, hoe doe ik dat?” Iedereen zal het anders doen. Sommigen zullen in meditatie gaan en zeggen “Ik ben er klaar voor. Laat me zien wat ik moet doen.” Sommigen zullen boeken lezen, op zoek naar de stappen van ascentie en een systeem vinden. Sommigen zullen kennis zoeken zodat ze een beter idee krijgen van wat ze proberen te doen. Dat zijn allemaal toepasselijke acties. Ieder Mens heeft nodig wat hij nodig heeft, afhankelijk van de cultuur en ervaring op Aarde. God zegt niet “Je doet het verkeerd.” God is geduldig. Wanneer je duizend treden op je knieën wilt klimmen om op die plaats te komen waar je er klaar voor bent, dan klimmen wij die treden samen met jou. Dat is de liefde van God. Er is geen oordeel. Wens jij dergelijke procedures? De engelen zullen naast je staan wanneer je er doorheen gaat.

Er zullen Mensen zijn die zeggen, “Nou, dit is geen antwoord. Vertel je me nu dat alles wat ik doe om daar te komen, dat dat correct is?” Ja. Duw tegen die deur op welke manier je maar wilt. Neem zoveel tijd als je nodig hebt. Het resultaat zal hetzelfde zijn. De eerste gevoelens van je meesterschap zullen binnenstromen. Je zult niet weten wat je ermee moet doen, maar je zult weten dat het echt is en dat het er is.

Dit is moeilijk uit te leggen. Het is net als de Mens die altijd in de duisternis is geweest en de deur opent waarachter zich helder licht bevind. Sommigen zullen wachten omdat ze nog even niets willen ontdekken, en sommigen zullen het een klein beetje openen om te kunnen zien wat dat voor licht is. Anderen, echter, zullen de deur ver open gooien en zeggen, “Lieve God, ik ben er klaar voor. Laten we gaan! Vertel me wat ik weten moet.”

Dat is de tweede verschuiving. Van alle acht is dit de cruciale, want die start het proces. Wanneer dit proces eenmaal is begonnen, is het zeer moeilijk te stoppen. Want het is onmogelijk voor de Mens om iets te niet-weten, vooral zoiets diepgaands als dit.

Laat me je dit vragen: Als je eenmaal de liefde van God hebt gevoeld op deze bijeenkomst, als je eenmaal de kleuren hebt gezien die ik laat zien, kun je dan werkelijk terugkeren en het allemaal afzetten? Kun je doen alsof je het nooit gezien hebt? Kun je doen alsof je het nooit gevoeld hebt? Het antwoord is nee. Je weet wat er is gebeurd.

Wat er vervolgens gebeurt is interessant. Soms is er een hele lange afstand tussen deze tweede fase en de volgende, tussen deze verschuiving en de volgende. Dat hangt af van de Mens en hoe snel hij wenst te gaan. En dus zeggen we nogmaals, er is hier geen oordeel. Sommigen zeggen, “Nou, volgens mij kan ik het in een bepaald aantal dagen of weken voor elkaar krijgen.” Werkelijk? Hoe ga je dat bepalen? Hoe weet je het als het klaar is? Hoe weet je hoe ver de deur geopend is? Nee, dit is heel persoonlijk.

Er zijn facilitators hier aanwezig wiens hele levensdoel erop gericht is om je te helpen met het openen van de deur. Hoe vind je dat? Zij zijn hier om je te helpen ontspannen in de liefde van God, om je in harmonie te brengen met de liefde van God.

Eerder hoorden jullie de leraar, Peggy [Peggy Phoenix Dubro die vanmorgen op de conferentie sprak]. Weet je wat haar taak is op deze planeet? Het is niet zo moeilijk om dat te definiëren. Haar taak is om jullie te helpen om in balans te komen zodat je de liefde van God in je hart zult voelen. Zodat, wanneer je door de fasen bent gegaan en daar als geslaagde staat, je kunt zeggen, “Nu begrijp ik meer over het innerlijk meesterschap.” Zij helpt Mensen de deur te openen en het licht te begrijpen. Deze lering was 25 jaar geleden nog niet voorhanden. Weet je waarom? Omdat de vibratie van de planeet er nog niet klaar voor was. Vóór de Harmonische Convergentie was het veel moeilijker om dit begrip in energie te volbrengen. Er zijn vele leringen met dit attribuut…….ze zijn jullie gegeven als nieuwe informatie in de nieuwe energie van ontdekking.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De derde verschuiving is een van de moeilijkste om uit te leggen. Het is wanneer de Mens eindelijk begrip krijgt van ‘licht en duisternis’ in zijn leven. We hebben hier de laatste maanden vaak over gesproken, want het is één van de moeilijkste zaken voor een Mens om te accepteren. Door deze verschuiving moet je heen om naar de anderen te kunnen komen, want dat is de manier van het bewustzijn. Je zult niet eerder door de volgende deur kunnen gaan, voordat je hier doorheen bent gegaan, want elk van deze verschuivingen verschaft je toegang tot de volgende. Je gaat er op lineaire wijze doorheen, niet vanwege hun complexiteit, maar vanwege hun openbarende en bewustzijnsveranderende kwaliteiten.

