Kryon in Moskou, Rusland / “Natuurkunde in de komende 500 jaar” 2

Kryon in Moskou, Rusland

“Natuurkunde in de komende 500 jaar” 2

Lee Carroll / 17 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Intelligent Ontwerp: Een nieuwe Vooropstelling

Mijn partner had het (in zijn lezing) over een natuurkundige en een astronoom die heeft gekeken naar de ontwikkeling van leven in het algemeen en de evolutie van het Universum, en hij realiseerde zich dat het nooit kon zijn gebeurd op de manier die jullie is verteld. (willekeurig geluk) Wiskunde bewijst op een overweldigende manier deze nieuwe ontdekking, en de statistieken over dat dit bij toeval kan zijn gebeurd zijn van tafel geveegd. Steeds meer wetenschappers zullen zich dit gaan realiseren. Op elk niveau van de evolutie van jullie Universum, jullie melkwegstelsel en alle planeten en leven, zal er een realiseren zijn, alleen al door de duizelingwekkende statistieken, dat er een ontwerp moet zijn geweest.

Daarom vertegenwoordigt de term intelligent ontwerp die is gebruikt feitelijk een toekomstige ontdekking. Wij zullen het hier later over hebben.

Degenen die jullie bezoeken vanuit andere sterrenstelsels glimlachen want zij weten wat ik jullie ga vertellen. De “verborgen natuurkunde” is de basis van hun mogelijkheid om te reizen en hier te zijn. Het is ook de basis van hun moelijkheid om verlichting te hebben. Zie je, het is multidimensionale natuurkunde en het is de kern van hun realiteit en spiritualiteit. Zij weten ook dat jullie het meeste ervan niet zullen begrijpen omdat het verder gaat dan jullie jezelf nu toestaan om als waarheid te zien. Waar zal ik beginnen?

De Kwantum Lens

Laten wij beginnen met wat wij jullie eerder hebben  verteld. De eerste grote ontdekking die niet ver weg is, is waar wij twee jaar geleden over hebben gesproken. Het is een idee dat niet nieuw is en het is de mogelijkheid om kwantumenergie te zien en te meten. Laten wij dit nog eens zeggen. Het is de mogelijkheid om duidelijk patronen in multidimensionale natuurkunde te zien en te meten. Zo gauw jullie uit vier dimensies zijn (jullie realiteit) is de zienswijze ervan als een niet gedefinieerde wervelende bel van dingen die lineair gezien nergens op slaan – en dat is zeer verwarrend voor iedereen die gewoon in 4D wil blijven.

Kunnen jullie je voorstellen dat jullie dingen zien die “gewoon niet kunnen?” Dit zou een multidimensionale realiteit zijn. De hersenen moeten eraan wennen en dat zal het ook. Stel je eens een burger voor die 200 jaar geleden in New England leefde en jullie hem zouden vertellen dat zij uiteindelijk stemmen en bewegende beelden door de lucht kunnen sturen, en dat de hele wereld hen zou kunnen zien en horen. Vandaag de dag is dit voor jullie realiteit en zijn jullie daarvan niet onder de indruk.

Maar zij zouden het niet willen geloven en jullie zouden gezien worden als niet goed bij je hoofd. Het was gewoon hun visie niet van waar zij aan gewend waren.

Mensen willen dimensies kunnen tellen. Zij zien vele potentiëlen en groeperen hen in dozen met nummers erop. Dit is een lineair concept en het is helemaal niet accuraat voor multidimensionaal denken in de toekomst. Toch is het goed om het zo te doen want het is passend voor jullie “fysiek comfort-niveau.” Het helpt jullie om de energieën die jullie voelen te identificeren en dingen te verdelen. Maar de waarheid is dit: als je verder komt dan vier dimensies verandert alles zichzelf constant. Het is allemaal dynamisch en dat kan dus ongemakkelijk zijn voor degenen die een constante lineariteit nodig hebben.

Het is niet lineair en je kunt het niet tellen. (je kunt dimensies niet tellen, buiten de vier lineaire dimensies die jullie hebben) Het is een soep van dimensionale energie die zichzelf constant verandert en interactief is met zichzelf.  Uiteindelijk zullen jullie deze energie zien als “kwantumpatronen.”

Kwantum- of multidimensionale patronen kunnen gezien worden met een instrument dat zal worden ontworpen met een kwantumlens. Dit zullen wij cryo-energie noemen. Dit is technologie van superkoeling en wij hebben eerder gezegd dat de wetenschap van superkoeling de potentie heeft voor deze uitvinding en de actuele lens zal zijn gemaakt van plasma. Nu, dit is een deel van waar wij het eerder over hebben gehad en het is dus niet nieuw. Wel nieuw is dat wij deze dingen samenvoegen zodat jullie beter kunnen zien wat eraan komt en waarom dit zo is.

