Kryon in Montreal, Canada. 2 / De Gouden Lijn

Live Kryon Channeling:
Kryon in Montreal, Canada. 2

De Gouden Lijn

16 maart 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik heb jullie zoveel te vertellen waarover ik nooit eerder heb gesproken, en het is tijd dat jullie dit weten. Mijn partner: ga zorgvuldig en langzaam. De informatie die ik nu geef is nog niet eerder gegeven.

Mensen zijn gefascineerd om lijnen tussen dingen te trekken en op bepaalde manieren zouden zij dit ook moeten zijn want in vele gevallen dienen er lijnen te worden getrokken. Wat is de eerste getrokken lijn van energie van dingen? Het zijn de oorspronkelijke Pieken en Dalen. Eerder heb ik al verteld dat er invloedlijnen zijn die tussen de Pieken en de Dalen lopen. Er is een lijn die loopt tussen de Piek en het Dal – positief en negatief! Mijn partner wilde zien wat er zou gebeuren als jullie deze lijnen over de hele planeet zouden trekken….zouden zij een patroon vormen? Om te beginnen zijn zij nog niet allemaal bekend en toch heeft hij al een fout gemaakt. Hij nam aan dat de lijnen, deze diepgaande dingen, over het oppervlak gaan, maar deze gaan door de Aarde. Er is dus een vooroordeel betrokken…zelfs bij het trekken van lijnen. Het tweede vooroordeel is dat jullie aannemen dat de lijnen altijd rechtdoor lopen, en dat doen zij niet! Er zijn andere dingen die hen beïnvloeden. Soms buigen zij een beetje af, net zoals dit bij magnetisme gebeurt. Als het gaat om het trekken van lijnen tussen spirituele zaken is dit algemeen voor mensen. Wat is een andere lijn – deze keer behoorlijk recht! Wisten jullie dat er een lijn is tussen het Titicacameer en Tibet? Dit is een lijn die werd voorspeld door de Lakota’s in hun profetie van de reis van de Gevederde Slang. Denk hier eens over na, want dit is de lijn die zich verbindt met de Opwaardering waar jullie zojuist doorheen zijn gegaan. Nu krijgen jullie het concept dat de lijnen soms sterk zijn, soms niet, soms lijken zij verdwenen en komen weer terug….waar wordt dit door veroorzaakt? Hebben jullie ooit nagedacht over deze twee gebieden op de planeet? Wat hebben zij gemeen – buiten diepgaande lessen en heiligheid. Het antwoord is dat zij beide zeer hoog liggen! Wat weten jullie van de landingen van de Pleiadiers en waar zij hun meeste tijd doorbrachten met hun “hoge” gedrag. Er zijn ook verhoogde gebieden waarover wij nog niet hebben gesproken met betrekking tot de ouders van de sterren.

Over heel Europa lopen er dingen die leylijnen zijn. Wij hebben eerder over leylijnen gesproken en ik wil jullie nu iets vertellen, lieve mensen, dat jullie niet hebben verwacht: veel van deze leylijnen zijn natuurlijk en zij werden/worden gevormd door de invloed van onderaardse waterstromen en ook voormalige bronnen en waterlopen….daar werden de kastelen en kerken gebouwd!

In het land dat momenteel bekend staat als Hongarije brachten wij tijd door bij de “Kloppende Rots” het hart, waarvan sommigen zeggen dat dit de hartchakra van het land is…en daar is iets mee, zie je, het zijn echte multidimensionale poorten en enkele lijnen. Wat ik jullie nu dus vertel is dat niet alles is wat jullie denken als het aankomt op geschiedenis, invloedlijnen en dingen die van de ene plaats naar de andere gaan.

Wat nu komt zullen jullie niet leuk vinden. (Kryon lacht) Er zijn lijnen in de nabije omgeving die er vanuit de ruimte gezien feitelijk uitzien als landingsbanen – zeker: de landingsbanen van de Ouden die zij gebruikten voor hun voertuigen….zij lijken daar precies op! Ik heb jullie iets te vertellen: Op een dag gaan jullie de pracht ontmoeten van degenen die van de sterren komen! Dan zullen jullie lachen! Geen van hen had ooit een landingsbaan nodig. Jullie hebben jullie “vliegkunst” op de buitenaardsen geplakt. Jullie hebben vliegtuigen die landingsbanen nodig hebben en als jullie deze dingen op de heuvels zien zeggen jullie: “Aha, die moeten voor de buitenaardsen zijn!” Zij zijn natuurlijk en door mensen gemaakt!

