Kryon in Miami, Florida. 3: De Unieke Mens! 

Live Kryon Channeling
Kryon in Miami, Florida. 3 

Lee Carroll / 22 februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Unieke Mens! 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 
Een moment geleden eindigde mijn partner met zijn verhaal. Channelen met hem gebeurt direct en dit is iets wat hij heeft geleerd. Er is een versmelting tussen ons die constant aanwezig is en nu weer verder gaat. Jullie zeggen dat hij in en uit een channeling gaat en dit is schijnbaar ook zo. Lieve mensen, dit is een onderdeel van een nieuw paradigma voor de mensheid. Jullie spiritualiteit heeft het niet nodig om gescheiden te zijn. Wij gaan weer even terug naar wat de lineaire mens is die dingen in hokjes wil verdelen….hen in bepaalde ruimten wil stoppen om zich prettig te voelen. Zo doen jullie dit ook met tijd, met name bij spirituele zaken. Het is tijd om betere kleren aan te trekken en naar grote gebouwen te gaan….een paar uur over spiritualiteit na te denken, om naar huis te gaan en normale kleren te dragen en door te gaan met het leven. Dit is het verdelen in hokjes van God en mijn partner deed jarenlang precies hetzelfde.

Er was een tijd om te channelen en een tijd om dit niet te doen. Enkele jaren geleden vertelde ik hem dat het tijd was voor de versmelting en deze versmelting is iets dat ieder mens in deze tijd wordt aangeboden. Het is niet meer nodig om de effecten van Spirit te voelen als jullie mediteren. Het is nu steeds beschikbaar. Dit is de manier waarop het is ontworpen. Dit is de manier waarop jullie langer leven benaderen. Elke dag, elk uur, zelfs als jullie slapen, zijn jullie verbonden met jullie Creatieve Bron! Het verdelen in hokjes gebeurde toen jullie besloten om met vele dingen lineair te zijn. Gisteren vertelde ik jullie dat dit aan het veranderen is.

Laten wij eens gaan kijken naar andere dingen die ook kunnen gaan veranderen. Zij hebben te maken met de zienswijze van de lichtwerker. Ik wil alle hier aanwezige mensen en degenen die later luisteren of lezen, eren. Ik wil jullie iets vragen. Denken jullie echt dat alle mensen in een zak zitten zodat de dingen die voor jullie goed zijn ook goed voor iedereen zijn? Sommigen zouden zeggen: “Ja, omdat wij allemaal op dezelfde manier functioneren en daarom zijn spirituele zaken ook voor iedereen!” Daarom is het ook zo dat als jullie dingen leren over een spiritueel systeem dit ook geacht wordt voor iedereen te zijn en dat is de reden voor eventualisme (een staat die niet is ontworpen om alle antwoorden te kennen. Henk) Dit is de reden waarom zo velen die in dezelfde, ene God geloven, niet op dezelfde manier geloven om deze God eer te betonen. Het lijkt een oxymoron. Met zovele oorlogen op deze planeet over de manier van eerbetoon op de juiste manier.

Ik wil jullie een stelling vertellen dat ieder van jullie exceptioneel individueel is. Ik zal dit toelichten met iets dat jullie al weten. Laten wij een kind van zes jaar nemen en iemand die op de Hogeschool is geslaagd. Als mensen zeggen jullie dat de een waarschijnlijk ouder zal zijn dan de ander hebben jullie gelijk en als het dan op dingen als voeding aankomt, op goede en niet goede dingen om te doen….zijn zij allemaal identiek voor de zesjarige en de ander. Maar wat is nu echt het verschil tussen hen beiden? Wel, dit zal ervaring zijn want de een is hier pas zes jaar en heeft maar weinig onderwijs gehad….de ander is een jonge volwassene die veel onderwijs heeft genoten. Laat mij jullie dit vragen: Denken zij beiden hetzelfde? Jullie zeggen “Natuurlijk niet!” Laat mij jullie over een concept vertellen. Jullie zijn niet hetzelfde. In deze zaal heeft ieder van jullie die hier in een stoel zit zeer verschillende ervaringen. Ik heb het niet alleen over dit leven. Toen ik de uitleg gaf over de ziel vertelde ik dat jullie al miljoenen jaren in dit melkwegstelsel zijn.

