Kryon in New York 3: Barrières en filters. 3. Vreugde

Live Kryon Channeling
Kryon in New York 3  

Lee Carroll / 6 juni 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Barrières en filters. 3. Vreugde  

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Ik ben mij bewust van wat er momenteel gebeurt op jullie planeet….heel bewust. Net als van degenen die nu luisteren in wat echte tijd wordt genoemd. Jullie zijn nu afgestemd op een medium dat zichzelf opent voor heel veel anderen. Er zijn ook anderen die dit nog nooit hebben gezien en die fysiek nooit naar een ontmoeting als deze zouden komen. Dit was het plan toen deze channelings in het algemeen begonnen. Het publiek is dus anders en groter in aantal en er zijn mensen die de channeling voor het eerst zien en het is heel interessant om te zien wat de zienswijze is van wat zij zien.

Wat is er aan de hand tijdens het channelen? Wat gebeurt er? Er zijn mensen die dit voor het eerst zien, met hun ogen rollen en weggaan. “Dit is echt niets voor mij. Ik vind het maar vreemd.” Zij zijn zich er helemaal niet van bewust dat channeling de manier is geweest om spirituele boodschappen door te geven sinds het begin van de mensheid.

Hebben jullie je ooit afgevraagd hoe zoveel van de prachtige, diepgaande Schrift van zoveel geloofssystemen op de wereld opgeschreven kon worden? Jullie zouden zeggen dat dit de man en de vrouw waren die dit deden. Echt waar? Als jullie de hele Schrift zouden nemen en zeggen dat dit het woord van God is en dit en dat doen? Jullie lezen het en zien de diepgang en de schoonheid die daar is en de waarheid die daar is. Denken jullie misschien, gewoon misschien, dat dit van een Hogere Bron kwam en door een individu die dit opschreef? Wij hebben jullie deze boodschap al vele jaren gebracht zodat zelfs in dit land jullie heel goed weten dat de apostelen terwijl zij soms in de gevangenis zaten prachtige dingen opschreven bij kaarslicht. Door hen heen – veel meer dan zij zelf zouden kunnen – kwam de boodschap van Spirit met wijsheid en compassie en zij schreven het op papier. Zij channelden, lieve mensen, en zo ging het altijd. Dit is de manier. Het is niet altijd een engel die verschijnt en jullie woorden brengt. Dit gaat door mensen heen, zo is het altijd gegaan. Er zijn mensen die zeggen dat wij hiervoor geen toestemming hebben en dit niet mogen doen. Wij zeggen: Op welk punt, lieve mensen, stopte God ermee om van jullie te houden en gaf hij jullie geen boodschappen en woorden meer? Wat was dit punt waarop hij stopte….wat is jullie verteld? Was er een punt waarop God niet meer van jullie hield? Of gaat dit op verschillende manieren gewoon door – niet in een Oud Boek, maar op dagelijkse basis omdat de liefde van God doorgaat, de vreugde doorgaat?

Er zijn anderen die hier binnenkomen en zeggen: “Ga door, ik wil aan je voeten zitten en luisteren.” Wie niet? Lieve mensen, dit is wat jullie is geleerd….dat alles wat van de andere kant van de sluier komt belangrijk moet zijn en jullie maar beter konden gaan zitten en luisteren. Dit is niet waar. Al wat jullie nu nodig hebben is je hart.

Wie spreekt er, nu….wie spreekt er? Ik zal het jullie vertellen, of jullie het geloven of niet, het is een familielid dat jullie ziel kent. Als jullie niet hier zijn, lieve mensen, hebben wij plezier in de hemelen. Dit is een metafoor….als jullie niet hier zijn dansen de families. Ook dit is een metafoor. Ik Ben jullie familie. Jullie zijn in 3D en doen mee in deze expressie op de planeet en gaan door jullie dingen heen. Ik Ben gekomen om als gids te helpen. Daarom doen wij wat wij doen met elke channeling….een familielid dat voor een tijdje de arm om jullie heen legt en zegt dat hij van jullie houdt, geen figuur aan de hemel, dat is wie Ik Ben nu ik door deze mens heen spreek.