Jullie zijn je zelfs in deze tijd bewust van rituelen. Mensen vertellen mensen dat zij hier naartoe moeten gaan, dit moeten doen, dat moeten doen, kijk in deze richting, maak deze reis om te zorgen dat de God van de Schepping zijn licht op je laat schijnen en jou bevoordeelt….dit is ook vandaag de dag algemeen. Waarom is het zo moeilijk om je voor te stellen dat de lijnen die er zijn door de inheemsen zijn getrokken op dezelfde manier en met dezelfde redenen. Er werd hen verteld, lieve mensen, dat hoe verder zij met de lijnen konden komen, zij de regen konden maken die zij nodig hadden voor het voedsel, voor de gewassen en hoe verder zij kwamen er een andere weercyclus zou zijn. Zo zijn de lijnen er gekomen. Laat de geschiedkundigen aantonen dat dit de waarheid is. Jullie wilden zo esoterisch zijn.

Wij hebben jullie verteld dat er multidimensionale velden van energie zijn en dat er al zeer lang “abnormale” dingen zijn op de planeet. Wij hebben jullie over Ierland verteld. Wij vertelden jullie dat het idee dat jullie multidimensionale wezens kunnen zien, werkelijkheid is! Dit komt omdat er in deze gebieden – net zoals in de Bermuda Driehoek – “abnormale” dingen aan de hand zijn met de Rasters waarbij sommige velden elkaar uitschakelen, neutraliseren. Als dit gebeurt zijn andere rasterenergieën in staat om naar voren te komen en dit schept dan iets dat zeer ongebruikelijk is. In Ierland erkent zelfs de regering het “kleine volk” omdat zij overal zijn gezien….al honderden en honderden jaren! Het is een gebied, lieve mensen, waar energieën gemanifesteerd en gezien kunnen worden. Waarom elfen en kabouters? Het antwoord is dit: de feitelijke energie kan niet gezien worden omdat jullie die nooit hebben gezien en dus werken jullie ogen, jullie bewustzijn en jullie hersenen samen om iets te vormen dat herkenbaar, veilig en leuk is. Daarom zijn de kleine mensen de kleine mensen, in plaats van de manier waarop zij er werkelijk uitzien.

Jullie bewustzijn is verantwoordelijk voor het vormen van deze dingen op een manier die logisch is voor een lineaire geest. Dit zal geen lange channeling worden maar wel een diepgaande voor wat er nu komt van al deze lijnen en leylijnen naar de meest esoterisch echte lijn….die precies hier is….precies hier! Oh, wees voorzichtig, mijn partner, en zeg deze dingen op je juiste manier.

Ik werd een tijdje geleden tijdens een reis gevraagd wat de Hongaren hadden en wat de Italianen hadden. Zij hebben hun goulash en hun gitaren. Mij werd gevraagd wat de Canadezen hebben. Mijn antwoord was dat jullie nog niet oud genoeg zijn en dat de lijnen onder de aarde te complex zijn en dus kun je niet spreken over de soorten van imprints op het land. Degenen die hier duizenden jaren zijn geweest…oh…maar er is nog iets anders: wees voorzichtig, mijn partner:

In minder dan 100 jaar is er het potentieel van een ontwakend continent….en dit continent is Afrika! Het is een centrum van onlusten, van ziekten en moorden….en het potentieel is dit: binnen 100 jaar zal er heling zijn…er komen uitvindingen voor elektriciteit en water en helende energie zodat er geen ziekten meer zullen zijn….niet alleen de ziekten verjagen maar ook degenen die donker zijn en het duister met hen. Er zal een tijd komen, een dag, waarop er een samenleving zal zijn, een cultuur, die de hoogste techniek en bewustzijn zal hebben op de planeet. Waarom daar? Wij hebben dit eerder gezegd: omdat zij geen cultuur hebben die zij af moeten leren! Het is zuiver! Als het wordt opgehelderd, en jullie kunnen je voorstelen wat dit betekent, als het wordt gereinigd van ziekten en het duister dat daar nu is.

Zij die een natie zullen bouwen zullen concepten hebben die fris zijn, nieuw en prachtig, elegant en volwassen. Het is de volgende revolutie tegen regeringen op manieren die jullie nog nooit hebben gezien. Het is de komende revolutie….menselijke pracht ten opzichte van elkaar en de wetten zullen worden aanvaard omdat zij van gezond verstand getuigen en dit de juiste manier is om te leven. Stel je eens voor….op die plaats….stel je eens voor dat dit wordt vervangen door iets anders. Maar esoterisch gezien….laat mij jullie dit vragen: waar gaan zij deze cultuur vandaan halen, deze ervaring? Waar gaan zij de gouden lijn vandaan halen….houd dit in de gaten!