In 3D maakt het Mensenwezen enkele interessante observaties. Wanneer er iets geweldigs en groots gebeurt, zoals een healing, dan zegt men, “Dit moet van God komen. Ik kan dit niet. Het moet wel van God zijn. God zij geloofd.”

Wanneer iets slechts in hun leven gebeurd, alsof de duisternis hen lijkt vast te grijpen om hen mee te nemen naar een donkere plek, dan zegt de Mens, “Dat was vast een demon. Het moet de duivel geweest zijn; Satan zelf greep me vast en trok me weg van alle goede dingen.” Zie je, Mensen zijn heel interessant op die manier. Zij zijn voor niets verantwoordelijk op enigerlei wijze, of wel dan? Als er iets goeds gebeurt, dan moet het God zijn. Als er iets verschrikkelijks gebeurt, dan moet het de duivel zijn. Dus vraag ik je, wat doe jij hier dan? Zit je daar “neutraal te wezen,” wachtend op één van de twee entiteiten om jouw ziel grijpen? Ben je dan voor helemaal niets verantwoordelijk?

Gezegend is de Mens die zich realiseert dat de kracht van licht en duisternis in iedereen aanwezig is. Er is daar God, en daar is de afwezigheid van God. Ik zal de duisternis voor jullie definiëren. Duisternis is de afwezigheid van licht. Laat me nu licht definiëren. Licht is machtige illuminatie die geen duisternis bevat. Duisternis kan helemaal niets doen om het licht te beïnvloeden, maar licht kan duisternis vernietigen. De Mens heeft de keuze om beiden te creëren door de eigen aanwezigheid op Aarde.

Hier komt nu het ongelooflijke deel voor jullie, dat jullie niet wensen te accepteren. Alle demonen die je gezien hebt en gevoeld of over gehoord hebt in je leven, zijn ontstaan vanuit het Menselijk bewustzijn. Ook de meest prachtige wonderen op deze planeet, zelfs het verrijzen van de doden, zijn voortgekomen vanuit het Menselijk bewustzijn. De meester van licht is binnenin jou!

Toen de meester van liefde vele jaren geleden deze planeet bewandelde, zei Jezus de Jood, “Ik ben de zoon van God. En jullie ook.” Het staat geschreven. Kijk maar eens. Het was een erkenning van de meester binnenin jou. Wanneer de Mens begrijpt dat er geen strijd gaande is om zijn ziel en dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor zowel licht als duisternis, dan is dit een enorme doorbraak. Dat heet, de verantwoording voor alles nemen. Niemand heeft jullie iets gedaan om je onwaardig te maken. Niemand is erop uit om jullie te pakken te nemen. Jullie zijn waardevol en dragen helemaal zelf het licht.

Laten we zo eens gaan kijken naar de laatste verschuiving voor vandaag. Maar eerst even een overzicht: Hier hebben we nu een Mens die ontwaakt is uit nieuwsgierigheid en die toen het besluit heeft genomen om letterlijk iets te doen aan hoe hij zich voelde, en tegen de deur van licht duwt. De mens ontving toen antwoorden en de liefde van God stroomde zijn leven binnen. Het veranderde hem zoveel dat de kennis van Spirit zijn cellulaire structuur binnen vloeide. Hij kreeg ingevingen over hoe de dingen werkten en zijn intuïtie klopte. Hij werd minder veroordelend en meer een meester-gelijk. Hij kon voortaan woede en drama loslaten in zijn leven. Hij werd bevestigd in wat hij deed. Toen zag hij binnenin zich het spectrum van de licht- en duisternisenergie. Hij realiseerde zich zijn innerlijk meesterschap en ging door de vierde verschuiving.

En dit, geliefden, is de definitie van de term die we jullie bijna 20 jaar geleden gaven…. de “inplanting.” Het is de implantatie van de toestemming om verder te gaan zonder karma. Het is een moeilijk concept om uit te leggen, maar we hebben het al meerdere malen gedaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De vierde verschuiving is de eliminatie van het geboortekarma en het begrijpen van je eigen participatie in je spirituele pad.

Wanneer er geen spirituele bewustwording is, dan zal de energie van karma blijven bestaan. Dat is deel van het Akasha systeem. Wees je bewust dat je al vele verschillende levens geleefd hebt. Deze levens bouwen energetisch verder op elkaar en de vorige levenservaring vormt de potenties voor je huidige levenservaring. De naam van dit oeroude systeem is karma.