Dit is de derde channeling van vier die handelt over blokkades en filters. Die van vandaag is makkelijk maar wel de minst begrepen van allemaal. Laat mij jullie meenemen naar een plaats die jullie je wel of niet zullen herinneren. De kindertijd is interessant. Als die goed was zullen jullie zeggen: “Ik zou daar graag naartoe terug willen gaan want het was fantastisch!” Als de jeugd niet goed was is dit geblokkeerd….dan willen jullie er niet aan denken. Jullie gingen verder en proberen het te vergeten en gaan aan het werk. Voor de meesten van jullie, de meerderheid, was het zo dat jullie dachten als een kind toen jullie klein waren en toen jullie klein waren deden jullie kinder-dingen en gingen jullie dansen als jullie wilden dansen en lachen en giechelen als jullie dit wilden doen als er niemand in de buurt was. Dit wordt vreugde genoemd. Zie je, als kinderen spelen maken zij zich niet druk om de wereld en als jullie dit zien zouden jullie kunnen zeggen dat jullie de last die jullie dragen zouden willen delen maar dat de kinderen daar te jong voor zijn. Zij spelen, en denken niet als jullie op die manier. Zij zijn te jong, maar wie vertelde jullie toen jullie opgroeiden de last van de wereld te dragen? Jullie zouden zeggen dat dit komt met de verantwoordelijkheid, hypotheek, banen….zij zullen dezelfde zorgen hebben als ik! Ik zal jullie iets vertellen, lieve mensen, er iets dat meespeelt in roerige tijden en dat is het innerlijk kind. Het innerlijk kind is er zowel wel als niet….behoorlijk duidelijk….in jullie, in jullie vrienden, in jullie collega’s….het is duidelijk. De meesten zijn zo door wat hun ouders hebben verteld en door hetgeen zij om zich heen zien….als jullie volwassen zijn doen jullie je kinderdingen weg en dansen en springen jullie niet meer en giechelen niet meer als er niemand in de buurt is. In feite doen jullie het soms wel maar zijn heel voorzichtig opdat niemand het ziet en jullie er belachelijk uitzien. Jullie moeten een plechtstatig gezicht hebben en bij gelegenheid eens glimlachen als dit gepast is….let op dat je glimlacht als je iemand ontmoet, en zorg ervoor dat je niet teveel giechelt…let erop dat je niet danst want dat is niet aanvaardbaar. Er zijn dus heel veel volwassenen die steeds rondlopen met plechtige gezichten…hoe dan ook! Misschien eens lachen als zij een film zien of een komedie of iets dat hen buiten hun eigen gezichtsveld brengt….buiten hun persoonlijkheid, en dan springen zij weer in de plooi met het plechtige gezicht.

De blokkade, zeg ik jullie, is de afwezigheid van vreugde. De blokkade, zeg ik jullie, is de afwezigheid van vreugde!!!

De mens werd ontworpen om God binnenin zich te dragen en ook alle vreugde die daarmee verbonden is. Kind zijn is een oefening voor het volwassen zijn. Jullie nemen je verantwoordelijkheid op en de dingen die jullie temperen en in balans houden, de dingen die zinvol lijken in je leven als jullie dingen hebben om over na te denken….dingen waarop jullie rekenen. Is dat balans van het innerlijk kind dat vertelt wat het wil….zelfs tijdens een pandemie! Degene die om zichzelf lacht, zelfs over de pandemie en zegt: “Het ziet er niet goed uit, maar ik weet dingen die er GOED uitzien. Ik heb iets binnenin mij dat ik als kind heb geleerd, dat ik kan claimen en dat er nog steeds is!” Lieve mensen, ik zal jullie iets vertellen dat ik eerder heb gezegd en jullie kunnen dit wel of niet geloven. Luister: Degenen met innerlijke vreugde zullen veel langer leven dan degenen met de strakke gezichten. De strakke gezichten zullen doorgaan met hun programma en zij zullen bedenken hoelang zij zullen leven en zij zullen geen dag langer leven. Zij houden zich bezig met allerlei dingen waar een kind zich nooit mee bezig zou houden. Het innerlijk kind verandert jullie chemie, het verandert jullie balans en jullie manier van denken en het helpt jullie om door de problemen van de planeet te komen….de problemen die jullie nu hebben.

