Kryon in Moskou, Rusland / “Natuurkunde in de komende 500 jaar” 1

Kryon in Moskou, Rusland

“Natuurkunde in de komende 500 jaar” 1

Lee Carroll /17 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Moskou, Rusland op 17 mei 2014.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ongeveer 3 uur geleden gaf ik mijn partner informatie over het onderwerp van de channeling van vanavond. Ik houd ervan om hem altijd vooraf te waarschuwen als wij een bijeenkomst hebben die over wetenschap gaat. Dit is een test voor hem om te zien of hij kan vermijden nerveus te zijn. Deze channeling gaat dus inderdaad over natuurkunde. Het gaat geen zeer lange channeling worden maar hij zal worden herinnerd. Ik heb deze plaats (Moskou) en deze tijd uitgekozen om deze informatie te brengen.

Er zijn altijd mensen die vragen: “Wat heeft dit met mijn spiritualiteit te maken? Waarom komt een engelvorm hier en gaat hij dan over natuurkunde spreken?” 

Voordat ik klaar ben met deze informatie, denk ik dat jullie het zullen weten. Lieve mensen, willen jullie echt natuurkunde scheiden van God? Is het vooroordeel van jullie driedimensionaal bestaan zo gestructureerd dat jullie God buiten de schepping willen laten? Natuurlijk niet. Maar als wij het goed zien, zijn er enkelen die niet geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke onderdelen. Laten wij het dus eenvoudig houden.

Mijn partner wordt vaak nerveus tijdens deze discussies omdat zijn achtergrond niet uit fysica bestaat. Steeds als wij dus over deze dingen beginnen denkt hij dat hij hiervoor niet geschikt is. (niet getraind) Hij voelt zich veel prettiger als wij over dingen van het hart spreken. Als wij spreken over de liefde van God en de persoonlijke attributen die ieder mens heeft, ziet mijn partner dit en voelt het. Hij weet het en ervaart het. Maar als wij gaan praten over atoomstructuren wordt hij nerveus.

Wat weten jullie over natuurkunde? De meesten van jullie zullen zeggen: “Heel weinig,” maar sommigen: “Behoorlijk veel”. Laten wij het voor de meesten van jullie gewoon eenvoudig houden en de attributen ontrafelen waarover wij vanavond zullen spreken. Natuurkunde is de manier waarop fysieke dingen in jullie realiteit werken. Tot nu toe is het niet meer geweest dan dat. Jullie hebben bijvoorbeeld geen gedeelte voor spritualiteit in natuurkunde en in alle eerlijkheid moeten jullie het verband daartussen nog ontdekken.

Er is hierover dus geen lesmateriaal op jullie scholen. In deze studies scheiden jullie instituten chemie en levende wetenschap maar er zal een tijd komen waarop het centrum van alle leervakken zal beginnen met natuurkunde, omdat dit uiteindelijkde gemeenschappelijke deler voor alles zal zijn.

Ik wil jullie in de komende minuten de potentiëlen presenteren voor jullie wetenschappelijke ontdekkingen in de komende 300 tot 500 jaar. Deze dingen gebeuren voor jullie langzaam en op dit moment denken jullie dat dit een lange tijd is, lieve mensen. Toch gaat het leven van een enkele mens in wat wij de eerste wereld-landen zouden willen noemen, langzaam naar een gemiddelde van 80 jaar. Als je een leven van 80 jaar neemt, hoeveel levens zouden er nodig zijn om ongeveer 300 jaar te bereiken? Het antwoord is: minder dan jullie op een hand zouden tellen. Dus in die termen is het niet echt zo lang, nietwaar? Vier levens voor jullie. Laat mij jullie vertellen wat er in die tijdspanne kan gebeuren of wat jullie zouden kunnen zien als jullie maar drie keer terugkomen.

Hebben jullie gehoord over kwantumfysica? Laten wij dit vereenvoudigen en het niet vaak over kwantum hebben. Laten wij het hebben over multidimensionale natuurkunde. Vandaag de dag is jullie fysica enkelvoudig-dimensionale natuurkunde, tot aan vier dimensies. Jullie leven in vier (ook al noemen jullie het drie) en dit is jullie gewone realiteit – lineaire 4D-natuurkunde.

De kwantumnatuurkundigen werken verder dan de vier multidimensies. Simpel. Op dit moment, zoals jullie hier zitten, zijn jullie gewend aan bepaalde dingen en aan de manier waarop zij werken. Dit gaat veranderen.

Ik zal jullie vier grote veranderingen presenteren die er gaan komen en ik zal hen allen vereenvoudigen zodat iedereen hen kan begrijpen. Ik zal niet in technische details gaan of in moeilijke wetenschap. In plaats daarvan zal ik de concepten ervan uitleggen.

Wordt vervolgd.