Zij die ouders zijn, laat me eens wat vragen over jullie kinderen. Werden zij als onbeschreven bladeren geboren zodat jullie ze alles konden leren? Je weet dat dit niet zo is. Wie leerde hen om jaloers te zijn? Wie leerde hen om kwaad te zijn en in razernij uit te barsten? Wie leerde hen om bang te zijn voor bijvoorbeeld water of bepaalde dieren? Dat waren jullie toch niet, of wel? Waar kwam dat dan allemaal vandaan? Hoe kan het dat het ene kind zo uitblinkt in een bepaald talent en dat een ander helemaal geen talent heeft? Waarom is de ene zo liefdevol en de ander zo wijs? En je weet waar ik het over heb, of niet? [Kryon glimlacht] Waarom is de ene een strijder en de ander niet? En het antwoord is karma. Ze komen binnen met een bepaalde aanleg (predispositie). Dit zal in al hun levens aanwezig zijn en zal tegen hun bewustzijn duwen en trekken met de energie van onvervulde resolutie.

De gehele mensheid bezit dit attribuut totdat ze, ieder persoonlijk, ervoor kiezen om zich ervan te ontdoen, en dit vermogen is pas sinds 20 jaar beschikbaar. Nu is het mogelijk voor iedereen die hier voor me in de stoel zit of dit leest. Ik zal jullie iets vertellen, geliefden: Voor een aantal mensen die hier voor me zitten, zijn sommige van deze dingen nog steeds in je aanwezig. Zij zijn verantwoordelijk voor enkele uitdagingen die je hebt omdat je ze nooit de toestemming hebt gegeven om weg te gaan.

Hier nog even een blik op het proces: Je ontdoet je van deze incomplete energie genaamd karma, stapt van de weg van predispositie af, en je begint een nieuwe energie voor jezelf te creëren alsof je geheel zonder karma op deze planeet bent gearriveerd. Sommige attributen van je leven zullen veranderen. Je angsten zullen wegvallen omdat zij deel van je karma zijn.

Mijn partner deed dit. Hij kan het punt aanwijzen toen hij het deed, want de man in deze stoel is een linker-hersenhelft ingenieur.[praat hier over Lee]. Hij had passie voor de Marine in het vooruitzicht en bezat de attributen van een kluizenaar. Toen hij echter toestemming gaf om de deur te openen om zijn karma te verlaten, toen vielen deze dingen weg. Nu is zijn rechterhersenhelft net zoveel ontwikkeld als zijn linker. Klaarblijkelijk zijn veel zaken waarmee hij geboren was nu verdwenen …. vervangen door dingen die hij wenst te zijn. Gezegend is de Mens die deze keuze maakt, want het is oncomfortabel in het begin, maar belonend wanneer hij zich realiseert dat hij werkelijk de touwtjes in handen heeft van zijn eigen toekomst.

We zullen afsluiten met het volgende: Wanneer de Mens zonder de karmische energie staat waarmee hij is gekomen, dan is het werkelijk alsof hij aan God wordt blootgesteld, want hij heeft geen idee waar hij naar toe gaat. Hij weet niet wat voor synchroniciteit op zijn weg zal komen om te helpen. Hij heeft geen idee wat te verwachten of waar hij staat. Het is alsof hij fris en nieuw is, klaar om een pad te creëren dat hij nog niet eerder gezien heeft. Dat is zeer oncomfortabel voor een Mens.

Hier is echter de belofte die wij gaven bij verschuiving nummer twee. Ik daag je uit om dat stadium te vieren – een staat van onzekerheid. Ik daag je uit om die te vieren. “Hier ben ik nu, God. Ik heb geen idee wat ik doe. Is dat niet geweldig?” En je familie en vrienden zullen naar je kijken en zeggen, “Jij bent werkelijk gek.” En hoe kun je hen nu vertellen dat je daar staat samen met een legioen engelen die jouw hand vasthouden?

Je hebt een grootse supportersgroep bij je en deze vierde verschuiving is wanneer deze groep zich begint te laten zien. Deze verschuiving is de ene die je toestaat om de duisternis in te wandelen, een deuntje fluitend, niet bang voor de valkuilen van een driedimensionaal systeem. Zie je, deze verschuiving geeft je begrip van de eigen deelname aan je eigen creatie. Hoe kun je bang zijn voor wat er gaat gebeuren als je het zelf creëert? Hoe kun je bang zijn voor de ziekte in jou wanneer je je eigen healing creëert? Denk je dat ik niet weet wie hier is?

Geliefd Mensenwezen, wij zeggen geen vaarwel. In een oogwenk ben ik terug [morgen]. Voor mij is het alsof mijn partner zijn ogen sluit en ze weer opent en we dan weer verder gaan. Voor jullie is het een prettig vertrek. Wees niet verbaasd wanneer enkele engelen met je mee naar huis gaan. Wees niet verbaasd als sommigen van hen je wakker houden. Waarom zouden ze dat doen? Misschien heb je vandaag wel wat harder tegen de deur geduwd en kunnen ze bijna niet wachten om je hand te nemen. Laat je ze toe? Laat je ze dat doen?

Ik ben Kryon van de Magnetische Dienstverlening. Ik ben verliefd op de mensheid.

Ik ben zo weer terug. En zo is het.

KRYON

www.kryon.com