Kryon in Montevideo, Uruguay: Hoe kijk jij naar God? 

Live Kryon Channeling:
Kryon in Montevideo, Uruguay. 

30 oktober 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur.

Hoe kijk jij naar God? 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn mensen die niets begrijpen van channeling en zij begrijpen niet wat hier gebeurt. Mijn partner heeft al dertig jaar lang het weten dat goddelijkheid bij hem binnen kan komen….al sinds de eerste keer waarop dit gebeurde. De zaal kan veranderen en die kan veranderen door jullie bewustzijn hier. Ik Ben in Uruguay. Dit is de eerste boodschap van vele channelings op dit prachtige, hart-verbonden continent dat ook nog verder gaat dan dat. De serie zal ook verbonden zijn met Mexico en Peru, en dit is boodschap nummer een. Deze boodschap is voor iedereen, maar juist hier begin ik hiermee: Hoe kijken jullie naar God? Is het een vaderbeeld? Is het een vader die van discipline houdt? Kan het een pure, zoete liefde zijn waar jullie in zitten en baden in compassie? Kunnen jullie deze vrede en goddelijkheid in je ziel hebben?

Luister: Is het mogelijk dat jullie geweldig zijn geboren? Zo worden jullie bezien door de Groep die hier is en steeds als ik de vraag stel: Zou het kunnen zijn dat dit de manier is? Jullie wilden niet wat jullie werd verteld en dit is waarom ik hier ben. Ik kan jullie niet overtuigen met de woorden die ik tot mijn beschikking heb….in welke taal zij ook worden vertaald, maar in plaats daarvan is er iets anders. Jullie bewustzijn van intentie is krachtig. Wat is jullie intentie in de stoel waarin jullie vandaag zitten? Dit is anders! Sommigen komen met de intentie van nieuwsgierigheid. “Ik ben nieuwsgierig naar wat dit is.” Zij zullen luisteren, vertrekken, en zeggen: “Dit was leuk” en zij gaan door met hun levens. Er zijn anderen die met een andere intentie komen: “Ik wil uitzoeken of dit echt is. Ik ga hier zitten en laat energie van liefde en compassie in mij stromen. Dat is mijn intentie. Ik laat vandaag alleen maar welwillende dingen bij mij gebeuren.” Als jullie dit zijn hebben jullie tot nu toe veel geleerd door alle instructies die ik heb gegeven. Gebruik je intuïtie, gebruik je gezond verstand en denk zorgvuldig over deze dingen na. De schoonheid van de Schepper kent jullie namen. Er is op dit moment een diepgaande verandering gaande op deze planeet en ook al denken jullie dat die niet snel genoeg gaat, zijn er andere energieën die jullie doordringen, oude zielen, van liefde, welwillendheid en compassie, en het zijn energieën die jullie zullen doorgeven. Sommigen van jullie geven hen door aan jezelf! Dit is een repetitie en jullie gaan enkele van deze dingen accepteren zodat, als jullie hier weer terugkomen, jullie al deze dingen zullen herkennen en door zullen gaan….zelfs als kind….een nieuw soort kind….welwillend, compassievol, met liefde, zachtaardigheid! Dit zijn de dingen die van jullie ziel komen!

Oordeel komt niet van de Schepper….het komt ergens anders vandaan….van de menselijke natuur. Daar wil ik het even over hebben, maar niet zo lang. Ik wil het nogmaals zeggen…ik wil dat jullie dit in jullie taal horen: Wie heeft jullie verteld dat jullie bang moeten zijn voor liefde? Heeft iemand jullie verteld voorzichtig te zijn bij deze ontmoeting? Laat je niet in de maling nemen, zeggen zij dan! Loop niet in de val, zeggen zij. Ik wil dat jullie allemaal even diep ademhalen, met de intuïtie die jullie door de Schepper werd gegeven. Ik wil dat jullie het aangezicht van de Schepper hier zien in liefde en compassie. Zijn jullie er bang voor als er van jullie wordt gehouden? Toch zijn er mensen die dit doen en zeggen dat er iets anders moet zijn dat verstopt is….wat is de valkuil? Wat als het precies is zoals het lijkt? Ik breng jullie boodschappen van de andere kant van de sluier en vertel jullie dat jullie hele leven lang de hand is uitgestoken om jullie pracht te laten zien om door te kunnen gaan met het helpen van de planeet en de angsten die jullie hebben te laten vallen. Er zitten geen valkuilen in de liefde van God.