Waarom is deze uitvinding zo belangrijk? Laat mij vertellen dat als dit is uitgevonden, deze kwantumlens niet alleen gebruikt zal worden door natuurkundigen. Het zal feitelijk beginnen met astronomie maar uiteindelijk, als hij kleiner is en meer op het leven gericht, zal de wetenschap overal kwantumpatronen zien!

De mensheid zal het in de hele natuur zien en ook in het Merkabah van de mens! Stel je eens voor dat je een 8 meter breed kwantumpatroon om ieder mens heen ziet! Kunnen jullie het begin zien van enkele nieuwe basisvragen voor de wetenschap? “Is het leven of natuurkunde? Moeten wij het leven her-definiëren?”

Nog twee wetten 

De mogelijkheid om kwantumpatronen te zien zal leiden naar de tweede grote ontdekking in natuurkunde – de ontdekking van nog twee wetten. Deze wetten, zoals wij jullie hebben verteld, zijn een sterke en een zwakke multidimensionale kracht. Dit zal de bekende natuurkundige wetten op 6 brengen (jullie hebben er nu maar 4) en het zal het concept van multidimensionale wetten tot leven brengen. De ontbrekende wetten beginnen een huidig mysterie uit te leggen – de ontbrekende energie in de kosmos. Het is ook het begin van het begrijpen van spiritualiteit in natuurkunde, maar dat is van later orde.

Deze twee nieuwe wetten zullen uiteindelijk een volledige uitleg geven over de energie die jullie in het Universum en in jullie melkwegstelsel zien. Nu ga ik jullie wat informatie geven die wij eerder nog niet echt hebben uitgelegd. Jullie hebben de neiging om het woord Universum en melkwegstelsel als hetzelfde te zien. Dit is niet zo. De natuurkunde in jullie melkwegstelsel is niet noodzakelijkerwijs dezelfde als in alle melkwegstelsels. Daarom is mijn advies aan jullie om je kennis en de studie te beperken tot jullie eigen melkwegstelsel. Geloof mij, daar is nog zat te zien!

Wat brengen deze twee nieuwe wetten jullie? De eerste is de uitleg over wat donkere materie is in de uitgestrektheid van de ruimte. Multidimensionale energie is krachtig maar het past niet in lineaire modellen. In het verleden werd het attribuut donkere energie gezien als oneindige energie (gebaseerd op wat het deed met dingen om zich heen) maar het werd verkeerd gezien als een deel van het op Newton gebaseerde 4D-systeem, en dat is het niet. Het is een niet-lineair systeem dat een deel is van multidimensionale natuurkunde.

Het multidimensionale deel van het atoom wordt nog niet begrepen. Er is daar een energie, een enorme energie en de waarheid ervan zal tonen wat de astronomen in de ruimte zien als donkere materie.

Het tweede ding zal de kennis zijn dat deze twee nieuwe wetten van de natuurkunde jullie uiteindelijk zullen brengen wat jullie altijd hebben gewild – vrije energie.

Jullie hebben het intuïtief geweten, nietwaar, dat de energie die jullie op de planeet scheppen wordt behaald op een archaïsche(ouderwetse) manier! Graven in de Aarde om dingen te verbranden voor warmte is ouderwets. Alles gaat om warmte, nietwaar?

Alles gaat om het scheppen van beweging door warmte, nietwaar? Dit zijn de dingen die jullie begrijpen en waar jullie energie van maken. Ik zal iets vertellen: Alles wat jullie nu denken te weten over energie zal op een dag lijken op de tijd waarin jullie het wiel uitvonden of zelfs vuur. Zo ouderwets is het! Als jullie die portie multidimensionale energie ontsluiten zullen jullie in staat zijn om ongelimiteerd energie te scheppen op een zeer verfijnde manier, zonder explosies of warmte.

Nu zijn er mensen die zouden zeggen dat bepaalde ontdekkingen op de planeet dit al hebben gedaan. Jullie komen nog niet in de buurt!!! Jullie begrijpen de finesse niet over hoe jullie moeten intappen in multidimensionale krachten. Jullie hebben de instrumenten niet en jullie kunnen niet zien wat jullie doen.

Jullie zijn daar gewoon nog niet. “Maar Kryon, wij weten hoe wij de energie van het atoom moeten ontsluiten.” (kryon lacht) Echt? Weten jullie wat nucleaire kracht is? Het is een gecontroleerde explosie waardoor jullie warmte kunnen scheppen! Het is niet elegant, het is gevaarlijk voor jullie, er zijn bijprodukten die de mens kunnen schaden. Is dit jullie idee van iets goeds? Denk eens: Het is het controleren van een zeer gevaarlijke explosie om stoom te maken – de meest dure stoommachine van de wereld. Jullie hebben geen idee. Laat mij jullie hier een voorbeeld van geven.

Wordt vervolgd.