Ik wil dat jullie even denken aan een zielenschool. Waar zijn jullie geweest? Wat hebben jullie geleerd? Wat hebben jullie ervaren? Laten wij het beperken tot deze Aarde. Als jullie iemand die twee levens heeft gehad vergelijken met iemand die er honderdvijftig heeft gehad zullen jullie een groot verschil in bewustzijn ontdekken. De ene wordt een oude ziel genoemd en de andere is een nieuweling op de planeet die nauwelijks begint uit te zoeken hoe alles werkt. Ieder van jullie is grotelijks anders in het gebied dat jullie zielservaring noemen. Als het dus aankomt op praktische vragen wil ik dat jullie met een andere perceptie, zienswijze, gaan denken.

Wat is het beste dieet voor een lichtwerker? Dit is een goede vraag. Er zijn vele mensen die jullie een dieet voor een hoog bewustzijn zullen aanbieden. Laat mij jullie iets vertellen: Jullie Akasha-kroniek bestaat uit levens en levens die hun bestaan hadden in verschillende culturen op deze planeet. Dit zit niet in jullie hersenen maar in het DNA en veel van de attributen van jullie Akasha-kroniek beïnvloeden feitelijk jullie leven vandaag. Niet alleen maar de energetische dingen maar ook de culturele dingen. Wat als jullie vijftien levens in India hadden en nu in Ohio leven? Vinden jullie het voedsel lekker? Jullie kennen het antwoord. Waarschijnlijk vinden jullie het niet lekker….jullie DNA schreeuwt het uit om dingen die Indiaas zijn, en jullie vinden een heerlijk Indisch restaurant en gaan voor jezelf anders koken. Laat mij jullie dus vragen: Is hetgeen jullie eten hetzelfde als dat van je buren? Zelfs verlichte buren? Dan krijgen jullie het opeens door…..jullie zaten zelfs ook op een andere school voor de ziel! Er zijn mensen die zeggen dat vegetarisme het enige dieet is voor de ziel. Het is beter voor de gezondheid. Ik ben niet hier om het daarover te hebben…ik ben hier om de reactie van jullie zelf hierover te zien. Als jullie komen uit een cultuur waar vlees wordt gegeten gaan jullie zelf de eetgewoonten niet accepteren. Men vindt het misschien niet leuk….zijn jullie er klaar voor….het kan zelfs niet goed zijn voor je gezondheid! Jullie zullen misschien twee of drie levens nodig hebben voor jullie alleen vegetarisch zullen eten en jullie je daar prettig bij voelen en dan hebben jullie gelijk: jullie hebben een vegetarische eetgewoonte nodig! Dit geldt voor alle specifieke manieren van eten want op een lineaire manier geloven degenen die zich hier goed bij voelen en gesteund worden door de wetenschap, dat dit voor iedereen goed moet zijn. Gaan degenen uit de zesde klas hetzelfde doen als degenen die geslaagd zijn op de universiteit of dicteren hun ervaringen wat zij willen of waar hun lichaam aan is gewend? Of misschien is hetgeen zij hebben geleerd beter voor hen. Jullie zitten in deze zaal met zeer verschillende lichamen waarin het DNA zeer veel verschillende ervaringen heeft, met name over voedsel.

Deze channeling zal worden doorgegeven en er zal over worden gesproken en jullie kunnen duidelijk zien wie het ermee eens is en wie niet. Ook al kunnen jullie wetenschappelijk aantonen dat dingen beter voor jullie zijn….normaal functionerende mensen. Jullie hebben een Akasha die ook afgewezen zal worden en dit, lieve mensen, komt omdat jullie individualisten zijn.