Mijn partner leert jullie dat de Opwaardering aan de gang is, en dit is ook zo! Er is zoveel aan de hand op de planeet dat alles heel anders is dan werd verwacht. Zoveel dingen die jullie vandaag niet hadden verwacht kunnen morgen gebeuren. Dit kan verwarrend lijken. Ik zal jullie hier gaandeweg iets meer over vertellen. Als er een paradigma-opwaardering plaatsvindt is er verwarring omdat dingen niet altijd zijn wat zij lijken te zijn. Er zijn bij jullie verwachtingen over de manier waarop de dingen werken en die zijn gebaseerd op hetgeen historisch is. Jullie zeggen: “Dit is wat ik in het verleden heb gezien. Dit lijkt accuraat en waar te zijn” en nu vertel ik jullie dat zij alleen maar accuraat en waar lijken te zijn omdat zij nooit veranderden. Wat er gebeurt is dat alles wat altijd hetzelfde leek te zijn, opeens verandert.

Mensen zullen op hun hoofd krabben en zeggen dat er iets mis is en anderen zullen op hun hoofd krabben en zeggen dat Kryon gelijk had. Laten wij even naar de eersten kijken. Psychologen op deze planeet doen verbazingwekkend werk. Stel je eens voor dat er een kind komt met het idee om anderen te helpen. Sommigen moeten dokters worden voordat zij dit kunnen doen en zij studeren vele jaren voordat zij met hun werk kunnen beginnen. De reden: zij proberen de problemen van de geest te ontleden om degenen die in moeilijkheden zijn te helpen….misschien om hen uit een depressie te halen of om alleen maar naar hun problemen te luisteren en hen met hun leven te helpen. Dit is een zeer eerbaar beroep want de meeste psychologen hebben een compassie die de meeste andere beroepen niet hebben, en zij zijn geduldige mensen. Zij vertrouwen ergens op met betrekking tot het menselijk gedrag. Zij moeten een model hebben, een model waarvan zij zeggen dat dit “het normale” moet zijn en dat alles vanuit dit model komt. Om hen te kunnen tonen wat abnormaal gedrag is moeten zij eerst normaal gedrag bestuderen. Wij noemen dit een beginstreep in de wetenschap, een weten van waaraf jullie kunnen gaan kijken naar het onbekende, en degene waarover wij gaan spreken is controversieel. Als ik menselijke natuur tegen jullie zeg, wat denken jullie dan? Laat mij jullie zeggen wat de meeste mensen denken: dit is het normale voor menselijke handelingen….menselijke natuur! Het is het begin- en het eindpunt voor het normale menselijke gedrag, en door het begrijpen van het menselijk gedrag zullen jullie in staat zijn om verder te gaan en te werken met de puzzel van alle soorten van gedragingen en daarvoor is er een stevig ding dat nooit verandert: de menselijke natuur!”

Nu zal ik jullie iets geven. Mijn partner vertelt al een tijdje, in een andere serie, dat het merendeel van de medische en academische wereld vindt dat de menselijke natuur statisch is en in honderden jaren niet is bewogen. Hij is hetzelfde gebleven en mensen handelen op dezelfde manier….en nu ga ik jullie iets vertellen: Het grootste evolutie-attribuut zal de menselijke natuur zijn. Wat zal er gebeuren als kinderen gaan doen wat jullie niet van hen verwachten en als een hele generatie kinderen dingen doet die jullie niet van hen verwachten, maar geen negatieve dingen. Wat als jullie een hele generatie met compassie gaan zien? Psychologen zullen jullie de stappen geven betreffende de groei van de geest van een kind. Als het kind gaat begrijpen wie het is, is er het “ik-syndroom.” “Ik wil dit, ik wil dat. Ik wil het voor mij, niet voor mijn zusje” en zij trekken alles naar zich toe. Het is een van de trappen van de menselijke natuur. Opeens veranderde dit allemaal en was er een welwillende actie en het kind ging dingen om zich heen zien en kwam er compassievolle actie voor in de plaats en gingen zij van het “Ik-syndroom” naar het bewustzijn en de compassie van anderen.

Zou dit jullie verrassen? Het antwoord is dat het jullie niet zal verrassen want “Kryon, dit zal niet gaan gebeuren!”