Lieve mensen, als jullie naar de statistieken kijken! Wat is het beste land ter wereld om in te leven, volgens degenen die daarover rapporteren? Zijn jullie je ervan bewust dat jullie nummer een zijn? Jullie staan aan de top van de lijst! En welke stad heeft een overweldigend, om niet te zeggen, ongelooflijk overweldigend talent? Als jullie een lijst maken van de attributen, zouden jullie de eersten zijn in fabricage, in film en animatie, en mode en voedsel en die lijst gaat verder en verder. Waar komt dit vandaan? Is het mogelijk dat jullie in een feitelijke multidimensionaliteit leven? Ik noem het de Gouden Gloed waarin hier dingen mogelijk zijn die op andere plaatsen niet gebeuren? Het is niet jullie verbeelding!

Oh, lieve mensen, er is een kerk….niet al te ver weg. Er hangen meer dan honderd krukken aan de buitenkant. Ieder van hen die kwam aangestrompeld met krukken en liep weg! Jullie kunnen zeggen dat dit kwam omdat daar een heler was. Wie is die heler? Wat als die heler wist hoe hij moest werken met deze multidimensionaliteit in dit deel van het land. Het is daar net zo multidimensionaal als in het hotel hier, het is hier zeer bevorderlijk om krukken aan de muur te hangen! Hebben jullie ooit over deze dingen nagedacht? Er zijn in deze stad dingen gebeurd die nergens anders gebeuren. Het is bijna alsof God deze plaats heeft gezegend op een manier waardoor geen enkele plaats dit heeft, en als jullie dit zeggen hebben jullie gelijk!! Deze Gouden Gloed heeft een lijn….verschillende lijnen; zij zijn gezien en opgemerkt door esoterische leraren en nu ga ik jullie vertellen waar een van deze lijnen naartoe gaat. Op dit moment kan het gezien worden….hij gaat direct naar het hart van Afrika!

Deze beste plaats om te leven omdat hij vriendelijk en fris is en de mensenrechten meer dan ergens anders respecteert, deze plaats heeft de Gouden Gloed en dit zal verweven worden in deze nieuwe cultuur aan de andere kant van de oceaan, naar dat continent! Dit is zo esoterisch dat het direct onttrokken lijkt aan de Akasha van degenen die hier zijn omdat zij die cultuur niet uit de lucht kunnen toveren….er moet een beginpunt zijn van waaruit men kan starten.

Deze plaats heeft lijnen die naar andere plaatsen gaan en esoterisch gezien is dit de reden. Nu ik hierover spreek zullen er mensen zijn die zeggen: “Wow, wij wisten dit! Op de een of andere manier wisten wij dit!” Natuurlijk wisten jullie dit omdat het over jullie heen hangt en gloeit….en er is een potentieel voor wat jullie met de oude zielen in deze magische plaats kunnen doen….er is hier zoveel volwassenheid! Kunnen jullie dit niet voelen? Het is geen toeval dat jullie hier zijn. Het is geen toeval en op een dag drukken jullie je stempel ergens anders waar dit nodig is. Ik vertelde mijn partner dat hij daar in Afrika zal zijn. Hij zal deel uitmaken van de cultuur en hij zal de kleur van de cultuur zijn en zijn taak zal zijn op te helpen opstarten wat daar is. En, lieve mensen, ik zeg het jullie: hij zal daar niet alleen zijn omdat enkele van zijn vrienden en zijn staf en van degenen die van Kryon houden, daar ook bij hem zullen zijn! Dit is de meest diepgaande verbinding waar wij ooit over hebben gesproken….van de ene plaats naar de andere en het zal de toekomst vormen.

Wanneer? Het antwoord is JA! Als het zover is zullen het zien aankomen.

Dit is de boodschap van Kryon, lieve mensen. Een liefhebbende boodschap over een nieuwe planeet. Oh, elke cultuur heeft zijn voor- en nadelen. Geen van hen zal ooit perfect zijn….dat is vrije keuze. Maar een hoog bewustzijn legt de lat hoger en weer….en weer! Al behoorlijk snel is er dan vrede op Aarde en uiteindelijk is er meer dan dat….veel meer dan dat.

Op dit moment grinniken de sterrenmoeders….zij zijn hier al doorheen gegaan; zij weten van de invloedlijnen, zij weten van de esoterie van de invloed van de een op de ander. Dit is de manier waarop het werkt…misschien niet lineair, misschien niet in jullie realiteit, maar het is werkelijkheid.

Gezegend is de mens die dit begrijpt en de pracht van dit alles ziet.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon