Kryon in Montreal, Canada. 1 / Versterkte Synchroniciteit 

Live Kryon Channeling:
Kryon in Montreal, Canada. 1

Versterkte Synchroniciteit 

16 maart 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De laatste dagen heeft mijn partner enkele concepten van Kryon verfrist en daarbij is hij iets tegen gekomen en ik wil daar even naar terugkijken omdat dit vandaag nieuwer is dan ooit tevoren. Is het mogelijk  dat als wij zeggen dat er meer licht is dan donker, dat het niet alleen een metafoor is? Is het mogelijk dat dit jullie beïnvloedt terwijl jullie hier zitten op manieren waar jullie je niet bewust van zijn? Als jullie al jaren interesse hadden in esoterie en het bovennatuurlijke betekent dit dat jullie dingen hebben geprobeerd betreffende de puzzel van het leven; de puzzel van licht en donker. Velen van jullie hadden misschien projecten en anderen rekenden feitelijk op dingen die nog niet zijn gebeurd, maar steeds is er weer een oude ziel die ideeën heeft. Ik wil over synchroniciteit spreken. Als je synchroniciteit zou willen definiëren is het zoiets als “geplande kans.” (Kryon lacht) Dit is een oxymoron, een tegenstelling. Er bestaat niet zoiets als het plannen van kansen. En toch, als synchroniciteit zich voordoet is het bijna alsof het werd gepland….heel vaak is het perfect. Lieve mensen, zo velen van jullie hebben je leven lang gezocht naar die synchroniciteit die jullie naar een plaats brengt die het verschil maakt dat jullie kennen. Jullie waren hier eerder! Oh, het is zo anders voor velen van jullie. Op het basisniveau zijn er mensen in deze zaal wier synchroniciteit hen naar deze energie heeft gebracht en misschien zullen zij deze paar dagen de dingen horen die zij nodig hadden om te horen….bijna alsof hun naam erop stond! Daarom zijn zij hier en gaan weer weg en zeggen: “Ik kan deze synchroniciteit gewoonweg niet geloven!

Wat als ik jullie vertel, lieve mensen, dat deze synchroniciteit waar jullie naar kijken en die op kansen lijkt, helemaal is gepland? Wat als ik vertel dat een mens een intentie kan hebben voor synchroniciteit en dit zo sterk kan voelen: Daarvoor ben ik hier! Dit is wat ik geacht word te doen! Misschien zijn er mensen in de zaal die dit voelen, of groepen. Geen van deze dingen gingen gebeuren, en als zij al gingen gebeuren, werkten zij niet, en ook daar wil ik even naar terugkijken.

Synchroniciteit was in een oude energie moeilijker en het vereiste van jullie veel meer geduld. Laat mij jullie het voorbeeld geven dat ik jaren geleden heb gegeven en hier iets nieuws aan toevoegen. Sommigen van jullie weten waarvoor jullie hier zijn. Jullie weten wat eraan komt en jullie hebben de intentie: “Lieve Spirit, breng mij de juiste persoon, plaats, of misschien organisatie of situatie waardoor mijn intentie kan uitkomen.” Misschien op het gebied van heling….ik heb het nu tegen een hier aanwezig iemand, misschien het boek dat nog niet is geschreven en dat jullie binnenin weten….dit gaat weer over een schrijver die hier is; oh, er is zoveel meer! Intentie kan zelfs leiden tot het vinden van je levensdoel omdat je ervan overtuigd bent dat er meer moet zijn dan wat je nu doet. Je bent er niet echt zeker van wat dit zou kunnen zijn.

In deze energie, lieve mensen, wil ik jullie vertellen dat de metafoor die ik jullie lang geleden gaf over het treinkaartje vandaag de dag veel tastbaarder is, veel beter te realiseren is dan ooit tevoren. Hier is het voorbeeld: De oude ziel, de lichtwerker, voelt dat er een roeping voor hem is; hij voelt dat er iets gedaan moet worden en dus heeft hij ook deze intentie, en vanaf dat moment, lieve mensen, wil ik jullie vertellen dat deze intentie puur en eerlijk is en jullie in je hart kunnen voelen dat jullie dit kunnen realiseren. Het is als het kopen van het juiste kaartje dat je nu in je hand hebt voor een trein die op het juiste spoor rijdt en geen dienstregeling heeft. Als jullie deze pure intentie hebben voor het vragen om de synchroniciteit om je naar een plaats te brengen waar je kunt activeren waarvan je droomt – je doet dit niet in het luchtledige – betreft dit ook andere betrokkenen, en zij moeten het zich bewust zijn, zij moeten op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en dan tegen jou zeggen: “Jij bent precies degene waarnaar ik heb gezocht!” De trein is dan aangekomen! Maar in de tussentijd is er de periode waarin jullie daar schijnbaar jarenlang staan met het kaartje in je hand, en metaforisch gezien, vlak naast de spoorlijn staan te wachten tot de trein komt. Lieve mensen, in een oude energie kon je lang wachten, maar in deze nieuwe energie gaat dit veel sneller….veel sneller! De versnelling in deze energie en dit licht brengen zoveel dingen meer tot bloei, tot realiteit, dan ooit tevoren! Ik heb een boodschap voor jullie. Voor degenen die luisteren, voor degenen die lezen, hier, nu, en later, als jullie een van hen zijn en jezelf dingen kan zien doen en kijkt naar de synchroniciteit om dit mogelijk te maken, maak die intentie NU! Wacht niet. Neem de beslissing niet dat dit te groot en te groots is en heb ook geen verwachting over de manier waarop dit gaat gebeuren. Je kunt denken dat je het weet maar als het gebeurt zeg je: “Ah, het is een beetje anders dan ik dacht, zelfs nog wat grootser!” Al deze dingen vertellen jullie iets: God kent jullie! Spirit weet wie jullie zijn, kijkt naar jullie situatie, kent jullie intenties en weet dat jullie intenties mensen om jullie heen zullen helpen. De synchroniciteit begint dan, en wat jullie niet weten is dat er wielen gaan draaien op en in andere gebieden die jullie niet kennen en niets vanaf weten. Dan komen jullie op een bepaalde plaats….en daar is het!!! Soms is het beangstigend om het te ontmoeten en zijn jullie onzeker. Soms deinzen jullie terug omdat het zo krachtig is.

Hoeveel van jullie in deze zaal hebben elkaar ontmoet; ik bedoel degenen waarmee jullie niet zijn gekomen. Is het mogelijk dat er dingen zijn die andere dingen verhogen; die stapstenen kunnen zijn naar wat er gaat komen – naar wat jullie hebben gepland en waar jullie om hebben gevraagd en het kaartje voor in je hand hebben? Wat als dit treinspoor nu supersnelspoor is geworden? Wat als er steeds treinen komen en gaan? Mis hen niet….

DIT IS EEN TIJD, EEN ERA, VOOR DE OUDE ZIEL!!! Waar er ook strijd tussen licht en donker op de planeet is….als jullie ervoor kiezen om het duister te veroveren, weet God waar jullie zijn! Er is een Groep die voor jullie werkt om jullie naar de plaatsen te brengen waar jullie nodig zijn….om dat kaartje te hebben en geduld te hebben en te begrijpen dat het misschien wat moeilijker is dan jullie denken en je daarvan bewust te zijn. Dit is iets dat nieuw is….de trein was altijd een goed voorbeeld, maar het supersnelspoor gaat veel verder dan dat….met andere woorden: het gaat veel sneller! Verwacht dat deze dingen veel sneller gaan dan ooit, oude zielen!

Als jullie al lang met esoterie en het bovennatuurlijke bezig zijn zullen jullie dit gaan zien. Als jullie hier nog  niet zo lang zijn zullen jullie WETEN dat het een sneltrein is! Dat is het ook. Dit alles omdat jullie nu gaan werken op een planeet die veel meer verlichting heeft en wat jullie plannen, doen en zien, heeft veel meer kans. Het lijkt erop, lieve mensen, dat jullie opeens de bron zijn van de zaden van licht.

In de oude energie scheen de zon niet zo vaak en de zaden kwamen op en vele daarvan haalden het niet. Jullie weten waar ik naartoe wil. De zon is opgekomen. Denk niet dat jullie genoeg zaden hebben geplant omdat de dingen in het verleden niet goed werkten….want dit ie nieuw!!! Probeer het nog maar eens. Nu kan het werken en dat komt omdat de zon is opgegaan en de zaden die jullie op zoveel manieren hebben geplant gaan nu bloeien als nooit tevoren, en veel sneller en veel overvloediger!

Dit is alleen maar het topje van de ijsberg want God kent jullie namen!

Dit is wat wij jullie leren….dat er binnenin jullie iets is waarvan jullie zouden moeten weten. Dat dit op jullie planeet niet wordt verteld als jullie geboren worden, dat jullie geweldig zijn op alle manieren, deel uitmaken van de schepping, jullie ziel eeuwig is, jullie het verdienen om hier te zijn en dat jullie hier niet zijn om te lijden of een slachtoffer van deze planeet te zijn.

DIT IS WIE JULLIE ZIJN!

Dit zijn de boodschappen en dit zullen zij ook blijven en zij vergroten de pracht van de menselijke ziel.

Wij komen terug, en ik kom terug, en ik ga jullie vertellen over tijden….verschillende, andere tijden….een channeling die wij nooit eerder hebben gegeven.

En zo is het.

Kryon