Het is al zo! Misschien nog niet bij een drie- of vierjarige maar er gaat iets gebeuren bij degenen die zestien of zeventien jaar oud zijn. Sommigen van jullie hebben dit gemerkt. Zij staan op en kijken naar de mensen om hen heen. Zij kijken anders naar situaties dan 17-jarigen ooit hebben gedaan. Jullie herkennen dit omdat jullie dit op zeventienjarige leeftijd niet deden. Dit is niet het resultaat van opvoeding en ontwikkeling….de ouders hadden er niets mee te maken, het gebeurt op zichzelf. Er lijkt bij groepen jongeren een volwassenheid te zijn die er voorheen niet was. Zelfs bepaalde dingen waar zij als groep over praten zijn veel verder ontwikkeld dan jullie ooit hadden. Zij praten over elkaar, en niet op een roddelmanier. Zij hebben een welwillende manier over wat zij in de toekomst kunnen doen….het gebeurt al! Sommigen van jullie weten dit niet omdat jullie geen zeventien zijn. Er zijn mensen onder jullie die dit weten en met hun hoofd schudden en zeggen: “Ik heb het gehoord!” Zien jullie, dit is het begin van de verandering van de menselijke natuur. De menselijke natuur kan zich ontwikkelen. Er zijn ook mensen die dit zullen opmerken, maar deze dingen duren lang. Er zullen feitelijk jaren voorbij gaan voordat er ook maar iemand over schrijft. Zie je, het is gevaarlijk om te zeggen dat de menselijke natuur zich aan het veranderen is….met name als jullie hebben geïnvesteerd in een menselijke natuur die NIET verandert. Deze informatie zal dus in oren komen die bereid zijn om te veranderen.

Er is meer, maar het eerste is de menselijke natuur. Iets wat jullie nooit hebben verwacht gaat bewegen. Het begint al. Uiteindelijk zal een groep mensen gaan handelen op een manier die jullie niet van hen verwachten en de menselijke natuur zal gezien worden als een doel dat beweegt

Ik wil even een moment nemen om iets te vertellen: Realiseren jullie je de tijd waarin jullie zitten? Beseffen jullie je dat er geen profetie is over de tijd waarin jullie zitten? Geen enkel geschrift heeft het over hetgeen er na 2012 zou gaan gebeuren. Jullie werden geacht er nu niet meer te zijn. De profeten van het verleden spraken niet over deze tijd en dit maakt vele mensen heel zenuwachtig. Zij kunnen geen profetie vinden over wat hier is gebeurd. Mijn partner heeft verteld dat dit allemaal in de geest van de inheemsen zit, niet in hun geschriften, maar in het bewustzijn dat werd doorgegeven en op de tekeningen die zij op de muren hebben aangebracht die spraken over deze opwaardering en over het potentieel dat jullie hier nog zouden zijn. Hebben jullie dit gehoord? Geloven jullie dat jullie zijn geselecteerd om hier in deze tijd te zijn? Als dit zo is, laat mij jullie dan iets vertellen. Ik wil dat jullie even nadenken. Laten wij zeggen dat jullie aan de andere kant van de sluier zijn. Jullie weten wanneer jullie zijn geboren. Dit is vrije keuze, weet je? Deze planeet zou overal naartoe hebben kunnen gaan, in energie. Jullie zeiden: “Ik wil terug naar de planeet. Zie je, daar is een potentieel van immense verandering en opwaardering en ik wil daarbij zijn!” Laten wij zeggen dat er een engel naast jullie staat die wil kwalificeren wat jullie doen en die zegt: “Jullie weten dat als jullie nu naar beneden gaan er alleen maar moeilijkheden zullen zijn. De Opwaardering waar jullie het over hebben kan eventueel niet gebeuren. Jullie kunnen door de ergste oorlog gaan die de planeet ooit heeft gezien. Lieve oude zielen, jullie konden levend verbranden! De engel kijkt naar jullie en jullie kijken naar de engel en jullie zeiden: “Stuur mij daar naartoe!’ Dit zijn degenen die hier in de stoelen voor mij zitten. En jullie vragen je af waarom wij zo van jullie houden? Dit is de pracht die wij in jullie zien. Heel veel van jullie zeggen: “Hoe kan ik de Aarde helpen?” Jullie hebben geen idee…..DOOR HIER TE ZIJN….en met de compassievolle acties van oude zielen die hier voor een reden zijn! Jullie veranderden de werking van het bewustzijn al. Begrijpen jullie niet dat oude zielen dit doen?

Sommigen van jullie kijken naar de geschiedenis en zeggen: “Wel, ik weet wat er op de planeet gaat gebeuren want de geschiedenis toont aan wat er al eerder gebeurde!” Sommigen van jullie hebben dit eerder gehoord. Nu wil ik dit aan jullie teruggeven en het persoonlijk maken. Luister: er is een nieuw paradigma. Wat er in het verleden gebeurde gaat jullie niet vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Sommigen zullen zeggen dat dit de beste manier is die jullie hebben en jullie kijken naar alles, inclusief de politiek, familie, en jullie kijken naar wat er in het verleden gebeurde en er is een stemmetje in je hoofd dat zegt: “Verwacht maar dat dit weer gaat gebeuren!” En dan kom ik jullie vertellen dat dit paradigma omhoog gaat. Dingen die hetzelfde zouden moeten blijven kunnen veranderen. Ik weet waar jullie in zitten….dingen die jullie op een bepaalde manier verwachten kunnen veranderen, en als zij dit doen wil ik dat jullie je deze boodschap herinneren. Het verleden dicteert de toekomst niet. Laten wij dit eens persoonlijk maken voor wat jullie relaties met andere mensen betreft. Hoe zit het met jullie familierelaties voor wat betreft de moeilijkheden die jullie hebben als jullie hiernaar kijken en zeggen: “Die personen doen dit nu altijd en zij zullen het weer doen! Dit zal altijd gebeuren” en jullie gaan door het leven en weten schijnbaar wat er gaat gebeuren in bepaalde situaties en personen. Wat als ik jullie vertel dat het niet op die manier gebeurt als jullie veranderen? Wisten jullie dat jullie hiervoor de katalysator zijn? De manier waarop jullie een ander behandelen in een specifieke relatie zal hun wijze van reageren veranderen.

Denk hier eens over na….dat is een nieuw paradigma! “Kryon, ik heb dit geprobeerd. Ik heb geprobeerd om aardig te zijn maar het werkte niet! Ik had een vriend en ging met hem uit en hij deed zo moeilijk want het enige wat hij deed was klagen. Hij klaagde over alles en dit begon met de temperatuur in de kamer en dit ging helemaal door naar degenen die het land leiden en het ging weer terug naar hoe slecht hij zich voelde en hoeveel pijn hij had en hoeveel mensen hem niet aardig vonden” en jullie zitten hier en zeggen: “Ik weet hoe dit komt….en dus zeggen jullie: “Ik ga niet meer met deze persoon om.” Wat is jullie reactie op al deze dingen? Gaan jullie gewoon zitten en luisteren? Of doen jullie iets anders? Kijken jullie in stilte naar hem en zeggen jullie: “Ik zie pracht in deze persoon? Ik zie welwillendheid in deze persoon zoals hij daar in pijn zit te klagen!” Ik wil jullie iets vertellen: Als bewustzijn energie is gaan jullie hen een verandering laten doormaken….zij hebben een keuze om iets in jullie te voelen dat anders is omdat jullie compassie naar hen sturen. Hebben jullie er ooit aan gedacht dat dit zou kunnen werken? De oude ziel weet hoe zij dit moet doen. Jullie hebben de rijpheid….jullie kunnen onbalans zien en ermee werken. Denken jullie dat jullie van het ongeliefde kunnen houden? Ik zal jullie iets vertellen: Zij zullen het weten…oh, zij zullen het weten! En opeens kan het zijn dat zij stil zijn en zeggen: “Wat is het?” en dan zeggen zij: “Ik weet het niet maar ik voel mij nu even behoorlijk lekker!” (Kryon lacht) Dit kunnen JULLIE, lieve mensen. Er is een nieuw paradigma. Neem niet aan dat hetgeen in het verleden gebeurde weer zal gebeuren en dat jullie het allemaal al hebben uitgevogeld want de dingen veranderen. Deze boodschap is voor iedereen die dit op deze planeet beluistert of leest en ook voor degenen die hier voor mij zitten. Hoe geweldig zijn jullie? Oh, oude zielen, jullie zijn door zoveel dingen heen gegaan en ik heb het nu niet over deze planeet! Jullie zijn echt oude zielen! Jullie hebben geweldige dingen gezien die verder gaan dan het voorstellingsvermogen. Dit maakt jullie zo geweldig, want jullie geven iets door….het instinct van het Begin van wat oneindigheid op deze planeet is. Jullie dragen dit ieder van jullie in je….geen systeem, maar individuele keuze!

Dit is wie jullie zijn! Dit is de schoonheid van de oude ziel. Jullie zijn helder, rein, lieve mensen. Jullie zijn wit en helder licht, lieve mensen. Er is iemand in de zaal die voor een heling kwam en ik weet wie jij bent. Zal jij hier zitten en van je laten houden….of ben jij bang? Dit kan een dag zijn die jouw hele leven verandert! Er is hier ook iemand die verdriet heeft…ja, ik weet wie jullie zijn. Lieve mensen, jullie hebben een Groep om je heen die jullie hand vasthoudt….wisten jullie dit? Het is tijd om alle dingen los te laten en gewoon van je te laten houden. Er is hier zo veel voor zo velen!

Ik wil dat jullie hier anders vandaan gaan dan jullie kwamen. Dat is de boodschap en die is het altijd geweest, in welke taal jullie hem ook horen!

En zo is het.

Kryon