Hoeveel uren per dag mediteren jullie? Zullen wij met die discussie beginnen? Er is een zes jaar oude jongen in India en er is een goeroe die vijftig jaar oud is. Hoeveel uren per dag zouden zij moeten mediteren? Begrijpen jullie wat ik bedoel? Ervaring zal het antwoord bepalen en dit geldt ook voor jullie. Sommige oude zielen mediteren fysiek helemaal niet…en de reden: die gaf ik jullie toen wij begonnen: zien jullie, mediteren is een lineaire gebeurtenis….jullie besluiten te stoppen met wat jullie doen…jullie gaan in een speciale positie zitten….mediteren….gaan weer uit die positie en gaan weer verder met de dagelijkse dingen. Jullie zouden kunnen denken dat er een betere manier is, een nieuwe manier die misschien bestaat uit mediteren tijdens elk wakker uur – zonder dit lineair te doen.

“Kryon, kunnen wij zelfs autorijden terwijl wij dit doen?” Jullie begrijpen het niet. Er is een nieuwe soort van mediteren…..één worden met je ziel! Zeer comfortabel! Dan zijn jullie altijd op die plaats van liefde en hoeven die niet eerst te scheppen, er naartoe te gaan en in de praktijk te brengen omdat jullie die WORDEN. Dat is niet lineair meer, nietwaar? Wij gaan met jullie dus naar deze dingen kijken. Dit gaat enkele van de frustraties verklaren als de oude zielen informatie gaan krijgen van degenen die nog oudere zielen zijn en die zeggen dat jullie het niet goed doen en nu weten jullie dat jullie goed zitten. Ik wil dat jullie nu je intuïtie gebruiken bij de beslissingen van je leven….met name als het op deze dingen aankomt. Omdat wij erover hebben gesproken….wat zal hoger bewustzijn jullie dan brengen als het op eten aankomt? Het antwoord is dit: Hoger bewustzijn zal geen systemen scheppen….het zal oefeningen scheppen. Voeding….het begint al in deze omgeving….in jullie land en uiteindelijk komt het bewustzijn over wat Gaia werkelijk is. Als jullie dingen telen en die meteen eten zal jullie lichaam dit vieren. Maar als jullie besluiten om het voedsel te bewerken, in te vriezen, te koken op een manier die het vernietigt, is dit misschien niet de beste manier en dit is precies de manier waarop Amerikanen dit al tweehonderd jaar doen en nu worden zij zich hiervan bewust, en tussen twee haakje, dit is hetzelfde bewustzijn dat alle Inheemsen kenden. De ironie hiervan is dat de oude Europeanen dit wisten, de Europeanen waar de Amerikanen uit voortkomen. Wat culturen doen is interessant, nietwaar? In het begin van Amerika, de Verenigde Staten, was er een oorlog met de Europeanen en de Amerikanen waren zo blij om zich aan de Europese invloeden te onttrekken. Zij lieten toen ook alle dingen die wel werkten vallen. Zij ontdekten homeopathie, zij waren verder met voedsel, teelden groenten in eigen tuinen en nu zien jullie een teruggaan naar de dingen die werken. Lieve mensen, wat jullie eetgewoonten ook zijn…een nieuw systeem voor voeding is de verbinding met Gaia die altijd heeft gewild dat jullie dit toepasten. Dit wordt zelfs beschikbaar in de druk bevolkte gebieden. Dit is een evolutie van verlichting….het zit in jullie DNA….het verlangen naar vers voedsel….geen systeem van eetgewoonten. Jullie gebruiken wat intuïtief is om te doen wat praktisch is en dit zal trouwen met je Akasha dat levens vol met ervaringen heeft. Misschien in andere landen en andere culturen.

Dit is genoeg voor vandaag. Ik kom terug.

Ik Ben Kryon. Ik Ben verliefd op de mensheid en ik ben er klaar voor om jullie sommige dingen te laten zien die groots zullen gaan veranderen.

Voel je prettig met deze veranderingen, lieve mensen.

En zo is het.

Kryon