Wie zij jullie hier onder elkaar? Hebben jullie strakke en plechtige gezichten? Als jullie er een zijn die niet vaak glimlacht zal ik jullie vertellen dat degenen om je heen dit hebben bemerkt. Ik denk dat jullie vrienden dit ook merken want de plechtige gezichten blijven de plechtige gezichten en degenen met het innerlijk kind en die glimlachen trekken ook weer anderen aan en al snel vormen zich groepen….degenen die dansen en lachen en degenen die aan de kant blijven staan met een strak gezicht en vragen: “Wat is er met hen aan de hand? Het lijken wel kinderen!” En degenen die zich als kinderen gedragen hebben innerlijke vreugde en zij zullen hier veel langer zijn.

Het is een blokkade! Jullie hebben hier nooit echt over nagedacht. Het is een blokkade. Er is een filter dat jullie zelfs vandaag kunnen gebruiken. Als jullie degenen zijn die nooit je innerlijk kind echt hebben laten vallen als jullie volwassen werden….is er een filter. Er zijn zelfs mensen die er trots op zijn dat zij geen innerlijk kind hebben. Mijn partner had een vriend die nooit glimlachte. Waar is het kind in jullie….is het in de achtertuin begraven? Dit zijn de mensen die met een strak gezicht lopen vanaf het moment waarop zij vonden dat zij volwassen werden. Er is hiervoor een filter. Nogmaals, het filter is iets voor dingen die jullie nooit binnen zouden willen laten….het filtert ongepaste dingen….het is een filter, een bubbel om jullie heen. De bubbel op zich zichzelf is nieuw en het is een gereedschap waarmee jullie dingen kunnen herkennen die jullie uit jezelf laten gaan en die tegelijkertijd ook gefilterd worden. “Ik laat dingen van deze wereld mijn kind niet bepalen. Ik sluit mij niet aan bij de angst. Mijn filter zal alle ongepaste dingen uitsluiten en de vreugde binnenlaten en het innerlijk kind de ruimte geven. Ik zal giechelen op ongepaste tijden als ik dit wil en dit niet uitleggen aan degenen die mij aanstaren omdat ik een vreugdevolle man of vrouw wil zijn. Dit filter wil ik hebben en ik zal dingen die op mij afkomen herkennen, dingen die dit willen veranderen. Voor het eerst ben ik mijzelf.” Er zijn nu mensen die misschien een beetje meer zullen glimlachen. Ik zal mij ontspannen in de armen van God. Deze dingen zullen voorbijgaan en hoe hoger mijn bewustzijn zal worden hoe meer mijn licht oplossingen zal aantrekken die voorkomen dat ik een plechtig gezicht ga krijgen!”

Jullie zitten in een energie waarin wat jullie zijn en wat jullie doen lichtdingen aantrekken. Wij zeggen jullie dit zo vaak. Adironnda heeft dit ook al zo vaak verteld. Als jullie problemen verwachten zullen jullie die ook krijgen. Als jullie licht verwachten klopt licht op jullie deur. Dit zijn jullie….die de controle hebben over energieën waarvan jullie dachten dat jullie dit nooit zouden kunnen.

Dit was nummer drie….heel moeilijk te beschrijven voor degenen die dit niet hebben. “Ik wil dit zo graag!” Pak de hand van je innerlijk kind en herinner je hoe het was om zonder zorgen te zijn en plak dit een tijdje op jezelf en jullie zullen langer leven, lieve mensen en jullie zullen degenen aantrekken die willen hebben wat jullie hebben.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon